That´s.What.Friends.Are.For


Det har varit dåligt nu. Men jag har haft å stå i.


Hej igen!

Eftersom den här eftermiddagen är väldigt mkt trevligare än flyttkartonger & städfirmor (min va iof väldigt trevlig & väldigt bra) så börjar jag med den. Resten berättare jag om senare.


Vi hängde på Georges. Jag, Sandy & Malin. Skulle kunna sitta där dag ut & dag in tror jag. Men idag va jag sen & det blev inte så länge. Med tanke på bloggen tog jag såklart några bilder.



& eftersom detta ska bli en fet blogg nu så skriver jag vart jag köpt eller vad det är för märke på alla kläder. det gör dom stora!

Skor: Converse
Jeansleggings: Ullared
Klänning: B-young
Kavaj: Gina Tricot
Jeansjacka: Vero Moda
Väska: H&M

Jag köper alltid billigt! Förmodligen för att jag tröttnar så fort. Knappt värt mycket pengar. Ja.. å så är det rätt tomt på kontot me!


Mallanballan


Turken


"Tjeeena kalkonen"

           





Hej då!




We´re.A.Happy.Family




Tänk att just jag har blivit välsignad med världens bästa familj!



Tack mamma & pappa för all hjälp med flytten!
Jag älskar er!



Studying.Politics



Jag är dålig på politik. Jag erkänner. Borde sätta mig in mer. Det är ju val snart. Ikväll har jag iaf försökt. 3 styck val tester har fått mitt resultat. Frågan är om jag blev något klokare då alla tester visade olika partier: Kristdemokraterna, Sverigedemokraterna & Moderaterna. I morgon ska jag googla fler.




ps. jag förstår att man inte kan följa dom när det kommer till val. ds






Make.A.Fool.Of.Oneself



Messade Coach Claes innan om att jag inte inte tränar idag pga sjukdom.

Lite senare drog jag iväg ett sms till Alex. Två meningar & avslutade med "Jag älskar dig". Tryckte på skicka i samma ögonblick som jag såg att det stog Claes högst upp på telen. Det blev liiite fel. Haha.


Men det är inte första gången. Akki, min första tränare i Sävsjö, fick båda samtal & sms titt som tätt av mig där jag kallade honom snygging m.m. Hamnar man högst upp i alfabetet så får man lite räkna med sånt.


Måste väl erkänna att det känns liiite pinsamt!








Missing.The.Light.Of.The.Day



Jag är fortfarande dålig. Förstår inte.. för så här länge har jag aldrig varit sjuk i feber innan. Undra om jag någonsin över huvudtaget varit sjuk så här länge innan. De dagar jag spenderat i sängen när jag va yngre berodde oftast på migrän & aldrig att det blev mer än 1 dag.

Snygging tar iaf hand om mig. Myser med mig..


Hon är världens finaste



& snart kommer mamma å pappa. Jag längtar!




Love.At.First.Sight




Ett par feta höstskor från Acne skulle inte skada!




Big.City.Life



Jag var i vårt underbara Stockholm sön-mån. Sov hos finaste Emmy & hennes Gary i deras fantastiska lägenhet. Det är härligt hos dom för där känner jag mig som hemma. Precis som hos Öhrns i Sävsjö. Dom är Öhrnarna dom kan dom.

Jag kom ganska sent på söndagen. Blev bjuden på hemmagjord pizza & rött vin. Satt som en smäck!

Måndagen spenderade jag på stan. Frukost & lite dator på Georges helt själv utan att känna mig det minsta ensam. Jag shoppade inget men jag bara älskar att gå där bland alla människor, alla stilar. Jag mår bra av att få trängas lite i rulltrapporna. Visst är det härligt med storstäder?
Emmy mötte upp mig på lunch sen. Vi hängde lite med Stefan i Paradise Hotell.. innan jag åkte hemåt igen.










Stefan. Han va tvungen å ta ett jobbsamtal.. så gick ifrån oss en liten stund.
För go är han. Vår Stefan!



Hej då fin fina stad!






Can´t.Get.Out.Of.Bed




Det är synd om mig. Tyck synd om mig då!

Igår på dagen började halsen kännas lite konstig. Igår på kvällen kom febern. Det brukar gå över på mig. Jag är ingen som blir sjuk. När klockan ringde 08.00 va febern kvar. Huvudet sprängdes & näsan överproducerade snor. Jag har underhållt mig med tre saker idag. Legat i sängen, druckit te & gått på toa. Låter som en trevlig dag va? NEJ!!

