mm



Hur jävla lätt är det å sminka sig när man bara lipar? Hur lätt är det?


Jag vill inte!



Fy fan



Skjut mig, ge mig ett gäng tabletter. GÖR NÅNTING!!! Nej de e inte alls något kul skämt men ibland känner jag så. Jag vill försvinna. Den där såkallade hobbyn som man har, som ska va kul, den slutar för det mesta med att jag mår dåligt, tycker att jag är dålig & lipar. Jag gillade dagens match tills det va 10 minuter kvar & jag kom för att förstöra allt. FY FAN! fy fan.


Å nu ska det va fest? Jag vill inte dricka alkohol & umgås med folk när jag är ledsen, arg!


PANG!




Ladda



Konstig natt. Jag har drömt helt weird. De går lixom inte ens skriva ner för inget hänger ihop. Det handlade iaf om 23 miljoner, en stor festival, en svikare, bloggen, efterfest, nonchalans, polisarbete osv. Sen vaknade jag.. I samma ställning som jag somnade. Då måste man väl sova gott? Kände dock en viss illamående känsla. USCH! Jag hoppas att det är av nervositet & inget grisbesök. För det känns lite som när man var liten & vaknade på julafton. Det är nog spänningen! Om inget annat så är jag ledig sön & måndag så fram till klockan 16.30 på måndag är du välkommen svinjävel! Men du får inte knacka på förrän i natt.. när jag redan gått & lagt mig. OK?


By the way. Min första lediga helg sen 5 tillbaka. Bara jobbat en dag vissa helger.. But still. Det är gött & ha en heeelt ledig!





Frillan da?


Frågan är hur min frilla ska se ut i mon!?!
Inte på matchen såklart.. utan för festen som senare stundar. WEI!
Så.. Vad tycker du?


                   

                   

                   

                    

                   


Vilket härligt kollage va? Bara en massa bilder på mig. HA!
Tillställningar av olika slag från 1½ år tillbaka till nutid.







Maauuud


Jag har ätit pannkakor. De e fint minsann. Jag tjatar mest varje kväll om att jag är sugen på pannkakor men vi har aldrig några ägg hemma. Nu köpte vi.



Det bästa av allt är att om matchen går bra i mon måste jag äta pannkakor varje fredagskväll. Ja vi lirar mot S-hof 14.00 i Idrottshuset. Antar att du kommer?




Det är redan fredag igen


Är det vädret eller vad händer? Jag e trött som ett as!


Det vankas jobb nu iaf. Men inte länge. Knegar 10-17. Mitt nya schema e super. Nu kan jag va med heeela träningen som börjar 17.30. Efter det blir det fredagsmys men förmodligen själv. Alex ska ut å svira & jag pallar inte dra någonstans. Men lika bra de för i mon står 5e matchen på spel. Det är dags nu! S-hof är inget lätt ämne men så länge vi klickar kan vi få hem poängen. Nu tusan! Jag ska alltså ladda ikväll. Komma i stämning & träna mentalt!





Ingen bra start på dagen..


Nej för när jag kommer till jobbet 11.50 glad och pigg va de första jag fick höra: -"Där är du ju, du skulle börja klockan elva". Jag fick panik. Alla hade ringt som tusan men min tele va på ljudlös.. som alltid. whhaa!!! I tisdags började mitt nya schema men det hade inte jag en tanke på. Skulle sluta 20.00 & då brukar jag börja kl 12. Men inte denna gången. Som tur väl va så jobbade V i kassan. Hon fick ta min första kund. Men det va bara glada miner. Jag har dåligt samvete. Såklart. De kommer ALDRIG hända igen!

Sen rullar det inte riktigt som det ska. När man kommer fel från början lixom.


Imorgon är en ny dag & då börjar jag klockan 10. Heeelt säker.




Massage



Fick en present av Erica för någon dag sedan. En spindelmassör. Den e sjukt skön. Typ tusen gånger bättre än man kan tro. Try it!


Öronmuffar



Igår shoppade jag hem ett par svarta öronmuffar. Inte speciellt vackert men himla smdigt när man fixat håret för jobb på morgonen. Vem vill frysa om öronen lixom?


