Nyköping



Jag drar snart. Guuud va jag har stressat heeeeeeela morgonen. Men nu e jag klar. Pust. Kommer inte bli nån blogg förrän sön kväll. Men håll tummarna för mig å resten av laget e ni snälla.


Tjoooohhoo. MAT!





Spännande



Just nu är det paus inför sista perioden av paradise hotel 4. Späääännande. Å lite skönt me.. å slippa se de.




Å där va de över. fortare än jag han skriva.
Diana å Nick vann över Karina & Jacob.. Piss.




Kanske kan man vakna tidigt någon morgon nu då.





Sova i klassrum?



Jag måste köpa en luftmadrass.





Kötta Skövde





Å såhär glada va vi när vi gjort de. Köttat Skövde!




En ledig dag på jobbet



Ja för så känns det. Jag har hunnit med 3 längre besök på jobbet idag.. på min lediga dag.

Klockan 7 på morgonen (oh y god för att börja jobba så tidigt. puh) träffades jag å Lottis för att fixa varandras hår. Å de va ju inga problem på en ledig dag. Värre för L som jobbade heeeela dagen sen. Halv 11 va jag hemma igen iaf..

..städade..

.. innan jag åkte tillbaka till jobbet vid 14 tiden. Hämtade lite färg till mig.. efter en liten liten miss på morgonen. hihi. Not longer blond by the way.

..hem å färga..

.. a6 för handbollsskor & mysdress..

..innan jag fixade Tinas hår vid 20 tiden. Vid 22 va hon lite blondare... å fint blev de :)

..så nu e jag hemma.

EGO time!


         





 

Do blonds have more fun?





Pay back time



Ja för nu ska mamma å pappa få tillbax allt jag lånat för skola osv. Det svider i plånkan.. Men sååå gött det ska bli när allt e betalt. Om typ 10 år :S


Någon som vill köpa en soffa by the way. Eller en hel grupp till å med. 3a + fåtölj (som e tillräckligt stor för 2 rumpor) & en fotpall. Dom är inte använda. Fortfarande i kartong. Men vi hann flytta å grejja innan vi fick allt å nu får det inte plats :S Tråkigt.. för soffan e såååå fin tycker jag :(





Nu är soffan på bilden en 2a. & vi har som sagt en trea till salu. Å så är våra prydnadskuddar i samma färg som soffan. Ljusgrå alltså. 10.000 om du e sugen!?!?!



Hårfixing coming up!





iPhone + blogg.se = sant?



Är det jag som e heeeelt trög i huvudet eller går det  inte blogga med iPhonen på blogg.se??????





Full


Det är mkt nu.
Jobb imorgon. Sen träning. weeii!
På onsdag är jag ledig. Då har jag lovat å fixa Tinas hår. Slingor & klipp. Sen har jag å Sandy pratat om en shoppingtur till Göteborg. Å så ska vi lira volleyboll på eftermiddagen. Hur ska det gå ihop sig?
Å innan helgen ska förhoppningsvis jag & Lotta fixa varandras hår med. Jag har väääärldens utväxt. Det är typ pinsamt å gå till jobbet. USCH!
Å på fredag åker vi som sagt till Nyköping. Handboll I love. Lagfest i JKPG på lördagen I love to!



Jag har shoppat en heeeel del på senaste tiden. Kanske lite mkt?
Här är en av mina nyinköpta t-shirts. Nice va?







God natt!





Dålig förlorare



Mamma vet så väl hur arg jag blir när vi förlorar eller om det gått dåligt för mig. Så dehär sms:et fick jag efter första matchen mot Skara:

"Hej. Ring när du
vill berätta hur det
gått idag. Kram"


Hon vågade inte ringa ifall att det gått dåligt. hehe.



Idag är det den 24 vilket betyder att det är en dag till lön men framförallt 4 månader till julafton. Tiden går fort. Sen vänder det & våren är här igen. Det e nice!


Värmeljus!



Jo men vi köttade

5 bollar åkte Skövde på. Å gött va de!!


Vi  har alltså lirat två matcher mot lag vi kommer möta i serien å vunnit med 5 båda gångerna. De ser fint ut. Hallby är ett sjukt roligt lag. I loooooove!! Ser fram emot nästa helg. Då åker vi till Nyköping. Vi ska lira två matcher å träna lite. Länge sen man sov på luftmadrass i ett klassrum nu. hihi. Gilla!



