Negerbollar


Det blir mycket fika i vårt lag. Igår tog vi en riktig snabbis i omklädningsrummet. Svett & nerbollar..mmmm! Matilda bjussade. FIIINT!



         

    





TIM




Jag stör mig på Tims lugg. ALLTID!!! Varför två typ spikes ner i pannan på vänster sida heeela tiden?!?! Nääää.. De funkar inte!






Feeling fine



Jag mår bättre, vilket är sköööönt. Fast min spruta har satt sig i ryggen på nått vis. Räcker det inte med den vardagliga ryggsmärtan?! NÄÄ! Tacka gudarna för alvedon!

Läste förresten på aftonbladet nu att en man dött av vaccinet. Är det inte det man försöker undvika med sprutan?


Efter ett helt dygn inne i lägenheten måste jag ut å få lite frisk luft. Jag kvävs ju här inne! Alex är ledig på förmiddagen så vi ska ut å röra lite på oss.

Seeee yaaa laaaater!




MUPP



Bonde Roger kan laga snabbmakaroner, steka pytt i panna & koka ägg. Bra där!







LUGG?



    



lite lite sugen e jag..
Men den blir röd då!



Med termometern i armhålan



Sängen, alvedon, datorn = jag.


& jag missar jobbet idag, vilket jag har dåligt samvete för. Men jag har funderat å det finns verkligen ingen annan tid jag skulle kunna ta sprutan. Jag är ledig på tors men idag skulle jag jobbat 11-20. Sprutas gör man 17-19. Skulle jag ta den på tors skulle det förmodligen bli samma grej på fre & sen sa dom ju vaccinet höll på att ta slut. Så.. jag passade på igår. Vilket egentligen inte va min vecka.. men förra veckan hade jag verkligen ingen möjlighet å ta den. Kanske bra.. för då va de många som va sjuka at work. Men den där febern har ju bara hållt i sig 1-2 dagar på alla. Så snart är jag fit for fight igen..


Men jag hatar orkeslösheten. Hatar!



Kan någon komma med blommor & choklad. Kanske en kopp te?




bollibollboll



Jag gillar gillar gillar massor när vi målvakter får några extra skott efter uppvärmning. När det läggs lite extra tid på oss. Det är jobbigt men sjukt gött. & det gör oss bättre. De e bra! Mycket skött e gött gött! I loooove!


Man borde skatta sig lycklig som kan springa (även om min löpteknik inte är den bästa) & röra sig på ett fritt sätt. Jag har förstått det efter min skada. Den skadade senan påverkade inte mitt vardagliga liv speciellt mycket men det va ändå sjukt jobbigt. Att jaga en boll & bli galet glad när man sätter den i motståndarnas nät, när man själv står ivägen för bollen osv kan uppfattas som lite skumt. Men vilken känsla. Jag älskar det. Jag älskar handbollen! (helst en gul)


Vår materialare har förresten slutat :S Lite skumt men mest ledsamt.




Vaccinerad



Sådär, nu är jag sprutad. Känns lite skumt i armen.


Jag till han med sprutan: - Jag brukar bli svimfärdig.. så du vet.
Han till mig: - Åhh va kul, jag älskar folk som svimmar!

Han va skön. Såg ut som en tant men skön.








Fuck you svinis!



Idag ska jag spruta mig efter jobbet. Jag är nervös. Inte så mkt för att det ska göra ont.. utan för att jag ska svimma. Kommer ihåg när jag vaccinerades mot gulsot. En spruta rakt in i låret & jag va yr i huvvet många timmar efteråt. Jag får tänka: Det är som ett vanligt blodprov, det är som ett vanligt blodprov & försöka att inte titta. Sen kommer jag hålla alla mina tummar för att jag ska få förbli frisk efter sprutan också!







STOCKHOLM here i come!



Snackade en snabbis med Emmy på lunchen. Weeeeiiihooo va jag längtar till helgen. På fredag natt 01.04 e jag uppe i huvudstaden. Vi ska shoppa, snacka grymt mkt skit, parta & skratta en massa. Kommer bli en galet kul helg precis som de brukar bli med henne i Sthlm. Jag saknar henne massor!

