Hello.Beautiful




Jäkla va snygg han e!


Puss på de!



Hair.Inc



Igår efter jobbet åkte jag & Josse till Hair Inc. Pernillas & Lottas nya salong på barnarpsgatan. Sjukt snyggt va de! Allt! Man skulle till å med kunna bo på toan. Iaf Josse :P De va riktigt nice. Dom lär trivas som fiskarna i det klaraste vatten där. Å kunderna med för den delen!




Lottis bakom några av alla tusentals blommor!


Vår lycka till present. En tekopp, tesil, te & choklad. En var såklart!
"
För era lediga stunder ihop.
Lycka till. Många kramar
Becca & Josse"




Dressed.In.Black




"Är du hårdrockare?"

det frågade en kund mig










Tired.Of.Waking.Up.Tired



Jag somnade 21.30 i soffan igår. Fin va de. Inte lika trevligt å vakna 07.30 idag. Aldrig någonsin gör jag det när jag ska jobba. Men nu.. när jag ställt klockan på 9.00 för match.. då vaknar jag gärna tidigt. FY! Men så somnar jag ju aldrig någonsin så tidigt annars heller. Kanske borde bli någon typ av vana de där. 21.30!




I.Bet.You.Look.Good.On.The.Dancefloor



          



Kan man annat än älska denna underbara klänning från Acne? Ge mig!



The.Question.Is.Why



Undra om Alex lyckades ta med sig fjärrkontrollen istället för mobilen till jobbet i morse?!?!





Money.To.Blow




10.000 :- KATSCHING!!!




.




Jag vill spy




Moving.Furniture.Around



Wohhoooo. Jag har förmodligen sålt min soffa, fåtölj & fotpall. Leverans & betalning ska ske i morgon kväll. Så.. om inget oförutsett händer är jag några tusingar rikare & en soffa fattigare i mon. Sköönt, för just nu äger jag rätt många soffor. Typiskt! Men det är ändå med lite sorg i hjärtat som jag lämnar bort min ljusgrå skönhet. Jag tycker om den. Men vi bor för litet.. eller så är soffgruppen för stor. Det beror på hur man ser de!



Heeeej då!



Weekend.Wars



Helgen har passerat å lång har den varit. Men absolut inte på något bra sätt.

I fredags va de träning på kvällen. Sen hockey. Weeiihooo. Såg 1/3 av matchen hemma 1/6 hörde jag på radion & den sista 1/2 såg jag hos Sofie & Martin. Alex va me där såklart. Trevigt. Fin lya hade dom me. Jag vill nog liiite närmre stan. Ja.. fredagen va ju bra. Lördagen behöver vi inte prata mer om. Ni vet ju alla hur den gick till. I söndags gick jag runt här i mina nylonstrumpor, hade packat väskan, ätit en rejäl frulle & fixat till den nödvändiga flätan i luggen för match. Jag laddade å hade sikten inställt på 2 poäng. Då ringer Claes å matchen är inställd. Avspärrade vägar, risk för takras & dåliga vägar. FAN! Snö är inget bra! Jag som hade tagit ledgt från jobbet me. GAAH! Det blev käk på Kaffe Paus med brudarna istället. Sen glodde vi på herrarna när dom lirade lika mot Warta. 2 poäng va dom värda!


Nä. Nästa helg!




Last.Year´s.Snow


Det är sjukt mycket snö här. Hela Jönköping fylls med lastbilar med stora flak fulla med snö. Undra var dom dumpar allt. Där lär det ligga tills nästa jul iaf.


Såhär ser det ut uppe på Lerhagen. Ps. Det finns en bil där under Ds.


Tur att Alex är duktig å skottar typ heela tiden.




Thank.You.Very.Much



Det skulle bli en bra kväll.
Jag gjorde äggmackor & laddade upp med 4 matcher Hallby dam mot olika motstånd.


Det började bra med att mackorna va goda. Är nu inne på min fjärde match & har insett hur dåligt jag spelar!!! Inte nog med att jag är kobent å ser sjukt töntig ut. Jag tar inte en boll. Det är förjävligt. Jag blir så förbannad på mig själv. Något som skulle va en bra uppladdning inför morgondagens match får mig i stället å fundera på om jag verkligen borde spela handboll.


Så.. nu ska jag lipa en sväng å hoppas att jag på något konstigt sätt mår bättre av de.


Helvetesjävlarpiss




I.Can.See.The.Light



Ett ljus i mörkret denna dag va när Jepsson dök upp på salongen med sin flickvän. Himlans trevligt även om det bara blev en 2 minuters dejt! Dom är söta :)





....



