Finbesök


Idag efter jobbet hade vi planerat in drinkkväll. Det blir inte så. Förmodligen bra. Kanske kan jag hinna med allt jag måste göra på torsdag nu. Min enda lediga dag innan vi åker. Kan va bra å packa kanske?

Iaf. Ikväll kommer Elin & hennes vän hit. Det va alldeles för länge sen jag träffade henne. Mys!






















Det finns många fina(?) bilder på mig å Elin på fejjan :P Men om sagt. Länge sen. Jag är ju blond på nästan varje bild. Länge sen.







Det bästa med att inte köra bil till jobbet



Har man ingen mjölk kan man ta baileys i kaffet!




I veckan


Idag börjar min 67 timmars vecka på jobb. Där i mellan ska jag hinna/orka med en drinkrunda med Amanda, packa min Mallis/Barca väska (endast en ledig dag tills vi åker), tvätta & mysa massa med Alex. Vad tror vi om det? Jag tänker mest.. Låt veckan gå snabbt! Ja, förrutom onsdag kväll & torsdag då!







Ikväll kommer Alex till mig





Underbart!





På promenad








Ful & Äcklig



41 timmars jobb på två dagar. Not bad. Om man kunde göra så alltid & placera timmarna på tisdag & onsdag hade det varit perfekt ;) Å sen behöver man en dag för att vila upp sig. Jag är helt slut idag. Men turen med 5 dagars ledigt? Nä. Jag jobbar söndag-onsdag nu.

Iaf. På vägen hem idag köpte jag med mig frallor å lite annat mumsigt. Jag, Emmy & Elin körde brunch här.



Bra start på dagen.

Det fortsatte bra med en lång dusch å sånt. Sminket satt fint.. Men så skulle jag hitta något å klä mig i å fixa håret. Fy fan! Som jag sa till Bella.. Om hon varit här & filmat så hade vi varit Youtube kändisar nu! Jag kände mig som världens fulaste å äckligaste. Tog mig iaf in till söder.. å jag såg vad alla tänkte. "Hur fan ser hon ut?" Typ. Ni vet sådär när man har en dålig dag. Då tror man att alla tycker det som man själv känner. Å kanske är det så. När jag känner att ja matchat ihop mina kläder grymt så tror jag ju att alla som kollar tänker på precis det också. Att jag har snygga kläder.  

Jag kände iaf bara för att gömma mig. Krypa ner i mina största mjukis, tvätta av mig sminket & sätta upp håret i en knut. Det gjorde jag. Efter tio minuter på söder. En tvåtimmars fix blev tio minuter på söder. Jag fick äckelkänslor. Ville inte att någon skulle se mig.


Bättre lycka i morgon?




Hard work work


Då va det dags. Jobb torsdag 11.00 till lördag 11.00. Har en lucka fredag 19.30-21.30 om någon har lust å mötas upp på stan? ;)

Jag har såklart inte kunnat sova något i natt. Nervös men ändå lugn. Jag tror att det kommer gå bra... men så e de också ett helt nytt jobb. Jag har aldrig jobbat som personlig assistent innan. Antar att jag fick jobbet för att hon tror att jag klarar av de. De gör jag! De ska bli kul :)




Vi ses på lördag igen!




Fina sol


Sjukt effektiv dag. Både jag & Emmy har varit lediga. Vi har gjort massa sånna där bra saker å så har vi unnat oss fika på söder å en runda i affärer (inga påsar med oss hem).


















Vi slog på stort å beställde in en termos kaffe på Café String ;)


Mysdag med mysroomie!




Ett till jobb


Så. Typ dirr efter jag bloggat å stängt av datorn i morse ringde tjejen från intervjun. I got the job. Jag börjar redan på torsdag. Känns sjukt bra. Kommer bli mkt jobb & lite fritid men också mer pengar. Lärlingslönen är fucked up. å 3 år??! Slavarbete i 3 år. Jobba ihjäl sig för ingen lön. Nu ska jag jobba mkt men också känna att det är värt de när jag kollar på kontot. I´m in it for the money. Visst. Men jag tycker också att det ska bli otroligt roligt. Jag kommer trivas. De vet jag!

