Eksjö beachhandboll



Helt sjukt va roligt jag haft i helgen. Ja menar riktigt galet kul. De e sådär så man nästan får ångest av att komma tillbaka till verkligheten. För det där med beachhandboll & fest i ett är en så himla bra kombination. Jag älskar att det alltid är fint väder i Eksjö, att träffa en massa nya människor, att partaja med fina vänner, dansa galet mycket, hitta på knasiga grejer & dricka rött i klorvatten. Å så handbollen förståss. Jag älskar handboll. Hela tillställningen är  som en enda stor smilegubbe. För alla är glada & vänliga. Åhhh. Jag längtar redan till nästa år.


De där med nya människor förresten. De gillar jag. Ja de gör jag.


Nu e jag sjukt trött. Jag sov igenom både champions league & gossip girl. Skit också! Å snart är det dags igen. å sova alltså. För det har inte blivit så mkt av den varan i helgen. 2 timmar? = sliten till max.


Förresten. Gamla känningar är också kul. Gänget från Sävsjö/Eksjö tex.


Å bilder får ni i mon. Eller övermorgon. För dom e nice!



Jag vill tillbaka!




Nu är han hemma!

Äntligen!




Min kärlek har kommit hem efter en vecka i Blekinge. Gud så skönt.
För jag har saknat honom som tusan.











 


Skitit på mig?


Ja för de kan man nog tro när man ser mig gå. Träningsvärken har kommit! Ohh va jobbigt de e. De tar lixom emot å sätta sig.. man får böja på knäna lite sakta å sen bara släppa allt å duns ner i soffan el på toan el vad det nu än är. Å skratta å hosta går inte. De gör ooont i magen. Men de e gött. De betyder att jag e på G nu. Att vi startat!


E räddade mig från spindlen innan. Åhhh tack! Annars hade jag fått sova hos Kristoffer å Tina en natt.


I mon kommer Alex. JJAAAA!! som jag längtat. De ska bli nice!



Gravid?



Berättade jag om min dröm för någon natt sedan? Nej jag tror inte det.

Jag satt med mamma å pappa å kollade min mail. Då hade jag fått ett nytt där det stog att jag vad gravid. Mamma å pappa kollade på mig å sa typ: "Jaha.. va trevligt" Sen någon dag senare hade jag en treåring. Hon hade långt hår & kunde prata. Smidigt tycker jag. De kanske är framtiden. Gravidmail & en treåring två dagar senare!



Väntar på E nu. Hoppas verkligen att hon inte är rädd för spindlar för den jävlen springer runt på sovrumstaket & gör mig vansinnig. Har koll på han än så länge.. Å snart ska han dö. En lååång plågsam död. DDDÖÖÖÖ!!! Borde kanske ta ett kort.. men kameran ligger i sovrumet. så NEJ! Å jag får ha träningskläder.. för dom har jag utanför.. å sängen går inte bädda.. å allt är jobbigt. pust!



wwwwwwwwwwwhaaaaaaaaaaaaaa



Jag vet inte vad jag ska göra. De sitter en Stooooooor spindel på väggen i sovrummet. Å där har JAG sovit!!! Åhh det bara kliar på hela kroppen. E kommer hit snart så jag ber till gud att hon inte är rädd för spindlar. Vad ska jag annars göra? Ta in på hotell? Ringa nått zoo? Jag tänker ite sova här om den där äckliga saken är kvar iaf. Jag vill ha en spindelfri värld. Kan jag inte få det? Ghha.. de går inte beskriva med ord hur illa jag tycker om dom små krypen. Å jag vill inte kolla på den stora feta äckliga som sitter på vår vägg. Tänk om den är borta när jag tvingat in E för att ta den? Vad händer då? Alla mina kläder är där inne.. Dom kan jag inte ha på mig om dom varit i samma rum. Å hur kom den jävlen in? Den måste sprungit runt å roat sig i sovrummet hela natten. När jag sovit. ÅÅhhhh..Åhhh. Jag är rädd. Hjälp mig snälla!!!!





2 dagar kvar



Alex kommer hem en dag tidigare. JAAAAAAAAAAAAAAA!!!! <3




I lööövv handboll



Sådär. Nu är först handbollsträningen på 1 år avklarad. Toppen. De känns skönt som tusan. Nu är ju mitt ben lite stelt så klart. Men de e väl inte konstigt. Å jag vågade inte slida något. Å så kände jag mig helt vilsen.. Vart är stolparna lixom? Men de va ändå gött å va där framför nätet. De va ju ett år sen sist som sagt. Å nu hoppas jag att allt löser sig med jobbet så jag kan lira nästa säsong. Jag vill vill vill. Då ska jag åka buss, va nervös, glad för bra matcher, arg som fan för dåliga matcher, va med på lagfester som en i laget osv. Handboll är en jäkligt rolig sport!


zajja taggade precis mig på fb. This is the pic.
OBS! Bollen är över målet = räddning!




Å nu sitter grannen ute å spelar gitarr. Va härligt. De känns somrigt lixom. Får han gärna göra oftare :)


Å by the way. Jag blev ännu mer sugen på magväska när så många är emot. Vill bevisa att de kan va snyggt lixom. En liten fundering till.. å så ska jag bara hitta en snygg me!




Magväska?



Jag har funderat på å köpa en ett tag nu.
Frågan är då om jag kommer se hel löjlig
ut? Kanske cool? Kommer jag använda
den mer än en gång? Är det inne eller kan
det bli? Jo. Jag tror jag vill ha en. De e
ballt! om man använder den till rätt outfit
såklart. Å om magväskan är av rätt form
& färg. Inne eller ej. Jag tycker de e coolt!


Å förresten. Tänk va skönt
å slippa bära på något.
Va mkt bättre man kan röja
på krogen då. Fin fint!
Vad tycker du?







Morgonbloggen



Vilken vacker dag. Det är klarblå himmel osv.
Men jag ska såklart jobba. Är ledig på onsdag.
Men då ska det regna enligt smhi.
Något som är säkert är iaf att vädret i helgen
kommer bli kanon. Så ni som inte har planerat
något borde ställa till med grillning eller liknande.
För det är alltid fint väder på Eksjö beach-
handboll. Så e de bara. De ska bli riktigt skoj!



