Min dag



Ledig.
Men aldrig riktigt.


Tina & Lisa va här på förmiddagen. Trevligt tycker jag.

Sen åt jag frukost. Inte förrän halv 2. De gillar vi. Sånt som skiljer sig från jobbdagar.

15 kom Alex hem från jobbet.

Vi har sorterat i förrådet & bärt ner alla våra utemöbler osv. Jag har sorterat lite kläder. Det blir som å shoppa gratis. Man hittar något nytt som man slänger i garderoben efter att ha legat i "vill inte ha lådan" ett tag. Någon som vill sälja på loppis med mig?

Nu sitter jag med toning i håret. Dom dära topparna! gr!

Snart ska vi upp till A6 en snabbis.

Sen bio. JAA! Alex, jag, Sandy & Mike ska se flickan som lekte med elden. Å jag ska äta godis.






På lördag lirar vi seriepremiär.




Tema lagfest



Det är något med Hallbys lagfester. De va ju där jag började.. På den vägen tog jag mig in i laget. En ganska sjyst väg å vandra tycker jag! Iaf.. idag bestämde vi temat för nästa fest. Det är mkt med utklädnad när vi ska dricka alkohol å svina ihop. Men maskerad e fint tycker jag. Nästa fests tema är iaf Superhjälte! Med vissa regler: Man får inte va en redan uppfunnen, påhittad hjälte utan måste på egen hand komma på klädsel, namn, styrkor, svagheter osv. Jag har en fin idé.. har inte hunnit slipa på detaljerna ännu. Men vilken hjälte!



Såhär såg det ut min första lagfest med H. Denna gången utan tema.

         

         







I´m lovin it



Jag hade lunch vid 14 & Alex hade ingen banan med sig när han hämtade mig. Jag va alltså väldigt hungrig när vår träning slutade kl 22. Vi åkte till donken. Fint va de!







I mitt hjärta



Idag jobbar jag 10-20 & sen e de handbollsträning 20.30-22. De e min dag de. Men efter i mon har jag jobbat klart min 8 dagars period så i mon e jag leeeedig. Nu har jag iof bokat in en massa grejer ändå å jag kan inte sova så länge jag vill, men de ska ändå bli skönt! Framförallt å få lite ordning på hemmet! Vad hade jag gjort utan Alex?


             =    





Idol & HV 71



Jag slutade jobba 20 idag men kom inte hem förrän 21.20. Hatar åka buss men mest av allt vänta på den. De e kallt ute å inte alls roligt. Satt utanför Olearys å kikade in på HV som lirade bakom glaset. Nice underhållning iof.. men tacka vet jag facebook i telefonen. Fint va de iaf när jag kom hem.. Då hade HV vunnit över Modo & Calle gick vidare före Pioter! Jag e ju kär i Calle så good good news för mig!





Vi målvakter håller ihop :P



oj oj oj. nu ska någon av grabbarna ut ur idol. Jag hänger inte alls med i svängarna.. som man kan tro.





Jul jul strålande jul



Julafton är på den torsdag. Enligt frisörföretagarna ska/får man inte jobba julafton. Tur har vi som jobbar ihop med några som inte firar. Dom ställer upp & jag/vi är lediga. Jag har turen å va ledig på onsdagen med enligt schemat. Juldagen är det stängt på A6 (kors i taket). Helgen är min lediga helg.. Det betyder alltså att jag är ledig ons-sön å julafton är på torsdagen. Vilken lycka.. Vilken TUR! Det gör mig glad i själen för jag får umgås med min familj jätte mkt! <3


Tråkigt i sin tur är att Alex jobbar precis alla dagar. Buu! Men han vill..




Söndagsunderhållning






På hög nivå




Nya skor



Det är bara 6 dagar kvar till seriepremiären. woohhoo. Jag är nervös som tusan men laddad så in i. Det ska bli spännande för vi har inte en aning om hur vi ligger till. Men vi ska göra vårt bästa. Just nu går jag in mina nya handbollsskor iklädd mina favvo långkallingar & ett par av mina tre matchstrumpor. Alla ser lika dana ut förrutom färgen på nikemärket. Kanske ska ta reda på vilken färg som spelar bäst denna säsongen. Jag lääääängtar!