Inte nog med det. Sara ska oxå med ut å svira. Weeihoo vilket gäng!


De va länge sen jag längtade såhär! Jag längtar ihjäl mig!


By the way så har jag oxå bokat hemresa nu. Eller till Linköping. Ska på visning där på måndag innan jag kommer hem hem. Visningar I LIKE! Allt som har med hår att göra I LIKE!



En tequilakväll för lääänge lääänge sen. Det va förresten då jag & idol ola became one! hihi


Sara & jag i Västervik i somras.


Ses på fredag :D




Öronvax



Man lär väl sig rensa öronen när man är liten? Eller?








Superhero



                   

                   

         

                   

                   

                   

         







              



Ja.. så såg vi ut!




Klockan tickar



Usch. Jag börjar få lite smått panik inför allt som ska göras. Tiden bara rinner iväg & jag hinner inte med för fem öre. Jag förstår inte vad som händer.. för såhär fort har då aldrig tiden gått innan. De e galet! Kanske borde lägga mindre tid här :P


Igår planerade vi iaf inför nästa lagfest. 9 januari it is! Tidig planering för att alla ska kunna va me & såklart för att alla ska hitta dräkter till temat. Det blir såklart utklädnad.


Nahe.. nu ska jag snart jobba.




1 pinne


Vi tog vår första poäng idag. 22-22 lirade vi. Alltid vill man ha mer & tänker att vi kanske kunde petat in en till eller släppt in en mindre. Men vi gillar läget. Vi hoppade i ring för första gången sen seriens start!! Som vi längtat. Nu väntar 2an på oss!!


Sitter i soffan med världens bästa Snygging nu & har noll lust med fest. Mest för att jag ska jobba i mon. De hade varit andra puckar om sängen hade stått på schemat. Men.. jag ska dit, jag ska klä ut mig & vi ska ha kuuuul!! Alla kommer se knaaas ut & ni kommer få se i mon!


Fy fan va bra vi är!!!!!





Bortamatch


För att tagga upp rejält bjuder jag på alla bilder som jag lyckades hamna på senaste matchen mot Sävsjö/Eksjö i Kinnarps.


Såhääär glad är jag på inspring. Med en banan & skum flaska i handen.. Mupp.

    

    


Nu är det KVIK som gäller & vill ha poäng. OK??!?!



Fredagsmys




    

    

Mina två älsklingar <3





Top notch


Alex sprutade sig igår & mår dåligt idag. Jag tycker faktiskt lite synd om honom.


I mon då. Vi lirar mot Kvik borta. Tufft som vanligt men nu borde det väl va våran tur? Jag vill vill vill ha 2 pinnar i tabellen. Ge oss! Jag är nervös men laddad till tusan. Vi ska ge dom!


När vi kommer hem står lagfest på schemat. Jag jobbar på söndag vilket betyder att jag inte ska konsumera någon alkohol & ta mig hemåt när resten av gänget drar ner mot stan & discodans. Vi har superhjälte tema. Man ska själv hitta på utseende & egenskaper & dräkten sitter såklart på heeela kvällen. Jag kommer valite tråkig. Utklädd såklart.. men jag går inte in för det som jag hade gjort om jag vatt med all in. Jag bli superhjälten som är top notch.. superhjälten som räddar alla andra hjältar. Men allmänheten ska inte få veta. Jag måste alltså smälta in.. Ni får se. De kommer bilder!







Vill du ha skjuts?



När man bor på Lerhagen passerar man en massa busskurer när man kör mot stan, vilket händer ganska ofta eftersom jag jobbar på andra sidan. Iaf.. jag funderar nästan alltid på om jag ska plocka upp stackarna som står och väntar på bussen. För när jag väntar vill jag att någon ska plocka upp mig. Inte för att det egentligen är speciellt jobbigt att åka buss men jag hade ju sparat 20 spänn (= typ 20 tuggumin) & så har faktiskt bussfan åkt förbi mig när jag stått i kuren en gång. Tänk om någon plockat upp mig då!

Men.. det är ju aldrig så att jag är ute i god tid när jag ska typ till jobbet. Så jag hinner tyvärr inte plocka upp dig. Kanske på en ledig dag. Vill du ha skjuts?