På fredag kommer mamma upp en sväng med. Vi ska nog gå en runt på Jönköpingsmarknad när jag slutat jobba. Fast det vet hon inte om ännu. Gött när stan har öppet till 21. Då konsumeras det vill jag lova. Folk är som galna. Innan affärerna ens har öppnat riktigt så river folk i lådorna utanför. De e som ett stort krig. De går inte på långa vägar hålla ordning i butikerna.. å då e de egentligen inte så kul å handla. Men jag hoppas att det har ordnat upp sig framåt 19 tiden.


I mon ska jag förmodligen stå i mål på riktigt för första gången på över ett år. Det känns nervöst som in i. Å jag kommer knappt ihåg vad jag brukar ha på mig.. skydd osv. Hur ska jag gå komma ihåg hur man gör? Eller kan man glömma? Det ska bli sjukt roligt iaf. Å jag håller alla mina tummar för att mitt ben inte krånglar nått mer! Om jag lyckas pyssla ihop så jag kan spela denna säsongen kan det bli en av de mest spännande någonsin. Då är det derby mot Sävsjö vilket såklart kommer va sjukt nervöst.. å så möter vi Dajjen som likaså blir speciellt. Å jag hatar att förlora.. å när det går dåligt. Så vi ska nog bara vinna. Det blir roligast så!



Nä nu e de faktiskt inte kul längre



5 dagar kvar. ÅH!



Buuu





affrobecca



Tittar på Nalle Puh på tv. Härliga söndags morgon. Pust. Men kanin har iaf blivit grön. Jag är är helt säker eller har iaf för mig att han brukade va gul när jag va liten. Eller? De kanske är jag som va eller ha blivit färgblind. Ingen som vet. Jag tycker iaf att han va finare som gul.




Hittade dom förmodligen två enda bilderna på mig i affrolockar.





Tänk med ljust hår å sen klippa bort allt de där tjocka i nacken. Nice?


Å när jag letade efter dessa bläddrade jag förbi en bild från en av de roligaste festerna ever!



De va härliga tider vill jag lova!




Nahe. Jobba nu då.
Men nästa helg.
Då e de min lediga.
Beachhandboll i
Eksjö.. de ser jag fram
emot big time!



2 önskningar




1.



Biljetter till Brittans konsert var som helst. Mäktigt!


2.



Läppar som Meredith i Greys. Wow!




Ja de va bara de!



Mitt hår



Jag e sååå trött på mitt hår. De växer ju för tusan inte. Så nu är jag i samma positio nsom alltid när jag ska spara till långt... Jag vill göra något! Funderar på sådär rödlätt mellanblond ljusbrun aktig färg, eller permanenta igen. affro.. för nu vet jag ju hur jag ska ta hand om de.. å sen klippa lika längder på de.. eller om jag bara ska köpa hårförlängning. Åhhh. Blir galen. Jag ska ju kunna sånthär. Veta. Men icke. Får väl lägga håret på spolar nån dag å känna efter lite!


Vad tycker ni?







På jakt!



Jag drog med mig Tina på inredningstur idag.


Först lekte vi lite på ikea.

    

Sen gick vi in på a6 för mer hunting!
å vi fick fin fångst.



Nu har jag varit hemma ett tag. Sytt, snickrat & fixat.





7 dagar kvar.




Stackars pappa



ronnysvensson.blogg.se


å mamma med för den delen. För har man delad ekonomi får man vara med i både med & motgångar.



Hej

Jag heter Rebecca.
Jag är 24 år & jag
sitter hemma å syr
en fredag kväll.


Men jag tycker om de!




Friday morning

För de e väl fredag idag?



Telefonräkningen kommer bli hög denna månaden. Det blir juett antal samtal å sms om dagen när min karl inte är i närheten. buu.


Jag vaknade iaf innan klockan rinde idag. Runt 8. Konstigt.. för jag e den som kan sova dygnet runt om ingen väcker mig. De va bra iaf. För nu e de snart dags å jobba nån timme. å innan dess behöver jag plocka undan lite här å käka frulle. Sen ska inredningen fortsätta. weeei :D De e såå kul. Tänk om man kunde få lite speciealist hjälp bara.


Nahe. Frukost va de!








Jag som skulle sova klockan 9



Å sen kom jag på en sak jag vill sy. Å när jag får sånna tankar så ska de ske dirr. Så jag gick upp ur sängen å drog fram symaskinen. Jag vet såå väl hur jag kommer ångra mig i mon när klockan ringer. Typiskt mig. Men jag tror att det blev bra iaf. Allt som har med inredning å göra får vara lite hemlisar denna veckan. För Alex ska inget få veta :P



Nu börjar sex and the city.. ser ut å bli en sen kväll för mig iaf.
Ett god natt samtal till Alex å sen ska jag börja fundera på å stänga av tvn.



God natt!


Nu ska kärleken hittas



Kollade precis in tv.nu å såg Bonde söker fru. Woohoo! De ska jag se ikväll iaf!


Jag e trött som tusan. Mina ben hänger lixom inte med å huvudet har slutat fungera. Funderar på ett tidigt god natt. Jag menar riktigt tidigt. Typ 9. Ja.. efter bonde så klart.. men sängen klockan nio iaf. SKöönt. Å nu när Alex har lämnat mig vill jag bara att tiden ska gå.. å när går den fortast om inte när man sover? Nice!


Annars händer de tusan inte mkt. Jag vill göra något åt mitt tråkiga hår. Men jag vet inte vad. Blä!
Å i mon kommer jag ha lite tid över för inredning. Fan va nice. Snart kommer vi kunna bjuda hit folk utan å skämmas. Kan ju va nått! Jag lääängtar tills allt blir klart. Men de e svårt tycker jag. Med färg & form osv. Håll tummarna!







Är lämnad ensam kvar



Ja för när jag kommer hem från jobbet kommer jag va helt själv. i 1 vecka. Hur gick de till? Tanken va väl att jag också skulle få komma hem en sväng. Men jag jobbar så klart å har inga längre lediga pass under den perioden. De får bli en annan gång. En sak som e säker e att de kommer kännas tomt som tusan här hemma. Nu e man ju van lixom. Tur att jag har Snygging. Hon e fin!


Förresten så drog försäsongsträningen igång i tisdags. Jag jobbade till 20 så kunde inte va me. typiskt. Men några gånger i sommar ska jag väl kunna passa tiden å röra lite på mig tillsammans med resten av lagat. Det är såklart Hallby vi talar om. En friplats i div 1 & valet blir nog mycket enklare för många. Fy fan va kul säger jag. Jag är taggad till tusen nu! Jag ska tillbaka! Så enkelt e de bara!


