Deppig


Precis vaknat. Undrar vad jag gör här. Älskar Stockholm, älskar mitt jobb (en). Men var är mina nära? Alex, mamma, pappa & Martina. Tur för mig att Erica bor ett stenkast bort.

Måste iaf hitta egen lägenhet snart. Jag vill också komma hem!

Å nyår. I morgon tydligen. Mest sugen på täcke & mysbyxor i soffan men middag är bokat här & jag borde väl va med då.Jag lovar


Efter nyår ska jag ge er bilder från Barcelona, Teneriffa, Tinas & Linus förlovningsfest, julafton & nyår!Buuhu


Ångesten som uppstår när jag vaknar & inser att jag inte längre är i Elleholm. Saknar mamma, pappa & Snygging jätte mycket!!Mamma & jag på stan är en farlig kombination


Idag fick jag med mig en jacka, en blus, två trosor, ett par vantar, ögonbryns kniv & ett par brillor!


Som jag såg ut igår


Några få tappra själar kvar


Vi spelar vidare. Senast en runda 31. Jaha, ni vill veta vem som körde över allt motstånd? Jajemen, de va jag! Länsar släkten på parkeringspengar! ;)


Den årliga pokerturneringen på Solgatan


Runda två är precis avslutad. Gissa vem som kammade hem potten? Yes, jag. Fullständigt dominerade med fyrtal på given & sistan i samma runda. Sen fortsatte det bara. Kross! Nu är det dags för round 3.


Som jag längtat efter denna dagen


På väg till Tingsryd & Solgatan nu. Där väntar tjocka släkten. Om jag förstått det rätt kommer vi va 28-30 pers. Trångt, varmt & alldeles underbart :)

Precis som nu. Två bilar upp å inte en liten kvadratcentimeter ledig. Vi har gått all in på julklapparna!


Jag längtar


Bara några minuter till avgång nu. Hemma väntar hela familjen, en klädd gran, nykokt skinka, tomtegröt, glögg & Snygging. Låter fint va? Dee e de! Det nästan pirrar lite i magen. Hihi

Vad händer?


Aj i ryggen & aj i knäna. Kom igen nu, jobba!! Jag behöver er!Nedräkning


En halv timme tills jag börjar jobba.
8 & en halv timme tills jag slutar jobba.
10 timmar & en kvart tills planet lyfter.
11 timmar & 45 minuter tills jag är hemma i Elleholm.

Jag längtar!


Inga ord är tillräckliga!


Finaste, underbaraste SandyCay. Jag blir lycklig i hjärtat av denna vackra vän! Alla borde ha en SC!

Såhär överraskade hon mig häromdagen:


En vecka sen idag


Du är saknad, åh så saknad!


Utan en självklarhet


Igår stängde dom av vattnet i hela Liljeholmen. Något hade gått sönder. Problem på jobbet & vi fick ringa våra klippkunder å be dom tvätta håret hemma (b) å avboka våra färgkunder. Sjukt surt precis innan jul!

Å efter tankar på att shamponeringen inte funkade så kom vi oxå på att vi inte kunde bjuda på varken vatten eller kaffe, inte tvätta händerna, inte gå på toa osv.

Men ja, vissa saker behöver man göra även om man inte kan spola. Mysig toalett i slutet på dagen.

Sen tyckte vi synd om oss själva så vi åt mc donalds. El jag blev tvingad. Äter en så äter två. Det är inget man ska behöva gå igenom själv!


Jag skulle aldrig kunna bo i Norsborg!


Av den enkla anledningen att jag inte kan uttala de.

"vart bor du?"
"du vet, längst ut på den röda linjen. Dit åt"

Blev påmind häromdagen när en kille frågade vilken t-bana han skulle ta för att komma till Hornstull. Jag kunde inte säga de. Men jag försökte, vilket förmodligen lät ännu värre. Hoppas han hittade även om han fick Norsborg till något helt annat när han upprepade det jag sagt!

Testa, ni som har samma dialekt som mig. Det kan väl inte bara va jag?