Jag fick sooova



Jag är ledig idag. Igår gick jag å la mig 22.40. Kommer knappt ihåg när jag somnade så tidigt sist. Brukar näsan aldrig bli före 00 iaf. Jag sov iaf till 10.30 typ. Sååå sjuuuukt skönt. Jag behövde de. Nu är jag fit for fight inför träning ikväll match i mon. Men först... a hole lot of ärenden som ska uträttas idag. Pust.. att man aldrig kan va riktigt ledig!


Frulle!




Jag vill soooova



Ibland önskar jag nästan lite att jag vaknade med migrän eller att jag fått sitta på toan & spytt hela natten.. bara för att få somna om på morgonen när klockan ringer. Att bara få va lite sjuk nån gång. Jag är så fruktansvärt trött idag!




Nöjesnytt


Det började med kurs på jobbet. Min lediga dag & allt. Men vi lärde oss nya grejer idag & de gillar vi. Ny färg. framtidens färg även kallad :P Iaf.. Jag & V tog hand om modellen till Nöjesnytts december nummer. wweiii!

         
Före & Efter


Sen gick vi å shoppade. Jag, Alex & Erica.


Lindex hade konstig julskyltning. Ett stort guldigt äpple?


Men jag köpte ändå ett par öronhängen där.


Sen gick vi in på DNA för att kika på skorna som jag blivit kär i. Dom sitter som en smäck på Alex fot. Döööö snygga!


Efter en nån timme på A6 & en sväng ner på stan i ösregnet va jag betydligt mycket fattigare än i morse. Men jag älskar det.. shoppingen.


    
Det blev en fika på Wayns innan hemfärd. Scones & chokladmuffin. Mmmmmums!



Goooo natt!


Thailand



Alex har fått ett jobberbjudande. I THAILAND!!!! Jag fick oxå hänka på om jag ville. dec-feb på beachen i Phuket & betalt på de. Hade inte vatt helt dumt va? Det är nu man nästan (men bara nästan) önskade att man va arbetslös & bodde hemma. Vi hade dragit dirr! Inte varje dag man får 3 månader i paradiset serverat på ett silverfat. Tjänstledigt? haha.







Kändisfrisör

De e jag de!


För på torsdag ska jag klippa en tjej som ska bli snygg inför en dejt med Henrik. Han som i somras dejtade Ulrika i programet Ensam mamma söker. Ni kan kan kalla mig Bebby! (Ja som Bobby ni vet). Seee ya on the red carpet! haha!


På tal om Henrik. Han & Ulrika badade tunna vilket i sin tur får mig å tänka på bastu. Bastu kopplas fort vidare till Finland & finnar. & den största finnen av dom alla sitter på min haka. En sån där innebrännare som bara gör ooont. uhhhr. Jo men Henrik & gult var hör väl ihop!?!


Jag är äcklig!




Ny tonad



A hjälpte mig tona håret igår. Niiice!





Blandade dubbelt så mkt 7,47 som 8,43 i Color touch. Lite kopprigare & lite ljusare än senast helt enkelt! De gillar jag!



Sprutan


Denna veckan är det vår tur om jag förstått det hela rätt?



Frågan är bara när. Jag jobbar mån-tors. Fredag är ledig från jobb men jag har handbollsträning på kvällen & vad jag har hört så stänger vårdcentralen vaccinationen vid typ 4. Då kan jag ändå inte ta sprutan på tors eftersom jag jobbar längre. Tar jag den på fredag kanske jag inte kan lira på lör! Alla verkar ju ha problem med armen efteråt. Jag tror inte jag skulle bli sjuk av en liten dos influensa men om så är fallet så kan jag ju inte jobba söndag.. som jag ska. Så. Frågan är när?


Som sagt så är jag inte rädd för att själv bli smittad. Jag blir bara inte det. Men tänk om. Tänk om jag skulle bära smittan å föra den vidare till någon som skulle råka illa ut. Då skulle man ju aldrig kunna förlåta sig själv. Så för att stoppa spridningen borde väl egentligen alla som kan spruta sig!?