Nej nu måste jag hoppa in i duschen.
Pöss!



 

Jag har gjort det igen




Ja för denna dagen började också med en uppsättning.

              



Det va söta H som stog på schemat.



Sen fortsatt jobb å idag jobbade Alex med.. Så inga kort på the red carpet. Skit också. Men jag hoppas på att få några bilder med hela kitet. klänning, smink & hår.



De e lite surt å jobba till 20. Inte så att man känner sig trött eller så.. men när man kommer hem är klockan redan 20.30. Å jag är ju en tröttis så de blir oftast inte så mkt av kvällen. I mon är det iaf röd dag å d flesta är lediga både i mon å på fredag. Men inte vi. Blir ett 2 timmar kortare pass i mon iof. De känns gött. Å röda dagar ger lite finare lön. Guld!


På fredag e jag ledig.. å då pratas de om AW. De e fina grejer.


Sen ska jag inreda här hemma i veckan. Nu ska de nsrat bli klart alltså. Jag står inte ut längre. Men Alex har sagt att jag får fixa. Han lämnar mig i morgon för blekingen en vecka. De känns tungt i hjärtat vill jag lova. Jag kommer sakna honom som tusan. Men som sagt.. har ett uppdrag under tiden så de ska nog gå bra!



Tandborstning!



Det är studenttider

å jag längtar tillbaka



Började dagen med en uppsättning på S.

             

å sen va jag klart tvungen å fortsätta arbeta. Men Alex va snäll å kika in S med kille vid entren till balen. Så några kort på det blev det också!

    





Skulle fikat me Emil nu. Men han mådde inte bra.Tönt :P
Så de blir hemmakväll med alex istället. mys pys!



Irriterande



Vi kollar alltid på Gossip girl jag & Alex. Ja alltid när vi e hemma då. Så igår hade vi laddat hela dagen. Båda steg upp hyffsat tidigt för jobb efter en hård utekväll så vi va rätt slitna. Tänkte kika på tvn i sängen. Tio i 7 till tio över 8 sover jag å Alex ännu längre. Sååå himla typiskt. Så vet jag att reprisen går på måndagar. Tänkte runt 5 tiden. 15.15 surfar jag in på tv.nu för att kolla exakt tid. Då började de 14.40. What??? Så jag e sur igen. Det händer ibland. Att jag blir sur alltså!


Å jag börjar bli gammal. glömsk. Idag har vi varit på banken å fixat ett gemensamt mat & bensin konto (oj, vuxet). På vägen till bilen gick vi inom B-young. Gick tillbaka direkt när vi kommit ut från dörren för jag trodde jag glömt bilnycklarna på disken. Men nej... dom va inte där. Måste va på banken tänkte ja.. Så vi gick dit. å där låg nycklarna. tillsammans med mobilen. hade inte ens fattat att den va borta :S De där kommer sluta illa nån gång!


Sen har vi äntligen fixat ett ica kort me. Har typ tusen sånna där blanketter hemma. Men nu!




Nu e de ballar av stål!

Festen i lördags va nice



    
         

              



         



         



Sen närbilder på alla.

                   

              





              



         



              

         



         

         





KUL!!




Lurade



Vi bestämde oss för tacotallrik på Vasas Påtår. Men innan dess en sväng till donken. För jag ville ha pommes & cheddar chees dip. De blev de. Tänkte driven först.. men så har Alex spillt kaffe på den där "upp & ner" knappen för rutan så nu sitter den fast. Vi gick in. Å där va de världens kaos. Såå mycket folk & sjukt hög ljudnivå. Vi stog där iaf.. i kön säkert 20 min. Sen vidare till påtår. Nice. men då hänger de en lapp på dörren att "Idag den 17 maj stänger vi klockan 17. mvh personalen". Klockan va då 17.04. Sååå typiskt. Dom har i vanliga fall öppet till 20. Men de värsta av allt e att när vi åkte hem från emma å linda i växjö för nån helg sedan så skulle vi inhandla oss en varsin tallrik då me. kommer till Vasas 17.02 å då hänger de en lapp att dom stängt tidigare pga inventering. Va e de då? Två gånger av två möjliga!!! Så jag blev sur. De e ju jobbigt när man e inställd på någon mat å sen inte får de. Man har ju lixom redan lagt kryddorna på tungen på nått sätt. Det blev iaf en sallad på alcomo sen. Isberssallad, tomat, gurka, kebebkött, majs, rödlök, fetaost, keso & örtdressing. Fint de me!


Å nu e jag sugen på godis. Kan någon komma hit me de???

Hungrig!



För än så länge har jag inte ätit något. Är sugen på allt, nästan, men vi har typ ingenting hemma. Jag vill ha mc donalds, sallad på alcamo & tacotallrik. Allt på samma gång. De tråkiga e att när man väl börjar äta så orkar man ändå inte käka så mkt som man vill. Jobbigt å välja nu. Bara Alex cyklar som tusan i backen på vägen hem från jobbet så vi kan äta snart!



Tina å Kristoffer stack precis härifrån. Jag har fixat deras frillor lite. Va alldeles för länge sen senast.

Tina är lika tråkiga som jag å vill bara klippa topparna. Jag hade lite andra förslag.. men icke. Kanske nästa gång :P

    

Kristoffer va lite mer vågad. Jag tyckte lite mohikan liknande å så fick det bli!

    




MMMAAATTT!




De e nice med FF




För jag körde Alex till Micke tidigare.
Nu e jag hemma själv. Hög musik,
kaffe & baileys, smink & plattång.
De e skönt på nått sätt. Att ta de i sin
egen tid.



Vattenmelon




Ikväll ska vi som sagt grilla. Va precis uppe på Coop för lite inhandling av mat. Jag tyckte bestämt att vi skulle köpa en vattenmelon. (grillat & melon e väl fin fint?). När vi kom fram till fruktområdet fanns där riktigt fina (ihåliga) meloner & för bara 9,90 :- kilot. Niiicce!! Så jag plockar upp den som ser bäst ut, lägger han under armen å ska gå därifrån.. Då slinter den jävlen å ramla bakåt! Jag hinner tänka: gå inte sönder, hoppas den inte går sönder, snälla snälla gå inte sönder. Som i slow motion faller melonen ner mot golvet.. & splash!! melonvätskan sipprar ut & frukten spräcks. Whoups. Först då märker jag hur många andra som också ska handla frukt just i detta ögonblick (hade det inte varit så mycket folk hade jag såklart tagit ett kort)  Jag kollar upp på Alex å han småflinar lite. Vi tar snabbt en ny å denna gången gör jag plats i korgen. Pinsamt.

