beslutsångestIdag hade jag bestämt mig för å köpa mobilen igen. På elgiganten. Snackar om de på lunchen å P tycker att jag tar ett dålit beslut. De ska tydligen va massa strul med den mobben. iPhone skriker hon.. Den kostar väl skjortan? Så jag gick bort till elgiganten iaf med lite blandade känslor. Den silvriga fanns inte där heller. Kommer i mon. Jaha.. men jag började knappra lite på en iPhone istället. Å visst känns den skön. Nu har jag kikat lite på telenors sida.. å den e ju inte jätte mkt dyrare än den jag tänkte köpa. Så nu ska jag fundera på saken över natten.. å i mon kanske jag bloggar från mina nya telefon. Vem tusan vet hur den ser ut?


Jag lääääängtarFör på torsdag efter jobbet åker jag hemmåt. Åååh de ska bli så härligt. Allt är planerat in i minsta detalj. Nästan.

Tors: Vi får se oom nån vill spela kort på donken. Annars hänger jag hemma i Elleholm med mamma å pappa. Kanske åbron?
Fre: Dajjen kommer till mig. JAA! Vi ska steka i Sandviken om de blir fint väder (vilket det inte kommer bli). Annars hänger vi Karlshamn. Kikar lite affärer å fikar på Briggen. På kvällen ansluter Swanberg. Det blir mat & vin på Karlmans eller Åborn eller helt enkelt en vanlig fest å discodans på Lorden.
Lör: Vi fikar på Briggen. Jag, Ewa, Linda.. osv. Sen blir det tidig förfest. I elleholm vid fint väder. I stan vid mindre fint. Det blir hårt å kul som bara den. Jag loovar. För det blir det alltid. Gissa vem som ska ladda med polkashot? Joda.. det ska jag! Vi ska discodansa på Lorden å kränga nattakäk på bönan. As always!
Sön: jag ska vakna sent sent.. eller gå å lägga mig tidigt. För jag hoppas såklart på en underbar efterfest. Sen ska jag umgås med mammi å pappi. Vi kanske hyr en rulle å kränger godis?
Mån: Då e de Tingsryd marknad. YES. Jag ska käka första langosen för i år. NICE!! Å så ska jag träffa farmfor å förhoppningsvis fler släktingar. Hade gärna stannat på öltältet.. men träningen kallar. Så efter denna helg full med onyttigheter ska vi alltså köra lagträning på kvällen. Oh ja :S


som sagt. jag lääääängtar!
Ny mobilIdag hade hag bestämt mig för en ny mobil. Sprng bort till telnor snubbarna på lunchen. Kikade på mitt abongemang osv. De såg bra ut tyckte jag. En ny mobil å man kan blogga från den. De e ju otroligt bra :P Bra kamera, walkman, hög taltid osv. Den finns i rött, svart eller silver. Jag hade siktat in mig på den silvriga. Å de tog lång tid å bestämma.. De där med beslutsångest är en av mina dåliga sidor. Det är på den nivån att "vita eller svarta strumpor?" kan bli ett problem. Så nu när jag änligen bestämt mig kändes de bra. Som en sten från hjärtat ni vet. Å då säger killen att dom inte har den. den kommer inte komma in å den går inte å beställa. Nahe! Så nu har jag ingen ny mobil. Jag sket i de. Typiskt. Kika på elgiganten kanske. Men när jag vill ha nått så vill jag ha det direkt. Å nu måst ejag vänta till iaf mån. Piss!


Nu ska jag snart hem till Sandy. De vankas fest.
Inte för mig såklart. Trevligt any way. Kanske en snabb
utgång trots allt. Tror jag behöver de. För jag e på
dåligt humör. Någon har gjort mig på dåligt humör!!!
Jag älskar denna dagen

Solsken & ledig på en å samma gång. De.. de e nice!


Det började med att jag, Carlsson & Stoltze pressade på Sandras gård. Ja lite smått rastlös.. & efter mkt tjat om maaat å volleyboll packade vi ner å drog oss in till stan. Filippa anslöt å Stoltze bangade. Makkan å Jonte körde igenom å skulle också käka. Så där satt vi allihopa på George. Uteserveringar e guld värda. Å den där pastan.. M M M!!! Snacka fin mat va! Grabbarna drog vidare å vi fortsatte snacka skit. Jag tjatade fortfarande om volleyboll men bara Filippa va på. 1 mot 1 känns lite kanske? Men i augusti. Då e de match. Jag ska ha uttagning till vårt lag för dom som vill ha me. Matchkläderna ska va rosa. OK! Solen gick i moln å vi gick hem till Sandy. Stoltze va på igen.. å sen kom Roslund å Frukten me. Lirade kubb å gjorde något annat busigt. Men de kan jag inte berätta om. Nä för de va riktigt busigt! ;) Sen tog jag bussen hem.. å nu e jag här.