Jag vill så gärna att mitt nya jobbschema blir klart nu så jag kan träna mer. De känns långt ifrån bra de här med å komma för sent eller inte kunna va med alls. Snart så.. Snart. Då ska jag va med massor mer! Gillar!




11-21.30



Jag jobbade idag. Nu är det bara 2 dagar kvar på min 8 dagars period. YES! Dirr när jag slutade kom Sara & Basse förbi för några kramar & hejjande. De va läääänge sen sist. Å trevligt va de.. Dom få minuter vi träffades. Bättre lite än inget iaf! Snart ska jag, vi, upp till Sthlm å hälsa på iaf! :) Sen drog jag till idrotthuset. Såg sista 10 minuterna av herrarnas match. Å vann gjorde dom me så bra va de. Egentligen e de väl mest trevligt å skitsnacka på läktarn :P Jag stannade kvar å umgicks med Hagström en stund.. Innan jag drog vidare till statoil där jag höll Alex sällskap under hans rast. Kom hem lagom till utröstningen på top model å sen mitt favvo program, Ensam mamma söker! Nu Smoothie!





Maskerad



Mamma & pappa va på maskerad igår. Temat va P.



Mamma som palm



Pappa som påven



HAHAHA! Dom vann pris för bästa utklädnad både i dam & herr kategorin (pappa fick visserligen dela med någon annan)

    
Vinsterna!





Jag vill me va en palm på nästa maskerad.



htttp://ronnysvensson.blogg.se






Stefan..



..Liv om tredje raka efter 2-4 mot Rögle.


"– Ja, det gick bra. Och vi har fått en skön start på säsongen, fast det är många tuffa matcher kvar"



OH shit. Det menar du inte!?!





Mer look a like



För jag tror att om Gary Sinise & Idol Andreas hade haft varandra som vänner på facebook så hade deras look a like test visat den andras bild. Sjukt lika å jag blir typ förbannad när jag ser CSI. Får man va sådär lika?! Jag tror att dom är syskon eller så är den ena helt besatt av den andra (förmodligen andreas i gary) å har opererat sig för att se lika dan ut.


    

    


Ser du någon skillnad?




Facebook test



De e inte ofta jag  gör de där testen på Faceboook. Men nu hade nån av mina vänner tagit ett "Looks like test". Jag kan alltså genom det ta reda på vem av mina vänner jag är lik. Här har ni resultatet!



   

Rebecca looks like Ronny Svensson



Jag e lik pappa!
Det låter ju inte så knasigt.




Bruduppsättning




               

         



utgångsläge: Axellångt krulligt hår.





Ge mig Svininfluensan..

.. På onsdag! Å endast onsdag.



För sen har jag varken tid eller råd förrän i april 2010. Helst senare.. på semestern! Förstör du min handbollssäsong ska jag förstöra dig! Så grisen.. försök inte komma här å plocka! Förstått!?!?! Ja.. Det är ett hot!




Sluta le din jävel!






Kääääärlek




Vi (Jag & Alex) läste för ett tag sen en artikel om en kille som är kär i Gina Tricot bruden på TV. I don´t blame him sa Alex. Men det gör inget för mig. För jag e kär i Idol Calle!

"Jag minns när jag va liten & vi tittade på småstjärnorna. Jag ville så gärna va med där men jag va så blyg så det vågade jag aldrig berätta för någon. Men jag hade definitivt aldrig vågat va med där. Men jag ville. Så nu kör jag på de!"






VS







RING 09941402 nu för att rösta Calle vidare!
Don´t break my heart! haha





Farligt värre



Det är farligt å glida in på asos.com.
Vill ha vill ha vill ha!!!




Jag längtar till..