Sen kommer vi fram i kassan. Jag betalar för potatissallad, melon & en påse jordnötsringar.
Kassörskan: 165:-
Jag: Meeen.. melonen kostar 9,90 kr kilot.
Kassörskan: Det är bara om man har medmera kort. Har du det?
Jag: Nääee.
Kassörskan: Vill du ha den ändå? Annars kan jag ta bort den.
Jag: Men vad kostar bara melonen nu då?
Kassörskan: 130 kr
Jag: Va? Nej då skippar vi den.


Nu har jag varit på netto å köpt annanas & vindruvor istället!



gårdagen i bilder






              



         

    




Nu stan.





Parantes




(jag gillar paranteser)





Home

ja nu e jag hemma.


Vi va på 8 glas å käkade fin mat & drack super gott vin. (längtar redan till imon när jag ska dricka ännu mer vin). De va trevligt. De e (som jag sagt innan) mycket roliga & mysiga människor som jobbar på de där stället. Det har skvallrats, skrattats, skämtat osv ikväll. Varför gör man inte de oftare.. käkar gott, dricker två glas vin & åker hem? De kostar tusan mer än en ute kväll (har mina knep för en billig discodansnight) men gud så trevligt de kan va! 8 glas is the shit :P


Förresten så blev det inget loppisbord.. å tur e väl de. För då sk aman va där redan halv 7. 6.30 lixom! Oh my! Nä i mon ska jag inte ställa någon klocka. Min första lediga dag på 12. Då ska jag tusan sova tills pippifåglarna skriker högt & solen tränger igenom ögonlocken. Sen har jag såklart en hel lista på saker som ska göras. gillar ju som bekant de där med listor. lätt å glömma annars. På kvällen blir det grillning (&vin. mm) hos micke & sandy. M&S. Sen utgång. De e trevligt med lediga helger!


Efter jobbet å mitt besök på bikbok gick jag bort till din sko för ett besök hos Sandra me. Å shit. Mitt hjärta blev om förälskat. Gud va mycket nya snygga skor som kommit in. Ja.. nästan alla med hög klack (för hög för mig) så det blev ingen din sko kasse med hem. tur e väl de. Men ja.. 10 cm kortare & jag hade förmodligen haft minst 3 par med mig. funderar på om skomakaren kan klacka om skor.. ja så 8 cm klack kan bli 4? De hade ju varit kanon :D



Har en finne under näsan. Den gör ont.
God natt!

Jag är för tjock för Bik Bok

nej jag är inte bitter!



De blir ju lätt så att man smiter in i några affärer innan man går för dagen när man jobbar där uppe, på a6. Idag blev det bik bok som jag i vanliga fall gillar. Det finns sjukt många snygga jeans.. å så 50% på ett redan lågt pris. Nice. Men nej.. jag får inte på mig dom. Men jag gillar min tjockisrumpa så jag får helt enkelt köpa jeans någon annanstans! För idag är jag på bra humör!




Snart ska jag öka på min rumpa några centimeter med fet mat på åtta glas. å så rödvin till de. Fint!








Spindelbett?



Vaknade i natt av det kliade som tusan på både armar & ben. Massa så bett. (Det syns såklart inte alls bra på bilden. bara för att jag ska visa så alla kan tycka synd om mig. typiskt) Iaf så kliar det som bara den. Å jag bli lite sådär äcklad när jag inte vet var betten kommer ifrån :S Först tänker man så klart på mygg å såntdär.. sen nu de senaste har jag glidit in på spindlar å fått för mig att någon tagit sig in under min hud & lagt massa ägg. Så snart kommer min arm spricka upp å ut ifrån den kommer det hoppa små spindelbarn. Jag HATAR spindlar. Är LIVRÄDD för dom små krypen. Det är iaf lite smått jobbigt å inte veta vad de e.. men men. i mon e prickarna säkert borta igen!








Skinnvästen





Funderar på om min nya väst (inlägget "Massvis") är cool & snygg eller lite för mycket village people.




Vi får se ikväll!








Som sagt

så hoppas vi på loppisbord på lördag.


Nog för att man får stiga upp tidigt.. men att bli av med alla lådor e guld värt. Lite extra cash i kassan sitter inte heller fel. För vi vill shoppa kläder & bli klara med inredningen här hemma. De står lixom still. Å har gjort de i typ ett år. Puh. Men jo... vi e på väg iaf.


Har precis rensat ur min garderob. IGEN. Spelar ingen roll hur många gånger man rensar.. de finns ändå sånt kvar som man inte använder. Jag e sämst på att slänga. De finns ju så mycket historia bakom varje plagg. När man köpt det, när man använt det osv. Som nu tex. Nu har jag rensat bort linnet jag hade på studenten, boleron som jag hade på mig när jag träffade Ola på högland, klänningen jag bar när jag fick upp ögonen för Alex för första gången, tunikan som har varit full på tequila tillsammans med mig & emmy, linnet som fick va me om roligaste handbollsfesterna med mörrum osv. Jag kan ändå se tillbaka på något med nästan alla plagg. Å de känns ju surt å kasat bort. Men var fan ska jag bevara allt?


När jag skaffar hus (för nån gång ska man väl göra de) ska jag bygga ett litet hus bredvid det stora där jag kan förvara alla mina kläder osv som jag inte använder eller tycker om längre. För nu när jag visar upp mina inköp för mamma eller kikar runt på stan med henne så säger hon nästan alltid att "En sån hade jag innan". Jaha???? Varför har du slängt det? Då har jag alltid sagt att jag ska spara alla mina kläder så mina barn kan använda dom sen (trenderna kommer ju igen). Men nej. Jag bryter alltså mitt löfte.


Denna gången har jag renset med hjärnan & inte hjärtat. Känns lite måste jag säga!





Förövrigt ska vi ha nån typ av avslutningsmiddag för E (som jag nu tar över efter på The Look) på piren i mon.
8glas för fint käk & rött vin. De ser jag fram emot! Håller alla mina tummar för fint väder!






