Try.Handle.Us


Påväg till Hörby nu. Match mot Lågan.

Vi har taggat i bussen me tävling. Min grupp (eftersom vi loosa sist) fixade denna gången. Vi skrev ihop en massa frågor om brudarna i laget. Typ hur många & vilka i Hallby dam har hånglat med Limpan?



Grupp nr 4a!



Sen stannade vi för luft å käk.





Ankorna fick me mat.




Nu ska Lågan dööö!



So.I.Got.The.Walls.



Det verkar som jag glömt berätta hur det gick med lägenheten!?

Den 1 dec är jag barnarpsgatan 29 bo. weihooo!!!










Don´t.Wana.Be.A.Looser.Gona.Win



Vi började säsongen med två feta vinster. Minst sagt. Kalmar & Pandora hade ingen chans. Men sen.. Botten napp mot Farmen borta när vi mötte ett lag på 8 & loosa med en boll. Senast hemma lirade vi lika mot Flottan. Nu jävlar ska vi ge stryk igen. För hur mkt roligare är det inte å vinna? Jag är taggad. Lågan.. borta i mon!





I.See.You.Soon



Efter jobbet idag har Alex å jag haft myskväll. Tacos, film & godis.
Vi såg Dear John. Samma upphovsman som till Dagboken (som är världens bästa film). Det märktes. Samma stil. Inte lika bra som The notebook. Men jo.. den där Lasse kan kärlek han.
Nu önskar jag bara att min kärlek kunde vara hos mig alltid, varje kväll!







Try.Handle.This.Cold



Igår gjorde jag å Sandy Cay stan.
Vi började med frukost på Mackmakeriet efter mina önskemål. I love macken. & om du inte vet vad du ska välja.. En halv kyckling chili & en halv fetaost på mörkt bröd is the thing. Även om kycklingen va liiite för stark just igår.

Förresten så har Monki kommit till Jkpg. De e nice. Stan kommer bli bra.


Såhär såg jag ut.











Jag skulle hittat vinterjacka, skor, mössa, vantar. Det blev ett pannband & ett par öronhängen. Tur att jag ska till Sthlm på måndag!




Happy.Land.I.Belive.You



Gissa vem som kommer till mig om en halvtimme?



Jo för det gör den här snyggingen. & det bästa av allt.. han stannar en heeel vecka. Mums!




Do.You.Dare?



Jag & Josse fixade varandras hår igår.



Jag blev mörkare, uppklippt & fick en liiten liiiten undercut på sidan.



Josse blev klippt, tonad & randig!











Blonds.Have.More.Fun



Flax goes blondi.








That´s.Me.In.A.Box



Jag hade någon thaigryta med mig till jobbet häromdagen. Den matlådan levde inte länge.





Det blev bara ris kvar.
Men lika glad va jag för de..



För jag köpte raggmunk å fläsk. Satt fin fint i kistan!




That´s.A.Save.In.My.Head



Vi har inte haft någon handbollsträning idag. Onsdagarna brukar va bollfria. Onödigt med en bollfri dag tycker jag! Iaf så youtubade jag Silvio Heinevetter istället. Han är grym & sjukt underhållande. Jag hittade lite annat på vägen. Bland annat en tysk målvaktsskola i 6 delar & en hel del filmer på grymma räddningar. Vem älskar ínte en dubbelräddning. Vilken känsla. Åh fan. Jag vill bli sjukt bra. Hålla "kvik borta 2009" klass dygnet runt 24/7.





You.Don´t.Talk.Shit.About.My.Buddy



Någon mer än jag som följer Paradise Hotel?
Ikväll tycker jag iaf synd om JP. Alla hackar på honom för att han är falsk. Vem fan är inte det där inne? Det är ju ett spel & alla vill väl sluta som vinnare! Nä jag blir förbannad. Helst skulle jag vilja ge JP en stor fet kram nu. De e han värd. haha.. Jag är en tönt!








I.Need.You.



Jag har kollat på en ny lägenhet idag. Jag är kräsen & tyckte mindre bra om vissa grejer. Men i det stora hela.. Jag vill ha. I morgon är det jag som ringer & hoppas på tur. Håll tummarna för mig kära ni. Får jag lägenheten kanske du kan bli bjuden på både inlfyttningsfest & inflyttningsfika! Låter inte dumt va?