Körde inom netto på vägen hem för gräddfil till tacosen (som vi skulle ätit ikväll, men vi har glömt å ta upp köttfärsen ur frysen så vi väntar tills i mon) å plockade med mig ett par 3,5or i korgen. Alex e ju en jävel på öl så han kunde gott få några. Då fick jag visa leg!?! De betyder ju att jag ser ut som 17?!? Vet inte hur jag ska ta de.. Tänk va lite smink kan göra.


Myskväll.








En riktig värdemätare



Nu är det dags igen. Jag är nervös.
Började med Bic Runga i högtalarna. Lugnt & lagom. Nu är det danko som gäller. Långkalsongerna är på. Bandanan är nytvättad & vikt. Känns som allt är på plats lixom. Nu ska jag bara ösa i mig vatten & snöra på skorna. Sen kör vi.


Idrottshuset 12.30. Hallby-Somby/Skövde. Ni kommer väl?



Låt oss vinna!




Pizza






Ja för så såg den ut igår.




Jag drömde igår natt



Jag brukar va rätt bra på å komma ihåg mina drömmar. Iaf några av dom. Igårnatt kommer jag ihåg tre st.

1. Först drömde jag att min bästaste bästa kompis va handikappad. Rullstolsbunden. Förmodligen för att vi pratat om sånt dagen innan. Jag umgicks iaf med honom utan betalning. Jag va där när hans assistenter eller betalda umgänge va där. Han va min bästa vän! Kvällen innan pratade vi om rullstolsbundna, som är helt klara i huvudet, & om hur svårt det måste va å leva det livet. Svårt å få kontakt men andra.. av någon konstig anledning. Som att hitta kärleken. Ett förhållande. Jag blir ledsen av tanken.

2. Sen drömde jag om en spindel på täcket. Jag vaknade av att jag reste mig upp å slängde av mig täcket. Tände lampan å Alex gnällde lite. Men jag börjar bli van nu. Har samma spindeldröm å vaknar av den på samma sätt minst en gång i veckan. Jag hatar de. Å jag hatar spindlar. BLÄ!!

3. Sist min inte minst.. eller kanske minst.. för jag drömde att Erica fått anorexia. Var det kan kommit rån har jag ingen aning. Hon hade iaf köpt ett par glitterleggings. Precis sånna som jag har.. bara att dom va pösiga på henne. Asså riktigt stora. Jag läste iaf på nån löpsedel att Posh spice fått anorexia å så har jag väl tänkt på Erica en del den sista tiden. Kan kanske pusslats ihop av John. Who knows?


Fina drömmar annars kan de fan va!




Det är över nu

Äntligen e de gjort.


Å vi vann. 22-17. JAAAA! De va så himla kul. Jag lirade första halvlek. 7 insläppta, 12 räddningar.. vilket blir typ 65% De e ändå godkänt med tanke på hur länge jag varit borta från matcher. I mon är det en match till. Efter lite sömn kommer jag va fit for fight. Skövde ska köttas!!!


Nu har jag å min kärlek gjort hemma pizza. Niiice. För det e nu de där lugna hemmakvällarna börjar. Nu när det e handboll om helgerna. Jag gillar de! Myyyyyysskvällar hela hösten. mmmm!



Mötte en mamma å en liten tjej idag på förmiddagen. Iklädda ridbyxor å jag tog förgivet att dom skulle till nån häst. Jag tycke synd om dom.. Tänkte: Stackare som måste fixa med det en lördag förmiddag. Å så kom jag på min stora bag som hängde på min axel. Jag skulle sitta i en buss till skara.. lira en 60 minuter lång match å åka hem igen. Å jag bara älskar det. Precis som säkert både mamman å dottern i ridbyxor gör. Jag ska aldrig mer tycka synd om någon i ridbyxor. För vi gillar de.. bollar som hästar!


Bollar bollar många bollar!



Jag laddar

För idag ska jag spela min första match sen den 15 mars 2008. Det är 1 år 5 månader & 7 dagar sen.


