Kul, jätte kul!


Klockan 19 va jag redo för frulle igår


Mötte upp jönköpingsgänget i gamla stan. Trattoria Romana. Världens sämsta service & inte värt vårt besök såhär i efterhand. Men sällskapet va bra & maten mättade iaf.


Glatt överraskad


I mitten på april blir vi fler på jobbet. Pga de så har schemat legat lite efter men nu har vi fått det & guess what!? Jag jobbar en hel helg. Måste skriva det igen: JAG JOBBAR EN HEL HELG!!! Det brukar va tvärt om, att jag är ledig en helg. Nu kan jag åka hem över påsken, fira min födelsedag ordentligt osv.

Det enda som är tråkigt med aprilschemat är att jag jobbar just den helgen som Tove ska ha sin 25års fest i Gbg :(



Soffmys?


Varför ha en soffa när man kan ha två?


Dajjen är i final!!!


Efter Gladiatorerna igår & mitt lilla tv-framträdande på bästa sändningstid så mailade pappa mig några bilder.


Har det med åldern å göra?


FY FAN vilken dag!!

Vaknade upp med världens huvudvärk å med världens slitnaste kropp. Erica serverade mig frukost på sängen: ett stort glas vatten & en Alvedon! Finns film på FB.

Klockan 15 vaknade jag utvilad & pigg. Trodde jag. Gick på toa, fyllde på mitt vattenglas & gick å la mig igen.

17.30 tog jag en dusch & borstade tänderna.

Nu frukost i Gamla stan.



FEST


PS


Glöm inte Gladiatorerna ikväll. Dajjen i semifinal!! & kanske kan man få sig en titt på mig & Elin också ;P


Ikväll är det party


Första utgången på väldigt länge & jag är taggad!


Klara


22.08 igår skickade jag ett sms till pappa om att vi va klara. Allt va inburet, släpet lämnat & en kort pizzapaus va tagen.

Vi har jobbat hårt & snart kan vi flytta upp alla grejen i lägenheten också. Ska bli supermysigt!


Lyckligt lottad


Mamma hade såklart också ett finger med i spelet. Ost & skinkpaj, plastbestick & papperstallrikar var medskickade. Perfekt. Sa jag att dom är bäst? Mamma & pappa!


TACK


Till VÄRLDENS BÄSTA pappa! Som kom upp till Jönköping för att hjälpa oss packa & organisera i släpet & som tog med sig 11 flyttlådor ner till Blekinge. Som sagt, mer grejer än jag trodde. Det får inte plats en pryl till någonstans. Till å med mitt benutrymme är tjockt (som när vi åkte till Tyskland och fyllde alla små luckor med minttu).

Utan pappa hade det inte gått! Du är bäst!


Lira boll?


Fick frågan igår, om jag inte saknar handbollen?

Mitt svar: Jag saknar att vinna & jag saknar att va bra... Men jag saknar inte att förlora & att va dålig.

För så har det varit de två senaste åren. Jag har varit dålig, inte kunnat träna ordentligt i kombination med mitt jobb.

Så, jag är sjukt sugen! Å Jag skulle lätt lira om jag kan va me på alla träningar. Inget trams. Allt eller inget, både för laget & för en själv!

Ett jobb som går att kombinera då? Svårt. Har visserligen en muntlig överenskommelse med en tränare för ett lag i Stockholm... Om han vinner på lotto får jag 50.000 i månaden å kan hoppa jobb för å lira all in. Vinn nu da! ;P


Då va vi på väg tillbaka igen


En bil & ett släp. Fullare än fullast. Det tråkiga är bara att vi inte på långa vägar är klara. Skiten ska packas upp & få plats i ett förråd. Ja, de e den andra tråkiga grejen. Att flytta från ett förråd till ett annat.

Jag har alltså hyrt ut min lägenhet i Jönköping i andrahand ett år. Nu va det dags å ge upp. Det är Stockholm som gäller!


En kopp kaffe skulle sitta fint!


Vi plockade ner gardinerna igår. Kvar hänger en otillräcklig rullgardin. Svårt å sova när den här blå himlen lyser på en!