Is.There.A.God?

Then were the hell are you?



M till mig: "Va svettig du är! Coolt.. jag har aldrig sett en svettig målvakt innan."


Förrutom det:
En åthelvete dålig träning. Som matchen. Pissigt! Faan. Jag vill träna om. De suger å va dålig.




What.To.Eat?



Erica: Får jag ta några köttbullar av dig?
Jag: Jag slängde dom innan. Det va bäst före igår. 
       Men du kan ju ta upp dom ur soporna. (Jag skämtade)

Erica: Funkar alla dina plattor?
Jag: Ja, jag tror det. Men den stora längst fram är bäst. 

Jag: Vad ska du göra?
Erica: Köttbullar & mackaroner.
Jag: VAA?
Erica: Du sa ju att jag fick ta upp dom.


Herregud!
  

 

This.Is.The.Game




















Vi lirade lika. Å de hade vatt okej om vi gjort en bra match. Men det gjorde vi inte. Jag är sjukt besviken. De suger hårt att alla poäng är så viktiga. För om jag förstått det hela rätt är det bara ettan som går raka vägen upp å resten har ingen chans. Jag vill upp! Fan!





Hey.You.Tell.Me.Your.Secret



Näämen ser man på. En dag till har gått & jag är lika trött nu som jag var igår vid den här tiden. Kanske kan jag bjuda på något mer läsvärt i mon istället.




PUSS!



Same.Shit.Different.Name







Såhär såg jag ut i lördags.

Men nu är jag trött. Jag berättar mer i mon. Vi har ju lirat å grejer.

PUSS!



Goodbye.The.Easy.Way



Jag taggar jobb. Försöker iaf.. Mår lite illa, har ont i ena axlen, småkramp i magen.. jo men annars är det bra! Det är säkert bara morgonsjukdom. För man mår väl alltid lite illa när man vaknar?

Iaf.. Efter jobbet ska jag fixa syrrans hår.. För sen ska hon nämligen ha stor fest på Karlssons. Det blir käk, drinkar (alkoholfria för mig), massa snack & förhoppningsvis lite dansmoves. Hon ska ut å resa i 4 månader så nu har hon samlat alla vänner på en å samma plats för ett stort hej då!

Lite surt att hon planerade den 23 just för att vi skulle spelat hemma då. Tidigt med. Ja så vi me kunde ta oss ett glas vin eller två. Nu har matchen flyttats. Till i mon. Men jag är inte sur för det.. det ska bli askul å spela!

    
Tina



Try.Party.With.My.Friends



Vi brukar ha tema på våra lagfester. Å vi går in för det. Klär ut oss från topp till tå. Nästa lagfest blir utan kläder.. tänkte jag säga. Vi ska inte klä ut oss.

Meeen.. gången efter det är det tema hemsidan som gäller. Vi har på våra spelarprofiler svarat på frågan: Drömutstyrsel på maskerad? Jag har svarat framdelen på en kossa! Mest för att det i så fall måste finnas en bakdel.. å de tycker jag är kul. Inte visste jag att vi skulle va tvugna å genomföra detta på fest!

Inte nog med att vi discodansar lite i någons vardagsrum.. Vi står i baren på Karlssons, hoppas bli bjudna på mintuu & önskar Linda B hos Djn. Vi rör oss alltså bland folk. Tänk mig.. utklädd till en kossa i baren. Herregud. Det blir antingen många snapsvisor på förfesten.. eller kör jag bara en Emmy.



Senast va det tema H. Vad som helst som börjar på H är godkänt. Jag valde å klä ut mig till ett helrör. Jo vi går in för det. Sådär såg jag ut på Karlssons en helt vanlig lördag i Jkpg. Å jag har aldrig blivit bjuden på så mkt mintuu som just den kvällen! Alla borde få testa en lagfest med oss. Dom bästa!



Jag kommer drömma mardrömmar om kossor nu tills allt är över.




What.A.Surprise



Nu har det kommit fram. Domarna i söndags va inte kvalificerade att dömma div 1. Naahe!??
Det kom inte direkt som en överraskning.. för ni vet ju vad jag tycker om dom!
Hoppas på omspel!