Jag gillar de. Som i Sävsjö men med längre avstånd. Utan planering.. Vi glider runt bara. Gör de känner för lixom. Går hem till dom vi vill. osv.


Å by the way. Vi lirade plump me. Jag å frukten kom på delad första plats. YEAAH! Sen spelade vi kubb. Jag, Stolpen & Kola mot Osten, Frukten & Pippa. Gissa vilka som vann??????? Jo men så klart. De gjorde vi (tack sandra). Å eftersom frukten va på de andra laget betyder väl det att jag va den stora vinnaren den kvällen? Å de e bra.. för jag e en dålig förlorare!


Alex e på östersjö å jag e ensam hemma till sön. buu.
Jobb lör-tors nu. Sen längtar jag hem som bara den. Jag hoppas på fint väder å stek i Sandviken, fika på briggen, discodans på lorden, mys med mamma å pappa osv. ÅHHH jag längtar!Puss å go natt!
Hemmafest igår

jo men så att... De va klubb PBB igår. Å vi va där!
Det är på Lerhagen det händer som man säger!


         

         
Sandra.. hur stora är dom egentligen? Snöänglarna!

         


Inte ett moln så långt ögat kan nå.

         

         

         

    

    

         

         

         

         

         

         

              

              

         
Sen slutade det som vanligt. tss
Trevligt!
Handboll i mitt hjärta

För i år ska jag bli sååå bra.Jag känner de. Jag har fått tillbaka känslan. För nu tycker jag att det är roligt. Det är som i Mörrum när jag levde för handbollen. När jag va nervös en vecka innan match, när jag lipade å slog i dörrar så fort något gick emot mig. När jag hatade (hatade kanske är å ta i) alla som inte brydde sig om handbollen som jag. När det stog om mig i tidningen nästan varje måndag (skryt). När jag knappt vågade le efter en räddning. När det va super fredag å både herr & damlagsmatch å sen fest.


Jag minns tillbaka på första damlagsmatchen mot Tollarp. Vi med vårt nystartade lag trodde att vi skulle få storstryk. Laddade upp med "This is my life" & "We´re gonna win" som alltid. Å storstryk.. de va Tollarp som fick känna på de. Sen tog vi oss raka vägen upp.. från 4an till 3a till 2an. Å ja va vi tyckte att vi va grymma. Tänk när vi lirade hemma mot Vetland.. som va ett topplag i tvåan å vann med en boll. När vi lirade mot Eslöv som kändes som den viktig matchen ever (superfredag va det också) å vann. Då va de känsla på de. Då va jag som gladast i livet! Å ledsnast också faktiskt.. men för en god anledning. Det va prestationsångest i högsta grad.


Sen flyttade jag å inget blev som vanligt. Bra men inte som innan.
Prestationsångesten fanns kvar. Å jag fick mail av pappa. "Det är bara en handbollsmatch. Det finns viktigare saker i livet. Du gör ditt bästa å det räcker. Ha roligt" osv.. Jo. Dom känner mig. Håller jag inte nollan blir jag arg.. å vem gör det nu förtiden?


Det jag ville komma till när jag började skriva va att jag tror att jag kommer känna den känslan igen. När jag lever för handbollen. Den finns där. Å att lira första matchen på över ett år kommer va känsloladdat.


Whaaa. De e nästan så man inte vet vart man ska ta vägen. Att lira match mot ett bra lag å göra en grym match måste va den bästa känslan någonsin.


Jag bara önskar att det ska gå bra i år. Att jag är bra. Jag vill vill vill. Låt hadbollsguden va me mig!ÅngestJag vill inte va ensam längre. Jag hatar de!!
Alex kommer hem i eftermiddag. Men då börjar han jobba dirr till 24. Å sen jobbar han tors me till 22 å så drar han på fre. Å då va jag själv igen. Jag ångrar så sjukt mkt att jag inte tog ledig i mon. Då hade jag vatt hemma nu. Jag hade firat Östersjö som alla andra. Men nej då.. Åhhh. ångest nu!
Ge mig handbollssäsongen nu!!! Innan jag längtar ihjäl mig!!!the first cut is the deepestIdag hade jag bästa dagen på jobbet. Trodde jag när det va lunch dags iaf.