Bästa lunchen på länge



De e väl alltid skönt med lunch när man jobbar. Men idag va den speciell. För det första lagade vi igår raggmunk & stekt fläsk (väldigt mycke stekt för de tycker vi om) till våra matlådor för dagen. Mums. Å när jag käkat la ja mig på massagebänken för 45 minuters underbar massage. För det är en förmån vi har. Cirka en gång i månaden. Hur underbart e inte de då? m m m. I like!


Jobbar min 12 dag i rad i mon. Puh. Tiden går iof fruktansvärt fort ändå. Å alla dagar har inte varit hela dagar. Men på lördag e jag ledig!! weeiihoo. Å de e Alex me. Mys pys. Vi ska försöka få en loppisplats på kulturhuset så vi kan sälja alt gammalt skräp å köpa nytt. De e kul tycker jag.. med loppis!



Criminal minds!



Vilken kille!!




Har jag berättat att jag har en ny idol!!!?!?




Richard Kappelin!!!!


Vilken kille!! Nu vill jag bli som honom istället för Linda Bengtzing!





Massvis



Jag har utfört diverse aktiviteter på alla min tre jobb idag. + den dära arbetsförmedlingen. puh. Å vi har lyckats göra underverk här hemma me. Städat lite, tvättat lite å så lagat fruktansvärt mkt mat. Å så hr jag solat å fixat min utväxt också.



Besöket på B-young va bara för att inhandla kläder å bli lite fattigare. De e ju så att om man jobbar där så bör man också använda deras kläder.. just vid de tillfällen man agerar kassabiträde eller stylist. Å de e inte mig emot. Det finns ju massor me snyggt. Knaprade ihop ett sett innehållande en vit klänning/tunika, en svart skinnväst, ett armand & ett skärp. De e nice!



    


Å Alex shoppade med för ett tag sen. Skor & jacka. Fint som tusan. Snygg e han!







Oj oj oj. klockan e för tusan 1.
Jag ska jobba i mon
God natt!




Sjuk natt



Vaknade i natt av helt skum magvärk. Magen va helt utspänd å bubblade runt & gjorde ont som tusan. Asså jag menar riktigt riktigt ont. På samma gång trodde jag att maginnehållet skulle spruta ur munnen alleles snart, jag mådde såå illa. Gick upp på toa men orkade inte sitta upp... så la mig på toagolvet en stund. Magvärken gick bort för en stund men kom tillbaka som en attack bara sekunden efter. Å så höll det på. Vet att jag tänkte.. "De e såhär det måste kännas å föda barn". Så ont gjorde det alltså.. inte som å föda barn förmodligen.. men jag tänkte ändå så. Låg där på golvet å väntade på att det onda skulle gå bort. Då passade jag på å ta med mig en hink å lägga mig i sängen. Det bara bubblande runt i magen å jag fick för mig det mesta. Funderade på vinterkräksjukan, svininfluensan eller att typ tjocktarmen hade spruckit. haha. Ja de gjorde ont. Jag lyckades iaf ta mig till sängen.. somnade ganska fort å sen va de borta. Jag var bara uppe typ 10 min.. skumt. Jätte konstigt!



Klisterbollar



En trevlig handbollsnyhet träffade precis min brevlåda. De lät inte alls dumt. Å jag blir mer å mer sugen. Fortfarande nervös för hur mitt ben ska hålla. Men de e ju bättre. Mkt bättre. Å jag kan ju inte gå runt å va rädd hela livet. Nu e de dags å börja slida igen. Stretcha i mängder! För vig.. de e ja tusan inte längre. Pust!


Tittar på gamla bilder å drömmer tillbaka på den goda tiden. Den goda tiden. Det finns en hel del skit också. Men det har jag gömt. Inte glömt. Gömt. Å jag ska inte låta dessa människor förstöra resten av min karriär me. Nä för nu tusan ska jag ta tag i de. Ni kan sluta glädjas era jävlar!






Men så e de ju jobbet me.
Hur ska jag lösa detta?



Hade vatt nice med ett gamlat lag.
K-hamn Mörrum blandningav nått slag.
Som vi alltid sa innan.
Att vi skulle flytta tillbaka å lira ihop.
Fint de!




Kaninkokerskan

heter hon de?



Jag snackar såklart om Ballar av Stål. Åhhhh AAARRRGGG. Jag blir så förbannad. Vilka j*vla killar alltså. Då kommer hon fram å raggar järnet när killen är ute med sin tjej. Men han tycker att de e helt ok. Skiter i sitt förhållande å tjejen som drar sin väg utan stannar i stället hos hon.. kaninkokerskan. Å de går ju såklart inte förklara såhär. Men ni som såg.. ni är väl lika förbannade som jag? Skit killar!



Men Alex skulle aldrig göra så säger han :P




Trippeltång

el wave maker!



Jag fick en av mina systrar i födelsedagspresent and I LOVE IT! den e så himla lätt å använda. å håret får volym... finaly lixom. Å jag kan sova två nätter å ändå ser det okej ut lixom. Wow! De där va en kanon present. Happy!




Här har jag sovit runt i sängen två hela nätter. å de ser väl ändå fint ut?



Rekomenderad present till brudar med lite längre än kort hår!



Jag har jobb



Jo så nu ska jag anställas. Ingen höjdar lön. Men ja klarar mig. Å det är ändå för ett gott ändamål. Gesällen. Efter de ska jag bli rik. Jag har iaf hamnat på ett riktigt bra ställe.



För någon dag sen skröt jag ju om hur bra min mobil e.. men att det ändå va dags å byta. Jag sket i de den dagen. Tji fick jag för de för nu e den kaputt. Det går varken ringa från eller till den. Det går lixom inte fram några signaler här även om den som ringer hör det på sin sida. Jag MÅSTE ha en ny. Luchen i mon får spenderas på Telenor. Pust.


Vad e de mer som händer?
Sverige förlorar mot Canada i just detta ögonblick. Typiskt.
Tacopajen e slut. För den har jag ätit upp. Å nu mår jag dåligt i magen.
Jag har fått ett schema å kan boka in en del roligheter i sommar!
Snart kommer alex hem från jobbet. Då ska jag pussa på honom,



Ja. å de där strömavbrottet i morse. Fick en lapp i brevlådan sen. "Vi har testat de å de å behövde därför stänga av strömmen" osv. Brukar man inte meddela det innan? Känns lixom lite meningslöst å påpeka när skadan redan är skedd. el?