Tro det eller ej.. men jag vann den bollen.




When.I´m.With.You.I´m.Whole



I mon kommer Erica hit. Så efter jobb & träning blir det idol mys. Jag önskar pizza.. tror jag. Det va allt för länge sen! Tänk en fin hawaii med rå lök & sås. Å så Jay till det. Smarrigt!

& på lördag kommer mammi & pappi. Jag är världens lyckligaste som har dom. Tänk att dom kör 30-40 mil nästan varje helg för att se mig spela boll.. & umgås med mig & mina systrar såklart.









Working.On.A.Dream



Jag skulle göra mig sjukt bra som hemmafru. Sjukt bra!

Städa, tvätta, laga mat, ta hand om barnen.. å så vill jag lira handboll med. Å när jag inte gör det.. så dricker jag kaffe med mina vänner. Det låter underbart. Oj.. jag glömde nästan. Shoppa. Jag vill kunna shoppa massor. Ja å så skulle jag kunna tänka mig å jobba 40-50%. MAX! Vad ska du bli när du blir stor?




Men missförstå mig rätt. Jag älskar mitt yrke!




Rockin'.In.The.Free.World



I tisdags va jag en sväng på kaffepaus. Jag hade sällskap av Sandy, Mathilda & Linn. Det va trevligt minsann. Jag gillar lediga dagar då man bara sitter. Att kolla på folk, snacka skit & dricka kaffe kan vara något av det bästa.








Playing.With.Fire


När vi åkte till matchen i lördags körde vi förbi en vält lastbil. Den va helt kraschad & nosen va vänd åt fel håll så jag antar att den snurrat runt lite med. Usch för olyckor.

På väg hem sen så körde vi förbi en brinnande bil. Det är inte ofta.. känns som på film. Några av oss såg när det hände.. explosionen. Räddningspersonal hade alltså inte ens hunnit till plasen när vi körde föri. Uhhhr.





Å när vi kom upp jämnsides så slog hettan mot oss. I bussen. Läskigt!




The.Ultimate.Vacation



Om typ 1½ vecka flyttar L till Abu Dhabi. Sjukt coolt & jag vill mer än gärna hälsa på henne. Frågan är bara när?! Runt augusti börjar träningsmatcherna & sen fortsätter serien till i början av december, innan & under jul får vi inte ta ledigt på jobbet, efter jul börjar matcherna igen & på sommarn är det alldeles för varmt där. Våren kanske vore ett alternativ.. men då är jag som mest nöjd med livet i Sverige. Det händer mkt, allt är grön & solen tittar fram. Sjukt sugen på 2 veckor i december.. innan julafton. Inte detta året.. jag måste spara pengar först. Men nästa år?! Jag vill vill vill!







Rock.And.Roll.Talent.Show


Den blev inte så lång.. but still. L & M in action. Funderar på en kopia till Andreas Carlssons. Vad tycks?




A.Vimpires.Dream



Om man letar efter balsam i träningsväskan bör man se till så det inte ligger några rakhyvlar i samma fack!





Let´s.Try.Again.Fair.Play?


Som det kan se ut när vi åker till Lund & lirar mot Farmen!


Godis till dom skadade.. Banan till resten!


Bella & Thilda är mysisar!




Vi såg Lugis damer krossa motståndet i en Europacupmatch.






Såhär arga va vi efter muppmatchen.

För de va precis vad det va. Vi lirar bra. Dom med. Inte konstigt när dom har 3-4 elitspelar med sig (var av en som gör 12 mål :S). Iaf. Det jag gnäller på är domarna. Skånedomare är alltid så jävla dåliga. Hemma domare. Nästan alltid iaf. Man måste varit där för att förstå. Men vi fick 9 utvisningar & ett rött kort. Dom fick tre 2 minutare. Dom fick 8 straffar.. Vi fick ingen. Det stog inget om utvisningstiden på poängtavlan & vi fick ingen lapp om tiden. Seket gav en tid.. vid ett tillfälle en felaktig såndan. När vi då va fullt på planen den tiden vi fått blev vi tilldömda en utvisning till.. För många spelare på plan. 3 mot 6 lirade vi då. Fair play? Å vi lirade inte fulare än dom! Det va till å med så dåligt så vi ska lämna in protest (tror jag iaf) & hoppas på omspel!

