Nu e vi hemma


Men mer om det imorgon.
Kanske i övermorgon.


Tisdag bjuder på jobb sen piren med jobbet. Fint!




Vi har en coach!



Det är någon som vill ha oss. Gött mos. Ja för nu e de klart med vår tränare. Claes Ribendahl har tackat ja. Jag har bara vatt med på en träning med honom så har väl inte så mkt att utala mig om. Men de e sjysst att de e klart iaf. Nu behöver varken Anders eller vi oroa oss för de. Pust. Så.. nu blir det hårdträning sen ska vi va kvar i ettan!



Bye bye Jönnet! West coast here we come!






Vacation baby!



Ja för nu lör-mån e både jag å Alex lediga. Eller Alex fick byta bort en tid för att vi skulle få tre dagar ihop. Förmodligen vår enda tid ihop i sommar. Om vi inte lyckas byta ihop lite mer.


Vi ska iaf lyxa till det & få in så mkt som möjligt på lite tid.

I mon åker vi dit vädret är finast. Varberg, Falkenberg, Halmstad, Båstad. Falkenberg i vilket fall som helst för en sjyst inredningsaffär som Sandy tipsat om. Annars blir det sol & bad hela dagen. Mot kvällning drar vi oss neråt Helsingborg & Scandic. Jag vill äta skaldjursplatå så hoppas på nått nice ställe. Lite vin & en filt på en uteservering låter inte dumt. Söndagen börjar med hotellfrukost. JAAA! Sen drar vi med oss mina småkusiner, iaf Tuva & Vira, till stranden & pressar järnet en dag till. På kvällen tar vi ekan över till den danska sidan. Tänkte strosa omkring bland det grötiga språket, kanske käka en pölse & inhandla billig alkoholhaltig dryck, för att på måndagen starta dagen med ytterligare en baouta frulle. Måndagens förmiddag e oklar men på eftermiddagen ska vi iaf trängas med folket på Gekås. De gillar vi!



Men som den nörd jag e. Datorn ska me. Ja.. vi behöver ha eniro för att hitta!




Sidbena goes mitten



Mittbena har funnits på modehimlen ett tag nu & idag damp den ner på mitt huvud. Jag delade upp håret i två lika delar för första gången sen.. hm.. mellanstadiet? And I like it! Det är en enkel varriation som gör stor skillnad. Ja.. nån gång ibland kan man nog få sig mig i de!






Kändis mittbena!



När älgen blir blå

är ölen kall!






Hade jag druckit öl hade jag lätt kört på älgölen. Coolt!





The king is back!

Folk börjar undra. Men här e jag!



En snabbgenomgång. Midsommar ---> Nu.


Midsommar va kul (fram till 21.30 när A somnade i bilen å jag blev arg). Emma & Lotta hade fixat det perfekt. Midsommarstången blev fin, maten va god, snapsvisorna rullade på, dansen va guld & kvällen blev kalas! Kunde skippat knotten dock. Fy tusan va dom bitts dom jävlarna. å De kliar. usch!



         

         



              




ps. Jag tog typ 500 bilder. Många fler finns på Facebook! ds.


Jag va helt slut (& förbannad) när vi kom hem på lördagen. Krängde donken å käkade choklad. MMM. Fin kväll.


På söndan jobbade jag. Lugnt å skönt inne på The Look. Men sjukt va folk på a6. Människor blir som galna när a6 har haft stängt i två dagar. De e galet!


Måndagen började jag med ett pass på friskis. Jag älskar mitt gymkort. Sen jobbade jag. Klipp klipp klipp. Hem å förbereda de sista inför tis & ons.


För på tisdagen började Hallby Camp för mig & Tina. Instruktörer. Jag för målvakterna.. för de där med utespelare förstår jag mig inte på. Va sådär lite smått jobbigt med en grupp på 35 ungar å 5 målvakter. Några vill, några skiter i vilket, några ska va coola osv. Men de gick bra tillslut. Efter de hade vi löpträning. Vi övertalade att springa till Vätterstranden (med omväg) å lira beachvolleyboll (I love). Men ingen plan ledig såklart. Som tur va (eller inte) hade friskis ett danspass nere på beachen å där hängde vi på. Så gott vi kunde iaf. De där med kordination e inte min grej alltså. Armar å ben samtidigt.. Jag fattade ingenting. Tillslut kom en rörelse sm jag kunde.. trodde jag. För när jag stolt skrek ut att -De här kan jag!!! å visar säger Maja. -Du är i otakt! Haha. Så gick de. Men kul va de. Sen sprang vi hem.. å jag fick ont i knäna. Men de e över nu. Sandy kom å hämtade mig på Idrottshuset för hemma väntade Alex & Mike. u 21 lirade em. Å vann gjorde dom dessutom. Kan varit tack vare min Sverigetröja. Vi grillade å krängde jordgubbar me. Fint.