Så på torsdag jobbar jag 11-20 & 22-08
På fredag 10-19 & 22-11

Nästa helg jobbar jag lördag 10-18 & 19-09
& på söndagen 10-18


Hejja mig!





Cash is king


Så. Jag va på jobbintervju igår efter jobbet. Det kändes riktigt bra. Jag hoppas hoppas hoppas. Nu är det inte så att jag ska sluta som frisör, never, å inte heller byta jobb. Jag vill bara ha ett till. Behöver pengar å tror att det är bra med ett helt annat yrke för omväxling. We´ll see! Men jag vill!!!! Så håll tummarna för att jag får ett positivt besked nu i veckan är ni snälla!






Vill ha







Första dagen



Skolorna började tydligen idag. Massa nervösa tjejer på tvärbanan som skulle börja ettan på gymnasiet. Fnittriga å sådär härligt pirriga. Det har varit kallt ute idag men dom hade shorts & sandaler. Bara för att lixom. Första dagen & snyggaste kläderna no matter what. Jag förstår dom! Hellre snyggt än bekvämt!

Jag kommer ihåg min första dag på Vägga. Cyklade till bussen å kom fram helt svettig. De va en sjukt varm dag & alla som känner mig vet att jag alltid stressar in i det sista. Speciellt inför första dagen lixom. Jag fick cykla som fan. Kom fram & letade upp mina vänner istället för min klass.. Å så missade jag såklart när klassen tillsammans gick till klassrummet. Jag kom för sent. Första dagen! "Hehe, hej hej" kom jag in. En plats över. Jag satt mig snabbt å skämdes. Hade på mig min fina jeanskjol & en blå tröja som jag älskade. Mitt hår va fint! Jag bytte linje efter två dagar. Mindra bra första dag då antar jag.

Typ så!




Snälla någon



Någon i Stockholm som råkar åka på semester eller liknande v 37 eller 38 eller båda två & vill låna ut sin lägenhet. Snälla snälla?





Ringar



Vi pratade förlovningsringar här om kvällen. Ja, inte jag & Alex. Jag, Bella & Emmy.

Om jag skulle förlova mig i detta nu så skulle min ring förmodligen va i vitguld med lite blingbling.





Fiiiiiina va?


Ska bli spännande å se syrrans ring när hon kommer hem :)






Fint


Igår va det fredagsmys hos oss. Jag, Emmy & Bella krängde sjukt mkt godis & chips. Att man inte kan sluta för att det finns? Vi tipsade varandra om bloggar, skrattade åt vissa & kom på ideér till ny blogg, kollade CSI & hittade en seriemördare, byggde zoo på iPhonen & pratade giftermål. Konstigt?

Efter jobbet idag mötte jag upp Emmy för gemensam tunnelbaneåkning till fridhemsplan & Eva-Lotta. Vi tog med oss rosé & hon bjöd på mat. Bra kombo!




Ja, vi råkade ha band i håret båda två idag!







När det va dags för utgång drog jag mig hemåt. Klok eller fattig?
Hur som så väntar jobb i morgon igen. Kanske både klok & fattig!





Spontanutgång


Jag va ledig torsdag & fredag. Timmarna ägnades åt städ, tvätt, handling, jobbsök osv. Som krydda på moset (säger man så?) råkade det visst bli en spontanutgång i torsdags me.

Jag & Emmy mötte upp Katten (en kille som vi träffade på Cypern 2005. ps. Han heter egentligen Daniel). Vi hann dela på två flarror vin innan Bella & hennes kusin Malin mötte upp. Dom var, som jag, sugna på att dra vidare. Vi hamnade på Utecompagniet, Hells kitchen & Sturecompagniet. Trillade in på Skeppsmäklargatan (där jag bor) vid 5 snåret lite smått tagen efter en spya på bussen. Å nej, det va inte jag, det va bruden jämte mig. ÖRK!!!