Jag blir förbannad. Vi loosa med en boll. En liten bollstackare. En poäng är vi verkligen värda. & jag borde tagit det nästsista skottet. Uselt skott. Sista va en straff.

Åhh typiskt. Nu blev jag arg igen!



Love.Love.And.Only.Love



Jag va ju upp i Älvdalen hos Alex för ett tag sen. När jag va där passade vi på å ta en tur till Malung där mormor & morfar har stuga. Perfekt att det är så nära & tur för oss att det va älgjakt just då så stugan va bebodd. Alltid mysigt å träffa mormor & morfar!




Sebb är en fin kille!

        

Å så hade en ny tjej tillkommit. 3 månader gamla Jonna!

         

Jag kelade lite med katten. Eller hon kelade med mig.



Vi blev bjudna på jätte god mat & till kaffet hade vi köpt med oss lite kakor. Mycket kakor!


Jag trivs bra där. Med mormor & morfar i stugan. Det är lugnt & fridfullt. Ja.. de e härligt!



Answer



Tova:

Det är min. Jag & mina systrar har likadana. Mamma & pappa har en varsin etta.. sen är det tänkt att våra barn i sin tur ska ha en trea (om dom vill förståss).. å så ska det fortsätta så :)




Don´t.Like.That.Smell




Mina grannar borde ta in sina löpskor. Det luktar kattpiss i heeela trappuppgången! ÖRK!





A.Piece.Of.My.Heart


I´ll do better.


Nu när jag inte bor i min egen lägenhet så har Snygging fått flytta hem till mamma & pappa. Man vet ju aldrig med allergier osv på nästa som flyttar in. Men jag saknar henne. Jag saknar henne jätte mycket!

           

     '





Hon är sååå fin. Min Snygging!



Feel.The.Beat



Min pappa har jämförts med Börje Salming. Han har (från tränare som tränat båda) blivit kallad bättre än Börje. Sjukt. Jag blir tårögd.. & sjukt peppad. Tänk å va så bra på något! Jävlar va bra jag ska bli! ÅHH jag vill ha så mkt mer tid!


Alla borde läsa här & känna peppet. Visst vill man bli bra?!






Let.Your.Conscience.Be.Your.Guide

fast...


Just idag önskar jag att jag inte hade så mycket samvete. Just idag!







You.Can´t.Hide



Jag tänkte lägga in en massa bilder på mig i olika hårfärger å fråga vad ni tycker jag passar bäst i. Va inne på fejjan & kollade lite snabbt igenom alla mina album. Jäkla så många bilder. Pallade inte hela vägen.. men jag hittade lite kul under tiden.


Säsongsavslutning med Sävsjö som slutade lite knas. Varken Sofiakyrkan eller Everegreen va glada på mig å Fia. Mellan dom två ställena fick jag iaf för mig å mäta parkeringsplatser.








Parkeringsplatser är mkt längre än man tror!




Come.Walk.With.Me



Sjukt sugen på en tatuering till. SJUKT SUGEN!






Don´t.Try.This.At.Home



Att ge sig på å steka pannkakor när paradise är på tv är ingen hit. Det blev en hel del svarta som fick åka i soporna. Typiskt!





Inside.Information



Jag vet vem Petra i Ensam mamma söker väljer i sista programmet. De ni! För jag har hennes granne som kund. Hon har skvallrat. Hihi. Nyfiken?





Thinking.Out.Load



Funderade vidare på det där med sjukdom. Jag har alltid sagt att jag aldrig blir sjuk. Men när jag tänker efter.. Jag har nog varit sjuk endel ändå. Alltså febrig å sådär. Men jag tränar ändå (som sagt) å jag gick till skolan ändå. Jag är nog för mesig & tycker det är för pinsamt att sjukanmäla sig. Fråga mig inte varför. Men det är skillnad nu. I skolan kan man sitta å se förjävlig ut, inte lyssna, till å med sova om det skulle va så. Man behöver alltså inte anstränga sig så mkt. Men när jag jobbar behöver jag göra bra ifrån mig varje minut jag arbetar. Jag behöver va inspirerad & orka. Att ha en snorig näsa & hosta trettiofem gånger under en minut känns mindre mysigt med kunder så pass nära. Jag tror det är därför jag fått för mig att jag är mer sjuk nu än innan. Nu sjukanmäler jag mig när jag mår för dåligt för att göra ett bra jobb.. Innan gick jag till skolan i vilket fall.