Senast jag hade öronmuffar va på 80-talsfesten på KH. De va tider minsann!


Jag saknar er





R + A = Sant


Jag har varit ledig idag. Alex me. De smakar fint.
Men som alltid så är det mycket som ska fixas.


Det började med att vi sov till halv 11. Guuud så skönt & jag skulle säkert kunna sova mycket längre om jag tillåtit. Frulle & sen städade jag medans A bytte till vinterdäck på bilen. Han e bra min karl. Vi gjorde snabbt oss klara för shopping på Solåsen. Hittade inget speciellt. Sen stack Alex till tandläkaren & jag fixade frillan på Erica. 1½ timme senare (efter genomgång av några affärer på a6) satt vi på Soya & käkade buffé. NICE! Hem runt 19 tiden. 20.30 tränade jag med HF. Gick inge vidare.. men kul va de. Massa spel.. De gillar vi. A va på friskis samtidigt. Nuu e vi hemma & ska snart sova.






I looove A!





red stuff



Vi har köpt kräftor. lalala. & snart ska vi äta dom. Mmmmuuummmmsss!







Trött


Jag äär så sjukt trött. Riktigt riktigt trött. Vet knappt var jag ska ta vägen. Uhhr. Å så börjar jag må lite smådåligt tror jag. Eller så e de bara näsan som spökar. Den e konstig å gör ont upp i huvudet. Hoppas att det bara är den för jag har inte tid för sjukdom. No way!

Jobb först sen ska jag sova jävlari!




När jag bloggar..









Såhär ser det vädligt ofta ut när jag bloggar. Jag sitter i min extremt fula men wow så sköna morgonrock med Snygging i knät. Hon är världens gosigaste katt. Såå söt. För er som inte förstått så heter hon Snygging. Tyckte de passade bäst.




lagfest



Påvägen hem i bussen igår bestämde vi datum för lagfest. Å jag kan inte va me. Inte alls kul. Det blir ju fler.. men de där med superhjältetema gynnar. Så nu ska alla planera sina dräkter & jag ska sura. KUL!!!


Fuck demokratin!
Hoppas fortfarande att vi ändrar till den 14e






Näsan



Min näsa är stor & blå & gör ont!





TÖNTbecca



Mamma brukar alltid filma när vi lirar hemma. Idag va hon med i Skara men utan stativ så filmen blev helt fokuserad på mig. Kanon tycker jag för man kan läära sig såå mkt. Jag har kollat på filmen å gud. Jag försöker & tror att jag ser väldigt hård & tuff ut i målet. Men icke.. jag ser riktigt töntig & fjollig ut. Sådär riktigt tjejig. Nä jag behöver tuffas upp!!


Å så blir jag sååå irriterad. I första halvlek tror jag det va två bollar som jag inte va på. Resten snuddade jag med hand, fot. Två centimeter till å jag hade tagit dom. Kanske tre-fyra cm. Men whhhaaaaa! Jag behöver bli snabbare & starkare. NU! Jag ska bli bättre!


Ja vi förlorade igen! 




Mamma kines, pappa japan.. stackars lilla barn!




Erica till mig för typ 2 sekunder sen:

-"Rebecca, ibland ser du ut som en asiat!"









DÅ..

..Va det dags igen!


Snälla snälla snälla snälla snälla ge oss TVÅ pinnar!



Förresten. Har jag berättat hur olycksdrabbade vi är i laget?

1. A har gått å blivit gravid & det kan man väl kalla allt annat än olycka. Hon är glad & vi är glada. Inget mer spel iaf.
2. I har inte alls stukat foten utan fått problem med något fäste som håller ihop både ledband & muskler om jag förstått det hela rätt. Kan vara tillbaka om en vecka (hoppas) lika väl som det kan leda till operation & en längre rehab.
3. S skadade minisken i knät (finns det någon annanstans?) förra matchen & kan vara borta 1v till 2 månader. Tror jag.
4. S har fått brock i & kan aldrig mer spela handboll.