Jag klippte...
..världens sötaste unge. Får man adoptera?
..heta killar som ville ha mindra heta frisyr. Men är du nöjd så är jag nöjd.
..en riktigt go tysk gammal dam som tackade tusen gånger.

Å så klippte jag en mamma som hade sin 5 åriga son med sig. Han frågade mig: -"Är du svensk eller dansk? Så frågade jag tillbaka -"Tycker du jag pratar konstigt?" Ja sa han. Men sen satt jag mördar ögonen i honom å då sa han att jag va gullig å att jag klippte bra! haha. 5 år. Såå söt.

Å så några till.. som naturligvis också va goa.


Lunchen va fin.


Å sen klippte jag för kort!!!! de e ju typ det värst man kan göra. Hur kan man?


Jaha.. så nu e jag arg igen. På mig! M & P <3Mamma å Pappa åkte till Magaluf i lördas. Avis? Nä då.. Jag sitter gärna hemma i soffan en regning sommardag. Det krånglade lite men allt blev bara till det bättre. De dom värda.. en avkopplande resa. Å dom e ju inte sämre än mig. Om man e intresserad av deras resa kan man kika in på deras blogg. Där står allt å lite till. Dag för dag.


Å jag har fått ett paket. Av mamma å pappa såklart. "Tak för att du fixar våra frillor" stog det. Å de gör jag ju så gärna. Jag ääääälskar presenter.V 29 å de e Östersjöfestivalen. Första gången sen jag föddes som jag inte ska ägna en endaste sekund på festivalen. Men den finns med mig i tanken. För jag vill hem. Till vännerna, öltälten, stämningen osv. Åhhhh. Jag bara längtar tills de e över så jag slipper lyssna på alla som ska dit. Å jag vill inte se några bilder heller. Grr. Men jag ska troligtvis hem helgen efter. v 30 alltså. Mörrumsbor.. e ni hemma då eller? För jag vill fika på briggen å parta på Lorden. Ok?
Jag väntar på Saras bilder. Sen tusan ska jag fixa ett kollage här.
 Lämnad ensam kvar


Back to work.
Jag har varit ledig i två dagar.. men det känns som en hel evighet. Å det är väl bra på nått sätt. Att jag ändå får ut lite semesterkänslor på dom lediga dagarna jag får.


Jag va som sagt i Västervik lör-sön. Kom hem vid kvällstid igår. Idag dirr efter jobbet åker Alex till Norrköping. Kommer hem ons å jobbar samma dag + tors. På fre åker han hem till Blekinge å stannar till söndag. Jag e alltså själv iprincip hela veckan. Buuu. Själv.. nä de e inge kul då!


E ledig ons & fre om nån e sugen på sällskap? Jag skulle föreslå ett parti volleyboll, kanske ett fint glas rött & medtugg på twin, eller så grillar vi marshmellows på vår ballkong & spelar alis in på småtimmarna. Kanske ett pass på friskis eller så kränger vi mjukglass i hamnen. Du bestämmer!De där med Västervik va fint. Jag gillar stan som tusan. Det är litet & trångt, gammalt & snett. Å så mkt vatten som i högsta grad ska finnas runt mig när jag stadgar mig. Å så luktar det så gott där. Ja Västervik luktar gott. Sen hade vi trevligt sällskap me. + i kanten. Å jag, som ni vet, hade med mig kameran. Det blir bilder i morgon kanske?


Frulle? Ja tack!

Jag vill också ha ett grabbgäng

För allt verkar så mkt lättare.
De ska va jag å mina grabbar. Å vi ska prata massa minnen för vi har kännt varandra sen barnsben. Å vi är inte dom som är dom så vi har en del sjuka minnen ihop. Det är lika trevligt varje gång. Å jag å mina killar är spontana å lätta.. som alla andra grabbgäng. Det som sker det sker.. å planering, vad är det? Vi tar de som det kommer. Å alla som inte är med i vårt gäng ska vi snacka skit om.. Men på ett mer öppet sätt än det brukar göras på brudarnas syunta. Det är lixom en lätt stämning & vi är glada mest hela tiden. Å galna saker.. fy tusan va vi ska hitta på galna saker. (Ja för nu tänker jag bara. Det blir aldrig till handling för jag e en fegis) Å vi är lika bra vänner allihopa. Två å två & inga fler? Nä de e inget för oss. Å vi blir inte sura på varandra för små saker. Nä vi gillar läget!


 

För det är så jag uppfattar grabbgäng. Å min uppfattning förstärkets bara i helgen. Jag gillar de!