Jag behöver något att se fram emot i denna mörka tid (även om det känns som den bästa hösten på väldigt länge). Helst skulle jag ha en eller två veckor bokade till ett varmt ställe. Men det finns ju varken tid eller pengar till det. Jag siktar in mig på små resor som gör mig varm i hjärtat. & när en är avklarad ska jag boka en ny.

- Den 3 oktober lirar vi seriepremiär borta mot Kungälv.
- Den 7 oktober åker vi till GBG igen. Shoppa, mysa runt & kolla när Kärra lirar.
- Sista helgen i oktober ska jag nog besöka huvudstaden. Emmy har ju flyttat dit. Å så hoppas jag få en skymt av Sara också!


Det är dom små sakerna & underbara människor som förgyller min vardag! Som för övrigt är en himla fin vardag med ett roligt jobb, en go sport & en fantastisk pojkvän!




Hallby vs Trollhättan



Jag va där & såg denna oerhört spännande & viktiga match som Hallby tillslut vann. Vilken känsla. Jag äääälskar det. Handbollen. Jag bara längtar tills vi plockar våra första poäng. Tänk när vi gör de. Fyy faan! Det är då jag sprutar glädjetårar. Precis som jag gör när jag ser denna videosnutt. Det är med gåshud den spelas upp!



Å nog för att kvaliten inte är den bästa. Men känslan.. den e där!





DiscoClasse

Det är vad vi kallar honom. Coach!
Å han har återigen bevisat sin coolhet. JP idag!


Jag återberättar!


1. "Ribendahls intryck av de som stannat, och tillkommit, är nyktra: - Man är solidariska & ödmjuka, jobbar bra, har bra ambition, men har väldigt mycket att lära"

2. "Vad som behövs? Det mesta"

3. "Hur ska ni hinna få ihop det? - Ja, det får du fundera på..."

4. "Hur känns det biten då, att träna just damer? Det såg jag som positivt från början. Tjejerna är bra att ha på träningen. Go inställning, lyssnar rätt bra. Däremot har jag en känsla av att de kan sluta närsomhelst"

5. "Det realistiska målet med kommande säsongen i ettan, är att kämpa"

6. Tippade topplag: S-hof och Unnaryd





"Tiiiitttttaaa på booooollen!!!"





Snart



Nu är det bara 3 månader kvar! Galet!









I natt jag drömde något som...

.. jag aldrig drömt förrut!



I natt fick jag reda på att Alex är kär i en annan tjej. & hon är kär tillbaka. Å dom har träffats en bra tid utan att jag fattat någonting. I samma ögonblick knackar det som tusan på dörren. Jag kikar ut (för det knackades på våra höga fönster på balkongen, fast ändå på framsidan. Färstår ni?) men vägrar öppna. Då som med magi så åker dörren upp & in kommer Kid. Ni vet handbollsdomare Kid. Å med sig har han heeeela sin släkt. Dom skulle bara kolla in vår fiina lägenhet. Jag lyckas skrika dom ut (denna gången i den vanliga dörren). Precis när jag drar åt låset ser jag Magnus Carlsson utanför. Barbados Magnus. Sjukt. Han hade en godispåse i handen. Jag går in till Alex igen. Hoppar på honom å ber honom säga att det inte är sant. Då hör jag någon som lipar utanför. Magnus har klättrat upp på balkongen (höjdrädd) & kan inte komma ner. Jag blir tvungen å släppa in honom. Han lägger sig i sängen tillsammans med oss å han & Alex snackar om allt annat än den här tjejen & det som jag vill ha reda upp.

Hon heter Emelie & har jätte fult plockade ögonbryn. Usch! Hon skrev "Jag älskar dig" massvis med gånger till Alex på något konstigt, okänt chatforum när jag satt vid datorn. Vi hörs sen. Puss puss. Bla bla bla!




Så kul är mina drömar. Jag va ledsen när jag vaknade. Tur att Alex va hemma! <3





Filippa I love








Kan man annat än älska?