Det är olycka & väldigt tråkigt för laget.. Men naturligtvis ännu värre för dom som är drabbade. Jag lider med er & hoppas för eran skull att ni snart är på fötter igen.


Dom goda nyheterna är att M & T är tillbaka från skador.



Vi har alltså lirat 3 matcher & dragit på oss 5 skador. Jävlar!




What would Mac Giver do?






Familjemys



Mamma, pappa & Erica kom upp till Jönnet idag. Det började med klippning på två av dem uppe på salongen. Sen for vi hemåt mitt för varmrökt lax, potatis & senapssås. I LÖVE! Sen har vi bara myst i soffan framför mindre bra program. Inte nog med det.. som en typ av efterrätt smaskade vi i oss kräftor. För det gillar vi i familjen Ronnysdother/Svensson.


         



Jag vill alltid ha familjen nära <3


Nu har jag flyttat duntäcket till soffan å zappat fram en film på tv. Like!





elbow



Igår på träningen hade jag inte alls ont i armbågen. weiiiihhhooo! Det gillar vi!


Såhär såg den ut efter en av väldigt få räddningar av mathildas skott.




Kaffe



Alex & jag va å fikade innan. George e bra!



    



Fiiint!




Flairing



Kolla va grym syrran blivit efter barskola på Magaluf!



"Grattis säger vi till årets sista gruppdeltagare Erica Ronnysdother 22 år ifrån Jönköping som klarade av ett utav slutprovsmomentet med att blanda tre slumpmässigt valda drinkar på snabbast tid. Erica fick drinkarna Harwey Wallbanger, Gimlet och en Daiquiri som slutade på tiden 46 sekunder och hamnar därmed på listan med årets skolrekord!

GRATTIS!"



http://www.barskolan.net/nyheter/skolrekord.php






Dream on


Jag tänkte förga håret igår men tiden rann i väg å jag pallade inte. Får bli idag istället. Drömde iaf i natt att jag missfärgade det rejält. La samma toning i hela håret men underhåret lyckades bli lila. Å inte vilken lila som helst.. knallig lila. De va inge fint!




Sen drömde jag att en mördare va efter mig. En kille som från börjanva min vän & ingen förstod att han egentligen bara ville mig illa. Jag råkade höra när man berättade om sina andra offer & han såg mig. Misshandel på misshandel men en smart sådan. Ingen förstod. Tillslut lyckades mamma också se & hon trodde på  mig & ville hjälpa mig innan det va för sent. Det gick inte så bra eftesom varken pappa, erica eller martina trodde. Dom bara skrattade. Polisen likaså.. Sen vaknade jag.

På "How I met you´re mother" igår va de en som skulle bygga ett mördarrum.. förmodligen därifrån drömmen kommer.



Jag tänker fööööör mycket!




Tired


De gick bra på jobbet idag. Alla borde få jobba som frisörer.. för de e sååå kul. I love.

Efter jobbet drog jag å A till friskis en sväng. De gäller verkligen å ta med sig träningskläderna när man åker till jobbet för kommer man hem så kommer man aldrig iväg igen. Inte jag iaf.



Såhäär fin e jag efter ett pass.



Längtar jätte mkt till fredag. Inte för att vi ska göra något speciellt.. men för att både jag & Alex är helt helt lediga ihop för första gången på lääänge. Förrutom handbollen då förståss. Mys ska det bli!




22 okt





I mon kommer syrran hem efter jobb m.m. på Magaluf 6 månader. Det är låååång tid. Tror aldrig vi varit ifrån varandra så länge innan. Knas! De ska bli nice iaf! <3




Happy face



Jag har nytt schema! Jeeeiiihhaaa!!!




Spring för fan



Jag vatt irriterad igår.

*Först på utelöpet.. för jag fattar inte varför vi inte är fler? Konstigt att så många har ont när det är dags at springa ute men glider fram när vi har tak över huvudet & en boll att jaga. Å så blir jag irriterad på mig själv just för att jag bli irriterad.. men det är bland annat jag som står där med kontring på kontring mot mig. Å de e fan inte kul!

