Good shit




Jag har fastnat i Danko Jones album "Below the Belt". Kollar igenom låtar, artister, album på min ipod men det slutar alltid likadant. På väg till jobbet, hem ifrån jobbet. Så fort lurarna är på. Danko Jones & jag!



En fet lön



Jag ska inte gnälla. Idag träffade jag en tjej som ska jobba 32 dagar i rad. 32 dagar. Det är en hel månad. Det är sjukt om något! Vart tog livet vägen? Sommaren. 32 dagar??!



Jobbelijobbjobb


Det är mycket jobb nu. Denna veckan jobbar jag 6 dagar & 49 timmar. Jag jobbar 5 helger (förmodligen 6) i rad (dock inte alla hela å så har jag bytt så jag får skylla mig själv). Men det är kul. Jag älskar mitt jobb. Synd bara att det inte ger mig några pengar, typ. Ett års fattigdom till å sen hoppas jag på förändring.

Ja å eftersom jag ställer upp å jobbar mycket nu så får jag igen det. Tell you more about that later!





Kärlek




"Hur många gånger jag än säger till dig att jag älskar dig så känns de ändå inte som jag får fram det jag verkligen känner. Jag letar efter något större. Jag mer än älskar dig. Jag vill leva med dig, på riktigt hela livet. Du har ett stort hjärta & jag är världens lyckligaste som har en plats där! <3"




Dagen efter


När jag vaknade upp i söndags mådde jag förjävligt. Jag hade lovat fika hos mig kl 12. Det gick inte. Min bästa vän den morgonen va skurhinken. Örk! Länge sen jag mådde så dåligt fysiskt. Ulrik är en otrevlig typ.

Jag flyttade iaf fram fikan till 13. Gick på willys med smink utsmetat i hela ansiktet, likblek, med löshåret sen gårdagen & oborstade tänder. Tänkte bakat eller iaf köpt paj som man slänger ihop & glass. Det blev de första bästa jag såg. Muffins, gifflar å några torra kex.

Linda anlände först å såg hur jag mådde. Men det gick fort över. Gränsen va nådd å jag mådde bättre på bara några minuter. Tack för de!


Lina hade bakat. Tur :)


Lina, Linda, Eva, Emma, Cicci, Texas, Tina.

En som bor i Malmö, en i Göteborg, en i Abu Dhabi, 3 i karlshamnsområdet & jag i Sthlm. Inte lätt å få ihop de.. Men jag älskar när vi lyckas!



lördag på östersjöfestivalen



Det blev alltså taxi in till stan på lördagskvällen. Jag, Cicci & Sofie drog en förkrök hos sistnämnda. Det bjöds på mat & grejer. Mysigt. Inte igår jag drack vin ihop med Cicci.

Å jag glömde min kamera hemma. El hade kameran med men glömde batteriet. Fan me! Tur att iphonen tar okej bilder.. ibland. Inte i lördags kväll!







Sen gick vi ut. Brasseri Fridolf & &vin fick dela på oss. En snabbis i båtentältet när vi gick imellan bara.




Sjukt rolig bild. Iaf för oss.. & er.. som känner oss. El?




Emelie & Cicci

När de va dags för hemgång mötte jag upp Alex & Joel!




Fina!


Jag sov som en stock den natten!







På väg hem


I lördags åkte jag ner till Blekinge. Östersjöfestivalen hägrade & många av mina vänner som jag inte träffat på länge va hemma. Men så va de tåget.. 4 timmar sent. Fatta 4 timmar. Jag höll mig länge men till slut satt jag där med tårar i ögonen mitt emot en tant som tyckte synd om mig. Tur för mig att jag har underbara vänner. Linda hämtade mig i Kristianstad å jag tjänade en timme.


Glad precis innan avfärd


& en bit in på tågresan


Snabbt på med smink


& ny outfit.


Tågförsening=taxi in till stan=några hundra fattigare & ännu mer förbannad!!!






Jobb som frisör?



Är du frisör med gesäll?
Vill du ha jobb i Sthlm?

http://nikita.easycruit.com/intranet/sweden/vacancy/577668/16935?iso=no


Vi söker en ny medarbetar dirr!


Huvudbonad



Okej. Det är dags för kräftskiva i Jkpg. Förra årets skördefest. Precis som då är det huvudbonad som gäller. Ribban sattes högt av göteborgarna då.. Nu är det vår tur att glänsa. Men hur?