            




På onsdagmorgonen åkte jag upp till jobbet för att bli av med utväxten å mina hemska toppar. Tack Pernilla för de. Nu är jag en ny människa. Skööönt. Sen stressade jag ner till Hallby Camp igen. Dessto bättre idag. Grymma målvakter som va där. Då e de extra kul. Å när dom vill lära sig å bli bättre. Ja de e nice. När jag kom hem va ja sjuuukt trött. Vi släppte ut Snygging på grönbete. Hon e ju innne egentligen.. men vi testade. å de gick bra.. tills hon blev lite kaxig å vågade lite mer. Då va de svårt å få tag i henne. Jag gick upp å lagade mat istället å Alex fixade katten.








Torsdag e idag å jag har jobbat medans Alex har stekt på stranden. Orättvist? Å by the way.. jag har fått mitt nitarmband idag. weeei. Budade hem från tradera. Snyggt e de!




I mon jobbar jag igen!




Redo













Nu drar vi!

Det rullar



Jag älskar de här. Ni vet när man har huuur lång tid på sig som helst å sminka sig å fixa håret osv. Man tar foundation å sen sätter sig i soffan en stund. Kletar på lite ögonskugga innan man slänger in en maskin tvätt. Man varvar mascara med å bädda sängen å innan kajalen hinner man blogga. Det e så skööönt å slippa stressa å sminket blir sååå himla mkt bättre. Nu är det klart iaf.. å jag sitter med halva håret i mina nya värmespolar. Dags å flytta upp dom till resten av stråna. Allt ska bli lockigt!



Sen e de kläderna. Pust. För jag har ingen aning. Vet iaf att jag inte hittat någon fin midsommarklänning. De får bli svart å hårt som vanligt. Förhoppningsvis hinner jag lägga ut det färdiga resultatet på både mig å alex innan vi drar!



Trevliga midsommar gott folk!



Happy B-day!

Syrran fyller 20 idag. Fy tusan va tiden går.



 
    

         




I mon ska hon firas å jag kan inte komma. Eller det kan jag väl egentligen. Men det e rätt långt å köra för bara några timmar.. jobbar på söndag. Skulle va trevligt å träffa släkten annars. De händer ju inte varje dag. Hoppas snart igen iaf!



Grattis!




Nu är det klart



http://www.handboll.info/table.aspx?TournamentId=57993


Ja nu vet vi när & vilka vi möter. Vi börjar borta mot Kungälv den 3 okt å jag blir nervös av bara tanken. Det ser ut å bli en tuff serie när man forskar lite. Många göteborgsresor. Men de e kul. Vilken försäsong vi ska göra. Förberedda ut i fingertoppen!




Jag tror.

Topplagen:
H65, Höör
Sävsjö/Eksjö
HK S-hof
Hisingens HK

Dom som åker ut:
Skara HF
KvIK Sport

Vi nosar på kval till elitserien:
Kungälvs HK
Partille IF

Vi som måste kämpa för att hålla oss kvar:
H43/Lundagård

Sen e de IF Hallby HK, BK Olli/Team Aspero & HF Somby/Skövde kvar. Vi kommer pendla lite upp å ner men hålla oss i mitten. Vi blir kvar ett år till helt enkelt!


Med reservation för vissa förändringar. Men sådär. Nu behöver ni inte vänta till mars 2010. De e redan klart. Frågan är bara vilka som går direkt upp å vilka som får kvala.


Jag är taggad!




Näääe



Jag ska bannemig sova nu!




Mupp ben



Skiiit ben. Å jag blir såå ARRRGG!

