Undercut.In.My.Dream



Jag drömde i natt att jag rakade av mig håret. På ena sidan.



Typ såhär såg det ut. För jag va blond me. Å jag gillade det. Tufft. Men sjukt va jag ångrade mig direkt när jag gjort det.

För jag har funderat lite på en undercut. Något kul vill jag ju ändå göra. Kanske va detta ett tecken.. på att jag inte borde!




Serious.Talk



Givande möte igår. Vi vet vart alla står.. Det kan sluta spekuleras. Vissa positiva & vissa negativa besked. Tänker mest på K. Det är tråkigt tycker jag. Vi behöver henne. För hon ger feedback, kan handboll & håller ställningarna utanför planen på samma gång.

Många osäkra.. vilket förhoppningsvis kommer klarna efter tors & personliga möten. För det bara antar jag att vi ska ha?!

När vi diskuterade framtid & året som gott verkade det ändå som alla tyckte ganska lika. Vilket är bra. Det gör allt så mycket lättare på tors då the big happening sker.

Det är oxå skönt att alla nu vet vart jag står. Å så tycker säkert de flesta.. det är skönt att få ur sig det man tänker på.




Like.A.Bird



Jag har varit ledig idag. Alex med. Vi har tajmat några gånger den senaste tiden. Bra tycker jag.

Klockan 9.00 va vi på Hälsan två för vaccination. Ett steg i rätt riktning. Även om sköterskan va ond (jag tror hon njöt när hon tryckte in sprutan i armen på mig. Till å med Alex sa efteråt att det såg riktigt läskigt ut när hon tog satts å bankade in den. Som på film.) så är det skönt å ha de gjort.

Sen åkte vi hem igen för frulle.

Solade.

Tränade.. jag kommer ha träningsvärk i mon!

Huskvarna för inköp av tyg.

A6 för inlämning av kamera.

Maxi för storhandling.

Hem å laga mat.

Å nu ska jag snart dra till Kaffe Paus för möte med laget. Spännande minst sagt! Jag ska dricka is te tror jag. Det är gott!





No.Thank.You



Daxvax borde va förbjudet!! Stackars stackars hår!


BORT!!!!



For.Me.This.Is.Heaven


I lördags efter alla matcher va vi på 8 glas & åt. Mamma & pappa va uppe. Myys!


Pappa åt fläskfilé


Jag & Erica åt hummerpasta


Mamma & Erik åt röding


Erik, Erica & mamma


Jag & pappa


Ericas & Eriks desse. Mandelglass


Pappa drack irish


Jag käkade vaniljglass & chokladsås från barnmenyn :P


Mamma tog kardemummapannacotta


Sen drog vi till Karlssons för lite soffhäng!
Pappa, Erica & Erik


Mamma, pappa, Erica & Erik


Jag


Jag


Jag utser här med 8 glas som Jönköpings bästa restaurang. GOTT!!!!!




What.If.What.If



Vi loosa. Men bara med 4 & det mot laget som ska kvala till elitserien. Hade jag bara tagit kontringarna i första halvlek från höger 2 zon som alla satt i bortre eller plockat lobbarna på kantskotten i andra så.. Men inte. Känns pissigt. Om bara nära kunde skjuta en liten hare?! Typ 1 poäng för sista halvlek.. som vi vann!

Sen vann herrarna & Hv plockade poängen i sudden. Att vinna är så mkt roligare!




A.Question.Of.Sport



Vi lirar sista matchen för säsongen idag. Kungälv hemma. Det blir tufft. Men vi kan!

Sen är frågan om man ska kolla på hallbys herrar å nöja sig med de två sista perioderna av hockeyn. Eller om man ska köra hockey all in!? I vilket fall så hoppas jag på tre guldmedaljer idag!


lance ward & jag. tiiiiight!



Drink.Drank.Drunk



Alex va på statoilfest igår. Dom började innan jag slutade jobba så vi hann inte prata om vart kvällen skulle sluta osv.

Jag skickade iväg ett snabbt sms:
"Har ni kul? Ska jag hämta dig i natt?
För ni ska väl ut? Love you babe.
Mest av allt"

Inget svar. Så när jag ska lägga mig skriver jag:
"Jag går & lägger mig nu iaf. Ring bara
om jag ska hämta dig.. Så slipper jag
vakna i onödan.
Saknar dig"

Någon timme senare ringer Alex:
A: Vad gör du?
Jag: Jag sover. Ska jag hämta dig?
A: Nej
Jag: Vad vill du då?
A: Jag vill bara prata lite
Jag: Har du inte läst mina sms?
A: Jo


Var finns logiken i det




Cry.Me.A.River



Idag vaknade jag av att jag grät. Det rann floder över mina kinder. & allt beror på kombinationen handboll + jobb. Jag lever med konstant dåligt samvete. Hur jag än gör! Jag inte bara tänker i vaket tillstånd utan även när jg borde va som mest avslappnad.