Panik



Ja. Jag börjar få lite smått panik. Å jag snackar naturligvis om den dära handbollen som äter upp mig inifrån. Den tar över mitt liv. Men jag gillar de. Det är iaf seriepremiär om exakt 10 dagar & jag är usel. Nere i en "jag vet inte vad men iaf på botten" period. Å jag hatar det mer än något annat. Jag är feg som tusan & vågar inte sätta mig. (om min förbannad skada har ni ju läst ett antal gånger innan) Men jag har egentligen inte speciellt ont. Å jag hoppar omkring i målet som en idiot utan att veta vad jag håller på med. Nää det måste bli ändring om inte jag ska gå i graven. Tagga nu för fan Becca!











Tänk om jag vatt 10 cm kortare!










Jebbelijobbjobb



Idag börjar min 8 dagar långa jobbperiod. Känns lite jobbigt just idag. Men de går fort fort å snart är det den 30 okt!





Hemsk natt




Jag drömde i natt att hela min familj hatade mig. Å inte bara dom. Hela min släkt. Alla hånskrattade åt mig å jag bara lipade. USCH!



Alex familj blev jagad av vargar i natt. haha. De va ju inte heller så kul iof.






6-2



HV krossade Linköping. Gött mos!



bra coach




Jag är dålig



Det är 2 veckor kvar till premiären. På träningen idag va vi 3 stycken som va me på utelöpet. Nog för att det är uppvärmning. Men det där kan väl inte va okej? Eller är det bara jag som tycker?


& inte nog med det. Jag va såå sjukt dålig. Kass kass kass! Nu vill jag bara träna igen å göra allt mkt bättre.

Alex: Hur gick träningen idag?
Jag: Skit dåligt!!
Alex: Idag igen? De går ju för fan alltid dåligt säger du!


Tur iaf att Thilda va grym!



& tur att jag inte ätit upp alla ballerinakex. Jag ska trösta mig!





Ge mig kondition



Done.
Jag sprang hem till Ida för å hämta bilen & min lilla lila påse. Men hon va inte hemma så de blev bara bilen denna gången. Iaf.. De e typ bara 5 km dit men jag har världens sämsta konditon. Fy tusan va jobbigt de va. Jag skyller på min struma. Är det okej?

De värsta av allt är att vi har utelöp innan träningen ikväll me. Men som sagt. Jag behöver det mer än någon annan.

Jag kanske inte har förberett min kropp helt 100 innan löpet heller. Har levt på ballerina kex nu i två dagar. Kanske dags å käkat något lite lite bättre? Även om ballerinakex e förjävla fint! Det blir tacos & vatten innan träningen!



By the way. Alex is home! De gillar jag!








Kors i taket



Tro det eller ej. Men jag ska faktiskt ut å springa en liten runda alldeles snart.






Lagfest

i bilder


    

         



         

              

    



         

         

         



         



    

        



         

         



             

         



    

         



         

         

    

         





Bläck



Mamma & pappa drog till Mallorca fre-sön. Så fort vi systrar flyttat hemifrån lever dom lyxliv. De e så man nästan längtar lite till sina egna barn flyttar. Men jag unnar dom det. Efter många år helt i fokus på oss barn så är dom värda det.


Iaf. Pappa passade på å tatuera sig där nere. Vaden.


R ebecca  E rica  M artina


Så nu är snart hela familjen märkt. Bara jag & Erica kvar. Men så fort hon kommer hem så.. då ska vi alla 5 gadda oss igen. Mamma & Pappa ska rista in en romersk etta & jag, Tina & Erica en romersk tvåa. På foten förmodligen. Å sen ska (om dom vill då förståss) våra barn i sin tur tatuera in en trea.. osv. Det är vad vi tänkt iaf!





Video medd



Ja vi skickade en video till coach igår när vi sjöng "Jag måste ringa Carina". Hans favoritlåt om vi fattat det hela rätt.

Vi fick iaf ett sms tillbaka:
"Det syns att det ä jag som fostrat er.
70/20 på måndag"

HAHA!




Slapp


Igår va jag duktig å förberedde inför dagens huvuvärk & orkeslöshet.