Awkward?


Jag läste på en lapp i trapphuset för ett tag sen att lägenheterna skulle besiktigas då de skulle spränga i närheten. Glömt & förträngt både datum & tid.

Vid halv nio tiden plingade det på dörren. Tänkte länge om jag skulle öppna eller ej. Hade inte gjort det i vanliga fall (precis, jag är en sån) men nu ploppade besiktningen upp i bakhuvudet.

Så.. Jag öppnade. Iklädd endast morgonrock, en stram uppsatt toffs (som jag gärna skulle passa i men absolut inte gör), markerad kajalpenna under ögonen utan någon påbörjad ögonskugga. Osv..

In kliver en snygg kille i min ålder, soft stil med lite längre hår å kepa. Sa jag att han va snygg?

Så där står vi. På toaletten. Jag i morgonrock & mascaran i högsta hugg & han med sina papper å kollar kaklet. Inte varje morgon man tillbringar tid på toaletten med en okänd kille.. Men ja, de va väl trevligt!Måndagsmys


Julkalendern & te med Emmy!


Jobbet fortsätter


Den 26 ska jag sova. Sovmorgon & jag längtar!Det är jag som är Bandana!


En 45 timmars jobbhelg är över. Fredag, lördag & söndag.

Efter det tragiska beskedet vi fick i onsdags har mina känslor över jobb mixats. Det är skönt att få bygga upp en mur & koncentrera sig på något annat.. Samtidigt som den där muren är otroligt skör & inte riktigt under kontroll.

Jag känner inte igen min kropp. Att det hugger till i hjärtat & trycket över bröstet är hårt, när jag i nästa stund ler & är glad.

Men, det är ett måste. Viktigt att få utlopp för sina känslor & tänka på det som hänt.. Men också viktigt att få rymma bort en liten stund. Hur ska vi annars orka med?

Vi saknar dig Karin! 


Pimp My Phone


Nytt skal, nya lurar, armhållare. För tidig jul för min tele!


4e advent


Öppnade sista advenspaketet i morse. Ett fint armband med vacker tanke. Gjort av mamma med kärlek. Det står till å med på. Made with love!

Tack m&p <3


Tomt


Önskar att jag va i Jönköping nu. Önskar att jag kunde va med på den tysta minuten som hölls för dig i kåken idag. Gunnar höll ett fint tal & ett bildspel på dig visades. Inte ett öga va torrt. Men de va fint. Fint av Hallby handboll, fint av gästande Djurgården & fint av alla som va där.

Det är många som älskar dig, Karin!
För att tänka på något annat


Bli medlemmar här: http://campadre.se/tipsa/673554

Kostar inget, går fort, man får ta del av sjuka erbjudande, å om ni köper något så tjänar jag några kronor å köpa grejer för me. De vore snällt

Just nu kan man bland annat fynda från Frank Dandy, Shepherd, Design house Stockholm, Sexy by Sweden, Ed Hardy & det här:


Underbaraste killen. Min kille!


Jag uppdaterar min fb-status & får finaste smset.


Rymmer från mina känslor


Igår fikade jag med min vän Cicci från Göteborg. Vi träffas inte speciellt ofta men det känns alltid som igår när vi ses.

Mitt i allt fruktansvärt lyckades jag tänka på något annat. Vi pratade om allt & inget å jag berättade om dig Karin, med ett leende.

Sen bjöd hon mig på bröllop i sommar. Jag är glad för min egen skull, vem älskar inte bröllop!? Å så är jag otroligt glad för ciccis skull. Hon förtjänar det så mycket & kommer bli en väldigt vacker brud.


Som en kniv i hjärtat så fort jag vaknar


Det händer om & om igen. Jag lyckas somna & får glömma för en stund men så fort jag vaknar upprepar sig historien.

Vi saknar dig så mycket!! 


En vacker minnesstundÖnskar att jag kunde varit i Jönköping idag. I Kåken.