Dessa snyggingar har jag mysfikat med ikväll


Lägenheten bor i samma hus som Liban Deli också


Idag har vi fixat & donat i lägenheten. Ner med allt i lådor. Att man alltid har mer saker än man tror! Hur lyckas man?

Tina kom förbi. Krängde Liban Deli tills vi spydde & avslutade med en snabb shoppingrunda på A6. Fler flyttlådor, en ny bh & ett nice smycke (som båda ska invigas at party night på lördag :P).

Meningen att vi ska sova nu. Jag & Alex i en stoor säng för första gången på länge.. Men eftersom jag fick för mig att dricka kaffe klockan 20 så är det bara en av oss som sover. Typiskt!


Jag ÄLSKAR min lägenhet i Jönköping


Den är ljus & fin, har stora fönster & djupa fönsterkarmar, planlösningen är perfekt & köket är superfräscht. Till och med trappuppgången älskar jag. Den är bred & pampig & luktar alltid på ett speciellt sätt. Å så har huset det perfekta läget. Närhet till hallen, shopping, hemmakväll, Karlssons osv.

Det känns otroligt jobbigt att lämna. Otroligt jobbigt.

& även om jag bott ifrån Jkpg ett år så känns de lixom som att flytta på riktigt nu. Jag tar möblerna & drar lixom. Alltid lite ångestframkallande med avslut (förrutom på Skult då).

I mon drar vi till Stockholm igen & där väntar en annan fin lägenhet, söta vänner & en fet utgång på lördag!



Framme i Jönköping


Fina Jönköping.


På väg till Jönnet


Andra stoppet: Mellanmål på OKQ8.. Någonstans mellan Stockholm & Jönköping.


På väg till Jönnet


Första stoppet: Frukost utanför Maxi.. Någonstans mellan Stockholm & Jönköping.


Mer sport åt folket!


Bajen förlorade.. Men klarade elitlicensen (bra fans) å får lira kvalspel. Mer handboll. Wohoo!

HV åkte på däng å kommer inte lira några matcher i Stockholm. Piss! Om man ska glädjas åt något så va det ju ändå en Mörrumsfostrad kille som gjorde första & egentligen avgörande (då det sista va i öppen kasse) målet!

Längtar till fotbolls-EM!!!


Idag är en bra dag


1. Jobb 10-19
2. Hammarby-Lugi (med Bajen vinst) live
3. Färjestad-HV (resultat 1-5) på telefonen
4. Alex kommer till Stockholm!!!




Att ställa klockan för gymmet innan jobbet


Jag är på gång igen!

Men fan, inte jätte jobbigt att gå upp när jag ägnat natten åt drömmar där jag tvingades operera in en levande orm (hur nu den fick plats) i en död råtta & sen äta upp den. Precis innan tvingades jag dra benen av en levande råtta osv.

Vad vill du säga mig du ovälkomna dröm?


Sugen på en iPad2 för 999:-?


Registrera dig här:

http://campadre.se/tipsa/673554


God natt finisar


Förra helgen - kapitel två


7.30 på lördagsmorgonen åkte bilen mot Bromma & frisörcentrum. Ett helt eget inlägg för de & vi hoppar dirr till kvällen.

Jag och mamma tog oss ut till Skarpnäck där Erica lirade boll. Jag försökte mest få en bra bild å såg egentligen inte så mkt av matchen. Kanske för att dom ledde med 20-4 i paus. Spännande?

Martina och Linus kom också till Stockholm. Hemma på Skeppsmäklargatan hade Erica & pappa förberett tre rätters. Kräftsoppa, oxfilé med potatisgratäng & rödvinssås, halloncheescake med kladdkaksbotten. Smarrig meny? Vi åt så mycket vi orkade, kollade på finalen i melodifestivalen & firade mamma som fyllde år i måndags.

Inget kan slå Ericas gratulation till mamma på FB.. & det stämmer så väl. Världens bästa mamma!

5 pers på sleepover. Fler och trampa på, fler och va tyst för. Jag älskar de!


image description



Förra helgen


Mamma & pappa kom hit på fredagen. Jag gick lös på mammas hår. Klipp & läggning inför det viktigaste provet jag någonsin gjort & förmodligen kommer göra.