PUSS




Kaffe & blogg



Oh my god vilket gott kaffe jag bryggt idag.



Snart jobbet. Lite möte först. Om lön osv. Så idag får vi se om de blir någon provanställning. Egentligen inte speciellt nervös. Hon har ju ändå antytt att det är rätt så klart. Med min erfarenhet e lönen förmodligen inte på topp.. men det får man ta. Det kan ju bara bli bättre lixom. Å jag får lära mig massor.. Det ska bli spännande å höra vad hon säger iaf. Ni kan väl hålla iaf en tumm för hyffsad lön? :P



I morse ringde de på dörren klockan 8.00 förresten. Både jag å Alex sov så ingen pallade öppna. Men nu e jag så nyfiken på vem de va. Blir galen! Säkert nån majblommsförsäljare. Men klockan 8 på morgonen?



Strömmavbrott. Jävla skit!



Oh happy day



Tacopajen blev ju kanongod. 5 toasters! Å de bästa av allt. De blir tacopaj till lunch i mon me. Yeeaah!
& sist men inte minst. Sverige slog ut Tjeckien i kvarten. Nu e de vm guld som gäller. Dom e bra grabbarna. Speciellt Gustavsson. Vilken kille!
& tillsammans med dom  två storslagna kvällsaktiviteterna så myser jag, alex & snygging i soffan. M M M!



oj oj oj. Johan Palm e på tv. Han e min idol.
Tillsammans med Linda B då!



It´s time for..






Tacopaj




& hockey!




Fin kombination!



Dom sprack där bak!






Mina byxor sprack idag på jobbet. Blä. Mina nerblekta brallor fulla med hår. Jobbbyxorna. Typiskt!




Annars gick de bra! :)




Tlöttellitlötttlött



Är sååå sjukt galet trött idag.
De e väl konstigt va man alltid ska gnälla. Först har man inget jobb å gnäller för de. Sen får man jobb, börjar klockan 10, å gnäller för de. Men gud va skönt de ska bli den 25. Världs!



En snabbdusch å en hink med kaffe sen e jag fit for fight igen.


Idag då.
Det blir först jobb på The Look på a6. Jag gillar de stället. De e ganska litet å trångt osv. Men bra strukturerat ändå på nått vis. Massa arbetskamrater. Å alla verkar ju va dunder goa. De e stressigt men de e när tiden rinner iväg som man hoppas på att den skulle gå saktare.. vilket gör att dagarna går fort. Does that make any sense?


Sen funderar jag på å skaffa mig en ny mobil dirr efter. Som ni vet är min 2½ år. Den har legat i toastolen, diskvattnet & tappats i marken ett antal gånger. Å ändå funkar den som om det vore vår första dag tillsammans. But still.. en 2½ år gammal mobil bör bytas. Vet inte vilken jag ska köpa istället bara. Vill ha en med hyfsad kamera, en som man kan blogga ifrån, men nån typ av musikspelare å så vill jag ha världens grymmaste batteritid. Förslag?


Kaffe nu!




Girls at the playboymansion

& Gossip Girl. Våra favorit program.


Så idag sitter vi bänkade. Jag & Alex framför Hef & hans brudar.



Nahe



Efter att ha ätit utan tvn & kännt mig lika äcklad av maten konstaterar jag nu att det inte alls beror på tvn.. som jag trodde. Nej.. jag e nog bara inne i en period där allt är slemmigt, illa smakande & klökframkallande. Usch!


& när jag sen då ändå tryckt i mig två mackor slog jag på tvn igen. Å där va hon. Linda Bengtzing tillsammans jag Johnny & Mattias i roomservice. Jag äääällskar Linda Bengtzing. Hon e bäst. Jag vill va som hon! Linda Linda Linda!!





BÄST!



Känslig typ



Jag har blivit sådär lätt äcklad. Typ när jag äter. Sitter alltid framför tvn (går nog tom räkna på fingrarna hur många gånger vi suttit vid matbordet) & äter. Fast jag kan lixom inte äta. Det kan nästan handla om vad som helst konstigt nog.. saliv, blod, bäbisar, gamla, handikappade, djur osv. Maten blir på något sätt läskig & slemmig. Usch. Kan kanske va en bra diet?



Hungrig nu. Men tvn får vara av!



Utmanad


Det är bara Anna som utmanar mig.. vilket e bra. Det blir lite lagom ofta då lixom.
Så nu har lagt ner några minuter på dessa frågor..