Malin, jag & Bella


Vi träffade på en kille som glömt knäppa hälften av knapparna på skjortan. Bella hjälpte!



Det första jag tänkte när jag vaknade i fredags: Undra hur fan busstjejen mår idag!







Semester baby


Kollade på mitt schema innan idag å insåg att jag bara är ledig 3 dagar innan vi drar. Känns underbart! Jag kan inte längta mer. Speciellt inte nu. Vi går in i perioden då det är sjukt tungt att gå upp på morgonen. Regn, grått osv. Sol, bad, shopping, god mat & förhoppnings en fräsch brun hy kommer göra hösten mycket lättare.

17 dagar kvar! Uhr, de lät mkt. 3 lediga dagar lät bättre! Vi kör på de!







Jag älskar honom










Uppladdning





Laddar upp med rosé innan dejt på Trädgården!





Tatuering



Mamma märkte sig för tredje gången idag.




En evighet/kärleks symbol. Fint va? :)


Status i familjen:

Mamma toppar med 3 st.
Pappa har 2.
Minstaste lillsyrran har 2.
Jag å Erica delar jumboplatsen med en var.

Men så planerar jag också två nya 8 september ;)







Låt mig sova


Min dröm i natt:

Vi va på ett stort typ läger. Många. Båten va bokade över till en stor ö. Jag hittade inte min biljett. Letade som fan. 2 minuter innan avgång fanns den i min väska. I samma veva märkte jag att jag glömt packa ner allt smink å alla hårprodukter. Jag va helt förstörd men hann inte hämta det.

Väl framme kom vi till ett sjukt stor typ badhus med grymt många rum , tunnlar osv. Där fanns hajar! (Antagligen för att jag läste om de norska barnen som plankat på en haj) Stoora hajar. Vi simmade runt lite men höll oss mest på ytan för att hålla oss undan elaka fiskar. När det va dags för hemgång samlade vi ihop alla. Thilda va försvunnen. Markus, som va hemligt kär i Thilda, tog på sig snorklen å gick traporna ner till hajarna för att hitta henne. Han försvann snabbt å ingen hann följa efter. Då kommer Thilda. Sen kommer en tjej till (såg ut som en jag gjorde bruduppsättning på för typ 2½ år sen). Vi hade glömt bort henne (förmodligen för att vi ska ut å käka ett gäng snart å vi glömde fråga en). Hon blev helt förstörd när hon hörde att Markus va nere bland hajarna å letade efter henne (som vi sa att han gjorde).

Markus hittades aldrig. Vi lämnade honom. När jag lämnade fram biljetten på båten hade jag bokat fel dag. (Precis det jag gjort när vi ska ta oss Palma-Barcelona) Jag fick betala igen.

Vi kom tillbaka till vårt stora hus. Folk försvann å det kom fram att det fanns en mördare ibland oss. I källren satt massa rakade män med ihopsydda munnar & bakbundna händer. Ibland fick dom mat genom en springa mellan tråden & fick då skicka till varandra mellan munnarna (Såg I love you, man igår. Två killar kysstes då den ena som va bög trodde att den anda också va på samma spår). Vi detektivade i hopp om att hitta mördaren bland våra vänner.

Jag vaknade.

Hur länge jag än sover så va de länge sen jag sov bra. Jag drömmer alltid sjukt mycket å vaknar med ångest i kroppen. Låt mig sova!!!!






Jag söker jobb


Inget nytt. Bara ett till. Behöver pengar. Skulle bli superglad för ett sovande natt jobb. Eller ett extra jobb typ en dag i veckan. Jag kan göra allt! Typ. Någon som behöver min hjälp i utbyte mot cash?! Jaaaa!!




Världens bästa roomie









Jag köpte lite vitlök





Sa Emmy.





Chill


I söndags kväll byttes Alex ut mot Sandra. Han åkte tillbaka till Norrköping & hon kom till Sthlm. Vi mötte upp Bella för mat & en hel del skitsnack.