Ja lagade tacopaj som jag ska äta senare. Jag köpte hem coca cola & ballerinakex. Jag la fram myskläder & la ut extratäcket i soffan. Så nu klarar jag hela dagen utan att egentligen behöva anstränga mig så mkt. Precis som det ska va! Funderar på om jag ska flytta mig från sängen till soffan snart.. efter min kex & läsk frukost!








Lagfest



*När man kommer för sent
*När man glömmer välbehövlig utrustning för träning
*När telefonen inte är avstängd på samling, träning, match

osv.


Då blir man skyldig en back öl, cider eller nån låda vin till lagfesten.
Serien har inte dragit igång än men vi har hunnit få ihop fyra flak. & ikväll är det fest!
Lalalallalla!!








Att sova är som bio för mig


Jag drömmer alltid massa lustigt. Som på film. Å de e inte alltid jag kommer ihåg varken karaktärer eller handling.. precis som med alla rullar jag sett. Ofta är det trevligt men ibland blir jag helt tagen & skräckslagen. De gäller både sömn & bio.

Jag somnar alltid på mage av den enkla anledningen att jag bara kan sova på mage. Tror jag iaf. Men jag lyckas alltid vakna på rygg. Vilket kan betyda att jag precis när det är dags å vakna snurrar lite på mig. Eller att jag gör en volt så fort jag somnat å att jag då visst kan sova på rygg. I vilket fall så märker jag inget av snurrarna å sover gott som en stock! De kanske är det viktigaste.. på mage eller rygg!






Dirty Dancing



Jo men jag pallade. Lipade som tusan bara. Men vem gör inte det till en av världens bästa filmer. Alex säger nu att han aldrig sett den. Vad hände där lixom? Jag skulle göra vad som helst för att kunna dansa sådär. Vilka höfter!!! Ge mig lite taktkänsla tack!!! NU!




& Patrick! Jag tjatar jag vet.. Men kolla in överläppen! Oj oj oj! & Ryggen. Han e het!



Om & om & om igen!



På gott & ont



Jag är ledig. Ja nu är jag det. lör-mån. Vilken lyx. Men då åker Alex hem till Blekinge just samma period. Kul?!? Inte. Å jag hade med följt med.. om vi inte haft lagfest i mon. JEEHHAA! Inget man missar. De jag tänkte på är att det kommer bli ensamt. Buuu. Tur att jag har Snygging! & när vi ändå är inne på lagfesten. Vilken fest det kommer bli! Bildbevis later!



Men det finns ljus i mörkret vill jag lova. Köpte en påse gott & blandat innan. Å jag fick bara 4 saltlakritsbitar. Det är vad jag kallar lycka!






Frågan är om jag vågar..


.. kolla på Diry Dancing nu ikväll.


Den går på 1an om exakt 4 minuter. Men Oh my va jag kommer lipa. Patrick!





Handbollens vacka ansikte



Ja för såhär ser jag ut när jag lirar träningsmatch mot Skövde!



såhär glad blir jag när jag räddar eller när vi nätar i andra målet!

    

    
ser rätt lam ut :S haha


Men vi vann!!






Polack vs Lady in red




Vi kollade på sista halvan av idol nyss.


Den där polska coola & sjukt duktiga bruden kommer in å smälter juryns hjärtan på ett ballt vis. Jag säger att jag vill va som henne. Stencool å så sjukt talangfull.


Sen kommer Lady in red me vacker röst. Men guud vilken tönt. Tack så mkt tack så mkt tack så mkt å bla bla bla å blä blä blä. Å jag säger:- ÅÅHH AAAHHH GGAAAHHH vilken tönt. Ta bort henne. Då säger Alex att jag är som henne. Precis som henne.



Jag vill bli en hård polack!




Försökskanin



Yes. Loreal hade lite kurs för oss idag. Lite nya färger & nya tekniker.
Syrran ställde upp som min modell & nice blev de!



    

Blekte partier i en såkallad blixtteknik. La LUO Color 6,32 på resten. Sen nyanserade jag med Majirel 7,33 + några centimeter 7,43.