*Å så armbågen!! Piiip!

*Sen kom jag hem å vi lagade käk. Jag fixade till picata med paprikasås & ris. Picatan blev torr & såg tusen gånger godare ut än den va. Jag hade såklart glömt å köpa vitt vin till såsen så fick ta rött. Why not? Tro det eller ej, det blev rätt okej. Så jag blev på lite bättre humör.






bollar






    







*piip* *piip* *piip*



Jag har *piiip* ont i armbågen & är *piip* förbannad över densamma. Låt mig va!!!!

*piip* *piip* *piip*




Skadad



Alex & Jellan va i Norrahammar å testade skridsko skillsen idag på föriddagen. Jag, Tove & Sandy va hemma å snackade skit som bara tjejer kan. Iaf.. Alex kommer hem tidigare än väntat & gnäller lite för att han har slagit i knät. Efter ett tag säger han: -"Älskling, är det inte lite svullet?"





Jag svarade: -"JJJJOOOOOOOOOOOOO!!!!!!"



Tennisboll!




M & P


Mamma & pappa har varit här i helgen igen <3 De gillar vi! Dom kom upp igår till matchen & stannade kvar över natten. Mamma fixade god kräftsoppa & hallonpaj mmm. Sen slappade vi mest. Jag sa att jag va trött å funderande på sängen... kollade på klockan. 18.21 What? Så de gick ju inte.. sova då alltså. Men de e dom där matcherna. Man blir lixom inte bara trött i kroppen utan hela huvudet bara lägger av så fort matchen är över. Man tänker på den & är nervös en vecka.. spelar den & är nog mer vaken än någonsin i 60 minuter. Sen släpper allt.

ÅÅ jag blir arg på tvn på lördagarna. Kommer knappt ihåg när jag satt framför tvn en lördag senast iof. Men igår.. det fanns ju ingnting å kolla på. Tacka vet jag söndagar. Gossip girl (top model, buuu för samma tid), ensam mamma söker o.s.v


Alex snarkar i soffan bredvid mig. mohaha




Kapa stråna?





Ibland blir man lite lite sugen..




Efter matchen


*Jag ska fortsätta lyssna på min lista.
*Jag ska använda mina vita strumpor med grått nike märke.
*Min bandana är ett minne blott.
*Nylonstrumporna är min bästa vän & cykelbyxorna har sin plats i garderoben.


Vi loosa men har ändå lagt en högre ribba. Vi möter ett bra Skövde med en 8 måls skytt från elitserien & en målvakt som spelade sm-final förra året. Vi kämpar på men det är tufft. Skara nästa helg.


By the way. Fick pris som matchens lirare. 400 spänn. Vi måste ha det bästa lirarpriset. Gilla!



Ladda


Nu har jag spelat dåligt två matcher i rad. Idag ska det bli ändring.. om jag får stå förståss. Jag har iaf filat lite på min uppladdning & utrustning:

*Jag har kombinerat ihop en helt ny spelningslista. Den ger mig styrka!
*Jag ska använda min sista färg på matchstrumpor. Tredje gången gillt right?
*Jag ska lira utan bandana. Från första stund utan. Bara det gör mig lite nervös iof.
*Jag ska ta av mina cykelbyxor & klä påmig nylonstrumpor. Å såklart inte för att jag tycker att det är snyggt eller ger mig tur på något sätt. Det är helt enkelt så att jag har skoskav & nylonen hjälper innanför bommulen.

Går det bra idag får jag helt enkelt fortsätta med nylonstrumporna även utan skoskav. hihi




Hallby vs Skövde



Efter två dagar på Ayia Napa med Emmy 05? såg jag ut såhär.



I mon ska Skövde få känna samma smärta som mig!
BLOD!




Skoooor


Igår hade vi lite tid över (wow) så vi tog en snabb sväng på a6 & stan för skoletande till Alex. ÅH vi hittade ett par SÅÅ snygga på DNA. SÅÅ snygga. Skrev jag de? Klämde lite sa Alex.. men de brukar ju töja sig tycker jag ;) Hittade ingen bild & jag har ingen aning va de va för märke. Men SÅÅ snygga! Hade dom inte kostat så mycket hade dom förmodligen stått inslaga här när love kommer hem från jobbet.. Vi kanske kan dela? 