Jag har vaknat av att jag gråtit en gång innan. Jag va liten, vi sov i husvagn & jag drömde att mamma & pappa skulle skilja sig. Ni förstår vilken nivå mina gråtdrömmar ligger på.


Jag orkar inte mer.






Don´t.Wana.Be.A.Looser.Gona.Win



Ikväll drar slutspelet igång. Hejja HV!!!


Jag & Liv när HV firade förra SM-guldet



My.Life.Your.Entertainment



Jag har vatt ledig idag. Å jag har hunnit med en heeel del. Tror jag.

Tove va här en sväng. Å Micke med. Å sen lagade jag mat å Micke kom igen. Åt å hjälpte oss med bilen som kraschat IGEN!!!!! Det va bara ett nytt batteri som behövdes. Tack! Sen åkte vi å handlade, jag solade å så tränade vi på friskis. Det va alldeles för länge sen jag va på gymet. Usch. Nu är vi hemma.. disken & tvätten är i varsin maskin.

Å så har jag skänkt nån krona till Hallby fotboll. Några småtjejer va här å sålde dubbeltriss. Jag vann inget. Typiskt!

Dagarna känns längre när man är ledig. Sängen snart!





One.Big.Happy.Heart



I går va det vår. Jag va iklädd skinnjacka, tygskor & solglasögon å vi spenderade två timmar på Wayne´s uteservering. Ett tag tog jag till å med av mig jacka. Sol är som godis för själen! Mmm så gott!


Såhär såg jag ut


kaaafffeee laaaatttteee


Sandy


Jossan


Sandy


Jag


Jossan & Sandy


Sen kom Tina


& Lisa


& Mathilda



UNDERBART!



Stand.Up.For.The.Champion



Vi vann mot S-hof borta igår. Haha. Det va väl ingen som hade räknat med de! Ledde från start, under med 6 bollar efter ett tag, tre i halvlek, vände & vann med två! De va fint som snus. Vi fick hoppa i ring å sjunga "tvåå poooääänge tvåå poooääänge".


Nu börjar den jobbiga handbollsperioden. Ska jag spela nästa år? Vart ska jag spela nästa år? Vilka ska va kvar i laget? Vem ska träna oss? Alla spekulerar & ingen vet! Möööte tack! Det borde väl typ va klart nu egentligen? Vi har väl lärt oss av misstaget förra året?



We.Are.Family



Det blev många bil timmar i helgen. I lördags 2 ½ + 2 + 2 & söndags 2 ½ = 9 timmar. Men det va de värt. Jag & mamma gick en runda på stan i lördags. Det går rätt fort å gå igenom Karlshamns affärer. Det glädjer mig att dom håller på å bygger ut. Med typ H&M tex. Sen drog vi ner till Ystad för att fira kusin Johan som fyllt 18 år. Himla kul å träffa alla.

        



        





         

         



              



Några av mina fina kusiner!




Color.War



Jag ville tona ner den röda färgen & slippa den förbannat äckliga utväxten, va så ljus som möjligt utan att varken avfärga eller bleka. Det säger ju säg själv att det inte går ihop riktigt. Jag la iaf på en 8,71 i Color Touch. Lyckades tona ner det röda & mixtra lite med utväxten.. Men jag är mörkare än innan. Såklart. Fast frågan är om jag egentligen inte passar lite bättre i mörkare hår. Långt ifrån svart.. men mörkare än jätte ljus. Ja ni fattar!?


Fast jag ska till Egypten å solbleka håret. Så de så :P



Tell.Me.The.Truth



Man får reda på saker när man är hemma.

Jag träffade en barndomskompis på stan igår. Hon är gravid. Så när som helst nu kan det ploppa ut en lite bebis. Hon såg ut som världens lyckligaste. Å jag kunde inte sluta le. Stort grattis till Pilla & Chrille!

Å så har jag fått reda på en annan sak. Men den är hemlig. Iaf till en början. Det är lite spännande men jobbigt & skumt på samma gång. Fast jag vill! Det kan snart va för sent!



Road.Trip



Sådär ja! Nu drar jag till Blekingeland. Woohhoooo!