Men det finns ett ljus där i tunneln. Jag mår inte alls lika dåligt som den gången vi skulle till Egypten. Mitt i ett projekt foleslingor på jobbet (vilket är en 3 timmars kund) började jag kallsvettas, bli helt skakig i händerna & må illa. Jag va tvungen å sätta mig ner & tom spy. Stackars kund. Jag va världens otrevligaste.. Men vem vill prata när det känns som ska kräkas?

C va snäll å ringde återbud till min sista kund.

Påvägen hem fick Alex stanna ett par gånger för att mitt maginnehåll ville ut. Hela natten lika så. Alex fick packa åt mig & lyssna på mina klökningar.

Mådde bättre på morgonen. JAAA! Bil till GBG å frulle på flygplatsen. Sen mådde jag dåligt igen. En spya på planet hann jag oxå med. TUUUR att det inte va någon kö till toan just då! & tack så mkt för platsplaceringen. Jag satt bredvid ett par som söp sig fulla, va högljudda & skulle gå på toa typ var femte minut. bllää!


Mysigt inlägg :S
Vill nog mest att någon ska tycka synd om mig bara ;)


På Landvetter


Han öppnar tom en flaska på kortet!



When.You.Say.Nothing.At.All




& så va vi där igen. Lipig & ledsen. Jag förstår inte att en människa som påstår sig älska mig kan göra mig så besviken gång på gång på gång. Jag förstår verkligen inte!








Million.Pieces


Min musiksmak är inget folk hurrar. Snarare sätter mig på kalkonlistan. Men jag gillar iaf Tove här.





You´re.My.Favorite.Waste.Of.Time



Kolla så snygg han är!!!!

    

         


Brolle I love you!




Funny,How.Time.Slips.Away



Häromdagen, i onsdags närmre bestämt, hade jag mysdag med SS. Vi hängde på Georges & Esspressohouse, vandrade på stan, vilade upp oss hos SS & avslutade med herrhandboll i Kåken. Lagom lugnt & trevligt.

SS: Jag kan ta ett kort på dig här!
Jag: Varför?
SS: Jag vill ju att du ska fortsätta blogga.

         

         
å jag hade min assnygga nya jeansjacka
    

         



& sen råkar Sandra sätta sig på en geting, precis som på film, å blir stucken på skinkan. Mohahah!










Happy.Is.The.Word





"Du är den snällaste jag har träffat"


Jag vet inte om hon sa det för den där gången när hon låste in mig naken i duschen tillsammans med en massa killar eller om hon verkligen menar det. Men jag blir rörd i vilket fall.


ps. du är förlåten ds.





Luck.Is.A.Fine.Thing



Vinden vänder.

Jag har börjat träna handboll igen. Va ju helt säker på att jag skulle bo i Sthlm nu så jag lixom slutade i Hallby. But I´m back nu när det är mer ovisst om läge för min framtid. 2 matcher i mon & jag är nervös. Hur gör man?
Jag har fått en lägenhet där jag kan bo tills jag hittar en egen. Det känns jävligt skönt å slippa tänka på de. För det har varit min tyngsta börda.
& så har jag en hemlis med. Men den berättar jag inte förräns tiden är inne. hihi.

Att semestern snart är slut känns mindre ovärt. Hemmafru va de ja!












Jag taggar med ett gäng ego bilder. Det får jag faktiskt!
Lycka till oss!



Big.Girls.Don´t.Cry?



fan fan fan fan fan fan fan fan
nu skulle jag skrivit om rolig handboll. men jag är tillbaks där jag va innan idag. lipig & ledsen. fy fan va jag hatar å lipa. å huvuvärken försvinner ju inte direkt. just nu vill jag flytta hem till mamma å pappa. bo i mitt flickrum tills världen visar sitt finare leende.
fan fan fan fan fan fan fan fan



At.My.Window.Sad.And.Lonley



Det är en sån dag. En sån dag när jag vill dra täcket över huvudet & ligga i sängen heeela dagen. Dricka te & kolla på fina filmer varvat med att lyssna på deppiga romantiska låtar. Jag vill egentligen gråta mig igenom alla bekymmer & vakna upp med mer optimistiska tankar. För just nu vet jag ingenting. Vart ska jag ta vägen? Var ska jag bo? Jag är för fan hemlös snart!!!! Vad hände?



When.Love.Takes.Over



Vi fick tummen ur & såg Avatar här om dagen. Det ångrar jag inte.
Att jag inte såg den på bio... det ångrar jag.




Dancing.On.My.Own



Särbolivet för en god sak med sig: En fet garderob.