Hur många gånger har du varit kär? Flera gånger. Men aldrig som nu. Alex e min största kärlek <3
Favoritgodis: Melonerna. Fy tusan va smarriga! Å så marabou mjölkchoklad. Bitarna från 200 gr kakorna e bäst!
Coolaste stad du har besökt: New York måste väl stå högst på listan. Annars gillar jag de Italienska städerna Venedig & Pisa också. Men jag har sjukt många fler städer to go...
Action eller Skräck? Skräck. Det ska va sådär jobbigt läskigt. Att man rycks med i filmen så man knappt vågar kolla.
Ville bli när du var liten: Inredningsarkitekt & kläddesigner sa jag alltid. Lite senare va det fotograf.
När fick du din första kyss: Kan jag gått i trean.. eller fyran. Då stog vi uppradade alla paren. haha!
Hur var du i mellanstadiet/högstadiet? Vilken fråga med mitt minne... Men jag tror att jag uppfattades som väldigt glad & trevlig mot alla men grymt blyg. Sportnöd som levde för handbollen & killarna i 9e. mohaha!
Vad är du beroende av? Vänner, familj & pojkvän. Vem kan klara sig utan den kärleken?
Dagens roligaste händelse: Jag har städat & varit på arbetsförmedligen än så länge. Det går lixom inte välja..
Dagens tråkigaste händelse: Arbetsförmedligen. Ska bli så skööönt å slippa gå dit nu när jag fått jobb :) & om de va dagens tråkigaste händelse bör ju städningen va den roligaste..
Dagens humör: Trött men glad & förväntansfull inför framtiden.
Vilka tv-program följer du? Gossip girl is the shit! Annars har jag inte tid å följa något...
Vad gillar du mest med dig själv? Att jag är perfektionist, omtänksam & har ett otroligt sinne för humor.. om man frågar mig då :P Frågade Alex vilka mina bästa egenskaper är. Han sa "Att du är snäll.. du bryr dig om andra mer än dig själv" Sen tänkte han nån minut å sa "Va fan har du mer för bra egenskaper.. svår fråga"
Vad gillar du minst? Att jag är perfektionist (blir sällan nöjd), min envishet (jag har alltid rätt & allt ska va som jag vill) & min blyghet (som iof är tusen gånger bättre än för några år sen. yeaahhey)
Vad är det roligaste du vet? Spela en riktigt bra handbollsmatch. Finns knappt inget som slår den känslan. Att umgås med min familj för vi skrattar alltid åt massa skumma saker. Att shoppa & inreda. Göra av med pengar i utbyte mot saker eller kläder gör mig super glad!
Har du något motto? Jag lever väl inte som jag lär. "Man måste våga för att vinna" "Man lever bara en gång"  osv. Jag borde helt enkelt inte va så feg!
Hemlig hobby? hmm. Nääe!
Något vi inte vet om dig? Finns massor. Men anledningen att ni inte vet är förmodligen att jag inte vill att ni ska veta. Kan dra en kändis hemlis iof. Jag har käkat middag i Kjell Samuelssons hus i Philladelphia. Nog inte många som gjort de va? Sen har jag träffat Peter Forsberg me. YEAH!
Vad ångrar du? Egentligen borde man inte ångra. Men de gör jag. Massor. Jag är ju som sagt perfektionist & kan ångra ihjäl mig för saker jag sagt, gjort, köpt, inte gjort, inte sagt... osv. Små grejer.
Vad önskar du? Jag önskar mig bara en fruktansvärt mkt pengar. Så jag kan shoppa ihjäl mig :P Å sen bjuda alla mina vänner å min familj på massa stuff! Å så vill jag ha klart i lägenheten me!
Vad klarar du inte dig utan? Alexander & min familj. Snygging (min katt) också. Hon e världens gosigaste!
Vad gör du helst en vardag? Får jag välja helt fritt? Jag skulle vilja va ekonomiskt oberoende en vardag. Dra med mig en vän på en tvådagars tur till London. Hälsa på Emmy & shoppa. Käka gott & dricka vin.
Vad gör du helst en lördagskväll? En lördagskväll käkar jag gärna tacos i soffan & myser under mitt duntäcke. En fest med nära & kära för senare utgång är inte heller dumt!
Vad har du mest av i din garderob? Sånt jag inte använder. Puh!
Drömjobb? Personlig shoppare? Sen drömmer jag om ett eget ställe. Att va min egna chef (å helst inte jobba så mkt) på ett café eller liknande.


Å då borde väl jag skicka vidare?
Amanda   Tommy   Mathilda   &   Mia
Sådär ja. Varsegoda! :P




Jag har lovat

massa bilder. Kom ni ihåg?
De va den där lagfesten för
typ.. 2 veckor sen? Nu! Vsg!


         

         

    

         

         

Sen klippte jag av Karins hår mitt i allt. whhoouupps!

              

              


         

         

         

         

         

         



Tusan va många bilder!
Å jag som inte ens hade min kameran med mig.
Man måste ha tålamod med bild blogg. Fy. Pust!





Att prioritera



Här sitter jag å bekymrar mig. Jag har massor som måste fixas men ingen tid över. (Skulle kunna sluta prioritera bloggen, men nej. De blir inte kul då) De ser ut som tredje världskriget här. Efter två nya byråer trodde jag att vi skulle få ordning här.. men icke. Vi måste på loppis å sälja en massa.


De e konstigt vad man gnäller för lite..


För nu precis i Efter tio träffade Malou en tjej, hennes faster å fasterns man. Hon hade förlorat båda sina föräldrar i Tsunamin när hon va 11 år. Helt själv i Thailand å ett tag efter hon landat i Sverige fick hon reda på att hennes föräldrar va döda. Hur klarar man någt sånt? Hur kan man gå vidare? Ingen förtjänar något sådant!


Sjukt vad det händer grejer medans jag klagar på att jag äger alldeles för många grejer som måste säljas. FY FAN!



Vad är egentligen viktigt?



Hard work work


Från arbetslös till storjobbare. För nu står jag på olika scheman mån.tis.ons.tors.fre.lör.sön.mån.tis. Puh. De tar på krafterna vill jag lov. Think money!


Alex hämtade mig när jag slutade klockan 20. Precis innan hade han varit inne på ikea å shoppat en byrå. Nu har vi två. One to go! Men det händer grejer i sovrummet. Flyttlådorna (vi har ändå bott här ett år nu. sjukt) blir sorterade & nerburna i förrådet el liknande. Skööönt å få bort skiten. Snart snart snart ska de se ut som ett riktigt hem här. Å då ska vi ha inflyttningsfest :D weei!


När jag får min första lön (första riktiga lönen på över 1 år) ska jag shoppa järnet. Sen ska jag spara. men först shoppa.



Å förresten. Den där killen som vi smygfotat har läst inlägget. Fler läsare till mig & en dejt till Erica. De e väl bra? Så... om de e nån mer som har hittat en heting på stan, kontakta mig så lägger jag ut bild. Jag kan ju bli som match.com. Matchmaking Becca. That´s me! Kärleken spirar här på bloggen. Sen när de går bra.. då måste jag få nått mer än fler läsare. Ska klura på den ett tag...


Sääängen!



Vår trip till Växjö


 


Ja för där va vi, jag & Alex, lördag till söndag. För det första va de så klart himla trevligt å träffa Emma & Linda men framförallt väldigt kul å se hur dom bor. Om jag ska plugga i Växjö så vill jag me bo på campus. Tror jag. De verkar så mysigt på nått sätt. Som en egen liten by. Vi blv iaf bjudna på mat. Asgod (As) lasagne. Sen drack vi lite vin å grejer innan Sivans. Man har ju hört en del om de stället. Nice måste jag säg. Skön å väldigt varierad dansmusik, revlig folk, billig dricka å bra luftkonditionering. De stängde klockan två vilket också va tiden för vår hemgång.






    



               


         

         

         



              



         

              

         

              

    

    

De va den roliga kvällen. Sen sov vi gott innan det bjöds på frukost. En promenad i området hann vi också med innan vi tog pärlan tillbax till Jönnet igen.

              

    

    





 

Tack Emma & Linda!




Nej fy

Jag orkar varkligen inte nu.



Helgen i Växjö hos Emma & Linda har iaf varit fantastiskt rolig! Jag vill dit igen.. nuuu!