Det gör sig inte riktigt rättvist på bild.
Men fint blev de.







Dö på jobbet? eller helst innan...



Har jobbat 9-20 idag. Å jag är inte van.
Så nu svider mina ögon, å jag hade hemska skor (ont i fötterna) så jag försökte sitta så mkt som möjligt. Då spänner jag axlarna istället så nu har jag ont där me. kul. nä! Tacka för att jag har ett riktigt roligt jobb!!


Jag tänker tillbaka på de där jobbtillfällerna när man vill dö.

* Mitt längsta pass (& det som servitris, vilket betyder en hel del gång & spring) på 22,5 timmar.
* När jag kommer hem från jobbet 04.00 & ställer klockan på 06.00 för att återigen jobba.
* När jag på en vecka jobbade ihop 90 timmar.
* När mina fötter gått näst intill sönder så fort jag nuddar golvet på morgonen (då efter för mkt jobb på hårt golv & dåliga skor)
* När mamma kommit upp till mig för att nästan bara städa min lägenhet då jag varken hade kraft eller tid & blev deppiga av hur det såg ut dom få timmar jag va hemma.

Å allt ihop på ett å samma ställe. Gissa var?


Men jag är väl inte ensam om dessa arbetstider. To bad.. För de där e inte OK!



Å jag har ändå rätt å gnälla tycker jag.
Men som sagt. Jag gillar läget nu. Frisör is the shit!




OOOHHH myyyy



De borde va förbjudet å ställa klockan så tidigt som 7.00. Vem kom på den idén? Nä fy tusan för att börja jobba tidigt. All respekt till er som sliter klockan 6 på morgonen. Å håll er till de så jag slipper. Aldrig i mitt liv.. igen. För en gång i tiden började jag faktiskt jobba halv 7. Blä! Hoppas mina ungar blir trötta människor så jag får sova på morgonen även då. Inget planerat! Nä, jag menar om några år!



Nä. Dags för lite mascaraklet!





kursellikurskurs



Ja för i mon ska vi ha färgkurs på jobbet. Nice måste jag säg. Tina ska få fixa sitt hår lite. De e dags å fräscha till de! Jag ser fram emot lite nya tekniker & sjyssta färger. Kursen betyder att vi börjar tidigare än vanlig. puh! Å det i sin tur betyder att jag måste sova.. typ nu!





Blåvitt



Lagfotot & personfotona är uppe på hemsidan.
Å gud va vi garvat jag å Sandy. Haha.




För vi är fina Hallby!



Gå in på http://www.hallbyhandboll.se/Templates/Article4.aspx?PageID=0ffde1d8-7af0-449a-89cb-3e8540489035 för att se personbilderna. Snart kommer nog spelarpresentationerna upp med.






fattig



Vi har varit i fin fina götet. Jag gillar de!




         

    

    


Å de va kul å träffa dessa kära ansikten!



We´ll be back!






Nu


Drar vi. JJeehhaa!!!




Patrick Swayze




USCH!!!!!!




Å jag kommer lipa mer än vanligt nästa gång jag ser världens bästa film.
Han e fin!



RIP





I´m a redhead yes I am!



Kom precis ut från tredje duschen idag. Intressant?
Sista runda va iaf pga (vi lärde oss i skolan att pga används i negativa samanhang & tack vare i positiva. Vad är egentligen bäst nu då? För jag e ju glad att mitt hår blir finare.. men sur över att själva processen e jobbig) ny hårfärg. Eller inte ny.. men en uppfräschning!



And this is how i look.

Guud så kladdigt det blir när jag gör på mig själv. oouupps!


När jag grejade på toa med de här satt Alex å skrek: faaaaan i soffan typ tusen gånger. Han lirade poker å forlorade alla 13 kronerna han spelat ihop. stackarn!




I mon är jag ledig iaf. lalalala. Jag å Sandy C tar bilen till Götet. Bil i götet? whhoups. De kan bli intressant :S Sen ska vi shoppa iaf :D Å så ska jag träffa cicci.. wweeeiii! Sååå länge sen. Å så kanske vi kan få oss en fika med Emma & Malin me. YEAH! De ska bli gött mos iaf!



