Like.Theres.No.Tomorrow
Jag känner inte igen mig själv.. Helt tom!


Dead.Man.WalkingJag vet på riktigt inte vart jag ska ta vägen.

Jag lipar på jobbet. Jag lipar på handbollen. Jag lipar hemma själv i soffan. Överallt.
Jag kan inte äta. Mår illa precis hela tiden.
Jag ser ut som död.

På två sekunder har en människa med makt ryckt ifrån mig mitt liv. Att man får göra så? Å det kanske låter töntigt men jag kan inte se mig i ett liv utan handboll. Sen jag gick i fjärde klass, 15 ½ år, har jag spelat handboll. Det har under många år varit det enda som betytt något för mig.


Jag har aldrig någonsin innan haft sån ångest över att gå till jobbet som jag har idag. Å då går jag ändå till ett jobb jag tycker om. Till arbetskamrater jag tycker om. Det tar emot. Å så va vi där igen. Jag lipar. Jag vill inte. Jag vill aldrig mer gå dit. Å hade det inte varit för mina kunder & mina arbetskamrater så hade jag förmodligen aldrig mer gått dit. FAAN. Väck mig å säg att det är en dröm!


Jag kan skriva i eveigheter. Men inget blir bättre. Ett inlägg som borde handlat om julafton & min fina släkt handlar istället om ett liv utan liv.

Den 28 dec fick jag reda på att jag enligt det nya schemat, som börjar den 1 januari, kan va med:
vecka 1: endast träning på tis, ingen match.
vecka 2: endast träning på tis, ingen match.
vecka 3: träning tis & fre + match.
vecka 4: träning tis & fre, ingen match.
Å sen rullar det på...

Som sagt.. Jag vet inte vart jag ska ta vägen.

Good.Times.Fly.AwayIgår va jag ledig. Egentligen borde jag gjort en massa nytta som jag måste hinna med innan nyår. Men jag valde å skjuta upp det å umgås med Jimmy istället. Det va på tiden. Vi brukar ha svårt å tajma annars.


Vi började med mackmakeriet. Fint som vanligt. De e gött å snacka skit å kolla på folk.

Sen gick vi till Lagerhouse å läste snusk böcker.


Till sist fick Jimmy leka av sig lite i Jesukrubban.

Ge mig fler lediga dagar med mina vänner!!


By.The.WaySå. Bilder som borde tillhört det förra inlägget. Jag & Emil för ex antal år sen.That´s.What.Friends.Are.ForJag citerar min fina fina vän Emil:

"Jag gillar att träffa dig, jag blir glad av den glädje och energi som finns kring dig!"Han är fin!Happy.New.Year
MÅSTE MAN HA KLÄNNING PÅ NYÅR?


Merry.Christmas.EveryoneNu är vi påväg till Helsingborg. Släkt & julmat. Perfekt!

Family.Love.Stronger.Then.AnythingPå lilljulafton har vi alltid familjemys. Vi klär granen, äter den första nykokta julskinkan & tomtegröt, dricker glögg & myser bara vi i familjen. I går blev inget som vanligt. Tina är i ett 32 grader varmt Thailand, jag jobbade 11-20 osv. Vi fick improvisera. Så... lilljulafton firades alltså i min nya lägenhet. Medans jag jobbade fixade resten av familjen maten & granen. Inte nog med det så va hallen målad, gardinstången uppe, taklampan moterad, de sista kartongerna nerburna till förrådet m.m. You gotta love my family.
& i alla år har jag hängt kulorna högst upp, Erica i mitten & Tine längst ner. Så mkt som möjligt ska va som det alltid har varit.. så därför hänger det inga kulor längst ner. Tina är ju i Thailand!Stop.Time.And.Let.Me.Live.Here.ForeverJag va ledig i onsdags. Städade på morgonen. Fixade mammas hår så fort dom kom upp till Jkpg å sen skulle jag hinna köpa alla klappar. Det hann jag inte. Såklart. Så jag å Alex får byta efter jul & mamma fick i uppdrag å fixa det sista igår. Det löste sig alltså ändå.
På kvällen käkade jag å Alex på Anna-Gretas. Vi var sena dit med så kunde inte sitta sålänge. Jag valde fel rätter & va sådär nöjd. Men mysigt hade vi iaf.

När mamma å pappa kom upp hade dom en julbricka med sig. Mammas egenstöpta ljus & choklad. MMM!


I.Wish.It.Could.Be.Christmas.EverydayI mon kommer mammi & pappi hit. Eftersom jag jobber till 20 på lilljul, då vi alltid har familjemys, så får dom komma hit istället. & med sig har dom Snygging. Jag saknar henne något fruktansvärt. Dammigt men mysigt lixom.