Jag är så in i helvetes jävla förbannad. PISS DAG!!!!

Det började med att jag knappt kom ut genom dörren pga all snö. Väl ute så startar inte bilen. Jag springer upp igen & ringer jobbet. "Jag kommer bli sen". Startar datorn å kollar buss. Springer till bussen. Det snöar spik!!! När bussen är 15 min sen ringer jag trafikupplysningen. "Det är många som ringer nu, var vänlig dröj". Ja men så klart!!! Kommer fram efter ett tag (hit hör oxå att den där jävla iPhonen inte funkar med handskar på = kallt så in i helvete!) & bussen kommer 2 minuter efter. Väl på bussen möts vi av två bussar som släpper av 100 pers som varit på skidsemester (jag underade om jag drömde). Samma personer hade parkerat sina bilar på vägen vilket gjorde att det bara fanns ett körfält = vi stog still läääänge. Sen började de andra bussarna backa & vi fick köra efter. Folk gick om oss. Förstå då hur sakta det gick. Byta buss vid juneporten å jag har nog aldrig frusit så mkt i hela mitt liv. Kom 1 timme & en kvart för sent till jobbet å heeela dagen va förstörd. Håret såg ut som fan & de lilla smink jag hade kvar satt på kinderna!!! Väl på A6 stänger dom av vissa delar för att de va risk för taket å rasa. Men vi fick fortsätta jobba!? Louise är snäll å kör mig hem.. men jag hoppar av vid statoil istället. Tänkte hämta bilen som Alex fick igång senare med hjälp av Jellan. Å bil fan startar inte!!! Frågar en gubbe om hjälp..men han hade bråttom! Din jävel. Två hårda fordonskillar ställde snällt upp. Till slut kom jag iväg & hem. Då va låset i ytterdörren fruset. VA FAN!??! Fick blåsa ett tag innan det släppte och jag kom in. Nu står bilen på tomgång utanför. Jag hoppas att batteriet laddas upp så jag kan hämta Alex när han slutar jobba kl 24 i natt. Annars måste han gå!!!!

Gångerna jag varit nära till lipet idag går nog inte räkna på två händer. FY FAN!

JAG HATAR DENNA DAGEN!!!!!!!!







There.Will.Be.Blood



Jag va hos gänget på Hälsan 2 innan idag. Ett stick i armen & typ tusen rör med blod. Jag blev snurrig. Som vanligt. Sen gick jag in på toan å kissade i en plastmugg. Himla trevligt måste jag säg :S Så om typ 1 vecka vet jag väl om jag tar lagom mycket medicin varje dag eller om jag kanske är mer sjuk än man tror.



Anyhow så är det skönt att det är gjort. Besök på labbet är aldrig trevligt!



We.Are.Family



Sitter hos Tina & Mathilda. Faktiskt första gången jag är här. Knas. Men så har inte Tina kommit med ett så fint erbjudande som kladdkaka innan. Det fick jag idag. Säger man nej? NÄE! Det är fint här iaf. Om jag hade bott i en etta så hade jag gärna bott här.. men själv för jag förstår inte hur dom får plats med alla sina kläder. Dags att rensa ur garderoben när jag tänker efter.



Tack för kaffet!




Born.With.A.Headache



Jaha. I letandet efter reprisen gick jag tillslut in på eurosport.se. Där möts jag av "Svensk premiär seger mot Tyskland". TYPISKT!




Walking.On.A.Dream



Okej. Det blev ingen hockey i natt. Jag har istället sovit 10 timmars djup sömn å tusan va gött det va. Sjukt många skumma drömmar hann jag med.

1. Någon råkade raka av halva mitt hår som typ andreas & cimon i PH. Kanske inte lika högt upp som dom. Det va inte snyggt gjort men när jag själv skulle rätta till det fick jag ett stort jack på sidan. Det pissade blod & jag va sur men tänkte iaf att nu får jag köra rocka billy i några år tills det växt ut. Sen kom Taylor Momsen från Gossip Girl & ville ha det precis som jag. Å jag sa till henne att det kommer va mkt finare på dig för du har så tjockt hår. Vet inte om hon gjorde det sen.

2. Jag va med i någon sorts tävling. Som Mammas pojkar utan mammor & kameror. Galet va de. Jag blev iaf vald sist av en kille.. men sen när jag sa till honom att jag inte hade förstorat brösen så dumpade han mig dirr. Han sa att det stog faktiskt i hans "kravbrev" att tjejen ska ha stora bröst. Å jag bönade å bad å sa att jag skulle göra de. Men nej. Jag fick gå hem ensam.