Jag saknar Emil & magiska åttan i Sävsjö. För det där grabbgänget är i stil med min önskan. Där är det lätt å umgås. Å jag blir lätt en i mängden. Sköönt!Ja. Jag gillar mina tjejkompisar med såklart.
Men ibland vill jag va en i de där grabbgänget.

Ge mig ett H

H som i helg!
Ikväll e jag lite sur på mig själv.
Så nu ska jag kränga chees balls,
godis & dricka cola. Det borde
nästan va förbjudet! Men så sur
e jag!I mon drar jag å S till Västervik.
De ska bli niiiiiice! Party heeeela
dagen. Jag ber till väderguden!By the way. Jag har gjort de igen.
Shoppat. Ge mig pengar! NU!
För jag blir galen på allt krims krams
å snygga outfits som hänger i
affärerna. I´m a shoppiholic!Hööeelg!
Livet är en fest

JA. de e sommar. forgive me!i helgen har jag jobbat. Å i lördags kväll va de party hos Lotta. Hon hade fixat å donat en massa. Bjussade på god paj, snacks, massa läskande frukt & starka cosmopolitan. Å så lirade vi spel. Kul spel. Allt blir så knas å galet i stundens hetta. Jag hade tankarna på söndagen å jobb så drog mig hemåt vid 24 tiden när hälften av gänget fortsatte festen på Karlssons.

         

         

         


Söndagen va en trött dag.


Å jag jobbade måndag me. Alex ringde å frågade om vi inte kunde käka på piren. Njaa. Jag tyckte att tisdag va ett bättre allternativ. Jag jobbade till 18 istället för 20 å så va vi båda lediga på onsdagen (idag). Men Han va sååå sugen nu sa han. Vi diskuterade lite å snäll som jag e så gick jag med på piren dirr efter jobbet. Hann hem å tog en snabbdusch sminkade på lite å bytte kläder. Skkkyyynnda dig skrek Alex alldeles för många gånger. Så vi kom ner dit vid 21 tiden (fytusan va bra jobbat av mig). Gick runt å kikade på menyerna. Alex tyckte hela tiden att vi skulle titta på nästa ställe.. han nöjde sig lixom inte. Utan att egentligen läsa. För de gjorde han inte.. han kollade knappt. Å nu förstår jag varför.. För när vi gick tillbaka efter att ha kollat på allas smaker så mötte vi Dajjen & Johan. Jaaa. De va därför de va så viktigt att vi skulle käka på piren just ikväll.. de va därför vi hade så bråttom å de va därför Alex inte brydde sig om menyerna utan tittade mer runt omkring. För Dajjen å hennes pojkvän va på semester i Jkpg. Chockad jag blev. Först lite besviken... Tänkte.. Jaha. E ni i Jönköping utan att höra av er? Va e de för stil. Men sen kom jag på att de va en liten surprise! Å gud så trevligt. God mat. I looove 8 glas! Å fint sällskap. Nice nice!

    

         Å snart måste vi åka ner till Malmö/Höör å hälsa på me!


Idag har vi varit lediga. Båda två (kors i taket). Så vi sov till halv 12. Fyyy va skönt de va. För de va de första jag tänkte när jag vaknade igår.. att "Imorgon ska jag sova lääänge". Sen åkte vi runt å grejade massa ärenden. Arbetsförmedlingen.. vilket inte alls är roligt. Men nödvändigt. Vi har köpt nya sängbordslampor. Fina e dom. Å så krukor till sovrums fönstret. Å nya sandaler till mig. De va på tiden vill jag lova! Å så lite andra små ärenden.

    

Nu funderar vi på vin på piren eller bio. Kanske va kvar hemma?TjoooooJag frös igår. De händer tusan inte varje dag nu. Även om man duschar typ 3 gånger om dagen känner man sig aldrig ren. Klibbigt. Men de e väl inte läge å klaga heller.. De gjorde jag tillräckligt för någon vecka sen när det va way to cold!


Nu ska jag snart jobba å ikväll e de party party. De gillar vi. Fast jag kommer va tråkig å gå hem tidigt. Jobbar ändå i mon me. Å de där med å jobba bakis.. nä fy!

Lovade ju bild på stekar Alex & tavlorna.


I sina nya brallor på väg till Vätterstranden.. är jag ska åka till jobbet. Buu :P

    
Å det färdiga resultatet blev ännu sämre på bild än i verkligheten. Så de får ni inte se :P
 


Hej hej!