 

I mon är jag så bra tajmat ledig me. På förmiddagen ska jag göra mamma julfin i håret. Sen måste jag köpa alla julklappar. Aldrig tidigare har jag varit såhär sent ute. Jag skyller på flytten. Jag borde sola eftersom jag typ smälter ihop med mina nymålade vita väggar.. men jag har förmodligen inte tiden till det.. Imorgon heller. På kvällen ska jag å Alex ut å käka. Det blir vårt julmys.

 

Jag älskar julen!

 

 

 

 


Cash.Is.KingFick min lön precis & insåg att räkningarna är ungefär lika stora som den.
Det är alltså ingen mening å fråga mig om jag vill hitta på något eller åka bort i januari. Jag kommer lägga min tid på [SKULT], Idrottshallen & soffan. Där det kostar minst. Hur fick jag ihop räkningar för över 11.000?? Jo jag vet. Högre hyra & flytthjälp sätter sina spår. Jag längtar redan till januarilönen!I.Believe.In.A.Thing.Called.Love"robinson final, super mario & tacos med... tada.. Alex!! woohoo ♥"


Så såg min status på FB ut igår vid 20 tiden.
& det är underbart. Att Alex är här. 7 veckor sen vi sågs. 7 veckor är lång tid. Alldeles för lång. Men vill man så går det. Jag älskar honom. Helst av allt vill jag ha honom nära alltid. Jätte nära!Drive.It.Like.You.Stole.ItIgår körde vi fast i snön. Jag å Erica. En stackars tanig kille fick hjälpa oss loss. Inga större problem. Puh.

Men nu idag. Jag & Bella skulle ut från parkeringen. Kanske inget bra valt ställe å parkera på. Men nu va det redan gjort. Ut från fickan kom vi men inte längre. Bella började putta. Sen kom Lizen förbi. Hon hjälpte. Sen kom det en kille: "Vill ni ha hjälp" JA! Men bilen va helt stilla. Ytterligare en tjej & kille kille fick hjälpa oss några minuter. Där satt jag i bilen med 5 ansikten i rutan & en bil som väntade på att få komma förbi. Men nu är jag hemma & bilen är parkerad. Kanske borde den stå där till snön är borta!


Always.Dream.BigI natt drömde jag att en kille hemifrån mörrum, som är lika gammal som mig (inga namn), klickade upp mig på FB chatten & frågade om jag vill dejta honom i morgon. Jag svarade JA. Sen va allt som en dokusåpa. Det va hans familj, min familj, massa utfrågning, å han sa till mig när vi satt där i den fin fina bilen: "Jag måste välja mellan dig & Sara". Å jag tänkte.. En dejt. Jag är inte kär i honom. Så sa: "Men ta det lugnt. Du behöver inte välja. Vi kan fortsätta dejta å sen får vi se. Sakta men säkert". Vi kysstes.. & det va slemmigt. Väldigt slemmigt. Inte bra alltså.

Efter mkt Bonde söker fru & ensam mamma söker snack med kunderna på jobbet & disaster date i bakgrunden på tvn igår kväll förstår jag varför. Men varför han? Haha.


Å sen drömde jag att Snygging bytt utseende. Hennes innehåll va precis lika.. Hennes ögon va samma. Men hennes yttre va en stor hund. Knas.. men jag va glad att hon kände igen mig. 4 månader utan min fina katt gör mig lite orolig att hon inte ska känna igen mig & tycka om mig när hon kommer hit nästa vecka.


Jag drömmer sjukt mkt. Alltid!Love.On.The.Other.SideNär jag kollade på mobilen i morse hade jag fått ett sms:

"Eftersom du är ett idolfreak tänkte jag bara säga
att jag är ute å åker moppe med idolcalle från
förra året i Thailand nu :)"


Jag svarade:

"Idolfreak vet i fan.. Men Whaat? Jag är ju kär i Calle!
Visa honom den snyggaste bilden på mig & ge honom
mitt nr ;)"
Det va såklart syrran som messade.
Följ hennes å Mathildas blogg på http://chiphappens.blogg.se!
En 4,5 månader lång blogg i Asien!

It´s.A.Beautiful.ThingIbland är mitt jobb lite extra fint.

Idag fick jag ett paket av en stammis. "Bara för att jag alltid är så nöjd när jag går härifrån". & det är inte grejen att hon gett mig något som berör mig mest. Hon har lagt ner tid & tanke. Jag är inte en bland alla andra för henne.. Hon har planerat & tycker verkligen att jag är värd något extra. Tårögd såklart... Men inte så att någon såg.

Jag öppnade inte förrän jag kom hem å som jag ångrar det. Jag hade velat tacka så mkt mer.. än dom typ 10 gångerna jag gjorde det. Men hon kommer tillbaka.. Det vet jag. Då ska hon få höra! Jag blir glad i hjärtat. Ja.. att kunna göra livet lite lättare för någon som har det jobbigt.. Det gör mig glad i hjärtat!
Ett par jätte fina & super gosiga vantar hade hon stickat till mig.
Hur visste hon att jag precis hade slarvat bort mina andra?


