Jobba jobba joooobba


Denna veckan kör jag 9 jobbpass. Varje dag + 2 nätter.

Men i sommar mina vänner, då ska jag inte jobba lika mkt! UTESERVERINGAR & PARKHÄNG!


Magaluf/Barcelona dag 7


Denna dagen valde vi en ny strand. En med mindre folk. Höga vågor & vi va som barn på nytt! (Å vi har typ 1000 bilder på bara de, eller ja, 204 bilder för att vara exakt) Innan vi åkte hem gick vi inom ett köpcenter. Det fanns en del sånna. På kvällen käkade vi på vår favoritrestaurang. Den förtjänar egentligen ett eget inlägg, men det får bli några egna rader längre ner istället. Längtar extra mycket tillbaka till just den restaurangen!





































Dag 5 gick vi förbi en mysig restaurang som var fullsatt både inne & ute (å så letade vi ju efter den där restaurangen som vi blivit rekomenderade). Dag 6 tänkte vi hitta till den där mysiga fullsatta restaurangen igen men efter att ha gått runt alldeles för länge utan någon skymt av vårt byte så blev det ju Hard Rock. När vi sen skulle gå en runda efter hard rock så gick vi rätt på restaurangen som vi letat efter. Det blev mojitos där! Dag 7 gick vi dit & åt.. Ja å så drack vi några mojitos! Here it is! Vår favorit i Barca!













Super mysigt, härlig uteservering, asgod mat grymma mojitos å så bra priser på de!







Jag saknar er!


Mamma & pappa <3


Med fet, kursiv stil!


I natt drömde jag att jag blivit utvald till att va med i en reklamfilm till LA Inc. Problemet va bara att jag va tvungen å tatuera Inc över hela bröstet. Jag ville sååå gärna va med men ville verkligen inte sätta tatueringen på bröstet. Frågade om jag kunde placera den på annat ställe (det gick absolut inte), om man kunde tatuera över Inc sen (de skulle dom lösa) å kollade med alla mina nära & kära vad dom tyckte (delade meningar). Vaknade upp utan tatuering. Tur va väl de!



Magaluf/Barcelona dag 6


Dag 6 var det dags för upptäcksfärd igen. I samma hetta men med nytt svett. Sa jag att det är sjukt vackert (& varmt) i Barcelona?

På kvällen kikade vi in stan. Återigen gick vi tills fötterna blödde. Mest hela tiden faktiskt. Efter att ha letat efter en viss restaurang (berättar mer om den dag7) så valde vi tillslut Hard rock. Aldrig fel ju. Sen ett gäng mojitos på mysig uteservering.











































Magaluf/Barcelona dag 5


Vi besökte Barcelona beach för första gången. Hängde där så länge vi orkade. Köpte god kokosnöt, badade & kikade på mer eller mindre nakna kroppar. Ju längre söder ut, desto mer naket. Eller norr, öster, väster.. Höger om man står med vattnet framför sig iaf. Ni fattar va?

Efter dusch, lite wordfeud & ombyte av kläder så drog vi oss inåt centrum & en retaurang som en kund till mig (som bott i Barcelona) tipsat om.

Fin dag!










Kolla hästen. hihi





















Danmark vann!


Passade på att dra ett pass på gymmet när det va handboll på tv. I andra halvleken stod jag på löpbandet med tvn framför näsan & radiosporten (som visserligen både körde handboll, hockey, innebandy, nyheter, musik & som låg typ 2 min efter när dom väl sände från em) i lurarna! Bra tajmat iaf!

Nu: Godis!





Med isiga kinder under klarblå himmel


Första lediga dagen utan något jobb what so ever på 14 dagar!

Sovmorgon, sconesfrulle (underbart gott), shopping på Sickla köpkvarter & sen ut till Bromma för att vinka av mammi.

Önskar så att jag bodde närmre familjen men i både Elleholm & Stockholm samtidigt lixom. Hur löser vi de?


Lördagshäng


Efter jobbet drog jag & mamma ut på stan för mat. Wagamama blev de. Bra val. Mätta & belåtna.

Nu sitter vi i soffan & irriterar oss över hur dåliga program det går på tv en lördagskväll. Inget vettigt!! Te till de!


Bra app?


Fick den här av Berthan idag. Ganska lika? Eller inte?