Men det är inget som kan jämföras med allt ont det ensama livet ger: Vår lägenhet är tom, inte bara för att Alex inte är här utan för alla grejer som vi kört runt till olika destinationer. Den är ju inte vår så länge till. Det är ingen som kramar om mig på kvällen, ingen på morgonen, för katten som sitter vid mitt ansikte för att hon vill ha mat.. hon räknas inte. Det är ingen som hjälper mig med tråkiga ting som städ, mat osv. & vem tröstar mig när jag mår dåligt? 2 ½ vecka tills jag får se hans vackra ansikte, känna hans hud. Han som sätter färg på min tillvaro!


Men genom eld & vatten. Så länge kärleken är stark!




Dream.Within.A.Dream



Jag har kört igenom Filipsstad 4 gånger under en kort period nu & jag undrar: Vem fan är den där Filip? & tänker.. Jag kan va honom!


Rebeccasstad!
Massvis med shopping, härliga restauranger & fik (som ex Briggen i k-hamn, Darins i Kristiansstad, 8 glas i Jönkan & Snaps i Sthlm. Jag köper allt!), en sjysst handbollsarena som damernas i Aalborg, konserter & event typ hela tiden (vi börjar med Robyn för henne gillar jag), färgglatt & sol 330 dagar om året, massvis med heta killar, havsutsikt från varenda liten vrå & så kommer allt vårt oönskade hår på kroppen försvinna samtidigt som vi inte blir tjocka av godis. För jag gillar godis...osv.
Vem vill bo hos mig?
Rebeccasstad.. kom & bo med mig!


Undra hur den där Filip tänkte!?




Blame.It.On.Bad.Luck



ÅHH JÄVLA fartkameror!!!
& jag va inte ens snygg. Förevigad osnygg i register för lång framtid. Där är jag.
& jag har inte råd..
Typiskt!




Daily.Life.Of.A.Housewife



Jag glömmer lixom bort att jag börjat blogga. (det är inte så att jag får många mail om kommentarer som påminner mig heller. ja det är en pik!) Å det kommer förmodligen aldrig upp till den nivån det va på innan. Men i närheten kanske. Bilder såklart. För det gillar jag & alla mina vänner älskar att dom aldrig kan börja äta innan jag tagit kort på maten eller att jag måste ta tusen outfit bilder för att alla kanske blir suddiga.


Lyxhustru. Hemmafru. Jag skulle kunna vänja mig. & Alex med. Det är lite som ett gemensamt mål. Han jobbar & drar in tillräckligt mycket pengar i månaden så att vi båda klarar oss. Jag ser till så att huset är städat, tvätten tvättad, maten står på bordet när han kommer hem & när det finns små liv i familjen så ordnar jag med skjuts osv. Jag skulle ju kunna tänka mig å jobba lite. Kanske 2-3 dagar i veckan. 3 st 6 timmars pass. Det är nog lagom.

Det skulle va precis som idag. Jag körde Alex till skolan (för han har börjat nu. andra dagen idag) 8.30. Bilen lämnade jag på ICA medans jag gick en rask promenad på 1 timme, lämnade tillbaka filmen vi hyrde igår & köpte en avokado. Väl hemma käkade jag världens dunderfrukost, vek ihop tvätt & bäddade sängen. Nu är det duschen & disken kvar & jag har heeeela dagen kvar. Ja om jag nu bott här uppe.. jag ska ju sitta i en bil i 6 timmar.


Vet inte riktigt var jag vill komma. Kanske mest att det är skönt med semester!




I´m.in.touch.with.you´re.world



Det har varit festival i Älvdalen i helgen. Jag tror att hela Sveriges alla raggare har varit här. Kanske är det till å med så att hela Älvdalens befolkning har raggarblod i sig.

Det är inga smygraggare vi pratar om.
Här går alla all in. Frisyrer (vilket jag såklart tycker är rätt roligt), bilar, musik, kläder osv.

Vi har sett t-shirtar med texter som "Fuck you I drive a Volvo", "Bättre en kråka i näsan än en skata i sängen", "Raggar kungen", "Ledsen tjejer men ikväll är jag bara ute för att dricka öl" & "Raggare på stan".
Det spelas Björn Rosenström, Eddie Meduza & refränger som går "gaasen i botten, gaaasen i botten".
Vi blev vittnen till en rolig konversation: 7 åring till 3 åring i vagn: "haha, du är en riktig raggare du"


Men. Jag gillar det. Inte ett bråk eller några hårda ord. För alla va här av samma anledning: Bilar, öl & en trevlig helg. Härlig stämning så att säga. Jag blev bjuden på mat av en random snubbe & folk är väldigt öppna & trevliga. Å jag ska inte sticka under stol med att tom jag har blivit lite mer bilintresserad under helgen. Vi har sett en hel del coola vagnar.