Uppdatering med bilder i mon!



Party Party


Nu drar vi till Växjö!!!
Emma here we come!!




Ses i mon kväll igen!



I´m such a bitch!



Född i oxens tecken. I kinesiska åren me för den delen. Envis. Yes box.
Det började redan när jag va liten. 1½ å jag skulle bestämt själv välja vilka kläder som passade för dagen. Fick ofta bakslag & mamma & pappa visade vilka som bestämde. På ett bra sätt så klart. Men en gång när pappa inte orkade tjabba emot blev jag överlycklig. 1 år å 8 månader å vi skulle hälsa på mamma & erica på bb. Det va strumpbyxor bak å fram. Tröja ut å in & alla mönster som man kan komma på i en härlig blandning. Då va jag glad.
Jag har också lyckats låsa ute mamma när jag va 1½. Passade på när hon hämtade posten i morgonrocken. Hon fick gå in till grannen & ringa hem pappa från jobbet medans jag så glatt stog innanför fönstret, vinkade & vägrade låsa upp.
Jag vägrade åka skridskor om jag inte fick ett par blåa. Sagt & gjort. Mina vita fina skridskor fick målas blåa å sen åkte jag som en prinsessa.


Det finns många historier. Å jag kommer såklart inte ihåg allt. Återberättat av diverse familjemedlemmer.
Å jag e fortfarande lika envis. Förr slängde jag mig på golvet å skrek. Nu blir jag sur. Blir det inte som jag vill.. Då jävlar!!

Sirapsblad



Kom ni ihåg dom?
Jag åt iaf sånna på vägen hem från skolan. Hela diket va fulla av sirapsbladen. Så igår när jag va ute å gick hittade jag dom (kanske. för jag kom inte ihåg exakt hur dom ser ut). Men aldrig att jag skulle plocka upp å käka. Örk. Gällde de liv eller död.. såklart. Men när jag va liten käkade jag dom för att jag inte hade så mkt mer å göra när jag gick hemåt. Kanske för att jag tyckte att dom va lite goda med..







Jackass the movie



Den sitter Alex å kollar på nu. Jag klöks varje gång jag kollar upp. Bara ljudet av allt dom håller på med få mig att må illa. Förstår inte hur dom kan utsätta sig för allt. Sjukt. Vissa grejer e ju rätt roliga iof. Men shit.. ibland undrar man... Sååå äckligt!!!






Sova va de va?



 





& vi fortsatte

som jag lovade.



Vi lagade alltså käk.

    

         

    

Riktigt gotd mat. Min favorit förmodligen. Å den där såsen. Världens godaste! Mmmm!



Å vi har faktiskt Vättenutsikt från balkongen. Om man hänger lite lite över räcket.



Mamma blev lite ompysslad. Jag fixade frillan & Erica sminkade. Vilken lyx va? Fast de e hon värd!

Å pappa fick bpde strumpor å skor av mamma idag. Han e lite dålig på å shoppa själv. Såhär blev resultatet.

    

Haha.

        

    

Sen va vi redo för Karlssons. Skorna & Tröjan är by the way ett, eller två, av dagens kap!

         

         

         


De e härligt med familjedagar tycker jag! <3



 


Nu väntar sängen. Sen Växjö å Emma Swanen i mon. weeii :)



En dag på a6 med mamma & syster

Det gillar vi!





Jag fick min efterlängtade trippeltång i bilen. Gött mos!

På Din sko hittade jag ett par aaasss snygga skor. I fell in love! Men jag e stor som en jätte redan. Å med dom på såg va jag huvudet högre än alla inne i affären. Nej. Inte just då. Men jag kanske köper senare. Det är ju ändå väldigt inne med skyhöga klackar. Så om alla andra börjar använda de så kan ju jag använda lite höga klackar. Eller?

    

Sen går vi vidare till Lindex. Vi lyckas gå därifrån med tre kassar. En var. Rea sitter fint å jag tycker faktiskt att man kan hitta en del fint där. Å alla man känner har inte en lika dan. Som med Gina.

         

Efter lindex va de dags för ännu tre kassar. Specsavers å senilband. Jag har nu även ett i guld!

    

Efter en hel del andra affärer & många fynd satt vi oss för fika.

    

Erica spanade in en snygg kille. Så mamma fick låtsas ta kort på oss men zoomade in honom. Så om du ser detta så skulle min syster vilja ha en dejt me dig! OK?



Det fick räcka. Vi drog vidare till maxi å sen coop (eftersom den varmrökta laxen va slut på maxi).

              

    


Sen åkte vi hem. Fixade käk. Varmrökt lax, kokt potatis & senapssås. Smarrigt!! Men bilder kommer senare. För nu ska vi göra stan. Tänkt ansluta till resten av familjen. Ett glas rött på Karlsson.. för där jobbar Tina ikväll.



Som sagt. mer blogg later! PÖSS!


Migrän



Ja för runt lunchtid på jobbet började huvudvärken komma krypandes. Jag började må illa & bli lite smått yr. Så där står jag med 5 kunder kvar å klippa. & hur mkt jag än försöker å va glad, trevlig & prata på gick de inge vidare. Kunderna blev nöjda med frisyrerna iaf & det fick räcka. Jag ville bara hem. Migrän är inte å leka med för er som aldrig haft. Vanlig huvudvärk är a pice of cake jämfört. Fick fitt första migrän anfall när jag va 2,5 år. Doktorn trodde på hjärnskakning. Sen körde de på. Lagom ofta. Å jag spydde som en gris varje gång. Sen började jag med idrott & andra aktiviteter. Efter varje cup, scoutläger eller liknande slog det ut. Det va då spänningarna släppte. Vitlök & lakrits va bovar också. Sen växte det bort trodde jag. Har inte haft mer än ett eller två anfall sedan högstadiet. Men nu va det alltså dags igen. Jag vet att tabletter + sova brukar va en vinnande kombination för min del. Att hitta en ok skön position är däremot svårt. Det känns som om huvudet ska sprängas vilken sekund som helst. Men jag lyckades tillslut & vaknade nån timme senare med mindre ont. Idag är den helt borta. Fyyy. Jag vill inte ens utsätta min värsta fiende för migrän. Kan det varit spänningarna för två nya jobb? Eller kan massagen ha påverkat? I don´t know! Vet bara att jag inte vill ha tillbaka skiten!







RSS 2.0