Som vi såg ut i håret förra året:




















Förslag tack!




Det går inte beskriva med ord



http://www.aftonbladet.se/nyheter/terrordadetinorge/article13382514.ab


Det är helt ofattbart att det finns människor som anser sig själva ha rätten att bestämma om andras liv eller död. Att det finns människor som mår bra av att dränka familjer i sorg. Att det finns människor som i 9 år kan planera något som vi andra inte ens kan se hända, när det redan hänt. Det går inte med ord beskriva de hat jag känner mot denna människan & mot alla de som hyllar & står bakom honom.


Det är på samma gång otroligt fint att det finns människor som räddar andra före sig själva, som tänker klart. Det finns de med stora guldhjärtan. Stine, vilken hjälte i denna tragedin. Underbara människa!




Som heroin



Jag funderar på köpstopp i augusti. Från & med nu egentligen. Inte för att jag vill. För att jag måste. För att pengarna blir färre på kontot å för att varje galje redan är klädd med minst tre plagg. För att jag ska tatuera mig snart & för att jag vill till solen & Erica på min lilla semester. Can I do that? 25 juli till 6 september!






Ja, jag vet!



Jag får väl be om ursäkt. Som alla andra i sommatider. Min ursäkt beror desvärre på annat än ledig tid. Jag jobbar mest.

Iaf. på torsdag är jag ledig. Då ska ni bli uppdaterade. Jag har ju varit i K-hamn i helgen. Tågen har varit sjukt försenade å jag har varit sjutk förbannad, jag har druckit lite för mkt mintuu (iiiigen) å mått värre än någonsin dagen efter, har haft mysfika med fina vänner & sovit tillsammans med min fina kille.

Men på torsdag hönni!




Glad i hjärtat!



Jag har bokat. Nu ska jag sluta lipa å se fram emot lördag & söndag!








Fuck off and die



Ikväll spelar Maggio i Karlshamn.. å här sitter jag å lipar. Mest för att jag inte kommer hem, eller för att det kostar sjukt mkt å komma hem & lite för att jag har grym huvuvärk. Ahhh. Jag är sjukt ledsen, arg & besviken nu!!

Tack Malin iaf som har försökt fixa lastbilsskjuts till mig. Väldigt snällt!




Mammi & Pappi



Har jag berättat att mamma & pappa är på Kos i 2 veckor? & att dom sen bara ska va hemma en vecka för att åka vidare till Magaluf i 10 dagar? Avundsjuk? Nää inte alls!

Läs deras blogg vett ja!






Vi tömde Willys




Så nu innehåller vårt kylskåp mer än alkohol!



Puh!




I vårt kylskåp



Där finns just nu 3 boxar rosé, 2 flaskor rosé, 1 flaska mousserande, 1 flaska baileys, 2 flaskor minttu, 2 flaskor vitt, 1 flaska absolut vodka & 1 flaska rom.

Nu ska vi storhandla. & det på Willys.. inte systemet!


Emmy & jag!



Komsi Komsi



Jag kan inte annat än längta lite till hösten faktiskt. Då är det helt säkert att Bella flyttar till Sthlm. Ja redan om 3 veckor :D Både Sandra & Erica letar jobb & lägenhet i Sthlm & kommer med stor säkerhet flytta hit snart. Martina & Linus är väl fortfarande lite veliga men har iaf en fot (eller några tår) i Sthlm. Å det finns fler å jobba på.. Som iaf är lite sugna. De kommer bli en bra höst vill jag lova!

Jag & Bella


Jag & Sandra


Jag & Erica

Hahahaha. jag är rolig.

Martina & Linus




Kärlek!



I natt jag drömde..



I natt gifte jag mig. Eller jag kom inte riktigt dit men på god väg. Jag hade en stor blå klänning på mig. Ganska ljus marinblå. Den hade puff armar & en stor kjol av tyll. På framsidan satt 6 stora guldknappar. Jag hade lånat den av farmor (å nej, farmor har nog ingen sån klänning). Precis innan det va dags för ingång i kyrkan uppdaterade jag min facebook status. "Är det någon i Sthlm som ska ut ikväll?". Då tänkte jag åka ifrån k-hamn efter bröllopet å gå ut. Eller om det va tvärt om. Att jag gifte mig i Sthlm & ville gå ut i K-hamn. Som läppstift hade jag en shake. Jag ville ha den där sandgråa färgen.. Men mamma hade blandat den alldeles för tunn så jag hällde på hela klänningen. Sen började jag lipa så allt smink försvann. Ja.. Ungefär så långt kom jag. Lipandes i entren till kyrkan med en fläckig klänning. Fint bröllop va?