Förrsten så fick A en present av mig här om dagen. Ett par träningshorts & en vattenflaska. Han gillade inte riktigt att låna min rosa flarra å så behövde han ett par brallor. Så de va väl bra!




Förresten så tyckte båda jag & Alex att skorna va SÅÅ snygga. Delat tycke. Inte varje dag!




Erbjudande



Möttes av en glad överraskning på jobbet idag. De var dags för massage & jag hade glömt. Vem skulle inte bli glad av de.. en 45 minutare mitt i arbetet. Jag slocknade till å med en sväng eller två. Skööönt!


By the way så har vi grymt bra priser på en massa sjysta produkter nu. Tänk BC schampo, spraybalsam, inpackning m.m. Massa Label.m o.s.v för bara 50 kr styck. Det är väl nästan vad fructis på ica kostar? Passa på, för det gör jag.






Funderare



Karin frågade mig igår: "Har du kommit över lipmatchen i lördags ännu?" , eller hur hon nu formulerade sig. Jag svarade: "Nej"


Bra att hon frågade för de e klart att jag måste kommit över den. Det är en ny match i morgon å då gäller det att va där med både huvud & hjärta. Så fort slutsignalen gått kan jag fortsätta sörja H43 men tills dess: TAGGA! Nu är det dags för några pinnar i protokollet. 2 tack!

13.30 lirar vi i Idrottshuset. Publik!



Goldwell visning



Igår skulle jag jobbat till 20 & kunde därför inte följa med på visning. Tråkigt tyckte jag. Men ibland e gudarna med mig.. Min sista 3 timmars kund kom inte & vi hade en extra biljett. Jag fick gå på visning. Goldwell höll i underhållningen!


    

         

    



De va trevligt. Bra med inspiration å så va de fint med ett glas rött!



Mammas pojkar


Jag har från en säker källa fått veta att Tim i mammas pojkar fortfarande är singel... eller opålitlig. Han har bett en (kanske fler) tjej, som själv berättat, om dejt.






Alex..


.. Har slutat snusa. Å han e duktig!




You´ve got mail

Efter mitt "Straff" inlägg fick jag ett mail:



Hej

Det här hjälper väl knappast men ändå lite kommentarer om senaste matchen. Jag tycker att det var ett hyfsat div 2 lag som mötte ett bra div 1 lag och då blir resultatet därefter. Dom hade bl.a den bästa v6:an som jag har sett, hon t.o.m knorrade in ett mål i andra halvlek och dom flesta mål som du släppte in var välplacerade skott från 7-8 meter (jo så va det). Vet att du har svårt för det , men snälla försök att vara lite mindre självkritisk.
Många kramar



TACK! Jag behöver det.



Blä


Till & med den handbollsokunnige förstår att det inte kan gått bra när man agerar såhär i målet.



What am I doing?




Hälsokällan



Idag efter jobbet körde jag bort till Intersport. Mina tänkta jobbskor hade kommit. Finaly. Mina fötter ska må prima i fortsättningen. När jag ändå va där passade jag på å köpa ett riktigt hopprep. Nu ska fotarbetet tränas på. Kan behövas.. jaaa!


    



Pain



Jag har alltid haft problem med ryggen. Ont å sådär. Axlarna är väl dom som krånglar mest. Jag spänner..  vad jag än gör, konstant hela tiden. Å nu när jag jobbar som frisör har det hela inte blivit bättre. Snarare tvärt om. Jag får panik på min högra axel ibland.. Den sänder smärta ända ut i fingertopparna. Å så blir jag förbannad. Slappna av för i helvete! Men inte! Nu i helgen när mamma & pappa va uppe fick jag iaf en ny bäddmadrass av dom. Tempur. Tack tack tack! Å så har jag plockat fram min vetekudde för intensiv användning. Bort me smärtan bort!