Det började igår kväll när vi skulle sova. Då högg det till lite konstigt. Sen va de inget mer med de. I morse va jag å Tina på friskis. En sväng på löpbandet å de kändes. Ja lite sådär som det gjorde i början. Men okej tänkte jag.. för det kan ju inte bara va helt borta en dag. Men på jobbet sen har det gjort ont hela dagen. Jag kan ju klart leva med det. Men det hugger å jag blir så förbannad. Jag vet ju lixom inte om de e okej eller ej? Men jag skiter i de nu. Nu kör jag. Å sen får de hålla om de vill. Å håller det inte så kör jag ändå! Så de så!



I mon kommer iaf mamma upp en sväng. Som ett ljus i mörkret. Det blir bara nån timme med henne. Men bättre än inget. En anna ljuskälla är mina värmespolar som landar i min brevlåda i morgon (förhoppningsvis). Jag ska va krull krull krullii på midsommar!


God natt





De här e till dig Elin

Manskort!



För de va dessa män som stod för underhållningen den där olearyskvällen förra veckan.


         

      

         



Sen bjöds det på rosé. Då stack vi hem!




Fullsatt




Äntligen kan jag slappna av.


Först jobbet. Sen träning. (till vilken jag kom för sent som vanligt. Å efter det blev de inte mkt gjort. buuu) Sen storhandling på Maxi. Planera Hallby Camp tillsammans med Tina. Instruktörer it is. Å grymma med! Å nu.. Nu e jag ledig. Vattenmelon & bloggen i en sjyst symbios.


Dags för lite kvalitetstid med A innan sängen kallar. För i mon ska klockan ringa tidigare än vad som behövs. Jag å Tina har nämligen bestämt träff utanför friskis.. för att sen ta oss upp å köra ett pass. Gött som tusan å ha de gjort innan jobbet.


Förresten så borde vi ha en lagfest snart. Jag ska nog ta å styra upp nått!



Ps. Tina tyckte vårt sovrum va fint. ds.







Our neues coaches!?



Blev inringd till B-young idag. De e kul tycker jag.
Å så e de nice å jobba mycke.



Min jobb outfit.


Ja. å när man jobbar där e de svårt å undvika shopping. Jag fick med mig en kasse hem :S
Å så hade jag presentkort på Gina å det blev en runda där me. Whouupppss!


Sen va det iaf träning med vår nya coach. Jag är inte lika säker på att han vill va vår nya tränare efter träningen. Men vi håller alla tummar. Två bollpass till nästa vecka å då ska vi bannemig göra bättre ifrån oss. Vem ska annars träna oss lixom? Jaja. de löser väl sig.

Å jag e bollrädd. E ju inte jätte bra när man e goali. Men de ska väl gå å jobba bort de innan säsongen börjar. Hoppas.

Efter träningen drog vi till Kaffe Paus för käk. Å gud va gott. Jag va hungrig som ett djur. Å så helt plötsligt va de tomt. Nice måste jag säg. Sådär borde man göra efter varje träning. Om man bara haft pengar till de. Kaffe paus kanske vill sponsra oss med käk efter en träning i veckan?






Å i mon e e jobb som väntar. Så nu ska jag sova. God natt.




Midsommarafton

Vi har bestämt oss.



Inbjudan lät såhär:

Tjena mittbena. På midsommarafton
blir det bonnafest i Valkö. Hoppas
att du kan komma för vid klockan 15.00
kör vi igång med att klä stången &
käka sill & potäter & dricka några
pilleknarkare. Om du lämnar 75 spänn
till E eller O senast den 15 juni finns du
med på gästlistan & vi bjuder då på
käket & snapsen till maten. Om du är
hungrig framåt småtimmarna så ta
med dig lite o grilla så fixar vi
grillbaren. Liggplats finns där man
finner den. Sovplats finns i något
av alla husen.
På återseende. E & O.



Jag längtar. Länge sen jag träffade Sävsjöfolket nu. De saknar jag.



Pink



Allt e som det ska nu. Jag har rosa naglar igen.
Efter en liten incident på Eksjö stadshotell för
någon helg sedan dog min rosa lilla burk.
För alla er som har rosa fläckar under skorna.
Det är mitt fel. Lite Linas också :P
Som sagt. Jag har köpt ett nytt & allt är som
vanligt igen. Skööönt! Rosa e fint!