Jag vet ingeting om den där influensan egentligen. Kanske borde köpa tidningen!

By the way så glömde jag köpa tidningen igår me. ÅHH. Köper alltid efter matcherna. Men nu har jag glömt två i rad. Typiskt. Vill någon dela med sig av en notis i JP från igår & förra måndagen så inte mig emot!





Girls night out

i bilder





                   

         



                   



                   

         





         



         

         



         

    



Fiiint!




Eurovoice


Jag hade ett eurovoice mess när jag slutat jobba:


"Hej Mia. Det är Åke. Jag tänkte bara säg att du inte behöver komma i mon.  Ann-Britt har brutit lårbenet. Jag ringer Lisa i mon"



Jag ringde upp förståss men direkt telefonsvar. Antar att han höll till på akuten stackarn. Hoppas han hinner lyssna på mitt medd tills i mon. För det är ju inte jag som är Mia.





Dagen efter

Det blev en lite effektivare söndag än vanligt.


Började med att vi på trumpetgatan bjöd på frulle. Mamma & Pappa kom hit.



När M & P är uppe passar vi nästan alltid på att klippa Snyggings klor. Man kan väl säg att jag & mamma är ett lite bättre team än jag & Alex när det kommer till kloklippning.



Hon är såå söt den lilla tjockisen



Sen vankades det shopping. Först ett stopp på vårt älskade ikea.





Sen Plantagen



Mamma & pappa for vidare hemåt medans jag åkte hem å sydde.



Den där långa ska egentligen ligga under bäddmadrasserna & lite längre upp. Har sytt små fickor på sidan så man slipper ha en massa skräp på sängborden. Vilket geni va?



Vid 4 började bonde. Från och med då perkerade jag mig i soffan. Sov igenom precis hela Gossip girl. Men annars.. tv på söndagar är det bästa. Saknade ensam mamma men är lycklig över paradise hotell. När ska Big brother börja?




Advent





Mamma & pappa hade med sig adventspresenter till oss idag. Både till första andra & tredje advent. Hur ska vi kunna hålla oss tills dess? Jag vill känna & klämma. hihi. Looove paketer!!


ÅHHH. längtar tills granen är uppe & paketen ligger under. De kallar jag glädje :P




Det är inte kul



Vi har hoppat på tåget & verkar aldrig hitta vår hållplats. Förlust. iiiigen. Vet inte vad jag ska säga. Är bara förbannad. Det är inte kul längre.


Sen kollade vi på Allingsås HK - Ciudad Real. Bra. Marcus Enström e grym men behöver klippa sig. Alingsås målvakter går inåt med fötterna. Ciudad Reals målvakter går utåt med fötterna. Efter dagens match är nog utåt bäst även om jag är ett stort fan av Kappelin.

Gillar stora sportevenemang mycket. Stämningen osv. Mycket glädje på en & samma plats. Å allt folk.. det är så kul å kolla stilar, utseende, någon som pillar näsan, är för full i baren m.m.



Då ska vi dränka sorgerna med läsk ikväll då? Tjejfest på schemat. Ohh gilla!


Kaffe & Baileys med mammi å pappi nu <3 mm!




Hoppelihopphopp


OHHH!
Det har inte blivit mycket till sömn. Vaknade ett antal gånger när hjärtat mitt höll på att landa utanför kroppen. Ni vet nervöshjärtat. Det dunkar trippla slag typ. & jag har drömt en massa. 3 olika match scenarion.

1. Jag satt på läktarn. I halvtid tänkte jag: Faaan. De här va inte bra. Kollar på tavlan & vi leder med 18-10. Positivt överraskad. weeei. De här går vägen.
2. Vi ligger under med typ 30-9 eller något sådant. Sävsjö/Eksjö har fått två nya kanter. Tvillingar, lite små knubbiga, lockigt råttfärgat hår. Jag sitter fortfarande på läktarn när den ena systern kommer på kontring meden väska & mobil i handen (hur nu det går ihop sig). Jag skriker högt: DET RINGER. DET RINGER!!!! Hon vänder sig om, vi hinner hem i försvaret, det blir inget mål &jag upptäcker att det är en miniräknare istället för mobil som hon håller i handen. Knäppt.
3. Jag kommer bara ihåg att det va jämnt.