I.Can.See.You,Can.You.See.Me?








    



The.Way.You.Make.Me.Feel



Jag tränade bort febern igår. För idag mår jag mycket bättre. Redan igår kväll. Låt det fortsätta så!

Jag funderade lite på det där. Träna när man är sjuk. Nu kan jag ju inte träna så mkt pga jobbet & känner mig kanske lite tvungen å träna även om jag har lite feber osv. Men trotts det.. jag tror att jag hade tränat ändå. För den känslan får jag i Hallby. Precis som med Mörrum. Jag va på varje träning varje säsong. Skulle inte för allt i världen missa en träning. Jag älskade å vara där. I hallen tillsammans med alla. Så enkelt. Jag känner så nu med. Men åren imellan. Kanske 2 av åren iaf. eller 3. Då kände jag efter. Jag ville ha ont för att slippa. Jag gick dit för att jag va tvungen.. inte för att det va roligt. Hemska känsla.


Å jag vet såklart att det inte är bra å träna med feber. Å jag vet att man inte ska va på träningarna när man är sjuk för smittorisken. Jag vet.. men...


Vad jag vill komma fram till är egentligen att jag mår bättre. En god natts sömn till så ska jag nog vara på benen i mon. Då är det jobb som gäller!




Såhär ser jag ut när jag är sjuk mellan Älvdalen & Jönköping. Blä!




Don´t.Stop.The.Music


I lördags då.
Bilderna från vår match har inte kommit upp på hemsidan än. Men jag börjar med kvällen.

Efter att vi krossat Kalmar åkte jag med familjen till Kinnarps för att se HV vinna över AIK.

    

         



2-1 med en minut kvar va för bra för att vara sant. 2-2 ledde till förlängning & straffar. Men det gick hem tillslut. 2 pinnar till HV.


Vi drog hem en snabbis för att fylla pet-flaskan med vin & ta outfit kort. Viktigt :P

    

Sen hoppade jag av på myntgatan & Alex på gräshagen.


Love Spiderman!

         

              





    

Vid 12-tiden drog vi till Karlssons där vi träffade Robban & Jimpa!



    

Kvällen avslutades på Evergreen.

    


By the way så går dom små bilderna klicka upp.. om du är nyfiken!





Time.For.Shopping


Nu sitter jag i Alex lägenhet i Älvdalen. Han är i skolan. Det är asfint väder. Kallt men klarblå himmel.

Jag glömde min fön hemma så nu väntar jag på att håret ska torka efter duschen. Tänkte dra mig inåt Mora å shoppa te att lite sen. Min skinnjacka pallar inte trycket här så borde köpa mig en rejäl vintis. Kul att jag magasinerat alla mina varma jackor :S

Sen tänkte vi överraska mormor & morfar som är uppe i stugan i Malung. Hoppas dom inte hinner läsa nu :S :P




Shiny.Happy.People



Igår va en bra dag. Vi krossade Kalmar, HV vann över AIK & jag såg det live tillsammans med min familj, förfest hos Sofie med fina tjejer, utgång på Karlssons & en avslutande dejt med min kärlek på Evergreen. Men jag berättar mer sen. Nu bär det av till Älvdalen.. med blandade känslor.





Put.Your.Hands.Up.In.The.Air



16.oo lirar vi mot Kalmar i kåken. Jag är nervös. Träningsmässigt började veckan åt helvete men jag tycker ändå att jag gjort hyffsat ifrån mig tors & fre. Så länge vi får till en bra tejpning till tummen & alvedonen lyckas ta bort ryggvärken så ska det nog gå fint. Jag övertalar mig själv.

Vi ska va så jävla bra. Ni kommer väl?



Men innan dess har jag a lot to do! Kaffet är precis uppdrucket. Dags å kicka igång dagen!