Hur tyder man denna dröm?



Överraska mig!


Jag längtar till den dagen då någon överraskar mig med en stor, stor fest i min ära. Frågan är om det någonsin kommer hända. Om jag vågar chansa. Är det något som jag tycker är värt å fira så ställer jag förmodligen till med partaj själv.. För tänk om det inte blir någon överraskning å jag inte blir firad. Nä de går inte!

Men om någon skulle få för sig att överraska mig.. Se då till att jag ändå tror att jag ska på fest så jag är uppklädd & fin. Fan ta den som drar med mig på fest i min ära när jag ser ut som piss. Okej?!


Min 25års fest. Som jag själv fixade. Jag vågade inte annat!


Syrran fixar Mojitos som välkomstdrink.


Första fina sommardagen förra året & vi kunde sitta ute med våra mojitos!




Dajjen om all way från Malmö!


Jag & mina systrar va lekledare!


Å här har vi gästerna!


Hitta din partner & ditt lag.. Utan snack!




Å sen mat, öl, cider & vin.


Jag tror att de e fler än jag som gillar hattar & sånt.






Pålle höll fint tal & sjöng snapsvisa om laxen.. ja.. nått om laxen!


Irländsjulafton.










Sen hoppade vi säck.




& drack snaps.






Efterrätt


Å så sjöng dom för mig!


Å jag fick presenter!




Mingel.


& öl genom sugrör tävling.




Fot mot öra, hand mot rumpa, tunga mot tunga.. osv.








Lagfoto




Å de vinnande laget. Eller jag kom inte ihåg vilka som vann.. men kan inte tänka mig annat än att det va mitt lag ;P














Sen gick vi all in för discodans




















Sen hade vi spritbord på Karlssons.











Sen gick vi på discodansen igen.




Ja.. å sen slutade de som de gjorde.



Nu när jag tänker tillbaka så va de en väldigt lyckad fest. De tycker jag iaf! :)
Eller?





Jag ljög



Okej. Jag ljög igår. Jag kommer fortsätta tjata om att jag vill åka hem i helgen. Jag vill jätte gärna. Å nu har jag hittat andra färdmedel & priset har sänkts från 2000 till 1300. Fortfarande dyrt :/ Jag ska leta vidare & hoppas att något bra dyker upp. Jag hoppas alltså fortfarande. Om någon vill bära mig på ryggen, flyga mig i luftballong, ta med mig i kajaken.. what ever. Jag är öppen för förslag!! Ta mig ner till Ellholm på fredag, snälla!


Östersjöfestivalen 2010



















































































Ni ser ju. Alla är glada. Det är bara en enda stor fest tisdagkväll till söndag morgon!
Sa jag att jag vill hem?




God natt







Wzup?



Det är väl typ bestämt att jag inte kommer till Karlshamn i helgen. Om ingen vill bjuda mig på resan förståss?!

Det är däremot bestämt att jag gör Jkpg & kräftskivan den 6 augusti. Jag är glad för det!

Å nu ska jag sluta tjata om de där!




FUCK



Det kostar typ 2000 spänn för mig att komma hem i helgen. Jag har egentligen inte råd. Å jag är inte speciellt intresserad av Östersjöfestivalen i sig. Men Alex ska dit, vänner som jag inte träffat på länge ska dit, Snygging är hemma själv & behöver nog lite närhet. (ps. hon har kattvakt). Åhh. Vet inte hur jag ska göra. Jag vill sjukt gärna hem. Men 2000 spänn.. å det går inte direkt snåla när man är hemma heller. Då blir det alkohol ute, taxi hem, mat ute osv.

Jag vill kramas med mina vänner, gosa med Alex & klia Snygging bakom örat!



Å för er som inte vet så är Snygging min katt! (som bor hos mamma & pappa i elleholm för tillfället)





Ge mig närhet



Idag är jag lite ledsen i hjärtat. Känner mig sjukt ensam & oönskad. Kanske ingen anledning egentligen. Men idag är det jobbigt. Jag hatar att inte va nära min familj & pojkvän. Jag hatar det så mycket!