Sen helt plötsligt umgås jag med folk jag aldrig träffat. Landar på ett ställe fullt med folk. Blir ensam & hamnar mitt i en presentöppning. Men jag hade trevligt. Visst ja.. en kille som va där hade klippt sig jävligt skumt, men lite inne. Han hade bara stylat det åt helvete fel med sjukt mycket kladd i.


Typ rakat nertill i en riktigt markant linje. En båglinje. Sen va de långt backslick på de. Men galet mycke glans & klet. Äsch. Ni skulle vatt med i drömmen i stället.


Nu ska mitt hjärta hoppa lite till. Seee ya later!




ÅÅHHHH



Jag vill spela nu nu nu nu. Kanske vill jag mest att matchen ska va över nu nu nu nu? Jag är bara så fruktansvärt nervös & vill ha resultatet på tavlan nu nu nu nu. Gärna positivt!




Det är jobbigt!




Den stora dagen



Nahe. Jag har fått gå tillbaka till nylonen. Jag får vattenblåsor under compeeden. Blä. Oskönt.


I mon 12.30 lirar vi. Mot Sävsjö i Kinnarps. Skumt? JA! Jag är nervös. Men vi har gjort bra träningar. Folk är friska.. typ. Förrutom alla som är sjuka/skadade :S Vi vet hur vi ska spela. Vi målvakter. För vi är ett eget litet lag i laget. Men jag gillar det.. att vi vet. Kan det äntligen va vår tur? Jag hoppas innerligt. Som varje helg..

Gött att A börjar jobba kl 9. Det betyder att jag e hemma heeelt själv å kan ladda på bara mitt vis. Rätt musik & ett hoppande hjärta. Inget A brukar hindra iof.. men alla som känner mig vet att jag inte vill prata. Jag vill leva i mina tankar långt innan domaren blåser igång. Den enda som får prata med mig e jag.


Sen ska vi kolla på skönspelande handboll. Sveriges bästa klubblag möter världens bästa klubblag i samma hall som ovan nämnt. Fint va? Vad har kvällen att erbjuda? Jag väntar med bokningar.. Mitt humör kan slå rätt fel efter mindre lyckade resultat. Duntäcket vs Karlssons i mon!





M & P



Ikväll kommer mamma & pappa. Vi ska mysa med idol & tacopaj. MM!




Men först.. jobb & träning.




Jag har köpt en gris

En fin fin spargris.


Såg den hos Lisa första gången & blev kär. Nu finns den i vårt hem. A är inte lika förtjust. Får se om den får stanna eller åker tillbaka till de andra grisarna på Åhlens.






Visst e han söt?





Mys



Jag & Alex äter popcorn & kollar CSI. Härligt såhär en torsdagskväll!









Julklapp


Tränade med HF igår. De e gött tycker jag. Varriation. I tisdags hade vi spelträning ihop. En positiv grej med att ha ett så bra div 2 lag. Riktigt kul & grymt bra träning.


A vill gääärna att jag nämner att hans lag "En liten del av Polen" vann seriepremiären i hockeybockeyn med 6-3. Han lever på små rosa moln nu. Tur att någon i hushållet får vinna!


Denna veckan har gått sakta :S Idag jobbar jag 11-20 å sen ska jag INTE träna. Det e väl bra med en vilodag innan matchen right? De ska iaf bli sååååå skönt. Soffan & jag som i en harmonisk symbios!


ÅÅÅ förresten. Tror att jag kan hittat min första julklapp. weeei. Jag älskar julen. Det finns väl inget bättre än när man hittar den där perfekta klappen till någon man tycker om!? Traditioner I like!





Bokat


Har bokat en massa idag.

Först bokade jag tid för klippning hos Åsa. Där jag senare va & blev av med mina hemska toppar. Duktig e hon :) Sen bokade jag tid hos doktorn. De e dags för de igen. Jag behöver ny medicin & behöver ta en massa nya blodprover. En till mindre rolig bokning gjordes hos folktandvården (kors i taket). Det är dags för mig att tömma sparkontot & få friska tänder. Jag vill inte!!!! Sist men inte minst bokade jag tåg/buss till Sthlm den 27 nov. Weeeiiii :D Då ska jag hälsa på Emmy som flyttat dit nu för ett tag sen. Det ska bli sååå himla roligt.