Two.Is.Better.Then.One


När jag kom hem från träningen ikväll hade Alex tänt massa ljus & lagat super god mat. Det är vad jag kallar fredagslyx! Om han inte varit här hade jag förmodligen käkat en tallrik flingor till idol. oups!

Han är fin den där Alex.





Seal.Doin.Crazy



Jag står på toan & lägger i färg i min botten när idol börjar.

Alex skriker:
-En neger. Jag har missat att han gått vidare. Becca har du sett negern som gått vidare?

Jag:
-Jag kommer inte ihåg. Måste se innan jag vet.

Jag går in i vardagsrummet två minuter senare.
-Men för fan Alex. Det är ju Seal!!!





Can.You.Hear.Me?



Bättre träning igår. Thank god!
Alex är här. Thank god!
I dag kommer Erica & i mon mamma & pappa. Thank god!
Jag är ledig lördag & söndag. Thank god!


Thank god it´s friday!





Fuck.This.World




FFFaaaaaaaaaaaaaaaan fan fan fan fan!
Helvetes jävla piss träning.

Jag är så jävla trött på allt just nu.
Jag hatar att jag är så sjukt jävla dålig.
Jag hatar min tumme.
Jag hatar att jag inte har någon lägenhet.
Jag hatar mitt jobb, just nu gör jag det.
Jag hatar att Alex är långt bort.
Jag hatar att jag alltid ska lipa.


Å jag hatar att jag inte bara kan låsa in mig å må dåligt ett tag. Jag hatar att jag måste springa runt å se glad ut när jag egentligen mår så fruktansvärt dåligt.


Ta mig härifrån!!!!!!





Try.Sleeping.With.A.Broken.Heart




På torsdag kommer Alex till mig. Jag kan va världens gladaste när jag tänker på det. 2 nätter kvar. Jag ska njuta av varenda minut. För tyvärr blir det inte så många minuter. Eller ja.. räknar man minuter låter det ju rätt mkt. but still.. på tisdag (om jag får ledigt på måndag) så är vi 45 mil ifrån varandra igen. BUU! Men tiden går väl fort? Säg att den går fort!

    

I love you!





Answers



Mathilde!
-Tandläkaren frågade precis samma fråga! :S :P

Norden!
-När jag hittat en lägenhet ska jag ställa till med bakkväll! weeiihhoo :D

Alla andra!
-TACK! :D







Bad.Page.From.The.Good.Book



Det va ingen bra idé då stuka höger tumme igår. Min klipptumme. Testade lite saxmoves idag på morgonen. Kändes sådär. Men det är väl bra å röra så mkt som möjligt på en stukning? Eller har jag fått helt fel för mig. I vilket fall så sitter stukningen i kycklingklubban lixom. Mindre skönt. Klantigt & väldigt onödigt.

& i natt drömde jag om stukningen.. så när jag vaknade trodde jag såklart att det bara va en dröm. Fan me!






Dare.To.Be.Stupid



Jag & Tina häromdagen:

Tina: Du har bloggat dåligt nu.
Jag: Ja, det är ju ändå ingen som kommenterar.
Tina: Nej men det är ju många som läser. Till å med jag har ju börjat läsa nu.
Jag: Ja, men jag vet ju inte varför folk läser. Dom kanske bara läser för att dom tycker att jag är trög eller dum i huvudet.
Tina: Ja. Som Kissie. Det är du & Kissie.
Jag: Ja.. Jag & Kissie.

Så om ni inte tycker att jag är som Kissie & vill att jag fortsätter skiva så ja.. en kommentar nån gång ibland hade varit på sin plats!





Colors.Of.The.Rainbow



Efter jobbet i lördags va det mys hemma hos Maja. Hemmalagade hamburgare, chokladpudding & sällskapsspel!


























Karin tyckte att vi va pinsamt dåliga! haha












Om bananer!


En väldigt lyckad lördagkväll..
En repris snart igen skulle sitta fint!




To.Cut.A.Long.Story.Short



Jobbade 11-17 idag. Sen fixade jag Tinas hår. Ringde securitas & frågade när vi skulle va ute från a6 (ingen bra idé å dra igång larmet där uppe). Om en kvart sa han & skrattade. Snabba ryck vill jag lova. Vi får klippa senare.. men det gör inget för botten måste ändå få mer färg. Annars bra!