Tre dagars ledigt

i bilder

Vi tog bilen genom skogen till Varberg. Men gud. Aldrig mer den vägen. Vi e som lost ute i ingenstans. Bara skog. Inte en mack på jag vet inte hur många mil. Å e man inte åksjuk innan så lär man bli det efter den vägen. Pust. Å de värsta av allt. Vi har gjort samma misstag innan. Som sagt.. aldrig mer den vägen. Tack eniro!När vi väl kom fram va det fint väder. Iaf en timme. Buuu. Det är lätt å va efterklok. Ullared på lördagen å beachen på måndagen hade varit ett bättre val. De va iaf mys!

              

              När solen gick i moln drog vi vidare ner mot Helsingborg & Horisont Hotell. Tack Lotta!
Alex tog en power nap medans jag stylade till mig.

    

Sen drog vi ut på stan. käkade grillbuffé (sååå gott) å drack fint. Kikade lite i hamnen innan vi drog tillbax till hotellet.

              Vi kikade på sjukt vacker solnedgång & spanade in folk. Alex visade hur det ser ut när någon som inte kan går i höga klackar. Det va en del!

         Vi somnade gott å vaknade upp till en himla god frukost. Hotellfrukost is the shit!

    

Där efter drog vi till Landskrona beach. Mina underbara kusiner Tuvalisa & Elvira kom också dit. 

         

              

                                     

             

         Sen åkte vi till mormor å morfar för fika å umgås. De va alldeles för länge sen jag va där. Hade hänt en del på inredningsfronten. Vi hoppade lite studsmatta å jag klippte barnen innan vi drog tillbax till hotellet.

    

Vi gjorde oss iordning hyffsat fort å va ute på stan runt 22 tiden. Tänkte äta skaldjursbricka men vart vi än kom hade dom slutat servera mat. Så tänkte ju inte vi.. Är man på semester får man för sig att restaurangerna är öppna dygnet runt. Men jaha.. En skiten pizza då? Men inte ens det hittade vi.. Donken eller seven eleven. Vi tog en wok å lite snacks på 7/11. Den e rätt god iof.. men just då simmade räkorna på min tunga å jag blev besviken. Vi cyklade ut i hamnen å det blev ändå väldigt mysigt.

         

         

              

              

         


Sen cyklade vi hemåt igen. Somnade åvaknade åter igen upp för en baouta frulle. Mums.
När allt va packat satt vi oss i en varm bil å körde kusten upp igen.Vi stannade i Falkenberg för outlet. Testade lite peruker. Köpte wonderbaum å dricka sen drog vi igen.

    

Vi hittade fram till Ullared. I love that place. Fast då va de för varmt å de fanns inte alls så mkt som vi hoppats på. Kanske bra för plånkan. Fick iaf med oss några kassar hem.

         
De va mysigt helt enkelt. I love my man!


 

Sjukt lång tid de tog å uppdatera. Nu får de räcka för idag. Pust!


 


Sammanfattning

precis som i skolan.


Ja de har ju gått några dagar. nu igen. pust.


Men vi hade iaf mysigt på vår minisemester. Det skrev jag va?

Sen tänkte jag visa hur stekar Alex ser ut när han ska glassa på beachen.

Å så massvis med bilder från vår trip.

Å bilder på mina tavlor som jag målat ikväll. De e himla kul tycker jag. De blev väl inte världens finaste.. men det är iaf ingen annan som har lika dana :P

Å så ska jag på fest hos Lotta på lördag. Nice.

Å sen har jag planerat nästa lediga helg med. Jag å Klysing (förhoppningsvis fler) åker till Västervik å festival. S ska hångla å jag ska hänga i öltälten ;)'

Mer? Jo.. Jag e ledig i mon. Å de ska bli grymt väder så jag ska steka på Vätterstranden. Jajemen!

Å sen blir jag galen på skor. Innan köpte jag hela tiden. Hade ett 100tal par.. men nu. Nä de finns fan inga. Jo de finns de ju klart.. många snygga. men jag vill bara ha ett par sandaler. som e sjysta. Jag e så trög me. hittar ett par men väntar i tron på något bättre. Å sen när jag vill ha dom så e dom slut.. fler gånger om. Jag behöver verkligen någa par nuuu! Kan man tänka sig att jag blivit lite mer ekonomisk? Good for me!


Vill bara att det ska va morgon nu! STEEEK!


Bilderna kommer en annan dag by the way!


Jag är halv

för datorn e sönder.Den startar bara när den själv vill.. Så de där med bloggen är ett spel nu. Ibland kan jag. Ibland inte. Å just nu kan jag.. men hinner inte. Men misströsta ej. I´ll be back!KVAVT!
RSS 2.0