De där med levaxin & riskgrupp hör väl inte ihop? Jag funderar på den där sprutan. Men frågan är om jag egentligen har tid. Tydligen så har typ alla ont i armen efter.. vilket betyder att jag kanske varken kan jobba el lira boll. I vissa fall blir man sjuk.. & det har jag absolut inte tid me. Har jag någonsin fått influensan innan? Åkte på vinterkräksjukan för typ 8 år sen. Annars.. njaaeee. Åhh. jag vet inte. Jag har för dålig koll!




Check



Jag har ont i mina fötter. konstigt. Även om jag bara ligger i soffan så värker dom. Buuu! & igår kväll hade jag ont i halsen.. Jag såg influensa & grejer framför mig. Men icke. Jag mår prima bakom tungan nu. weeiiii!


Nu är det ags då ta tag i livet. Jag ska ut å röra på mig. Har en heeel lista med ärenden som ska fixas. By the way. Listor is the shit. Jag hade inte klarat mig utan.




Soffan



Jag somnade i soffan igår. Det bästa på länge!




Friskis


Ibland undrar jag om jag gått å blivit galen.



Slutade jobba kl 20 idag. Alex hämtade mig & dirr vidare till friskis för ett pass. Mycket löpband. Eller ganska mycket & lite gym. Är inte det galet? Att man frivilligt åker dit? Det är iaf ett måste att göra det direkt efter jobbet. 1 minut i soffan & det är kört. big time. & hade inte A tränat med mig hade jag förmodligen hoppat flera av passen me. Kanske är det skönt när man är klar? Inte idag. Jag har ont i huvudet, är trött & har egentligen massa å göra.

I mon jobbar jag 8e dagen i rad. På onsdag ska jag sova.

Undra när dagen kommer då jag varken jobbar, har handbollsträning, några måsten eller planer. När jag bara kan va utan något i tankarna. Jag lääängtar till den dagen. & jag ska säga till när den kommer.


Goooo natt!




Bollar



Om handboll igen. Det slår väl aldrig fel här på boggen!?
Vi lirar derby mot Sävsjö i Kinnarps arena i helgen. Som en typ av förmatch till Allingsås HK - Ciudad Real. Sveriges bästa mot världens bästa klubblag. & där ska vi va.. Div1 södras sämsta lag. haha. Men kul ska det bli.

Det jag ville komma till är att man kan beställa biljetter på Hallby kansli (036-302860) för en hundring. Då går man in på båda höjdarmatcherna såklart. Köper man på plats får man betala 50 kr extra.


12.30 på lördag vill vi ha all support vi kan få! OK?




Kommentar


Till mitt inlägg "Mupp msn"

"Hej! Läste att du jobbar som frisör på A6, kul! Vet du hur möjligheterna ser ut att hitta något ledigt frisörjobb i Jönköping? Ska snart flytta ner pga att min sambo börjar plugga. Ha det bra, kram!"


Skicka din mailadress el liknande så ska jag svara :)





Mupp msn



Vårt msn funkar inte & jag blir galen!!




Allt började i fredags.

Kanske slutade?


I fredags va min lediga lag. Började med P-möte på morgonen & sen fick jag hoppa in å jobba. Men vad gör det? Jag har ju ett riktigt roligt jobb!

Sen drog vi til Göteborg för att plocka hem våra första pinnar. Det gick inte vägen denna gången heller. Det e är då man börjar analysera. Den skulle jag tagit, där skulle jag gjort så, vi skulle.. bla bla. Det är svårt att minnas positiva händelser. Men vi vet.. Nästa helg försöer vi igen. Tillslut måste vi väl lyckas? By the way så fick jag med mig en orkidé hem. Lirar pris... som en tröst i mörkret.

I lördags jobbade jag. När jag kom hem hade Tina, Tommy & Elin anlänt från Blekinge. Det blev käk & film mys. Allt trevligt med besök!