Mental handbollsträning



Jag vill att säsongen sätter igång nuuu!
Nästan. För att komma upp i någon typ av nivå måste jag ju träna en heeel del innan. Så nja. Matchdebuten får väl vänta. Men när jag inte tränar jobbar jag mentalt. Kikade igenom urklipps pärmen innan. Den bhöver en rejäl genomgång. Allt ligger bara huller om buller. Men det hjälper definitivt till med motivationen. Nästan så adrenalinet börjar pumpa. Jag ska dit igen. Till tidningen :P


Jag hittade en massa gammalt. Från första åren som tioåring tills mina sista år i Sävsjö.


Jag va lång redan då


Sorry Tina. Moahhaha!



I mon ska vi bli tränade av our new coach. Om han fortfarande vill ha oss efter dom timmarna. De får vi väl hoppas. Tror som sagt att det kan bli riktigt riktigt bra. Jag har fått bilden: Hård men rättvis med vilja & målmedvetenhet. Å så ska han va kunnig & genomtänkt. Det låter väl som en bra kombo?


Snart midsommar.
Nu har vi bestämt oss!




Guten morgen. Where is the tupp?

Nej visst ja. Tuppen sover till 7.
Jag gick upp 03.15!!!


Vätternrundan. Me und K!

              





Loppis mit A.



    





 

Men efter två timmars power nap e jag på G igen.
Nästan lite rastlös. Kom å plocka nu da tuppen!! HA!!!





Kan man säg God natt när man vaknar?


03.15 kommer min klocka ringa.
03.55 ska jag va på plats.
vår uppgift är att styra bilarna så vätternrundan cyklisterna inte blir påkörda.
06.00 är vårt pass över.
06.15 ska vi vara på kulturhuset. Loppis.
Det går inte boka bord å vi håller alla tummar vi har att vi får iaf ett. helst två. Bilen är totaly full. Nice med lite extra klirr i kassan men framför allt å bli av med all skit.
13.00 stänger loppisen.
13.15 Power nap så länge den varar. i vårt nya fina sovrum!


Nej det e inget jag ser fram emot.
Dags å sova. Pust.



Done!



Jag har köpt mig en magväska.
Som jag tjatat om detta. Men nu
e de gjort. Den va på rean.
Konstigt? ;P Men jag tror den
blir nice. Skratta bäst som
skrattar sist. Vad tycks?





LOVE!






klipp & klistra



De e nice uppe på Lerhagen nu. Vi inreder som bara den. Sovrummet e snart färdigt. Till och med hemtrevligt nu. Det känns gött som tusan. Men som sagt. inte riktigt klart än så jag bjuder bara på några tjuvkiks bilder.


         

              



Förresten så va vi rätt överrens jag å Alex.
De e bra.







Blonds have more fun!


En efter en bangade å så va det bara jag å E kvar. Men vad gjorde de?


Jag jobbade till 20 å vi kom försent till matchen. Missade alla 4 målen. Typiskt. (matchen gick i repris nån timme senare. vi missade målen även då). Vi höll iaf till på Olearys hela kvällen. Drack gott, krängde snacks, träffade trevligt folk & snackade massa skit.


Bilder. jjeeehhhaayyy!



              


Jobbigt å beställa. dip dip dip & nacho chips. Vi tyckte de va kul iaf! :P

    

      





         


Sen skulle vi ta oss hem. En AF buss till Lerhagen. F= körs endast helgfri fredag. Å då tänker vi.. den kör mån-fre men endast helgfria fredagar. Så vi väntar i 45 min till 01.45. Klockan går över tiden å en kille kommer fram till oss: - Väntar ni på bussen? Ja svara vi. Å han säger att det går inga bussar nu. Gaaahhh!


Nej de va helt tomt på skylten. Typiskt.

Så jag ringde hem till stackars Alex. Snäll som han är kom han å hämtade oss. Han e bäst helt enkelt.



         






Titt ut & hej då från mig å E.





Masse



Oj oj oj. Kom precis på att de e massage på jobbet idag. Yeaaahh nice!




Å här har vi handbollens terminplan.
För er som vill!





Europaval & pigmentförändringar


De va ju val för nån dag sen. Å jag är en dålig medborgare.
Men frågan är hur man egentligen bör göra när man inte har en aning om vad partierna tycker & tänker å hur man vill rösta. De e klart... man borde ju sätta sig in i de. Men om man inte gjort de? Vore ju fel å rösta bara för att. Men en blank röstlapp e väl bättre än ingen. Nu kommer kvinnors rösträtt gå åt skogen å allt e mitt fel. FÖRLÅT!
Skulle kanske va ett bra nyårslöfte (jag e skiiit dålig på sånt) att bli lite mer politiskt insatt... Eller så kör jag bara på vikt/träna/godis löftet som 90% av befolkningen... Nahe. Midsommar före nyår banne mig!