Snacka om att jag är nervös. Först för om mitt skadade ben ska hålla å sen för om jag ska hålla. Om jag är tillräckligt bra. Men såhär att starta en säsong har aldrig varit min grej. Å när man missade å starta förra säsongen kan man ju inte räkna med att det blir lättare nu. Kommer så väl ihåg min första match med Säsvjsö någonsin. Borta mot Karlshamn. Kul. INTE!! Jag rörde bara bollen när den först touchat nätet. Sen lirade vi mot O/V året efter i första seriematchen. Katastrof!!! Jag vill bara ha det gjort nu! Skara borta alltså.


Å jag laddar som vanligt!
Danko Jones i mina hörlurar.
Mina nya långkalsonger på (fast det är en ny grej)
Viker min bandana. (För jag ska nog testa. Det är ju ändå jag)



         



& i morgon möter vi Skövde hemma i sporthallen. 12.30 vill jag att ni är där å hejjar!!!


Håll Tummarna!



I väntan

på paradise hotell.


Det är danska säsong 4 som går på 6an mån - tors. Å jag undrar när det där ska ta slut? Det kommer in nya människor så fort någon åker ut å allt är egentligen bara rätt konstigt.


Idag har vatt en lång dag. Jobbet kändes som dubbla dagar. De tog tid. Å efter en del ärenden efter kom jag inte hem förrän 22.


Förresten. När vi satt på Sandys å fikade så hörde jag massa glada högljudda fylletjut. Tänkte så klart studenter å sa högt: -"Åhhh.. jag vill med bli inspakad" Samtidigt som jag vänder huvudet mot ljudet å ser bänkarna fulla med alkisar. Ouupppsss :S



Det har börjat segt här. Jag e rätt tråkig.
Måste börja ha med mig kameran överallt. För bilder e ju tusan mkt roligare!



TJA!



Igår

va jag ledig.


Å jag ägnade hela förmiddagen i soffan. Hur skööönt som helst. Jag, Snygging & friidrotten.
Sen drog jag mig ner på stan för ett par ärenden. Träffade på Tina, Lisa & Sandra så de blev en fika me. Sandys. Fin varm macka. Å mina andra grejer som jag skulle göra fick bli framflyttade. Vi tog en liten tur i city för shopping. Kan man aldrig få för mkt av va?
Jag hämtade upp Alex på stationen klockan 19. Äntligen har han kommit hem igen. De e sååå trist å va själv. Vi drog upp till hallen för cyrus-anderstorp. Tror mest att jag höll blicken på läktaren å snackade gojja. Men varför inte? Det e ju halva grejen lixom. Jag Tina & Sandy drog till kaffepaus innan vi å grabbarna hejjade på Zlatan hos Mike & Sandy. De gick väl sådär.. Sjuk match ändå. Tänk å få spela där. Inför den enorma publiken. Å jag bli nervös när det sitter 50 pers på läktarn. Hur skulle de gå?

Nu inväntar jag jobb.. medans Alex & Mike steker i solen utanför. FUSK! De ska tydligen va sommarens sista varma dag om man ska lita på dom som kan. Känns ju rätt trist när man tänker på de.. Men äsch. Tiden går fort. Det är snart sommaren igen. Å innan dess ska vi ju träffa tomten me. De gillar jag!


PUSS!



I´m back

Har förstått att det är många som saknat mig ;P



Å de tråkiga e att jag inte bloggat för att jag haft mycket att blogga om. Hänger ni med? De e ju nu på sommaren det händer. Å jag har varit  upptagen mest hela tiden. Inte orkat tänka blogg helt enkelt.. även om jag haft mer bloggmaterial än någonsin. Kanske blir jag bättre sommaren 2010.

Jag har iaf kommit igång med handbollsträningen igen. Å de känns gött gött gött. Nu sätter jag mig inte på högersidan än. Men det kommer vill jag lova. Å fram till igår har jag tyckt att handbollen är det roligaste någonsin. Men igår fick jag uppelva handbollens baksida big time. Jag va kass kass kass.. Riktigt jävla dålig!!! Å jag hatar de. Grävde ner mig i sängen när jag kom hem å nu har jag vaknat upp som en ny människa. Kan inte längta mer till matchen på lördag! Det är skillanden på mig nu å innan tror jag. Jag gräver ner mig å reser mig igen. Innan glömde jag resa på mig lixom..


Å eftersom säsongen drar igång snart kommer det bli mkt handboll här.


Två inlägg om dagen framöver kanske. Skulle ni gilla de?


RSS 2.0