Ombytta roller


Mamma sover sött på soffan & jag stänger av tvn, släcker lampan & går å lägger mig med ett leende på läpparna.

Tur att hon är kvar två dagar till!



Leeedig


Att ha 150 meter till gymmet är lyx. Från Skeppsmäklargatan 25 till Skeppsmäklargatan 1.

I morse vaknade jag en halvtimme innan klockan ringde. En halvtimme på gymmet blev det. Inte mycket.. Men bättre än inget. Tack för närheten!

Nu är jag påväg till Bromma. Ska möta upp mamma som landar om en halvtimme. Dirr till salongen för en rejäl genomgång av hennes hår. Kanske en runda på stan sen, eller hem för matlagning. Mysigt ska vi ha iaf!


Magaluf/Barcelona dag 4



Första riktiga dagen i Barcelona åkte vi turistbuss heeela dagen. Alla linjer och avhopp på rätt många ställen. Detta i typ 30 graders värme. Vi svettades & gick, svettades & gick, svalkade oss högst upp på bussen, svettades & gick. Barcelona är STORT! & väldigt vackert. Vi var på toppen på flera ställen & hade utsikt över hela staden & såg många otroligt fina & tidskrävande byggnader!

På kvällen gick & gick vi ännu mer. Innan vi köpte oss ett tunnelbanekort hade vi båda blåsor på fötterna & ont i princip överallt. Men så fick vi också se väldigt mycket de första dagarna utan kortet!
















































































PS. Jag äääälskar alla balkonger! Så fina!




Magaluf/Barcelona dag 3



Den tredje dagen va det dags för oss att ta oss från Maggan till Barca.

Vi började med Taxi från Magaluf till Palma. Tidiga & en timmes väntan innan båten på typ 7 timmar gick över till Barcelona. Taxi för att hitta till vårt boende & sen en snabbis på stan innan det va dags för sängen!
























Den 25e...


...Du var så välkommen!

I helgen ska jag shoppa med mammi! Inköpslistan är låång!


Jag är så sjukt nervös


Gesällen närmar sig. Jag mår illa så fort jag tänker på det (vilket är typ konstant, hela tiden).

Hjälp!



På väg hem efter lördagsmys i Farsta


Passande med termobyxor & löpskor bland alla strumpbyxor & klackar.


Hello, my name is Rebecca Ronnysdother!


Bytte plats


Jag & Martina har bytt lite tjänster i veckan. Klipp & färg mot klipp & färg.

Jag har inte ändrat speciellt mkt. Mattade ner den varma tonen lite lite för å slippa min tråkiga utväxt som både är ljusare å kallare. Ja å så åkte 4 centimeter av. Välbehövligt!


Magaluf/Barcelona dag2



Jag mådde rätt dåligt när jag vaknade. Alex gick å köpte vatten, jag gick & spydde å sen va vi redo för ännu en heldag i Maggan.

Beachhäng, tatuering, middag & nån drink till!

























Magaluf/Barcelona dag1


Vi va ju på semester i somras. Jag & Alex. Meningen va att vi skulle åka till Magaluf för att hälsa på Erica å sen ta båten över till Barcelona. Jo å så blev det typ också. Förrutom att Erica blev sjuk & tvungen att åka hem. Vi fick träffa hennes arbetskamrater iaf & att jag bokade båten över till Barcelona en dag tidigare än vi tänkt gjorde då ingenting.



















Framme i Magaluf. Mat å sen party party!










































Nyår 2011



Vi va här hemma på Skeppsmäklargatan. Jag, Erica, Sandra, Emmy, Maya, Emma, Ervin & Andreas. 3 rätters, fyrverkerier, för starka drinkar, presenter & massa skratt. Sen gick vi ut!












































Ervins bästa nyårsbild. "Det här är såååå mycket nyår"







































Hur hade jag det i Lofsdalen?

Underbart. Tiden går för fort bara!


Vi har kramats, lagat mat, kollat på film, gymmat, gått promenad, myst, diskuterat framtid & hyrt skoter!

image description


image description



image description

image description

image description

image description




Fika hos gammelfarmor


Vad gjorde jag mer när jag va hemma i julas?

Jag försökte träffa så många som möjligt.