A.Life.Saver



Otrivin Comp är en uppfinning i värlsklass. Jag tycker att den toppar placeringar som hjulet, lampan & den där vattenflaskan som går att fylla på från långsidan. Nässprayet räddar min dag varje dag! Utan det skulle det rinna snor ner för min överläpp.. jag är såååå mysig! Men med Comp blir jag en fräsch människa. Mina kunder är nog glada iaf!


Here.Comes.The.Sun


Nu är det klart. Bokat & snart betalt. 27 april drar vi till Egypten. Alinclusive en hel vecka. Medeltemperaturen ligger på 28 grader. 24 i vattnet. 10 soltimmar osv. You get the point ha? SÅ JÄVLA GÖTT SKA DET BLI!!!! Sol, massa drinkar, shopping, snorkling, 4 stjärningt hotell lalalalaaaalla.



Jag blir fattig men får fylla 25 år i Egypten. Sååååå värt det!
Jäkla va jag längtar nu!



I.Gotta.Get.Smart


I måndags va båda jag & Alex lediga. KORS I TAKET!! Vi gled runt lite. Jag gillar å glida när jag är ledig. För lite inspiration åkte vi till EM möbler i Tenhult. Att vi inte varit där tidigare?! Fast jag blir galen så fort jag öppnar dörren på sånna ställen. Jag vill ha allt! Å jag tänker absolut inte praktiskt eller ekonomiskt då. Vi köpte inget.. Alex var ju med. Å han är den smarta i vårt förhållande. Han tänker ett steg längre alltid. Typiskt!












Happy.Birthday.To.You


Idag fyller mammi år. Å jag ska hem till henne ikväll. Eller i mon. Det beror på vädret & min bristande sömn. Grattis till henne iaf! 49 år! Blir det Hawaii nästa år? ;)





Jag & mutter! Älskar dig <3



Let´s.Go.Shopping



Jag har blivit uppbjuden till Stockholm på lite partaj i helgen. Trevligt tycker jag.. å jag hoppas att det sker snart igen.. för just denna helgen ska jag åka hem till Blekinge. Mamma fyller år i morgon! Min kusin, Johan, ska ha 18 års kalas i Ystad på lördag. Å på söndag ska jag på ett hemligt möte. hihi. Jag hoppas på en sväng på stan med. Har nämligen ett presenkort på KarlOskar & Kristina.. å jag är shoppingsugen så in i. Mm det låter fint!







SUGEN!




If.We.Were.A.Movie



Vi har precis kollat på Baksmällan. Jäkla vilken kul film. Upptäckte först idag att det är himla smidigt å hyra film på Maxi. Bara 29 spänn oxå. De kommer slinka med många filmer där. Nice!


Jag kommer förmodligen fylla 25 år i Egypten. YEAAAAH!!


Å jag kan äta på båda sidorna av munnen nu. Tacka tandläkaren för det. Det känns bra såklart.. men fan va det kostar pengar. Å tid tar det.. å ont gör det. Sist jag bedövade tyckte jag inte att det va så farligt.. ett stick.. några sekunder å sen va det över. I går bedövades jag med men det gick långt i från smidigt.

Hela händelseförloppet:

Hon trycker in sprutan. Jag tänker att det va ju inte så farligt men blir snurrig i bollen å mår illa. Som alltid när det gäller sprutor. Jag spänner hela kroppen. Sen känner jag vätskan sprutas in å tänker att snart är det över. Skööönt. Men hon håller kvar sprutan.. å snurrar runt på den när den lixom är inne i mitt tandkött. Åt flera olika håll. Jag börjar svettas. Då frågar hon mig om jag börjar känna att bedövningen verkar.. när hon har två händer å en spruta i min mun. Jag kan inte svara. Såklart! Hon måste hållt kvar nålen i minst 4 minuter.. å jag hann tänka att "Snart måste hon dra ut den, snart är det klart" typ 25000 gånger! Nä fy.. Men sen jäkla va jag bedövad. 6 timmar senare började det släppa. Jag slutade läspa & bita mig i kinden. Det är läskigt med bedövning!




Money.For.Nothing


Tandläkaren idag IGEN! Det betyder smärta & fattig plånbok. Jag har lixom inte ens ont nu. Åhh typiskt! Tänderna som jag bitit av på piercingen ska iaf fyllas i. Man måste inte.. men det är bäst säger tandläkaren. Så klart.. mina pengar = deras feta lön. Å inte nog med att jag blir fattig.. jag måste stiga upp en timme tidigare! Buuhuu!



Play.My.Music



Vi va som sagt hos Erica i lördags.


Vi käkade från Liban Deli. MMMMums!


Erica (Brun) dricker rött. What?!