Dom gjorde det fint för dig där. Tände ljus & tänkte på den underbara människa du är. Dom gjorde det ihop. Jag ser det framför mig. En vacker stund.

Min älskade syster tände ett ljus från mig till dig. Jag bad henne hälsa. Hon sa att du hälsade tillbaka. Sen skickade hon en bild på alla ljusen. Där fanns en cola, en kaffe & en dosa rape me.

Jag vet att du ler & är glad nu. Det är du ju alltid!


Mitt i den hemskaste mardrömmen


Jag hör ditt skratt konstant hela tiden. Hur högt jag än spelar musik å hur mycket jag än höjjer volymen på tvn. Det där kaxiga, glada skrattet som jag fick när du gjort ett snyggt mål på mig. Å lyckan i dina ögon, lyckan för att du visste att jag blev förbannad. Ett skratt fyllt av kärlek!Älskade Karin Nordenberg 

Jag blir så ledsen, arg, frustrerad. VARFÖR? Varför nu??? Varför du?????

Du som är egen på ditt fina vis. Utan tv med sova som största hobby, näst efter handbollen. Du som syr dina egna kläder & stickar i väntan på nycklen till hallen. Du som läser serietidningar & gärna betalar för att få lägenheten städad. Du som får panik när du inte hittar snusdosan & är lycklig som ett barn när du köpt cherrycoke. Du som gärna pratar snusk & alltid får en att skratta. Dig som vi retat för 91:an i London precis som du retat mig för dina avgörande mål på mig i två dm-finaler i rad. Du som alltid får mig på bra humör & som gör oss alla till bättre handbollsspelare med din skicklighet att se de små felen. Du som har en ihopvikbar cykel. Du som lät mig klippa dig med kökssax i ett mörkt rum & med alkohol i blodet. Du som sa att jag är grym både med sax & boll. Du som alltid är glad. Du som är hård men rättvis & ÄLSKAD AV ALLA 

Världen är faan ingen rättvis plats!!!!!!!!!!


Invigning


Att slippa tvärbanan


Ikväll kom den här fina bilen, med skidorna på taket, å hämtade mig på jobbet.

Jajemen, alex har köpt bil. Fin fin! Både bilen å alex!


Första julklappen är öppnad


Av jobbet!

En kaffemugg. Man tackar! Dom måste läst min önskelista!


Sparris & bollar


I fredags diskuterade vi vinster. Triss, månadssummor å så va vi uppe i 5 miljoner kronor när jag hör mig själv säga: "då skulle jag kunna spela handboll"

Ligger det någon sanning i de? Om jag kan jobba mindre el gå utan jobb tills jag hittar ett bra dagtidsjobb.. Skulle jag då lägga pengarna på det för att kunna lira boll? (å 5 miljoner, visst. Men om jag bara fick så jag skulle klara mig)

I dagsläget skulle jag aldrig välja bort frisöryrket. Men...
Det är lite nu eller aldrig. Skippa en säsong till å jag är körd. För alltid troligtvis.

Å de senaste åren har jag varit lite av en varannan säsongare. Bra ena, dålig andra. Förra året va jag kass. Då borde väl en bra vänta?

Kände lite på en c-ungdomsboll i vikingahallen. Bambu på hal is. Men det där med å passa boll har aldrig varit min grej sen min armbåge gick i paj. Det är ivägen jag ska va!

Om jag kan va med på alla träningar & matcher utan att krabba på jobbet så är jag nog lite sugen. I så fall i ett lag med en riktig målvaktstränare. Åh, tänk en målvaktstränare.. För första gånger ever typ. Vilken lycka!


Jag längtar efter dig


Kund till mig


"Det är så viktigt med en bra klippning, jag är så glad att jag har hittat dig"


Otroligt tacksam & otroligt glad för så fina ord.
GRATTIS!


Till min fina vän Emil som kom att bli en av mina bästa vänner när jag flyttade till Sävsjö. Å han är fortfarande en av dom jag litar allra mest på å vet att jag kan prata om allt med, om jag skulle behöva.