Jag vann!!



I natt hatr jag mest drömt om paradise hotel. Det va ingen parcermoni eller nått så de va en lugn natt. Men för ett tag sen.. Då drömde jag att jag va med i en tävling. Typ som gladiatorerna. Jag drömde bara om (eller kommer iaf bara ihåg) en deltävling. Vi skulle hoppa i en pool. Typ 25 meters pool. Simma över till andra sidan. Upp å sen göra massa grejer på land.. Å sen ner igen & tillbaka till andra sidan. Å så skulle vi göra det om & om igen några gånger. Min första tanke va: Nä nu är jag körd. Jag simmar ju jätte sakta. Tänkte att jag kanske har en chans om jag lyckas hoppa jätte långt å slipper simma så mkt.. Så när det va dags hoppade jag upp i luften, la mig raklång & sköts som en raket över till andra sidan & plumsade i vid 24 meter. Varje gång lyckades jag med de å va helt överlägsen i tävlingen. YEAAAH!! De va en bra dröm!





What to do on a ledig dag!?


Idag på min lediga dag har jag:

*Tvättat (även om någon från början snodde min tvättid. Jag skrev en (kanske lite arg) lapp. Hon ringde å bad om ursäkt)
*Sprungit runt sjön & styrkat i gräset. (måste kolla upp mitt knä igen, aj)
*Kollat på typ tusen Paradise Hotel Danmark avsnitt. (Kanske inte tusen.. Men många)
*Solat. (Jag fuskade. Har man ingen semester så får man väl?)
*Gjort inpackning. (Jag lever tyvärr inte som jag lär. Mitt hår mår dåligt)
*Målat naglarna. (Olika färger denna gången med.. Men inte samma. Om ni förstår?)
*Rakat benen. (Vilken härlig len känsla)
*Bytt från Hotell & Restaurangfacket till Handels. (Det va väl på tiden!!)
*& sist men inte minst.. Ägnat mycket tid åt att få ihop resorna till Mörrum & Jkpg. (Jag vill SÅÅ gärna)

                       
                                         Om jag kommer på kräftis så ska jag dansa precis såhär. Fint väl?



DÖÖ.. igen!



Nu är jag sjukt förbannad. Den som har snott min tvättid förtjänar stryk!!!!!!
Vem gör sånt??? Skäms!!!




Snart är sommaren slut



Å så jobbar jag fortfarande på att kunna ta mig till kräftskivan i Jkpg den 6 augusti. Jobbar till 16 på lördagen.. Så i bästa fall kanske jag kan lyckas byta söndagen å åka dirr efter jobbet på lördagen. Hinner jag då? Puh!




Skördefesten 2010




Huston, we got a problem!


Jag försöker hitta resor hem på fredag (Det är ju Östersjöfestivalen tisdag-lördag). Jag slutar jobbet kl 20 vilket gör allt mycket svårare.
Såhär ligger det till:

*Blekingeflyg har inga flyg den den 23e & de två avgångar dom har den 22e går innan jag slutat jobba.
*SAS har inga avgångar den 22 eller den 23e.
*SJ har endast natttåg. Då är jag framme i Hässleholm 5.20 å sen måste jag vänta där till 7.13 när tåget till Mörrum går.

Jag har kollat flyg till växjö & till Malmö. Malmö funkar.. Men därefter är det kört. Det skulle bli lååång väntan i Malmö innan tågen går.

Så mitt hopp ligger nu i att någon kör från Sthlm till Mörrum den 22e juli kl 20.30. De måste de väl va någon som gör? Eller att någon kör från Malmö till Mörrum vid 23 tiden. Kört alltså!

Eller om jag lyckas få lite ledigt på fredag kväll & kan åka tåget kl 18.21. Vilket iof är nästintill omöjligt då jag jobbar själv.

Eller så tar jag bara nattåget.

HJÄLP?!






Torsdagar är myskväll

Iaf nu så länge The Killing går på 4an..


När jag kom hem från jobbet bjöds det på korvstroganoff & potatismos, gin&tonic, vattenmelon & annanas. Vilken härlig kombination va?

                              


Å förresten så blir jag sjukt ledsen & arg över The Killing!