Natt!








156.000



Precis så mycket pengar har jag flyttat från mitt konto nu. Det i sin tur betyder att jag ligger på typ 156 tusen minus. Om typ 10 år är vi kvitt!


& i mon ska jag till Götet & shoppa. Visst känns det som lyckad kombination? Fattas bara lite regn me! Tur att jag har mycket pengar så jag kan köpa mig ett fint paraply!










I loooove smoothie







Mixern går varm här hemma. Gött e de!





BORT!




Undra om jag hinner förtränga torsdagens hemska timme innan den 3 okt. Jag måste.. men just nu bara kokar det i mig. Så fort jag tänker de. USCH!






Köp säsongskort - bra medlemsförmån



Nu är det snart seriepremiär. Passa därför på att göra en riktigt bra affär och se mycket handboll i vinter!
Som medlem i IF Hallby HK har du möjlighet att köpa årskort till samtliga hemmmatcher.

Årskort till samtliga seriematcher för

Herr och Damlag säsongen 2009/10


Medlemspris : 1000:- pensionär 800:-

 


Ordinarie pris: 1700:-

1.300:- herrmatch
400:- dammatch





Snacka om skillnad :P

Källa: http://www.hallbyhandboll.se/Templates/News1.aspx?PageID=bd47a33c-6785-4bd9-a11f-09beb23a73d9

Ensam mamma söker



Det är vad vi alla lever för. Söndagarna under täcket, i soffan, framför ensam mamma söker.
Oj oj oj så härligt!










Ensam mamma söker



Det är vad vi alla lever för. Söndagarna under täcket, i soffan, framför ensam mamma söker.
Oj oj oj så härligt!










Min laxpasta upplevelse



Jo för vi va på Georges för ett tag sen. Jag tror till å med jag skrev om de. Så ett rätt bra tag sen. Jag beställde in en laxpasta. När jag mötte första gaffeln med min tunga svävade jag upp till himeln dirr. Det kan va bland det finaste jag ätit. Å jag tjatade. Alla vet nu lixom. Å ibland ställde mina vänner upp på å käka där igen. Ofta va laxen slut å jag förstår ju.. Alla vill väl ha den. Jag å Tina beställde en gång å jag blev sååå besviken. Salt. Asså de går inte beskriva hur mkt.. Ja tänkte att kocken va hög å att de blir bättre nästa gång. Nästa gång kom å hon i kassan varnade mig med att säga: -"Vår lax är väldigt salt så du vet om de". De e luuuungt tänkte jag. Kan ju inte va värre än förra gången. Men hej hopp. Fel hade jag.

Det jag vill komma till är att alla mina vänner ska slippa mitt tjat om laxpasta på Georges å jag ska aldrig mer beställa den. Har istället funnit ett eget recept som tog mig tillbax till molnen.


 

De ser väl fint ut?
Ringer du å beställer 2 timmar innan kan du få tallriken för 40 :- Då ingår vatten (har du med dig en egen soda streamer kan du få bubbelvatten) & en plats på balkongen. Välkomen!



Nu kommer jag tjata om Laxpasta PBB istället. Mohahaha!











saltgurka & popcorn



Löööördag <-- på Filippa Bark vis! ja ni fattar!



Jobbade till 18.. å av någon konstig anledning verkar det alltid gå fortare på helgen. Timmarna alltså. Även om dom egentligen är lika många. Men skönt är väl det.
Efter hard work work fick jag stressa. Det va så viktiga saker som smink, hår, dusch & kläder som skulle fixas. Sen mötte jag å min andra hälft upp Sandy & Mike för käk & bio. Vi började på Olearys med en fin burgare. Väl på filmstaden fick vi sitta utspridda. Å då menar jag inte två å två. Typ själva. Vi sket i de. Hemmakväll å en rulle istället. Lika bra de.


       

Ego bilder. Visst e de kul?