Straff



Jag tänkte partaja till de lite på lördag. Men efter helgens match är jag så verkligen inte värd det. Så nu ska jag jobba på söndag istället. Hoppas att det hjälper.. Jag borde straffa mig själv lite oftare. Stryk borde jag ha!

ps. Mamma å pappa. Ni får gärna va kvar till söndag då. Jag kan umgås. ds.



Jobbat till 20 å direkt vidare på personalmöte som slutade 22.30. Så har min dag sett ut. Nu ska jag sova. Go natt!





Nej..



..Det känns fortfarande inte bättre.




Ge mig ett skott i pannan



FY FAN!





Schteeek!!



Igår va vi på Karlssons å käkade trerätters. Jag mamma & pappa. Å så va de fotboll såklart. Nu i efterhand hade man lika väl kunnat skippa skitmatchen. AHH man blir så arg. Men de va trevligt anyway. Som stor (haha) bloggerska måste man ha kameran med sig alltid. Igår hade jag inte den (buu) men tog lite kort med min iPhone. ÅÅÅ gud vilken dålig kamera!!!! Just nu önskar jag att jag fyllde år typ i mon.. å sen att jag fått en riktig kamera i present. Fint! Nu får jag vänta till jul.. för det ska jag önska mig!


Eftersom bilderna blev så dåliga så skiter jag i mammas å pappas mat å lägger bara upp bilder på min :P


Pilgrimsmusslor.


lamm.


creme brulee.

         




Myyysig kväll men ett tråkigt slut. 1-0????????????????????????





What a night



Idag kommer mamma & pappa hit. Weeii. De va länge sen. Dom har hållt till mer på mallorca än i Jönköping i sommar :/ Vi har iaf bokat bord på Karlssons. Det blir käk & fotboll såklart. Hejja Sverige!




+



= SANT!



Stureplan



Alex är i stockholm å svirar med sina vänner & jag e hemma heeelt själv. De e rätt skönt ibland.. men just nu saknar jag my love otroligt mycke. Tv4play.se har stått för underhållningen ikväll. Bonde söker fru osv. Nästan lika bra som Alex ;P Men nu ska jag sova.. För i mon väntar jobb å då gäller det att va på topp!




Vinterkyla



Det sägs att det blir en kall vinter om rönnbären är många. & det ser ut att växa på träden.
Dags å köpa en mössa?






Damm



Idag har jag städat minsann. 10.30-14.00. Damma, dammsuga & torka golv. Å sen katsching.. som Anna Anka skulle sagt. Det blänker & luktar nystädat som Ida sa. Jag gillar de. Rent & fräscht. Tänkt om det alltid kunde va nystädat här.. Fint!




By the way



Viktoria sa idag: "Du har fått ett godkänt"


Mitt nya schema, som har ändrats bara för att jag ska kunna träna mycket mer handboll, har blivit godkänt från högre makter. I looove. Nu ska det bara finslipas å sen kanske jag slipper känna mig dum som tränar med boll alldeles för lite. TACK Viktoria!


I´m happy happy happy!




Jag fyller år!


Pappa & Kicke (idas pappa) va här uppe i JKPG å hälsade på för ett tag sen. I våras, vintras? Jag kommer inte ihåg. Vi (Papporna med 4 barn) va iaf på Palace Athena å käkade. Rätt stelt måste jag säg. Ja.. inte vi. Men alla andra gäster. Jag tänkte att partytricket "ja må han leva" skulle liva upp folket lite. Att sjunga gör ju vem som helst glad. Så vi klunsade om vem som skulle få fylla år. Jag ville.. men Kicke vann. Så han fick sitta å vi andra stog å sjöng. De va nog bara vi som gillade. Så vi drog. Pipes of Scotland. Meeer drag där. Haha. Å vi körde en favorit i repris. Denna gången fick jag fylla år. WEEII! Å hela POS hängde med å sjöng.. för mig!!!




Jag gillar det. Å fylla år sådär när man vill.
Sjung för mig!