Det händer grejer här



Nu hade det suttit fint med ett litet ljug. Ett hittepå. En vit lögn. Men jag har lovat mina släktingar att inte ljuga mer. När jag velat spexa till bloggen lite å hittat på att jag ska va med i Halv åtta hos mig, när jag lagt ut bilder på min gravidmage (som inte alls va gravid) & när jag berättat om värsta slagsmålet som jag varit med om.. Då har dom trott på allt. Å inget har varit sant.

Frågan är bara vad jag skulle skrivit idag. Kanske att jag klippte paradise hotell Cimon innan. Han va skön. Vi ska festa ihop snart. På måndag som det ser ut nu.. för jag är ledig på tisdag. Nice! Sant eller Falskt?!






DÖÖ era jävlar, DÖÖ!!!


Igår natt drömde jag om spindlar igen. Med jämna mellanrum dyker dom upp.. men på senare tid har det varit alldeles för mkt. Igår drömde jag om en jättestor (2cm) svart spindel som hängde ner i sin tråd precis framför ögonen på mig. Jag vaknar av att jag slänger täcket på spindlen (som inte finns), reser mig upp å kryper bort i fotänden på sängen. Allt detta på en halv sekunde ungefär. Förmodligen skrek jag lite med för Emmy vaknade. "Hur mår du?" "Är du okej?".

De skulle väl va de negativa med sommaren. Gör dom verkligen någon nytta? Jag hatar dom. Är sjukt rädd å önskar död åt alla spindlar i världen. DÖÖ!!!!



Jag vill till Jkpg på kräftskiva ju!


Jag funderar på att åka hem över Östersjöfestivalen. Är bara ledig lör & sön. Hoppades på fredag också men det ser mörkt ut. Men.. Så är Lina, Cicci, Emma & Alex hemma. Å Linda & Ewa är också där. Kanske är det värt det ändå?!

Den 6 augusti är det kräftskiva i Jkpg. Flax fixar (å grymt bra dessutom). En typ av repris på förra årets skördefest. Jag vill vill vill dit!! Men så jobbar jag. Å 4 helger i rad dessutom vilket gör det svårt å byta. Jag vill såå gärna! Fan. Nä, jag blir arg när jag tänker på de. Vem ska annars stå på dansgolvet & skrika "JAG VILL INTE HEM!!!" mitt i natten? Ha?

Kanske är det bra. Jag älskar mitt jobb å så gör jag inte av med några pengar. Men hur kul är det å missa allt, alltid. De där med helgjobb alltså! Missförstå mig rätt. Jag behöver helgerna för pengarnas skull å jag trivs som fisken när jag är där.. MEN.. Det är på helgerna det händer. Det är då man blir bjuden på grejer. Vem ställer till med en kräftis en måndag kväll lixom? (Jag skulle uppskatta om någon vill bjuda mig på fest en måndag, en ledig måndag) FUCK!

Å så tycker jag det är jobbigt å be om ledigt hela tiden! Typsikt!

Hoppas att v 36 löser sig iaf. Då drar jag till Magaluf! weeiihoo!


Östersjöfestivalen 2010


Skördefesten 2010






Jag saknar dig



Idag saknar jag min kille ännu mer än vanligt. Alltid sådär extra jobbigt när vi har träffats, fått sova ihop osv. Vakna upp själv? Va e de? Å så vet vi inte alls när vi ses nästa gång. It better be soon! För nu är det jobbigt...

Distansförhållande är inget jag rekomenderar, men vill man så går det. De måste lixom gå. Så länge man ser ett slut på det. Nu har jag iof tappat mitt slut.. Trodde att det skulle va vi igen i november. Men inte. April tidigast. Usch!

Men.. Så vill jag också va med honom alltid, hela livet. Då får man stå ut!







Igår kväll då!


Vi började med ett kvällsdopp. Eller, Alex började med ett kvällsdopp!


De va såååå roligt ;) (eller va de jag som körde pippifåglen?!?)


En sväng in till Norrköping city för inhandling av mat osv. Sen gjorde vis oss en picknick å satt oss vid havet.







Nu ska jag sola för de e fin fint väder här idag. Weeeiiihoo!!!