Make.UpJag älskar min nya fransböjare. Jag som i vanliga fall har korta strån som pekar neråt.
Vilken teknik :P
Bad.Time.For.A.Good.TimeJag vet att det är många som har funderat på vad jag ska äta idag!

Något av det bästa med att alltid börja sent är att man kan laga mat på morgonen. Så idag & på fredag blir det stekt lax med fullkorns tagliatelle, sparris & citron-dill sås. Jo det brukar bli så... samma mat flera dagar i rad. Lika bra.

Sådär. Skönt å slippa tänka på de nu va?
With.A.Broken.Heart


Idag är ingen bra dag.

Jag kanske inte hunnit nämna? Men vi har nya ägare på salongen. Det vi vet nu är att vi svarar "Välkommen till [SKULT] det är Rebecca" i telefonen & att vi har nya chefer. Resten har vi än så länge bara fått gissa oss till. Vi lever alltså i ovisshet.. Vilket gör att det blir rätt mkt snack om hur vi tror det kommer se ut i februari. Hur allt kommer va upplagt. För jag antar att det borde va klart nån gång i februari.

Iaf. För nån vecka sen skulle en av oss på vår helg byta till den andra med start i januari. Det passade perfa med mina matcher så jag tog den. Efter några fler omändringar i schemat fick vi ihop det bästa schemat jag haft. Jag kan träna 3 gånger i veckan av våra 4. Mer regelbundet alltså. Jag behöver inte byta så många matcher.. Iaf till våren & så är jag ledig lör, sön & mån 1 gång på 6 veckor. Vilket är bra när Alex bor massa mil bort.

Men nu då. När jag precis lugnat mig å hunnit finna mig i mitt nya perfekta schema.. Då ska vi byta. Nya ägare = nytt schema. Ingen aning om hur det kommer se ut. Jag har försökt berätta hur viktig handbollen är för mig & mailat chefen mina träningstider.. Tillbaka fick jag: "Det går nog inte tillgodose alla tiderna".

Frågan är hur många?!


Jag är ledsen i hjärtat.
Vill bara veta. För fan heller att jag ska sluta lira boll.
Dags för nya CV:n!Tea.Party


Hej & välkommen till min nya lägenhet!
Försök hitta någon plats å umgås...Nej.. riktigt så farligt är det inte längre. Det går framåt. Men de va ett tag där.. När jag tyckte att allt stog stilla. När jag nästan gav upp. Nu är det lätt värt allt slit. Jag älskar min nya lägenhet. Helst av allt vill jag bara sitta dag ut & dag in i soffan & kolla på den fina vita väggen.
En bit kvar. Men snart är allt helt klart! Mmm!
Bold.Like.An.Apple


Om jag va flintis!
Snälla, låt mig ha mitt hår kvar!


Look.A.LikesJag har fått höra att jag är lik idol Elin & att Alex är lik paradise Petter.
Eller?

         

Jag sa.. Eller?
Trust.Me.When.I.Say


Jag vet. Men kanske 1 vecka till. Eller något. Då kan ni räkna med typ 2 inlägg per dag.
Men jag tänkte iaf att jag skulle få till ett litet inlägg om mitt favorit ämne. Handboll :) Trötta? Jo men de kommer nog dröjja innan inte vart annat inlägg handlar om just handboll.

Vi lirade i Helsingborg i söndags. O/V har inte tappat en poäng under hela serien.. än så länge. Å vi åkte dit med att ha förlorat med en boll i hemma mötet. Det va vår tur nu. Så kände jag iaf. Klart att man alltid vill vinna.. Men när ett lag inte har mist en poäng så vill man på något sätt ännu mera vinna. Om det går. Vi åkte hem igen med att ytterligare en gång ha förlorat med en boll. O/V ledde matchen en enda gång.. 18-17. Slutresultatet. Men de e ju det som räknas. Fan! Vi va så sjukt nära.. igen. Å vi får ingeting för de. Jag tog det jag skulle.. men inte mer. Å man behöver ta mer.. om man ska vinna jämna matcher. Fan igen!Hotel.Room.ServiceJAA! Jag vet. Men jag håller faktiskt på å flytta. Det är mycket nu. På Bloglovin hade jag 165 blogginlägg å läsa ikapp mig på. Ni förstår att jag inte suttit vid datorn så mkt på senaste tiden?!

Jag trivs iaf asbra i lägenhet även om det är kartonger överallt just nu. Det kommer bli bra. I min fantasi skulle allt va klart nu. Möbler & väggar målade osv. Mamma & pappa trodde inte riktigt på de. Dom hade rätt. Som vanligt. Jag är nog den största tidsoptimisten som finns där ute. Å så vill jag ju så gärna att allt ska va klart NU!

Iaf så klickar jag lite bilder titt som tätt.. Men dom får ni vid ett senare tillfälle!

PussRSS 2.0