Jag började gårdagen med jobb igen.. men bara 11-17. Glidar pass! Hämtade Erica & stannade på VIP. Krängde godis som bara den. Vi körde upp till idrotthuset & hejjade på HF lite mer än en halvlek. Sen va det final i ensam mamma & inte en chans i världen att vi skulle missa. Det är väl bara å hoppas att det håller nu & att paradise hotel snart börjar så man har något å göra på söndagarna.


Nu ska jag snart iväg å jobba. Dirr efter det åker jag till friskis för att svettas lite. Sen heeeem å längta till ons. För då e jag ledig :D




Senare



Jag har jobbat idag. Nu är Erica här. Vi äter godis. Mycket godis. Å nu ska vi kolla på HF. Hej!




Våra första pinnar



I mon ska vi plocka två pinnar mot aspero/olli/heid. Va dom nu vill kalla sig? Bara så ni vet!




Schäslong/Chaiselong

Vad är skillnaden?




Googla man bilder får jag iaf upp fler i min smak på chaiselong.

Något i denna stilen vill vi ha:

    

         


& för dig som tänkt köpa den till oss så vill vi ha i vitt läder. ok?
tack!




Snygging





Katter ska alltid sova på de mest osköna platser. Tydligen inte...
Men jag skulle då inte vilja slagga i den lådan :P





Kommentar



Fick denna kommentaren till mitt inlägg "Nylon":

"Men snälla rara du - Nylonstrumporna skall sitta ytterst innanför skorna, inte mot foten!"


Haha. Inte vet jag. Men det funkade iaf. Kanske borde du testa å ha nylonen innanför bomullen nån gång du me! :D


De är trevligt med anonyma kommentarer. Förstår inte riktigt varför bara.




Lill lördag


Jobbade 11-20 idag. Å jag är ingen som får något gjort innan. Nä. När klockan slog 8 tog jag bilen hem. In i två minuter & packa väskan sen drog jag & Alex till maxi. Storhandling på G. Direkt därifrån vidare till friskis & träning. 22.20 stänger dom där. & nu sitter vi här med färdig kokt potatis till i mon. Bonde på play kanske? Jag älskar play! vilken uppfinning!




Färdig tränad. Visst e de väl dom bilderna alla vill se? :P



Nylon



Jag kan ha gjort min sista handbollsträning i nylonstrumpor ever. I 1 ½ månad har jag & mina nya skor umgåtts tillsammans med compeed, nylon & bomullsstrumpor. Vattenblåsor har starkt uttryckt vad mina fötter egentligen tycker om min nya asics ägo. Kanske har dom vant sig? För utan nylon igår känns det bättre än aldrig förr. Nu plockar jag bort en efter en & tillslut är det bara bomull som skiljer mig & skorna åt!







Fritidsgården


Det blir mycket radio på jobbet. Just nu spelas konstigt nog dessa två väldigt mycket. Jag klagar inte. Men det är låtar som spelades mycket under min högstadie (?) tid. Det får en att minnas. Konstigt att man känner närvaron på fritidsgården en fredagskväll när man lyssnar på lemon tree lixom. Men härligt. Minnen är fint. Ofta.








Jag mot S-hof









& så en sjyst bild på Karin!
Det är visst Matilda säger dom. Inte lätt när alla blir brunetter! :)




Bilder från http://www.peaxwebbfoto.se/








Festen i bilder









                   





                   











         













         














Bonde söker fru



Jag missar nästan alltid. Eller jo.. jag har alltid missat på onsdagar. Men tv4play & reprisen på söndagarna är världs. Iaf.. Är det bara jag som reagerar när Linda frågar bönderna: "Vem FLER vill du ska flytta in på gården?" "Vem FLER vill du ha med på en gruppdejt?" Borde inte fler bytas ut mot mer? Eller e de jag som e puckad?







Ja jag vet



Jag ska iaf aldrig äta pannkakor en fredag mer!


För övrigt så gjorde laget en riktigt bra match. Matilda va grym i andra matchen efter skada. Thilda va riktigt bra i målet. Sandy gjorde sjyssta mål.. osv.


Slut me de. Aspero på fredag!




RSS 2.0