På Alex jobb









Älska det du gör



Idag är det exakt en månad kvar tills jag ska tatuera mig. Jag börjar bli lite nervös. Inte för att det ska göra ont å så.. För att jag ska ångra mig. Men samtidigt... jag ska göra en tatuering som passar mig nu. Som ligger i tiden. Å hur jag än gör så kommer denhär tiden & känslan jag har nu alltid finnas kvar hos mig. En period i mitt liv som ska printas ner på min arm. Å jag gillar tiden, perioden. Jo.. Jag kommer bli nöjd! Jag är säker! IIHHHHHH :)





Hos min kärlek



Igår efter jobbet åkte jag till Norrköping & Alex. Han har praktik här i Jonsberg skärgård. Jag är ledig måndag & tisdag så tänkte passa på.

Så.. när jag kom hit igår vid 22 hade Alex fixat med mat å grejer. Det luktade tändvätska & kol. Som jag tjatar om den där doften.. men jag älskar det!


Till å med lite tända ljus & efterrätt ;)


Jag har saknat honom jätte mycket. Mysigt å få sova ihop igen!




Ett kärt återseende





En nygammal hårfärg!



Kollektiv


Finns det hjärterum så finns det stjärterum right?


Som sagt. Vår lägenhet var full när jag vaknade för jobb i morse!


2 i vardagsrummet


1 på balkongen. Å jävlar va jag skrattade när jag upptäckte Jacob där.

Å så tre i sovrummet. Det snarkades i varje rum. Lite mysigt tycker jag. Speciellt med Sävsjöfolk! Å då menar jag inte snarkandet.. Utan kollektivkänslan!




Mojito



Igår körde vi Mojitokväll as said. Jag jobbade först & idag.. Så det blev myskläder & ingen utgång för mig. Vi tänkte all mexican först med tacos å sånt. Krångligt va? Hämtmat & Indiskt fick det bli.


Indiskt & mojito. Fin kombo!


Josse gick den snabba bartenderskolan.


Nöjda över ett fint resultat.


Å så lagfoto på gänget som gick ut!


När jag vaknade i morse bodde det 6 pers hos oss! Vi kör bilder på de me sen va!?






Kvällsaktiviteter



Igår efter jobbet hade jag & Emmy myskväll. Vi grillade korv, kollade på film, klippte Es lugg & färgade mitt hår + bryn.  



Ikväll kör vi på Mojitokväll!






Hemma



Sista frukosten hemma i Elleholm igår. Jag bestämde vad, mamma fixade. Bra uppdelning?!



PANNKAKOR!! :)

Jag hade även beställt fint väder.. Antar att man inte kan få allt. PN i soffan blev de istället. Tills solen tittade fram mot eftermiddagen. Gick igenom huset tusen gånger för att hitta alla mina grejer. Övervikt & en heavy lapp.. så allt borde va me!



Sen drog jag mig tillbaka till Sthlm!



Sthlm är vackert.. men jag känner lite ångest i hjärtat. Förmodligen för rutinerna, vardagen. Jag längtar efter semester!





Jag vill inte



Min sista lediga dag. Jag vill inte. Jag vill inte tillbaka. All inclusive i Elleholm är rätt nice faktiskt. Jag trivs här. Med ledigheten, mamma & pappa, lugnet, god mat, Snygging, spontanutflykter osv. Ångest!


Myskväll med mammi & pappi i soffan 




Teater



I kväll har vi varit på utomhusteater på Kastellet. De tre musketörerna. Himla mysigt. Klarblå himmel, picknickväska & underhållning.


Min nya jumpsuit in action


Lite rosé på bryggan innan båten gick över till Kastellet








Picknick med kex & ost, melon, annanas, oliver, choklad & rosé i pausen.








Hej då Kastellet!


Super mysig kväll!




Underbart


Såhär har jag sett ut hela dagen!



Förrutom den där korta stunden när vi va en sväng på systemet för rosé till kvällens uteteater. Mys!




Nytt från Karlshamn




Klänning


Blus


Jumpsuit


Ear Cuff


Å så lite underkläder på de me!
Fint!




På besök i Listerby



Vi va hos gammelfaster Gunnel idag. Hemlagad jordgubbskräm & massvis med kakor. Mums!


Gammelfarmor & mamma.


Mamma, nästkusinen Freja, nästkusinen Lova, Gunnel & gammelfarmor Alva.


Superfint hus


Å världens finaste trädgård. Här kan man hitta allt inom frukt & grönsaker!