3. Tänk dig en leende mun som är delad i två delar. Det tänkte jag tatuera in på öronsnibben typ. En på varje så om man skulle sätta ihop mina öron skulle läppen va hel. hum?!



Nu ska jag iaf hålla mig ifrån Facebook, tv osv tills reprisen på hockeyn går. Jag har godis kvar oxå. hihi






Walls.Are.Tired



Jag har planerat för hockey 01.30 i natt. Köpt hem godis som ska hålla mig vaken osv. Frågan är om man ska powernapa en sväng innan för just nu känner jag mig TRÖTT!!! Hade inte OS i Sverige varit ett bättre alternativ? :P Kaffe? Ja.. kaffe!


Good.Girl.Gone.Bad




Nu har jag berättat för mamma att jag lyckades slarva bort hennes kamera i lördags. Vilken ångest & dåligt samvete jag haft. Egentligen inte så mkt för kameran.. Jag köper ju en ny såklart. Men för bilderna som va på den. Dom kommer ju inte tillbaka :(


Å så blir jag irriterad på mig själv för att jag gnällt på resten av familjen dagarna innan för att dom alltid glömmer massa grejer. Sen berättade jag såklart för dom om hur duktigt jag är som aldrig slarvar bort eller glömmer något. För faktiskt.. det har aldrig hänt att jag slarvat bort en kamera, plånbok eller nycklar innan.


förlåt mamma! <3




First.One.On.The.Blog



Alla bloggar som jag följer hittar jag genom bloglovin.com. Där har jag skrivit i alla adresser som jag tycker är intressanta. För det första så slipper jag hålla koll på adresserna & för det andra så ser jag hela tiden om bloggen jag följer uppdateras. Jag behöver alltså aldrig gå in på någon blogg å bli besviken för att det inte kommit något nytt inlägg.


Vill du så kan du följa min blogg på http://www.bloglovin.com/search/rronnysdother.blogg.se


Ett litet tips bara :D




Reality.Is.A.Ride.On.The.Bus



Dom få gånger jag inte har bil till jobbet gör mig ändå galen.
Igår tex. Jag slutade jobba klockan 20. Va klar i tid, för en gångs skull, & hann med bussen 20.08. Men det spelar egentligen inte roll.. för när jag väl hoppar av vid juneporten är väntan lång. Jag är hemma vid 21.15. Så.. 1 timme & 45 minuter efter jag slutat har jag tagit mig 8 km & hem. Fruktansvärt tråkigt. Å nej.. jag tänker inte gå hem i denna hemska kyla :P


Jajaja.. jag vet. Det finns värre saker å gnälla för!




Thinking.Out.Loud



Jag är högljud.
Tänk er när man varit ute på krogen, kommer hem & lägger sig i sängen & det är helt tyst. Förrutom att musiken fortfarande spelas i huvudet. Som ett dovt skrikande ljud på samma gång. Det är lixom ingen vacker melodi. Å det finns absolut ingen OFF knapp. Så har jag det alltid när jag umgås med mina vänner. Filmkväll, träning whatever! Men jag är högljud som DJ:n på Karlssons & jag får stå ut med min egna röst i huvudet på kvällen när jag ska sova. Dovt skrikande. Det är först då jag märker att.. jag måste höjt rösten way to much ikväll. Typiskt!


Frågan är då om mina vänner känner likadant. Om dom oxå får stå ut med min röst på kvällen efter en dag med mig? Whooupppsss! Men kanske är DJn på Karlssons inte så pjåkig ändå ;P






My.Favourite.Game



Såhär såg jag ut i lördags. haha
















http://www.peaxwebbfoto.se/HallbyBilder_2009_10.html





One.Good.Reason.Why



Alla hjärtans dag & kärlek i mängder till min Alex.


Vi har köpt varandra en varsin present. Efter att jag öppnat min mådde jag lite dåligt för vad jag köpt till A. Det kan legat lite mer tanke & romance bakom hans köp än mitt. Så.. medans jag plockade fram ett par öronhängen från Laila Bagges kollektion fick Alex gräva fram en tischa från Carlings. hum.

Nu ska jag iaf laga lite romantisk middag/kvällsmat. Den ska kryddas med a hole lot of love. Jag kan jag med! För min kille är världens bästa!





Born.To.Be.A.Winner



Såhär beskrivs matchen på Hallbys hemsida:


IF Hallby HK - BK Heid/Team Aspero  26-21  (12-8)


ÄNTLIGEN SEGER PÅ HEMMAPLAN !!!