Hemma runt 22. Pizza kändes som det enda rätta. Jag satt uppe till 2 tiden & fixade med huvudritningarna till gesällen. Mysigt när man måste vara tyst och akta sig så man inte trampar på någon när man ska gå å lägga sig. Erica stannade också kvar!


Hur många ceasarsallad får plats i en mening?


Jag och Sandra tog en update lunch häromdagen. Jag käkade en halv äcklig ceasarsallad. En ceasarsallad som inte smakar ceasarsallad är ingen ceasarsallad och bör inte få heta ceasarsallad på menyn. Ok?

Misslyckad mat, gott kaffe och 5 guldstjärnor av 5 möjliga till sällskapet.


Det va trevligt så länge det varade


Vi va hos Bella för nån lördag sen. Dom gick ut, jag åkte hem & tröstnätshoppade en väska på vägen. Precis, det va den kvällen.


Fredagsgodis


Att inte se


Sjukaste känslan i förgår natt.

Jag jobbade natten. Sovande jour that is. Alltid minst en uppstigning & i förgår var det dags vid 4 tiden.

Jag blir ropad på, vaknar som vanligt & går in till min brukares rum. Helt plötsligt börjar jag svettas som fan. Inte lite kallsvett utan träningssvett. Det rann av mig. Min mage blev helt skum och jag mådde illa som under magsjuka. Det blev suddigt framför mina ögon. Ni vet sådär när man får blinka några gånger för att se.. Tills det inte hjälpte längre. Jag såg ingenting. Inte svart.. Utan grått, mörkgrått som en gegga utan konturer i några minuter. Förmodligen det läskigaste jag varit med om. Blind för en stund.

Synen kom tillbaka. Jag halvsprang in till mitt rum och la mig i sängen. Tänkte att nu kommer jag spy ner hela sängen.. Men min kropp funkade lixom inte. Mina ben bar mig inte. Sen är det svart.

Vaknade upp när klockan ringde och kände mig lika pigg (????!!!) som vanligt.

Skumt!



Den som väntar på något gott?


På väg till mig. Vill ha nu nu nu!! Komsi!


Skulle behöva en eller två veckors semester


Det har varit mycket nu. Jag gjorde mitt gesällprov i helgen, mamma har fyllt år, familjen har varit samlad för trerätters på skeppsmäklargatan, det har varit final i melodifestivalen osv.

Jag är inne på min 24e jobbdag i rad idag. 7 kvar innan två lediga dagar & roadtrip till Jkpg! Trött? Ja!


Det är precis så


Idag är det inte mycket med mig


& man brukar ju säg att man inte har tid att vara sjuk.. Men jag har VERKLIGEN INTE tid å va sjuk!!!!


Lättnad


Ny vågmodell & jag är gladast i världen! MYCKET lättare!!! Även om jag har en heel del å jobba på.


Det första jag gjorde när jag kom till jobbet idag


Hivade i mig två koppar kaffe & en energidryck. BEHÖVLIGT!


Vårkänsla på det!


Igår använde jag mina converse för första gången i år. Märkte att det är dags att investera i nya. Vilken färg ska man spexa till våren med?


Det är väl typiskt att man kan göra så mkt med en iPhone


Var hemma vid halv 1 tiden igår. Dom andra drog ut medans jag åkte mot sängen. Bitter är bara förnamnet... Så jag tröstnätshoppade en väska på plats i bussen. Den fanns på förfesten, väskan, & jag blev kär. I slutet på veckan är vi ett par!



Fan


Jo, jag skrev ju de därom första lediga söndagen (på plats i Sthlm) på två månader & hur mkt jag såg (ja, såg) fram emot utgång. Guess what!? Jag "måste" jobba söndag. Sjukdom & jag ställer upp.. Det gör vi allihopa på salongen. Å tar man så ger man.

Ingen utgång alltså. Ingen tid för gesällarbete i morgon. Mina planer spricker. Det kommer bli en tung nästa vecka..



Jag orkar inte ens blogga


Slutkörd i kropp & huvud..





RSS 2.0