Å på tal om val. Jag flåss (fjällar för att norra delen av Sverige ska förstå. Hur säger man i Sävsjö? de har jag glömt) på axlarna. Det betyder 1. Att jag faktiskt måste fått lite färg när jag varit ute. 2. Att den lilla färg jag fått e på väg bort. gone. Nu får det bli solariet för det ser inte speciellt lovande ute bakom fönstret. Buuu!


Å de där med bilder, som egentligen är min grej, har försvunnit här på bloggen.
Men misströsta ej. De e planer på g. Bilder förmodligen redan i morgon.
För i kväll ska vi förhoppningsvis kika på fin fotboll & dricka gott. Ja.. jag har ju kameran med mig!



Jobba.
Det e skit kul!!!




Omänsklig uppgift


Jaha da. Jag å K (man kan säg N också) ska vifta med flaggor åt bilar som kör längst med Vättern när cyklisterna e på väg. Vi ska alltså hålla ordning på trafiken å se till att dom som tar sig Vättern runt har företräde. Inte nog med det.. Vi ska göra detta mellan 04.00-06.00 fredag natt/lördag morgon. Oh my god. Turen på min sida.. rätt sida Vättern. Efter det ska jag å Alex tjäna pengar på loppis å sen blir det partaj. hur ska detta gå?


Annars fick jag mitt gymkort idag. De e nice. Nu ska det tränas minsann!


Förövrigt så va de just lagträning idag. Löpning. Men jag kom sent pga jobb å så hostar & snorar jag som bara den. Det blev bara gymmet. Alltid något. Det ser iaf bra ut inför framtiden tror jag. Verkar bli ett sjyst lag med grym tränare. Om nu allt går vägen å jag fattat de hela rätt. Å så tror jag att alla e hungriga.. de kommer bli en nice säsong. Jag längtar till nästa handbollsträning!


Storbild & vin med ett gäng brudar i mon. De e fin fina grejer. Ledig på tors = pricken över iet!


Har tänkt läng nu.
Många kvällar.
Att jag ska sova
tidigt. Men icke.
Jag lyckas aldrig!
God natt!
efter Scrubs!





Handboll.info



Om jag fattar det rätt så lirar vi första matchen den 3 okt. Stämmer de?




Mohaha



Kikade in på Hallbys sida för att uppdatera mig om träningstiderna.
Hittade denna super snygga bild.




Vilken teknik.
Vackert. Mkt vackert!




Snygging & jag


I helgen har det bara varit jag å Snygging.
Vi har myst massa i soffan. Hon är en gosis!







Sötis!




I´m sick and hate it!


Det är egentlign inte jätte jobbigt om dagarna. Men på nätterna kan jag inte sova.. å i sin tur går det såklart ut över vardags aktiviteterna. Det ser tex heeemskt ut här hemma. Jag pallar fan inte. Jag är så gott som väck efter en dag på jobbet. Pust. Hoppas jag blir frisk snart!


Veckan har inte jätte mkt å erbjuda. Alex kommer iof hem från Sthlm i dag. På tors ska vi kika på Södra- Mjällby. På lödag ska vi sälja allt överflödigt på loppis å förhoppningsvis få in någon krona till inredning. Kvällen bjuder förmodligen på fest. Jag hade ju tänkt road trip. Men kan bli lite tajt.. så de får vänta till helgen efter midsommar. Fint väder ja tack!


Midsommar by the way. De e ju snart. Alex jobbar heeeela helgen. Dock tidigt på fredan å sent på lördan. Jag knegar på söndan. Så vi kommer förmodligen vara kvar här i närheten. Om inget skumt händer. Syrran fyller 20 på midsommarafton me. tänk att hon e 20... hur gammal e inte jag då!?!??! UUSSCCH!


jobba



Tandläkaren & snor. Kanske en snorig tandläkare?