Matchen började lite trevande från oss och med en del tekniska fel så kunde gästerna dra ifrån till 4-0 ledning innan vi kom igång och det tack vare ett bättre försvar och en storspelande Rebecca i målet. Vi började sakta men säkert komma ifatt och en bit in på halvleken var vi äntligen förbi. Trots att vi inte presterade på vår topp så lyckades vi behålla ledningen halvleken ut. Gästerna försökte sig även på att i slutet av halvleken att gör en 3-punkt på våra niometersspelare men den lyckades vi fixa på ett bra sätt och det reulterade i 2 mål för oss och inget för gästerna. Det kändes skönt att gå till halvtidsvila med 4 bollar´s ledning. Att också nämnas i denna halvlek är att Rebecca lyckades rädda 3 straffar som naturligtvis stärkte hela laget.

Starten på andra halvlek var den första lik. Vi började med en del tekniska fel samt så hade vi dragit på oss lite utvisningar som gjorde att gästerna närmade sig i målprotokollet. Vid ställningen 20-20 så visade Rebecca vem som äger i målet och med några viktiga räddningar samt ett stabilt försvar där främst Sofie "Flax"  på sin födelsedag till ära visade kämparglöd. Ett par härliga inspelningar från Emmy till Madde och Sofie samt några snabba uppspel som resulterade i mål avgjorde denna match. Vi hade en ledning med 5 bollar när det återstod knappt 2min. Återstående tid blev det lite "Hawai" från båda lagen men segern var aldrig i fara där segersiffrorna skrevs till 26-21.


Att notera som extra roligt idag är att vi har hela nio målgörare.


Bra idag: Rebecca och Sofie L


Målgörare: Madeleine 7, Matilda 5, Emmy 4 (1), Sandra 2, Emelie J 2, Josefine 2, Sofie L 2, Emelie A 1, Lizen 1 (1)


Matchens lirare: Sofie Linde Lindblad




This.Time´s.For.Real



Jag va ju hos doktor Peter i förgår. Han va lite lustig.. men skön. Jag ska iaf dit å ta en massa prover nästa vecka. Han klickade upp typ 15 stycken på datorn :S Men tror bara det blir ett stick ändå. Puh! Allt för sköldkörtelns skull.

Å så  kom vi in på mitt jobb.. att jag har ont i axlar & rygg. Då hade han avslappningsstund med mig. Sköönt va de. Fast jag blev lite sådär småfnissig innuti.. som när alla skulle va tysta samtidigt på lågstadiet. Jag höll mig nu. Avslappningsövningar dygnet runt är det som gäller!

Å sen mina utslag som jag fick i maj 09. Är det inte liiite sent å prata om de nu? Det va iaf nässelutslag. Inget farligt alls. Men tusan va läskigt det va då.


De här är inte jag. Men typ så såg jag ut på hela kroppen. LÄSKIGT! Å kliade massor gjorde de! USCH!



Till.The.End.Of.The.Day



08.30 Frukost hos Erica. Hon fyller 23 idag. GRATTIS!
10.00 Jobba till 17.00
17.30 Träning till 19.00
19.30 Smörgåstårta & ännu mer firande hos Erica
22.00 Hemma

PUST!



Förresten. Om Erica är 23.. Hur gammal är då jag? 20 va?




Candy.Paint



Jag har målat tavla. Två tavlor! Men utan fantasi. Så.. visning på mina två tavlor & min inspirationskälla. Färg ska de va!







Le.Grand.Blond



Jag hade en kund.. som i sin tur hade en kund.. som hade berättat för henne om ett annat service ställe.


Killen står bakom en annan kille i kö för att betala. Killen före i kön får ett kvitto.. men inte den andra killen. Han ber om ett kvitto. Bruden i disken säger.. "Jag ska bara slå ut kvitto till varannan"


Den här restaurangen bör se över sin verksamhet.. eller förklara för tjejen varför hon bara ska slå ut kvitto till varannan kund & att hon absolut inte bör berätta detta för kunden. Eller helt enkelt bara skaffa en smartare brud bakom disken!


Liiite roligt ändå! Hon va säkert blond!







Burn.To.Shine


Jag borde inte använda rouge idag (men gjorde det ändå). Brände nämligen till fejjan på solarieöarna igår. Inte solat mer än en gång efter jul tror jag. Så nu va det dags. Tusan va de tog. Mitten solariet på Sense rekomenderas.

& på tal om smink. Jag vill ha en svart ögonskugga UTAN glitter. Har en glittrig men den sprider gärna ut de silvringa små kornen så I look like a discokula när jag använt den. Så igår efter jobbet gick jag en sväng å spanade efter en skugga. Vet ni vad? Jag köpte två stycken.. MED GLITTER!!! Hur tänkte jag då? "Men dom är ju fina"! Så nu sitter jag här med tre svarta giltter ögonskuggor å vill egentligen bara ha en clean.