Alex är en mupp


Men kul hade vi iaf


Ellerhur?


Sen spelade vi Alias






Eeeexotisk!!




Så även om heeelt fel bidrag gick vidare i melodifestivalen va det en trevlig kväll. Mina röster las förresten på Pain of Salvation & Pauline. BRA grejer där!


Jobbet kallar!



..



fan fan fan fan fan

helvete helvete helvete

saaaaaaaaaaatan



Just.Chillin



Vi ska hem till Erica snart. Jag, Alex, Erica, Erik & Ida. Melodifestivalen, hämtmat, sällskapsspel & förhoppningsvis lite hockey. Det är lagom en lördag när jobb står på schemat dagen efter.

Trevlig kväll allesammans!



Why.I´m.So.Unhappy



Vi lämnade Jkpg 13.30 igår.
Vi kom hem 01.00 i natt.
Vi förlorade så in i helvete.
Å jag gjorde nog min sämsta match på hela säsongen.
Missnöjd är bara förnamnet.
Å försvaret va förmodligen det sämsta genom min Hallby karriär.
Tack för de!



<3 Tack mamma & pappa för att ni va där <3



Fly.With.Me



Det vankas handboll. OJDA?! Halv två lämnar vi idrottshuset för match i Lund. Vi är nog hemma runt 00.30-01.00 i natt. Nej vi får inga pengar för det!! Gymkort.. om vi skulle ha lite tid över. Vi gör det för att vi älskar sporten. & även om det är i en buss så umgås jag faktiskt några timmar med människor jag tycker om.

På den tiden när jag fick pengar för att spela trivdes jag aldrig hälften så bra som jag gör nu. Det kan även tilläggas att vi ligger way much longer ner i tabellen nu än vi gjorde då. But still. Jag trivs nu!

Idag ska H43 få smaka iaf. Det hoppas jag på! Jag hoppas nästan att det luktar kanelbullar där nere i Lund.. för det går bra då!




Free.So.Free



Igår va jag ledig. Jag menar helt ledig.. från både jobb & handboll. KORS I TAKET! Jag sov gött den natten vill jag lova. Drog mig i soffan rätt länge. Sjyst frulle & lite datorhäng. Sen tog jag bussen ner till stan. Besökte Gina innan Alex mötte upp. Vi tog en tur till Kungsmöbler för titt & test. Vi hittade inget. Vidare till Ikea för lunch. Jag fick potatismos, köttbullar, lingon, sås, sallad & vatten för 21 spänn. WHAT!? Dee e nice. å gött va de me!



Sen shoppade vi vidare på a6. Köpte en bikiniöverdel. De senaste dagarna har handlat om bikinis & solglas. Skumt.. för vi är inte ens nära. Det är vinter så långt ögat kan nå. Där gled vi runt iaf.. på A6. Å så tog vi massa kort på varandra.



















När vi fotat klart drog vi ner till stan för fika med Sandy & Mike. Georges e ett bra ställe tycker jag. Där satt vi i 2 timmar & snackade skit innan vi promenerade några meter till filmstaden. Snabba Cash såg vi. Varken bra eller dålig skulle jag vilja säg.. Det kändes som det fattades så himla mycket (nej jag har inte läst boken) på samma gång som den va överflödig med information å långdragen. Men de där två timmarna gick ändå fort. Ja.. sevärd.. säkert. Men det blir inga fem tummar upp!


Baconchips är ett måste. Jävlar va gott!


Sen skildes vi åt.


En väldigt mysig dag måste jag säg!






Tears.At.The.Birthday.Party



Jag fyller snart 25 år. Den 28 april snarare bestämt. Det borde firas. Det brukar man väl göra? Men när FAN jag ska hinna det?! Fram till juni månad har jag EN oplanerad helg. Den 8 maj! Det måste ju bli då. Att slå ihop släkt & vänner på en fest blir svårt. Avstånden är enorma. Bjuda släten till Blekinge & vännerna till Jkpg hade varit det bästa men det blir svårt å hinna med det på en helg. Fira en ledig helg i juni blir alldeles för sent. Jag måste alltså välja mellan släkt & vänner? Jag blir stressad av tanken! Fy fan!!!!

Kanske ska jag skita helt i det helt? Det är ju inte så att jag känner mig speciellt glad över att fylla 25. Det är mest jobbigt. Jag började få åldersnojja vid typ 20.. snacka om å må dåligt nu då. 25!!!!






One.Big.Party



Sen va det ju den där festen. Digitalkameran försvann men jag hann ta några kort med systemen. Inte många.. men några.

