Nej nu e de fasiken dags då gå till tandläkaren. Jag tuggar fortfarande bara på högersida & mina tänder e helt sönder smashade av piercingen. De kanske vore läge å skaffa en såndär försäkring. Vad jag har fått för mig så kan man betala en liten summa i månaden för att slippa alla stora kostnader när man väl kommer till heta stolen. Å då baseras kostnaden per mån efter hur mkt problem man haft innan. Jag borde alltså skaffa de innan jag går dit nu. Men då e ju frågan hur länge man måste ha betalt innan man får utnyttja den potten å om beloppet är rörligt el ej. Då lär de stiga åt skyarna när jag kommer dit nu. Usch å fy.


Å pricken över iet är att jag börjar bli sjuk me. Min näsa e tjock med gojja, mitt huvud e tungt som bara den å jag e mest trött. Så e de väl när man försöker leka beachbabe i detta vädret. Typiskt! Nej de finns inte tid för de!


Trött va de.
Jobbet snart!

Emma goes wild



Emma & Markus va här en sväng innan, så jag passade på å kapa Emmas hår. Iaf ena sidan. Nu är hon en assnygg rocker. Innan va hon bara assnygg! ;P


'

Före



              
Efter


Nice va? :)







Klia klia klia



Jag har gått å blivit allergisk, men jag vet inte mot vad. Å det kan jag inte få reda förrän efter sommaren. För nu är det säsong (antar att dom menar pollen å sån skit) å då missvisar ändå testerna. Jag ska alltså kränga små röda tabletter i några månader utan å egentligen veta varför. Låter inte de skumt? Till hösten blir det stickprov (kallas det så?) iaf .

Å de värsta av allt är att jag faktiskt tror att dom har lite fel på vårdcentralen. De röda utslagen är tillbaka å kliar som tusan. Tänk dig myggbett på heeeela kroppen. Så känns det! Å jag föreställer mig all möjlig skit:

Tänk om jag är allergisk mot hår.
Eller om jag måste leva med mina utslag resten av livet.
Att Snygging (min katt) är boven i dramat.
Eller om det är något så gott som frukt, godis eller lax.
Vad gör jag då?


Nu spelar Söderling. Hejja Hejja Hejja!



Glasögon & strömavbrott!



Jag kom hem å de va helt mörkt på Lerhagen. De e då man verkligen förstår hur mkt man använder den där elen. Saker som jag tänkte använda innan jag kom på att det inte gick: Tv, Dator, Tvättmaskin, Lampa, Micro,Brödrost. Nej fy tusan för ett liv utan elektricitet.


Vi va på ikea innan jobbet idag. Överkast å några små kuddar. Det går framåt på inredningsfronten. Synd att det inte är den 25:e oftare bara. Men snart så!


& som jag skrev på FB. Södra-Mjällby på torsdag. De ska vi se!
Å på lördag e de VM-kval. Vem vill kolla på storbild & dricka rött med mig?
Å nästa helg. Då vill jag att det ska va fint väder.. så jag & någon
annan som vill kan åka bort två dagar. Sola, bada & partaja.
Skulle va nice å kika på en match live också. Om det är någon då?
Så.. någon som vill hänga med på road trip?


Å så en fundering till. Glasögon.
Jag har kikat in ett på sjyssta. Men frågan är om dom passar.
Å den där vita linjen. Är den ball eller ful?
Beställa eller icke? Man har alltid 14 dagars full returrätt.
De e nice!

Förresten så dimper det ner ett gymkort i lådan snart. Då tusan ska de hårdtränas!
Jag ska flyga mellan stolparna!



God natt!




Jag vill..



.. Åka till London å hälsa på Emmy, få långt hår, shoppa som en galning utan ångest, grilla marshmallows, uppleva ännu en sjuk helg med ciic i gbg, discodansa som i strömstad fast på andra ställen, steka på klippor, checka in dajjens place, gå ner några höftkilon, lira beachvolleyboll med fina vänner (vi har köpt en boll), röka vattenpipa med Sävsjö folk, äta grillat på altanen i Blekinge, spela handboll hela tiden varje kväll, bli en grym frisör, mysa med mina små kusiner, kunna lira gura, lära känna massa nytt folk, se på solnedgången med alex, äta skaldjursplankor i massor, resa till värmen å uppleva världen, alltid ha folk runtomkring mig, lära mig sjunga (för jag vill bli en rockig singer som alla älskar. Människor ska bli som galna när dom hör mig. De måste ju va riktigt coolt. By the way.. trummor skulle också funka), leka med Lindas William, va omtyckt av allt å alla, dricka rött å skratta så magen gör ont in på morgonkvisten, bo trångt i Emils studentboende i Kääällmmääärr, äta glass, få grymt mkt bättre minne, umgås med hela familjen (för då skrattar vi vill jag lova), ligga på Vätterstranden å spana in alla andra som också ligger där, ha en efterlängtad inflyttningsfest, va invirad i två filtar på en uteservering, försöka förstå mig på danska igen hos Hansen i Odense, lära min vattenlekar som skidor, wakeboard, surfing eller en enkel "huvudet under vattenytan utan å hålla för näsan", osv!