  


Flight 93



Det finns inte i min vildaste fantasi.
Å ändå händer det. Jag blir rädd för
världen & mår illa av tanken. Å jag
va inte ens i närheten. Hur mår
anhöriga, new york bor osv idag?
Jag kan inte annat än känna mig
lite skyldig. Jag vill hjälpa.. men så
sitter jag här å kollar på film om
det som en gång hände. 8 år sedan.
Läkta hjärtan & frid till alla inblandade!





Hugh Hefner




Jag diggar reklamen för guitar hero 5. Gör inte du?











Jag är fortfarande arg

Men innan matchen va jag iaf glad.



Jag va ledig igår.
Började dagen med massage. Visseligen på jobbet.. men ändå. Så himla skönt. En gång i månaden bjussar chefen på de. Fina fisken.
Sen lunchade jag med Åsa. Å gud va länge sen. 1 timme va alldeles för lite tid. Men lite är bättre än inget va?
Mötte upp Tina & Lisa på stan. Syrran har tatuerat sig. Så jag kikade på den. Fin fint. Passade på å gå inom Gina med.. Mest för att Alex skulle slippa sen.
Å så hämtade jag upp Alex. Mer shopping. Sånt gillar vi. Man e ju typ aldrig på stan längre. Nu när jag jobbar på a6. Innan va de tvärtom.
Efter stan drog vi upp till idrotthuset å resten vet ni ju..





Förresten så glömde jag ta på mig BH:n efter besök i en provhytt. Bara å trycka ner i väskan.








Piss



Förstår fortfarande inte vad som hände igår. Å va de egentligen igår det gick snett? Eller så mycket tidigare? Har de högst uppsatta hönsen gjort allt för att få ett B & ett A lag som det ska se ut? Eller för att få andra nödvändiga kunskaper till laget? Det känns ju som att A.B är den enda som bryr sig om oss. Men vad vet jag.. Det kanske jobbas som tusan bakom stängda dörrar. Men då borde ju vi vetat. Jag tar förgivet..



Nu ska jag iaf fika Med Sandy innan jobbet. Massa skit om matchen & allt runtomkring. Å jag har redan käkat frulle så jag ska kränga kaka. M M M!!






Ute ur DM



Jag blir förbannad när folk kommer till match å säger att man inte är laddad, taggad. Vad är det?

Jag blir arg när hela läktarn hejjar på HF. Är det meningen att vi ska bete oss som två olika föreningar eller ska vi jobba ihop?

Jag tycker det är märkligt när ett så kallat B lag vinner mot ett A lag. Var ligger felet? Varför vill man spela i ett B lag om man får va med i A laget??? Kom igen nu!



Å sen är jag, som säkert så många andra, besvikna på alla spelare som va laddade, glada å gärna ville spela i ettan när nyheten först kom. Är det 5 spelare kvar? Det gör att utgångsläget för båda tränare & spelare blir helt annat än vi från början tänkte. Å faktiskt.. man tappar luften lite. Är det så konstigt?



Fy fan va vi kommer få kämpa detta året.
Men då jävlar vill det till att alla har samma mål.



Sluta skratta!





Jag + John = sant

Blund alltså.


Jag är inne i en skum sovperiod. Det är egentligen mest skumt för att jag just sover. Som en stock. Å vi pratar inte om 4-5 timmar.. nä de handlar om 9-10. Jag somnar dirr när jag lagt mig i sängen & vaknar inte upp förräns klockan ringer. Oftast kissenödig som bara den & mitt inne i en dröm. Verklig med för mig kända karaktärer men ändå så overklig. Som i natt till exempel.. Då har jag varit på handbollscup. De va trevligt. Men som i alla drömmar så går ju inget som man vill. Å jag bli frustrerad till tusen. Tror inte vi spelade en enda match. haha. Å inte tusan känner jag mig utvilad heller. Har jag fått höstsjukan?? näääää inte redan!!! hjääääälp!!!









Klockan tickar



Nä jag hinner inte. har inte tid med detta.
I höstmörkret eller om några år..kanske.





RSS 2.0