Vaknade upp igår & insåg att vi skulle bli bjudna på hotellfrukost om vi lyckades vakna til liv & ta oss till T-centralen på 1 halv timme. Vi lyckades typ. Håret i en knut, på med mysbrallor & springa upp å ner för trappor. 45 minuter & vi fick pannkakor, äggröra, fil, frukt, frallor osv. Tack Gustav med F! :) Det är något man skulle kunna vänja sig vid!



Som tack bjöd vi igen på lunch senare. Hängde på Waynes typ hela dagen. Love it. Kolla på folk & dricka kaffe.




(Killen är inte Gustav med F)

Sandra fick ragg på tvärbanan. "Får jag vara med på kort?" "Du är fin" "Får jag bjuda dig på middag ikväll" "Vad gör du imorgon då?" "Din kille behöver inte få veta något" "Du är fin, blondie" "Kan ni lägga ut bilden på facebook?" "Kan du skicka den till min mail då?" "Kan jag få numret till någon av era kompisar då?"

Å nej, det ingick inte i mitt wingwomen uppdrag. Jag hade inget med de å göra!






Mys på stan igår










Lördag kväll


I lördags va de fest hos Elin. Jag, Alex & Bella drog dit dirr efter mitt jobb. Typ dirr.




Pizzabagaren runt hörnet fick ta ett kort. Bra grannar!









Vi hoppade utgång å gick på grodjakt istället!













I nacken







Det här är en kontaktannons


Jag behöver pengar & ett extra jobb. Behöver du en wingwomen? Jag är billig & bra. Jobbar i Stockholms innerstad & på tvärbanan.

För att se ett prov på mitt arbete. Gå in HÄR!

Tveka inte, jag finns ju här!!



Hello world









Besök från Köpenhamn










Mina vänner 2









Burr


Jag skriver som alla andra. Hösten är här. I augusti? Igår va iaf första gången som jag hade jacka på mig när jag slutade jobbet, första gången det va mörkt ute när jag öppna upp dörren från Liljeholmsgallerian, första gången på länge som jag frös lite sådär gött när jag skulle gå å lägga mig, första gången sen i april som jag va sugen på te (utan H). Då är det höst!

Tur för mig att jag har Magaluf & Barcelona & se fram emot om en månad. Å jag har inte berättat att jag ska till Teneriffa i november va?






Bläck


Idag om 3 timmar skulle jag tatuerat mig. Det som jag tjatat om. Jag avbokade. Inte för att jag inte vill.. Jag har bara flyttat fram & bytt tatuerare. Den 8 september i Magaluf. En månad till helt plötsligt. Men det är nog bra. Jag känner mig inte riktigt redo.

What about om jag inte blir nöjd? Ser den framför mig, i huvudet. Å det set bra ut, tror jag. Hjälp?!

Kanske borde jag göra en annan. Det finns en till. En lättare, mer betydelsefull. Den skulle aldrig kunna misslyckas.







Jakten på cupcaken kan börja


I morgon flyttar Bella hit. På riktigt. Sjukt va tiden går fort å sjukt va bra det kommer bli. Jag längtar, likt ett barn dagen innan julafton. Ja de känns så.



Bra helt enkelt!




06.00


Vid 6 tiden i söndags morse lyssnade vi på skönsång & gitarr. När alkoholens effekt började lägga sig, när solen var påväg upp, när kärleken var som störst! Det va då! Fina slut på en underbar kväll.







Tack Flax


Det va ju kräftis i lördags. Jag skulle jobbat i söndags men lyckades byta bort. Å tur va de för de va en grymt lyckad fest. Älskar blandningen av människor men på ett mer personligt plan än en vanlig utekväll. 90 pers va vi som krängde kräftor & paj, drack vin & snaps (tro det eller ej, men jag tackade nej), kissade i skogen, discodansade sönder våra fötter, kramades, skrattade osv. Flax är en underbar festfixare. Hon å många andra lägger ner sjukt mkt tid för att allt ska funka.. å jag är lite glad att det inte är jag längre. been there done that. Men tacksam, otroligt tacksam!