By.The.Way



Förresten så drömde jag samma natt att jag bodde i ett hus på landet tillsammans med en som hette Matilda. Det fanns tre röda hus i rad. På vår tomt hade vi en massa fruktträd som just då va i blomning. Vi hade massa djur som sprang runt fötterna på en när man va ute. Å alla djuren va förminskade. Vi hade giraffer som va stora som katter osv. Bredvid fanns oxå en restaurang.. fast den va aldrig öppen. Det va lixom helt öde. Men solen.. den sken!




Dream.A.Lie


Jag drömde konstigt härom natten. Det gör jag nästan alltid. 2-3 långa drömmar som jag är ganska bra på att komma ihåg. I natt blev det ingen. Skööönt för jag sover så mkt bättre då. I natt sov jag bra!

Drömmen då. Jag & min familj va hemma hos farmor på solgatan. Jag va på övervåningen. Där kikade jag ut från toafönstret å såg ett stort gäng farliga grabbar. Dom såg hårda ut lixom.  Svartklädda med luvor osv. Dom va uppställda i två led mot varandra. Precis som vi på handbollen när vi passar i två led & springer till det andra ledet när vi passat. Dom gjorde lika dant fast med paintball. När dom precis möttes så sköt dom på varandra. Nääära va dom. När jag kikade ut va det en kille som såg mig. Det va väl inte meningen att jag skulle se. Så dom stormar farmors hus å ska skjuta ner hela familjen. Vi lyckas springa ut till typ en hockeyrink fast utan is. Det va mest en sarj & plexiglas å så gräs & träd. Vi gömde oss i en hörna men grabbarna kom ifatt. Då chansade jag å sprang mot dom helt själv. Ingen sköt på mig. Jag sprang mot plexiglaset men de kunde jag inte hoppa över. Vände å tog fart mot sarjen. Hoppade över med några av killarna hack i häl. Utanför stog några bussar som precis skulle lämna. Jag hoppade in i en. Bara pensionärer på hela bussen. Å dom fattade inte va paintball va. Jag försökte förklara för att rädda min familj som fortfarande va inne i rinken. Men ingen förstod å bussen skulle åka flera timmar. Där satt jag å kunde inget göra. Jag hade ingen aning om vad som hänt familjen å allt va mitt fel. Buuhuuu




Winner.At.A.Losing.Game



Vi loosa borta mot Skövde precis. Med två ynka bollar. Vi gör en hyffsad match men de känns ändå tungt när det är så nära. Fan me. Det är lixom svårt å se bra händelser. Jag tänker ju såklart bara på bollar som jag skulle tagit. Två räddningar till å vi hade haft en pinne med oss. Men.. det funkar ju inte riktigt så. Att vi lirade stora delar av den andra halvleken med en man mindre på planen gjorde sitt. Men Claes va stolt.. det borde vi med vara.

& som gubben på Shell i Skövde sa. "Skövde är bra på handboll.. ni möter ett bra motstånd. Det är som om Skövde skulle åka till Jönköping å spela hockey". hihi. Han va kul.

Men fan. FAN FAN FAN!


Jag vill såååå gärna vinna mot H43 på fredag. Å vi har alla möjligheter!





Here.Comes.The.Sun



Idag använde jag solglasen för första gången i år. Tusan vad jag gillar de. Ge mig mer sol!

  

SOOOOOOOOOOL!



Look.What.The.Cat.Dragged.In




Undra hur mycket hår jag äter varje dag!?
& är katthår nyttigt för magen?


I natt spydde iaf Snygging upp en hårboll. Sååå nyttigt kan det inte vara!



Make.Up.Store



I fredags fixade jag, Louise & Josse håret på make up stores modeller inför deras 50-tals dag.

              

         







Kuul va de.



Angry.Heart



Jo vi lirade ju match igår med. Lika bra att jag inte skrev något direkt efter. Hade förmodligen blivit ett väldigt hatiskt inlägg. För så sjukt dåligt det va. Vi va. Skara pissar på oss å vi tar emot. Å jag blir irriterad på så mkt runt omkring. Det stör mig något så sjukt mkt. Möte snart kanske?!

I mon är det iaf en ny match. Mycket nu. Å det känns som jag lägger all min lediga tid på att ta ledigt från jobbet. Dåligt samvete hur jag än gör. Orkar inte.

Match fredag oxå.


Å jag mår inte bra. Frisk snart? Ja men kanske till nästa jul då!




Snow.On.The.Sahara





Nu har det töat i två dagar. I morse när jag vaknade såg det ut såhär. Typ storm. Tur tur att plogen redan va här å tömde. Det är inte roligt längre!



RSS 2.0