Vi kom hem till Elleholm ganska sent på juldagen. Jag svirade om fort som fan (tro det ller ej) å drog mig inåt stan. Jag hann med ett snabbt preparty hos Becca no2 med bland annat Pilla S. Hotellet gällde senare. Trevligt med många känningar!





Det tog ett tag innan jag vaknade till liv på annandagen. Jag & mamma drog en sväng på stan. Vi är en farlig kombination = Mkt shopping. Jag va på drottninggatan & i Asarum & lämnade julklappar & sen drog vi hem för mysmiddag. Jag mamma & pappa.

På tisdagen va det dags för mig att åka hem. Sista dagen & pressat schema. Vi va hos gammelfarmor å fikade på hembakta kakor. Sen bjöd vi hem Linda & henne Felicia på fika & efter det Bengt-Erik på pannkakor. Mycket mat & många fina ansikten. Härligt!








Bra jul!





På bussen


Det droppade av folk efterhand & i Ljusdal fick jag mitt eget säte igen. Bakom mig satt sig en liten söt tjej. Jag log mot henne när våra blickar möttes, hon log tillbaka. Som en hälsning lixom. Sen va jag körd!

Hon sticker fram huvudet mellan sätena & säger "visst är det fint". Vi kollar ut båda två.

Därifrån rullar det på. Utan att andas berättar hon vart hon ska, vilka som är med henne, vilka hennes favoritbackar är, hur mkt snö dom har hemma, hur mkt snö dom haft de senaste åren, hur många snögubbar hon byggt, att hennes pappa inte kunde följa med, att han inte kunde göra det när dom va i Malmö heller, att det är synd om pappa men han hann iaf köpa en iPad, om alla appar & spel dom laddat hem (väldigt ingående), vad hennes mamma jobbar med, hur många dagar hon varit i skolan, lärarens namn, bästa vännerna, vilka hon jobbar bra med i skolan, deras pågående arbeten, hennes brors namn, vad hon fått i julklapp & att hon är självsäker. Osv osv..

Hon gick i fjärde klass!

Innan jag ens hann påbörja min livshistoria hade hon lagt sig ner å somnat!



Grattis


Igår fyllde min älskling år. De e gött den här tiden, nu när det inte skiljer mer än 2 år ;P

Snart ska han få födelsedagspussar & prestenter av mig!


Bitter


Hoppade på Härjedalingen i Sthlm för att ta mig till Lofsdalen. Va sjukt tidig för en gångs skull. Kommer in i denna tvåvåningsbuss å endast 4 platser va tagna. Hur gör man då? Jag testsatt 4 olika platser, gick två varv upp å ner & övervägde för mot nackdelar. Längst fram längst upp blev resultatet av noga övervägande. Chauffören kollade lustigt på mig.

Gick bra till Uppsala. Längst ut på sätet, nice utsikt å två snygga killar på sätet bredvid. Gjorde mig redo för skoavtagning, termobyxor som kudde & fötter på säte.

Sen: "är det ledigt där inne?"

Tyyypiskt! Så nu sitter jag längst in mot fönstret där det är kallt som fan, killarna kan jag knappt se längre, jag vågar inte äta min äggmacka (lär dofta gott :S) å kan knappt röra benen. I min testsittning ingick också olika benpositioner.. De här va inte en av dom!

Bara 5 timmar kvar!



Lilla solen, komsi komsi


Vaknade till klarblå himmel. Niiice tänkte jag! En vaxning senare & nu ser det ut såhär:


Nervös


Gesällen är betald, datumet är bestämt. Det är lixom på riktigt nu. Jag har väntat i tre år men ändå känner jag mig långt ifrån redo. Tiden går för fort. Bara att hitta alla modeller är ett projekt.

Jag behöver någon som vill se ut såhär i håret de närmsta två månaderna. Som har lagom mycket hår med lagom mycket fall i. Lagom är bäst. Så.. Någon? En stockholmsbo vore bra.. För tillgängligheten!


Fina underbara


I onsdags & torsdags va jag i Jönköping. Det kändes i hjärtat på tisdagskvällen när jag insåg vad jag packade till. Den vackraste & mest sorgsna begravningen.

Vi va runt 250 personer som samlades i underbart fina Nykyrka kyrka. Vi va där för att hedra ditt minne, ge dig våra finaste ord & hjälpa varandra genom en svår tid.