Jag undrar lite såhär i efterhand varför jag aldrig är på festivaler. Jag älskar ju den typen av fest. Som Eksjöbeach eller liknande. Alla är glada & har samma intressen, det är fest till tidig morgon (jag skrev mitt sista sms 07.10 i söndags morse så antar att jag va uppe tills dess), alla sover på samma ställe & vaknar upp ihop, man skrattar lite å påminner varandra om gårdagen. Älskar kollektivet. Jag har sagt det innan men jag blir bara mer & mer sugen. Jag får alltid lite ångest när jag lämnar. Helst ville jag bara ligga i gräset, under solen & dricka cola i hop med gamla & nya vänner. Retas lite för dans, hångel el konstiga meningar från gårdagen. Den typ av mys älskar jag. Tanken på att det är ett helt år till nästa gång gör mig lite ledsen. Det finns människor där som jag bara träffar en gång om året, som jag egentligen inte känner, men som hör till Ruders Haga & som får festerna där sjukt bra. 

Den finns kvar. Ångesten. Men i natt va vi 6 pers i vår lägenhet. Det är fint.

Som helhet så älskar jag väl det vänliga & kompiskänslan med folk man egentligen inte känner. Där ute i Mullsjö blir vi ett. 90 pers som blir ett. Det är härligt & jag blir glad i hjärtat! Sa jag att jag vill tillbaka?


Huvudbonad är ett måste. Jag körde guldhjälm. Bra!

Resten av bilderna finns på FB. Å senare ska jag bjuda på filmer. Gitarr & sång klockan 06.00. Fint!






She knows to much



Hon är fin, min Sandra. Jag älskar henne! Kanske mest för hennes humor. Den är lika bra som min. (typ det där, de tyckte jag va kul). Å jag är världens gladaste som snart får henne som granne. Ja, i samma stad iaf.



Jag tror att jag älskar rosé med. Typiskt!






Mina vänner



"Asså, jag kan ju inte ligga med alla som vill ligga med mig!?"


"Han är bara föör mycket. För solbränd & för.. hum.. kort"




Grattis igen


Å så har lillsyrran gått å förlovat sig me. Vi snackar om den minstaste minstaste lillsyrran. Vad hände där? Det är kul iaf. Å mamma tycker att vi alla tre borde gifta oss samtidigt.. så de e väl dags för E å skaffa sig en kille å mig å ta det ett steg längre. Skojjar nu (för släkten). Det där får vänta!

Jo. Ett grattis va de ju jag skulle få fram. Ser fram emot förlovningsfesten när ni är hemma i Sverige. weiihoo :)








Ni är fina! <3





Grattis



I lördags fyllde världens bästa pappa år. Min pappa. Å sen dess har jag jag haft fullt upp å inte hunnit ge honom ett inlägg. Men häär! Grattis finaste pappa!





Bjuder på hans två profilbilder på fejjan me. Kul!




I´m out



Slutade jobbet 20 igår. När jag kom hem va maten klar. Emmy & Josefin hade fixat. Lyx va? Myskväll & killsnack.

Jobb idag me. Men bara till 16. Sen drar jag till Jkpg för kräftskiva. Ska bli sjukt kul. Först måndag kväll kan ni vänta er ett nytt inlägg. Om jag inte går på de där med & mobilblogga. Spännande!


Hej!



Tihi




Hihihihihihihihihi







The Killing


Jag skulle egentligen ut med Frida å hennes vänner idag. En tredagars?! Nä, de gick ju inte såklart. Jag har lördag i tankarna då det ska förtäras alkohol & kräftor. Det fick bli en hemmakväll. Precis som det brukar vara på torsdagarna. Jag, Emmy & The Killing. Mystradition.

Tur känner jag nu. Även om ett (eller flera) glas rosé hade varit gott så är hemma bäst ikväll. Speciellt med tanke på jobbet i morgon & mitt fattiga konto!








Semester


Den 6 september går jag på semester. Det med Alex. Jag kan inte längta mer. Men innan dess är det mycket som ska fixas. Många bokningar & mycket papper.