Typiskt!






Calling.Doktor.Jones



Det är en galet tidigt morgon. Kommer knappt ihåg när jag ställde klockan på 06.30 senast. PUST! Jag är ingen morgonmänniska. Fy! Anledningen är iaf att jag ska till farbror doktorn innan jobbet. Frågan är varför? Jag kommer ihåg att jag ringde dit i november någon gång & ville ha en tid. 4 månader senader.. TADA! Antar att det är för min sköldkörtel.. för något annat problem har jag nog inte. Känner att det nog är dags å höja medicineringen.. så en tid hos doktorn satt nog på sin plats ändå. Jag ska nog till å med ta tillfället i akt å fråga
om man kan operera bort en del av körteln. Tänk å få bort de där som ligger & trycker på mat & luftstrupen. ÅHH! 




Vi.Som.Fikade



    

    

    

    









Jag.Är.Verkligen.Så.Dum.Som.Jag.Ser.Ut



Idag skulle jag utnyttjat presentkortet på massage som jag fick av A. Kom upp till Rosenlund & kom på att jag glömt kortet hemma. 470 spänn fattigare. Tur att massagen va riktigt fin. Bättre än alla andra två (!) jag testat.


Sen har jag fikat med Erica, Tina & Monika. Å så har jag shoppat födelsedagspresent till E & alla hjärtans present till A. Presenter är härligt tycker jag. Både ge & få! Så.. därför köpte jag även en ring till mig själv. Värd de? Sjääälvklart!



I.Don´t.Want.To.Miss.A.Thing




Alex är i Sälen. Jag är själv. Det är inte kul. Jag saknar honom!




Tekniska.Jag



Förra inlägget kom från min mobil. Tro det eller ej. Så.. nu ska jag bara slipa lite på detaljerna. Man kan till å me ser varifrån jag skickade. Den här gången satt jag i soffan.. precis på samma ställe som nu. Inget spännande. Men kan va en kul funktion. Jag & Erica hittade iaf jätte paketen tomatsoppa på Maxi å vi tyckte båda att det va jävligt kul. Å de tycker du me.. de vet jag!




de här...

2a57e82440267f4b514443b6ace12948.png

Kolla varifrån!

de här är humor! Tomatsoppa för heela släkten! Hihi 


Det.Är.Inte.Bara.Alex.Som.Är.Snäll



Jobbade 11-17 idag. Efter det kom Erica upp till salongen. Jag fyllde i hennes utväxt & klippte av alla söndriga toppar. Det kallar jag en snäll syster. Sen drog vi till Maxi å köpte Hjortron yoggi. Fiint!

Nu är jag ensam med Snygging. Alex har stuckit till Sälen. Buuhuu! All typ av kvällsunderhålling är välkomen till Lerhagen! Ring innan bara!




He´s.So.Cute



Igår överraskade Alex mig med ett litet kuvert. Presentkort på massage. Inte för att jag fyller år eller något.. Mest för att han är världens bästa & för att jag har ont. Snäll är han! <3





Kärlek!


Bad.Romance


Jag ska på bröllop i sommar. Min barndomsvän Linda ska byta ring. Nu nästan precis hittade jag en fin klänning. För mig är den för dyr (jag är snål å handlar helst bara på rean) men om jag ska använda den till något så fint som bröllop e det väl okej å lägga några extra hundralappar?




Kanske är det helt dödsdömt med svart på en så romantiskt tillställning?
Jag får nog leta vidare. Eller vad tycker du?



Matchen



Det gick inte riktigt som jag tänkte. FAN!




Undra om..



.. Jag någonsin haft så många finnar som nu. Look like a prickigkorv!



        




Gameday



Vi lirar borta kl 14 idag. I Sävsjö. Min gamla hall. Vilket gör mig extra nervös. En två poängare idag skulle smaka bättre än någon annan. MMM. Så länge vi spelar ihop är det absolut ingen omöjlighet. Som mot Partille & Höör borta. Katsching!






Claes är rätt rolig



Ibland lirar vi på uppvärmningen. Typ fotboll, basket, stolpe-ribba eller liknande. Claes har ett speciellt sätt å dela in lag på. Ex:

Eliten mot Böset
Snygga mot Fula


Så..

*böset vann över eliten. Vad lärde vi oss av de? Jo.. vill man bara tillräckligt mycket går det bra även om man inte är bäst på pappret. Hjärta!

*fula vann över snygga. Vad lärde vi oss av de? Jo.. Det går inte bara springa runt å försöka se snygg ut!


I mon slår vi ihop packet.





RSS 2.0