Någon som vill uppfylla mina önskningar nästa helg? Jag e ledig lör, sön & mån! Hör av dig!



ÅHHH. Jag vill att alla mina vänner ska bo här. Gärna grannar också!
Tänk va nice. Kunna umgås varje dag hela tiden. De där.. de skulle jag gilla.
Jag älskar älskar älskar sommaren å fint väder. De vill jag också.. att
vinter, hösten, den kalla delen av året är lite kortare. Niiice de skulle vatt.
Nice förresten.. de e ett ord jag använder rätt mkt nu förtiden. De måste
väl va positivt. För nice e ju ett bra ord. Ja..


Sen va de ju de med bilderna. Kanske ikväll.. imorgon..eller aldrig.
Förmodligen väldigt utplockat. För fy tusan! Never without my hairspray again!
Som jag tjatar. Mmmöööhhhhh Becca!



Semester?



Alex har fått sitt sommarschema. Vi är lediga hela tre dagar tillsammans på två månader. 1 dag i juli å 2 dagar i augusi. Kul va? Å då är ändå han ledig några dagar i streck å jag me. typiskt! Men ja.. vi får väl umgås i höst då :S


Träningen idag gick piss. De va som Karlshamn vs Sävsjö. Borta mot Bjurslätt eller Torslanda för två år sedan. Eller träningsmatchen mot Hallby med Sävsjö. Jag rörde bara bollen när de redan touchat nätet. Så jävla surt. Men så e de väl nu i början. Jag får väl jobba lite på den mentala biten nu då. Kan ju behövas. Förresten så slidade jag lite idag med. Om man kan kalla det så.. jag satt mig iaf. men med rak rygg å handen i golvet. Så inga räddningar på de.. men det är väl ändå ett steg i rätt riktning?


De blir inga bilder ikväll. I mon. Å jag har kikat lite smått. Fyyy fffaaaan som jag ser ut. typ drogad. Svettig blek & äcklig. Å med ful frilla på de. Nej. Skärpning!


På tal om snygg. Charlotte Perelli i rädda mammorna galan.
Riktigt nice frilla måste jag säg!!!





DUSCHEN!





Nej jag får inte nog



Tänk om livet kunde gå ut på det. Handboll, vänner, alkohol, discodans, lättklätt, bad, härligt folk osv. Då skulle jag må bra. Å dom där brudarna från Hallby. Dom e världs! Å våningsängar. Tänk å alltid sova ett helt gäng i samma rum. De e väl mysigt? Jaa,, inte riktigt alltid. Men sådär nån gång ibland. Å skapa en massa nya kontakter. Träffa folk. Å discodansa.. sa jag de? De e ju såå himla kul. Å prata högt å skratta mkt. Å hänga i baren.


Förresten tror jag att jag skrattat alldeles för mkt i helgen. För det finns lixom inte kvar. Jag är bara sådär likgiltig nu. Hur kul e de lixom? De går väl över.


Får alla bilder i morgon. Men bjuder på två ego bilder så länge.




Vi träffades på torpa kl 07.30. Champagnefrukost (mousserande. rätt sk ava rätt el?) i bilen på väg till Eksjö. De e nice!




å såhär såg jag ut på stadshotellet. Fy tusan för att sminka å fixa frillan på fyllan. Å hårsprayet glömde jag kvar. Buuu. Så min frilla blev blöt hund framåt kvällen. Usch.



Jag är så sjukt laddad nu. Vill spela hela tiden.
För nu jävlar. Nu ska jag bli bäst! Å vi ska vinna
sjukt mkt! För det är roligast så!


Förretsen så är Alex duktig å drar ihop vår sista byrå nu.
Äntligen har vi tre. Världs! Nu ska det bli ordning på taket!
Han är bra Alex!




RSS 2.0