Det va i helgen det. Nu är Älvdalen helt dött igen. Jag får lite svårt att andas.



bad.romance



http://www.nrj.se/program/nrj-morgon-med-knappen-och-hakim/nrj-wake-up-call

"Rebecca har spridit herpes"


hihi.
Några tror att det är jag. Det är det inte.
Låter jag så? USCH!
Jag ska börja rulla på RRRen tror jag.



Men lite pinsamt va det att lyssna. Jag trodde nästan själv att det va jag ett tag.







Shut.Up.And.Drive



jag har tackat nej till två jobb i sthlm. kalla mig dum.
jag hatar att jag älskar handboll så mkt!



burning.inside



Jag hatar när folk tycker synd om mig.
Men jag vill ändå att alla ska veta.
Det klingar inte...



Såhär ligger det till:

Vi har sagt upp vår lägenhet. Den första oktober måste alla våra prylar ha ett nytt hem & varje litet hörn på Trumpetgatan ska vara kliniskt rent.

Alex ska flytta till Älvdalen. Från & med nu på tors till december 2011. Särbo? För vet ni hur litet Älvdalen är? Jag tror att det är svårt att utvecklas som både frisör & handbollsspelare där. Så jag hoppar. Särbo? ja.

Till problemet.
Jag har haft siktet inställt på Stockholm. Närmre Alex, bra kommunikationer, massvis med salonger & en hel del bra handbollslag. Man bara måste älska Stockholm.
& jag har fått jobb. Två närmare bestämt. Ett som är mer intressant än det andra såklart. Det finns alltid ett Men. Men båda jobben betyder arbete varje lördag. Lite tråkigt då det oftast är på helger det händer saker & jag får för mig att åka hem, till Jkpg osv. Men mest tråkigt då handbollen måste bli en bänkvärmare. Jag vill inte sluta. Jag vill tillhöra ett lag, veta hur bra jag kan bli & vara en som spelar handboll. Vad är jag utan lixom? Det finns ju inte i denna värld.
Det svåraste i Sthlm är lägenhet. Jag har fått en. Ful. Mindre fin kanske är mer passande. & den ligger en bit ut. Saltsjöbaden. Det känns sådär i hjärtat. Jag vill inte packa upp mina saker där. Men som sagt.. det är svårt. Dom som vet säger att man inte kan va kräsen. Men varför otrivas när man kan trivas?

Slutsatsen om Stockholm:
Jobb där jag är helt säker på att jag skulle trivas.
Ingen handboll.
Sur lägenhet.

Om jag blir kvar i Jkpg då?

Lägenhets problemet löser sig säkert lättare. Jag har mina backups.
Jag får vara kvar på A6. Där jag iof trivs väldigt bra med mina arbetskamrater. & jag lär mig hela tiden. Fortfarande jobb varannan helg & problem med matcher osv. Precis som förra året. Byter jag dag (vilket jag gjorde ofta ofta) får jag dåligt samvete gentemot jobbet. Byter jag inte får jag dåligt samvete gentemot handbollen. & det snackas. Jag har ju hört. Jag klarar inte av det.
Men Hallby finns kvar & kommer vi bara överrens innan så ordnar det sig säkert med jobb & handboll. Fiskbensmönster. Korsa utan att trampa på tårna. Ettan känns surt på samma gång som brudarna har en stor chans å ta sig upp ett snäpp. Vinna är ju aldrig fel!

Slutsatsen om Jkpg:

Som innan typ. Samma jobb & fortfarande lika dåligt betalt (1 ½ år kvar som lärling? Det låter sjukt).
Samma lag. I en annan lägenhet. & väldigt långt ifrån Alex.



Just nu vet jag ingeting. & jag måste bestämma mig till i mon. Hur då? HUR?
Det kanske inte låter som något världsproblem men jag mår sjukt dåligt över hela situationen. Det va inte såhär jag planerade. Måste jag välja mellan frisör & handboll? Jag vill inte.


Kan någon bara berätta för mig? Var kommer jag må som bäst?

Sthlm- jobb, tråkig lägenhet, ingen handboll, nära alex
Jkpg- jobb, lägenhet?, handboll, långt i från alex


WWWWWWWHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!









RSS 2.0