Drömprinsen



Mammas pojkar hade premiär idag. Sjukt program.. men hur kul hade det varit å se annars? Om det inte vatt sjukt alltså. Iaf.. I slutet ska killen hitta sen drömtjej. Efterhand får brudarna åka hem.. Precis som i bachelor bara att det nu handlar om 3 killar & deras mammor. I Bachelor visar iaf killen vilka tjejer han vill ha genom att ge henne en ros..

Alex sa: "Om jag skulle delat ut rosor hade du fått alla Becca"


Han e bäst!





Den vackra staden Göteborg



Vi va som sagt å shoppa igår igen. De gillar vi!


         

    





Det blev mycket svart, nitar & fransar. Som vanligt. + i kanten för en grön tunika.. som kanske ska lämnas tillbaka dock!



Sen kollade vi på handboll med. Kärra Sävehof. Hof vann lätt.. men ändå kul å se. Man lär sig otroligt mkt från läktarplats. Fler gånger lätt!




Ho ho Ha ha



HAHAHA! För två år sedan va vi i USA med familjen. New York & Philadelphia. Har precis kikat på lite youtube klipp därifrån. Å dom ska läggas upp här.. alldeles snart. Jag har iaf skrattat så jag gråtit nu! Vi är en rätt rolig familj! haha.




Å eftersom jag inte har några USA bilder på denna datorn bjuder jag på en från min & mina systras spanienresa. Dom FICK den av mig i julklapp. De e fan inte dåligt. Nu väntar jag bara på att dom ska bjuda tillbaka ;P Detta kortet är förresten taget utanför tåg/busstationen vilket vi fick sova utanför en natt (tillsammans med typ 100 uteliggare) eftersom jag bokat het galet fel. Planet landade 5-6 timmar ifrån vårt hotell & jag hade missat transfern. Hade tydligen lyckats boka halvpension iaf. Fint!





Ett gott skratt förlänger livet









Sparris & bollar



Kul uppvärmning idag. Innebandyklubbor (upp & ner) och en gummi ring som "boll". Klubbor & bollar i viken form som helst.. men visst är det kul? Så länge man kan göra mål då. Det är alltid yngre mot äldre när vi värmer (å yngre har såklart alltid väst :P)! Efter 3-3 vände vi på klubborna & lirade med en riktig boll. Vi vann!!!! Så klart!


By the way. Det är snart dags å börja knapra på en önskelisa. Härliga juletid :D




GBG



Nu ska jag snart träna. I mon är jag ledig. Då drar jag & S till gööööteborg igen. Mersmak ja tack! Det blir shopping (såklart) & handboll. Kärra mot Sävehof. Intressant minst sagt! Jag läääääääääääängtar! 





Nyheterna



180 fall av barnmisshandel anmäls varje år i bara Jönköpings län. Det sa dom på nyheterna precis. Det är ju sjukt. Tänk då att mörkertalet säkert är stort eller iaf plussar på siffran en del. Vad gick snett när man på något sätt tror att det är okej att slå ett barn?? AH det bara kokar i mig!!!





På jobbet idag



"-Jag har nog aldrig blivit såhär nöjd innan"


Det sa hon till mig idag.
Tack! Värme till hjärtat.




Brännskadad



Det där med & verkligen vakna när man stiger upp på morgonen är inte riktigt min grej. Hoppade in i duschen & när det va dags att stänga av snurrade jag på "avstängningssnurren".. trodde jag. Men då va det den som reglerar värmen. Jag hann rulla på den tills det tog stopp & det bränndes som fan på min mage. Att bara vända bort duschmunstycket hade jag inte i tankarna. Nä jag skulle ju stänga av den. Så där stog jag med det varmaste vattnen längst min kropp & grimaserade, nästan grät så ont gjorde de, & rullade på den dära avstängningsgrejen. Nu e jag helt illröd på magen. Det svider. Buu!