Don´t.Hate.The.Player




HATAR distansförhållande. Haaaatar Haaaaaaaaaaaaaaatar distansförhållande. Hatar hatar hatar hatar distansförhållande. HAAAAATAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HATAR!!



Take.A.Look.At.My.Life



Min tunga är för stor för min mun. För tjock. Det känns som om svullanden aldrig försvann efter piercingen. Va de 5 år sen nu!? Den borde väl ha lagt sig? Den får iaf inte plats när jag biter ihop. Inte i avslappnat läge iaf. Så varje morgon när jag vaknar (jag sover alltid med stängd mun, om jag inte är sjukt förkyld) har jag tandavtryck runt hela tungen.

I morse såg det ut såhär.



Jag är så mysig..



Party.Like.A.Rockstar



Det har varit en deppig period. En deppig vecka. Hoppas att vinden vänder snart.


Jag berättade ju aldrig klart om den där lördagen för en vecka sen.
Efter mat på kock & bar med jobbet mötte jag upp delar av laget & drog till centrum. Jag vet. Jag kände mig gammal. Men det va jätte lång kö till Karlssons & vi tänkte att om vi går till samma ställe alla så blir det kul. Å kul det hade vi.







Alla ska ha jäger!! det tyckte Bella!





Alla ska ha fishshot!! Det tyckte Micke!













Sen va det efterfest!












06.30 ringde jag Erica. Hon tyckte inte att jag skulle gå hem själv i mörkret. Mörkret? Hon hämtade mig iaf. Guld värt!





No.Way.Out



Nu har spelarprofilerna kommit in på hemsidan. Jag småskrattar lite. Mest när det gäller handbollsförebild & drömutstyrsel på maskerad. Det finns en del fina svar. Lite besviken att "dold talang" frågan inte verkar komma upp. Mitt svar va iaf: "Jag kan slicka mig på näsan & så är jag grym på luftgivär" Iof så testade jag å slicka mig på nästan nyss.. framför spegeln. Det känns bättre när jag inte ser om man säger så. 

This is me!


1. Rebecca Ronnysdother

1.Rebecca Ronnysdother

Nr: 1 Rebecca Ronnysdother

Smeknamn: Becca

Födelseår:1985

Längd: 177 cm

Position: Målvakt

Födelsestad: Elleholm

Moderklubb: Mörrums HK

Antal säsonger i Hallby: 2

Spelat i tidigare klubbar: Mörrums HK, Sävsjö HK

Yrke: Frisör

Främsta handbollsförebild: Mats Olsson ("jag skulle bli proffs i Spanien precis som han när jag var 10 år").

Bästa handbollsminne: 36 räddningar i DM-final mot Karlshamn (resultat 17-16), 11 straffräddningar mot Höör, årets damlagsspelare i Småland 05/06, vinsten mot Eslöv med Mörrum.

Mina mål för säsongen: utveckla snabbhet och bli en psykiskt bättre handbollsspelare. Att tillsammans med resten av Hallby dam bli ett samspelt och vinnande lag.

Bästa egenskaper som handbollsspelare: Vinnarskalle och är en peppande lagkamrat både på och utanför planen.

4 Snabba:

Mat: Varmrökt lax

Tv/film: Lite sällskap, Ensam mamma söker

Musik: Bra

Intressen: Handboll och skor

och till sist...

...drömutstyrsel på maskerad: framdelen på en kossa.





Shut.Up.And.Drive



-Ont i halsen. Men de är inte konstigt. Elementen verkar inte funka här. Ge mig en lägenhet!
-Ont i ryggen. & nu börjar det lixom dra sig ut i armen med. Det är vänster sida vi pratar om.
-Trött. Kanske för att jag vaknat typ sextontusen gånger i natt & trott att jag försovit mig.


Men annars är det en bra söndagsmorgon eller?
A6 11-20 känns lockande. NEJ!

God morgon från mig. Gnälligast i stan. Man ska fan va glad att man kan stå på benen!




Boom.Boom.Pow




Jag fickparkerade innan. Helt själv. Ett försök. Perfekt! De ni!






RSS 2.0