Sen åkte jag & mamma vidare in till stan. Shopping & mjukglass på torget!


När vi kom hem hittade vi pappa såhär!




Älskar mina öron idag

Även om jag helst hade velat ha lite utåtstående öron...






Gubben är min favorit!








Frukost





& nu är vi på väg till Listerby & mammas faster Gunnel. Jag, mamma & gammelfarmor 92år!




Måndag kväll



Jag stannade kvar en stund i stan igår. Tog en sväng inom solariet. Va de än är för väder så ska jag få lite lite färg på min ledighet. Så det så!

Fick lite gjort när jag kom hem med. Klippte mamma (som jag färgade dagen innan), klippte pappa & tog en löpis upp till Mörrum & tillbaka. 4,2 exakt. Lite i trädgården å sen va jag klar!




Mysigt..







Buuu



Okej.. Blogg.se vill inte ladda upp några bilder idag :/ Jag är irriterad. Återkommer imorgon!




Glassbåten done



Så. Efter frullen på altanen hämtade Linda & William upp mig för en tur på stan.



Det är mycket rea nu å jag fick med mig två blusar hem. Billigt & snyggt. Jag visar sen. Tror jag.. Jag brukar ju aldrig hålla det jag lovar här. Iaf. Det är mysigt i Karlshamn. Många nya affärer är uppstartade sen jag va nere sist.. å jag träffade flera jag känner. Småstäder är härliga på det sättet.

Sist men inte minst käkde vi på glassbåten. MMM! De va många år sen sist!









Linda, bebis & William :)


Jätte mysigt å umågs lite. Det blir för sällan men många mil mellan :/








Nytt kort










Livet


Idag blev de frulle på altanen med mamma & Snygging.





De här med hus, altan, gräsmatta, lugnet & den frisk luften.. Det är något speciellt!


Nu stan & glssbåten med Linda & William! :)







Feeesk


Vi va inne å käkade på Rökeriet i Karlshamn tidigare idag. Jag, mamma & pappa.



Makrill, gravad & rökt lax, räkor, stekt sill, räksallad, bönsallad, potatismos & hovmästarsås. Goo blandning!



Restaurangen ligger såå fint precis intill bryggan, hamnen & vattnet.



Å så hittade vi en båt som nästan precis såg ut som vår gamla.



Mysig kväll i fin fint väder & jag har prickat av en grej på önskelistan över to do things när jag är hemma!








Frihet











Härliga lediga söndag


Jag & mamma gick en promenad upp till Mörrum innan. Det är inte långt, 2,3 km för att vara exakt. Hon handlade på Konsum & cyklade hem medans jag sprang. Lite styrka i trädgården efter det å träningspasset för idag är gjort. Inte mycket.. men det får räcka!



Jordgubbar, glass & kaffe på de satt som en smäck!





Nu.. Duschen!





Från Skeppsmäklargatan till Solgatan



Igår passade det sig så bra att farbror Ingemar & Marina skulle köra från Sthlm till Tingsryd. Jag passade på å lifta. I Tingsryd möttes vi upp av farmor, mamma & pappa. Det luktade kol & tändvätska. Som jag längtat! Karin & Lars kom förbi en sväng. Vi hade många viktiga ämnen å lösa. Det spårade lite när vi började föreställa oss Erica med en 50 årig karl & Per-Anders med en 60 årig kvinna. Men.. Så kom vi också fram till att det är fullt möjligt!





Jag trivs!




Livet är orättvist



Igår hittade vi den här stackaren på vår balkong.



Usch. Jag & Jimmy höll ett litet tal & såg till att Lillis fick en värdig begravning.





Det är inte lätt när det är svårt



Ni vet den där McDonaldsglassen med många RR i. Jag beställer den aldrig.. För att jag inte kan. R. Djävulens hittepå. McFlurry. What?

Ungefär såhär går det till:

Hon bakom kassa: Hej!
Jag: Hej!, jag skulle vilja ha en (då tänker jag McFlurry, men säger) glass med kolasås.
Hon bakom kassan: Då blir det tio kronor! (När hon egentligen borde säga.. Vilken smak vill du ha?)

Jag tycker att all McDonlads stuff borde fråga gästerna om man egentligen vill ha en McFlurry när man beställer en glass. Tycker inte ni?

 


När jag är brun/guldig & röd















Min fina





Kärlek!




RSS 2.0