Rulla rulla



Idag gjorde jag min första permanent sen skolan. Å deee va läääänge sen. Efter lite snabbgenomgång 5 i 10 gick det bra. Hon blev nöjd :) & då va såklart jag också nöjd. Ge mig fler spolar att rulla. De va kul :D






Kanelbulle



Jobbat idag. Både jag & alex. När vi kom hem lagade jag maten till lådorna i mon & Alex bakade kanelbullar. De e ju ändå bullens dag. Synd bara att Alex glömde ställa klockan när han ställt in dom i ugnen bara. Liiiiiite torra. Haha. De va gott med mjölk iaf :P





Premiären done



Då va det gjort. Finns egentligen inte så mkt å säga. Vi loosa & det stort. Men trots de va de så sjukt roligt å spela. Å vi kämpar.. som bara den i 60 minuter. Det ska vi fortsätta göra! Nån gång kommer tvåa & då ska jag le i en vecka. Tills nästa match!


A: Synd att ni tackade ja till ettan.
Jag: Nej, absolut inte.
A: Det är väl inte alla som tar det med en klackspark som du.


Jag blev ledsen & tårögd. För så är det inte alls. Men Kungälv va bra. 15 bollar är inte i närheten av vinst. Varför gräva ner sig!? Vi ska försöka hålla oss kvar.. medans Älven vill uppåt. Det kanske inte va ett helt oväntat slut på matchen? Klart att jag är besviken.. men som sagt.. vi va inte nära även om vi gav allt & kämpade tills slutet. Nu vill jag fokusera på H43.


Men jag bryr mig. Jag bryr mig väldigt mkt.
Det gör ont i hjärtat när jag hör annat. usch.





Från Kungälvs hemsida:

"Anfallsspelet fungerade utmärkt och med stor variation där många olika spelare sattes i bra lägen. Det kunde varit ännu större skillnad i målprotokollet om det inte vore för Hallbys målvakt som räddade laget många gånger under första halvlek"

Var dom hittade räddningarna vet jag inte. Men tack iaf!




Hotellfrulle

Så laddar vi till premiären borta mot Kungälv!


         

    




KÖTTA!!!



Handboll



Efter jobbet idag tog vi (jag, alex, sandy & ida) pärlan till Vaggeryd (av alla ställen) för att kika på div 4 handboll. & vi va inte ensama. Vilken publik support! Hallby U vann iaf tillslut med 43-11. Spännande va de! HA! Men jag gillar sånna där små utflykter. Man borde alltid göra en lite utflykt efter jobbet :P


& när vi ändå är inne på ämnet. Seriepremiär i mon. UHHHR nervös. Vi börjar med hotell frulle. Kvart över 1 lämnar vi JKPG för buss mot GBG. De ska bli sååå himla kul. En heel dag med ett grymt lag. På alla sätt. De gillar vi. Snälla gud.. låt det gå bra!







Idolfeber



Jag kollar inte på idol så ofta. Finns ingen tid helt enkelt. Men jag har ändå lyckats hitta några favoriter & en som jag absolut inte gillar. Camilla! UHHHR!








Jackis




I förgår störde jag mig på alla jackor som inte får plats i vår "jackgarderob". I går köpte jag en jacka till. Idag sa Alex till mig att jag måste sortera bland mina jackor. Han har 4 stycken uppe.. Jag har 13. Å då tycker jag ändå att jag har sorterat ner i förrådet. OUPS! Å så hittar jag inte min "finvinterjacka". Blä!





Vintertecken



Förrutom att det är fruktansvärt kallt har jag (el egentligen Sandy) hittat skumtomtar bland lösgodiset.




E de inte lite tidigt?
gott va de iaf!




Filmstaden



Igår va vi där & såg Flickan som lekte med elden. Riktigt riktigt bra. Man blir bara såå aaargg! Gubbjävlar!!! Undra va det där monstret till broder tog vägen. Jag längtar till nästa. De som va lite smått dåligt va väl Paolos skådespeleri.. fast som Alex sa "Han spelar ju sig själv så de kan ju inte va dåligt"


         

         

         




Det e mys med bio!




Bling Bling



Jag ska beställa en klocka. Senast jag köpte en va för många många år sen. Jag använder aldrig någon. Men nu är det dags tycker jag.. fast har beslutsångest. HJÄLP MIG!



         

         


Vilken e snyggast!?!?!
(bilderna är klickbara)




BLING BLING!




RSS 2.0