Det finns inte många människor man inte kan säg något ont om, inte hitta något fel på, men du är en av dom. Varm, godhjärtad, ambitiös, generös & rolig. Det va så alla beskrev dig, vi har samma uppfattning. Humorn som kan få ett gäng bittra tanter till gapskratt så tårarna sprutar, din vänlighet som får varje människa att känna sig speciell, ditt engagemang, din vilja & konsten att påverka som ger hopp & tro & ditt precis egna sätt som gör att du är så otroligt omtyckt!

Tårfyllda & känslosamma timmar. Ledsna över verkligheten men tacksamma för många otroligt fina minnen.

Jag tänker på din familj, hoppas & tror att dom får all den kärlek & värme som dom förtjänar. Dom är precis lika underbara som du!

Jag tänker också på den ensamstående chauffören som omkom i samma olycka, men framförallt tänker jag på hans 11åriga son. Jag vill tro & hoppas att han har många vänner & fina släktingar runt sig!

Karin, du är en fantastisk människa. Vi saknar dig!


Nöjd kund


Världens sötaste lilla kund igår. Väldigt liten. Två år (men med dubbelt så mkt hår som mig) & första frisörbesöket. Bearbetningen hade pågått hela helgen.

Lite rädd till en början men sen användes mest fraser som "klippa mig" & "stor tjej".

Klara, betalat, tackat & sagt hej då. Står & ska välja glass i affären utanför.. Då springer hon in till mig & ställer sig precis framför, när jag hjälper en kund med shampo, å säger "krama dig".





Jag försvinner för ett tag


Jobb..

Idag:
10-18
19-08

I mon:
14-20
22-08

Tisdag:
10-18

But guess what!? Jag är ledig fredag, lördag & söndag! Lofsdalen & Alex väntar på mig. Mmmm!



Perfekt lördag


Efter jobbet va de meningen att jag, Sandra & Erica skulle promenera söder runt. Kom till Slussen & svängde av götgatan ner. Halva söder & 9 kilometer iaf.

Inom Ica & tre sorters mat! Sandra kör sallad, Erica spagetti & köttfärsås & jag lyxade till de med champinjonmackor!

Nu Gladiatorerna & i pauserna kör vi Filippa & Benjamin väntar barn.


Typiskt!


Ställde klockan en timme för sent & vaknar med en finne i pannan!!!



Typiskt!


Ställde klockan en timme för sent & vaknar med en finne i pannan!!!



28 släktingar på ett & samma ställe


Yes, vi samlades alla hos farmor Alice & julafton såg ut precis som den brukar. Helt fantastisk alltså!

Sjukt gott julbord, Kalle, tomten & massvis med klappar, kaffe & hembakat, pokerturnering, alkohol, allsång osv.















Alla måste krama tomten!!





















Kusinbilder!





Faster Karin, Pappa Ronny, Pappas kusin Mats, Farmors syster Kerstin, Kerstins man Olle, Farbror Ingemar (tomten) & farmor Alice!

















Jag sa ju att jag vann 2 av fyra rundor. Ingemar vann dom andra två! Gaaanska nöjd ;)

För fler (bättre) bilder så kika in HÄR! Syrrans julinlägg!




Julen 2011

Lilljulafton spenderades i Elleholm med familjen. Precis som vanligt & precis som de ska va! Vi käkar den första skinkan, trycker i oss gröt, dricker glögg & i mellanåt springer vi till vasken för att spotta! Ja, vi skrattar så maten sprutar, alltid!

På julaftons morgon öppnar vi paket som snälla tomten lämnat i strumpan. Fortfarande ett olöst fall hur han kommer in & varför han aldrig äter upp gröten som vi ger honom. Men.. Så länge han lämnar spår av sig i strumpan så kan de va!




Han är fin tomten, som tänker på barnen. Alla mina enkronor kommer läggas i tuggumiautomater nu!


Sen fet frukost. Gröt, lax, skinka, mackor, ägg, kaffe osv.





Jag fixade mig själv, klippte Linus & ordnade till mammas frilla.



Sen de obligatoriska syskonbilderna!





Å så rullade bilen på Solgatan & Tingsryd, lite senare än tänkt.. så klart!





RSS 2.0