Vi ska åka:
Buss Stockholm-Skavsta
Flyg Skavsta-Palma
Buss Palma-Magaluf
Buss Magaluf-Palma
Båt palma-Barcelona
Flyg Barcelona-Arlanda
Buss Arlanda-Hem

Å så ska vi boka hotell på det me! Puh!



Men det ska bli underbart. Ska bli underbart med sol, träffa Erica, kultur & sevärdigheter, shopping å det bästa av allt.. att det är med Alex!




Hej hej


Förresten. När vi va på Debaser Slussen i tisdags träffade jag en kund.
"-Jag måste bara fråga, jobbar du som frisör.. i liljeholmsgallerian?"

Okej att jag träffar kunder på Karlssons toalett i Jkpg.. Men Sthlm?!
Men det är trevligt tycker jag!

Något annat som är trevligt är Trädgården. Första gången för mig igår.
Å jag gillade de. Sköna stilar, lagom soft & trevligt!




Roomies night out




Fina Emmy.

















Drinkkväll & cykel till Trädgården är perfekt en onsdag.




Måste älska Sthlm


Kvällens plan va:
Matlagning, drinkar på balkongen & cykel till Trädgården för vin.

Kvällen slutade med:
Matlagning, drinkar på balkongen & cykel till Trädgården för vin.



Nu e jag hemma. Två timmar tidigare än igår. Bra val. Bra kväll.. igen!



Stek i Hellasgården




Sol & bad med Emmy & Elin idag. Underbart!



Onsdag i Sthlm



Igår efter jobbet drog jag till Caliente. Där väntade Emmy, Elin, Sara & Eva-Lotta.



Vi drog vidare för vin på Debaser Slussen.



Kl 4 gav jag å Emmy upp. Tog de obligatoriska på-bussen-hem-bilderna.









Bra kväll!



Välkommen



Jag kanske tjatar.. men det är ju huvudbonad som gäller på kräftskivan på lördag. Jag har nog kommit på min. Eller pappa kom på min. Det kommer ett stort brev med posten imorgon eller övermorgon.. Bara hoppas att den passar.





Solen skiner alltid i Stockholm


Det va länge sen jag upplevde en såhär bra sommar, vädermässigt. Tror knappt att jag behöver två händer för att räkna dåliga dagar på fingrarna. Å med dåliga menar jag molnigt men ändå varmt. Vi har haft lyxen med regn på nätterna & sol på dagarna. Men Stockholmarna håller inte med mig. Jag är glad & lite chockade över den fina sommaren medans dom säkert är vana & kanske förväntar sig mer. Att jag bott i regniga småland i 7 år??!! Underbart nu! Å tänk en semester på det me! Nästa år.. Lovely! (Ännu en anledning att ni, som jag tjatat på, ska flytta hit ;))








Jag blir lite smått galen



I natt drömde jag att Snygging blivit påkörd. Jag va helt säker på att hon mist livet först. Tills hon rörde lite på tassen. Jag tog henne i famnen & sprang till närmsta veterinär. Påvägen dit va jag tvungen att åka lång & brant rutschkana & mötte diverse andra problem för mig som är höjdrädd. Men jag kom fram & Snygging blev räddad. Usch va rädd jag va. Jag vill krama henne nu!

Sen va jag på ett stort läger eller något cupliknande. Vi skulle spela fotboll & vår outfit bestod av spetshipsters i olika färger & topp till de. Vi ångrade oss efter några diskussioner. Tur va väl de. I drömmen kunde jag iaf gå på händer med vågrätt kropp. De ni! Jag kunde gå jätte långt. Förmodligen för att jag tittade på mina armar igår å tänkte på hur svag jag är. Inte längre. Stark som en björn!

Konstigt att jag är trött dygnet runt? Jag drömmer alltid sjukt mkt å kan inte slappna av ens på natten. Alla mina tankar under dagen samlas till en konstig verklighet på natten. När jag vaknar så kan jag förstå vart allt kommer ifrån. Men.. Hur får jag bort dem? drömmarna? Jag sover hellre bättre!






RSS 2.0