Den 23 november fick han en liten, söt dotter. Selma! Med dom föräldrarna vet jag att hon både kommer bli snygg & genomsnäll!

Grattis till dig, fina du!


Vaknar med ångest


Sovit tio timmar. Känns som två. Slut i huvudet. Klump i magen. Inte samma leende som vanligt. Går inte ta på. Svårt att andas. Finns ingen medicin. Som om jag kvävs sakta. Hjärtat slår tunga, hårda, få slag.

På med masken & åka till jobbet. Hoppas att stenen faller. Att syret finns för mig med. Att hjärtat slår en fin melodi.

Jävla skit


I natt går jag å lägger mig med en jobbig känsla i magen...Handboll


Så.. Vi drog oss alltså till Märsta innan idag. Trodde inte de va så långt.. Men fan de va rätt tungt.

Såg iaf skånela-Trelleborg. Spännande första kvarten sen drog märstalaget iväg. Johan va duktig i Trelleborg å blev matchens lirare. Kul å se dom där skånelagrabbarna lira nått annat än beachhandboll me!

En snabb mat med Chippen & Jesper hann vi oxå med innan tåget gick! Trevligt!

Glömde ta bild under matchen.. Men såhär såg det ut.. Efter.


Erica va bakis idag


Citat som började på pedeltåget mot Märsta & slutade nån gång när vi beställt in mat:

-"De skulle va sjukt gott med pizza nu"
-"Jag ska köpa lakrits så fort vi kommer dit"
-"Nä, jag går å köper en macka"
-"Guuud va de skulle va gott med thaimat"
-"Funderar på om jag ska köpa chips ikväll... Eller kanske ostbågar"
-"Den kexchokladen ser god ut"
-"Jävlar va gott det ska bli med julskinka den 23e"

Av Erica!


Å såhär såg hon ut igår kväll:


På väg till Märsta


För att kolla Skånela-Trelleborg. Spännande!

Tack johan som firrat biljetter till oss :)


3 advent idag


& paketöppning :D

Idag hittade jag new body strumpor. Perfekt eftersom mina används väl å är typ gråa nu.

Tack m&p 


I går då


Det började med lite pyssel här hemma. Tvätt & sånt.

Vidare till söder & alex jobb, addnature, för att hämta bland annat mina klappar. Hihi nyfiken :P

Sen ett bittert besked. Vi hade laddat för Djurgården-Hallby å såg fram emot match 16.30.. Som heh.nu visade. Fel info å vi missade matchen som började 13.15.

Bittra på bondino, jag alex å Sandra, med god pizza. Meen.. Handboll blev de ändå. Pålle å hans Aranäs mötte Hammarby å vi va på plats i eriksdalshallen. Konstig handboll? Ja. Hawaii & många tekniska. Tyvärr kammade Hammarby hem poängen tillslut. Det va iaf trevligt å träffa pålle en liten snabbis!


För det är han värd


Alex har ju gått klart skolan å ska snart börja jobba i Lofsdalen. Iaf.. När jag shoppade klappar passade jag även på å köpa en lite examenspresent till min kille.

En stickad mössa & en primus kaffemugg.


Som jag trivs


Ledig dag idag. 3 lediga dagar faktiskt. Inga extra pass för jag både behöver & förtjänar lite ledigt.

Så. I förmiddags drog jag mig in mot söder för vaxning. Passade på å handla ingredienser till kvällens hemliga middag å så fredags godis förståss.

Sen har jag lagt ner hela min själ i julklappsinslagning. Papper, tejp, snören i hela lägenheten. Men fint blev de. Väntar spännt på fler hemklickade julklappar nu :)

Alex borde dyka upp snart. Det luktar sjukt mycket vitlök, idol är på & ljusen är tända. Perfekt!


SMS från chefen


Då blir man glad! :)


Fint ska de va


I år blir julklapparna från mig rosa & guldiga. I mon ska dom slås in & jag lääängtar!


Träningsvärk i armen sen igår


Shoppat för mycket?
Tränat för lite?
Shoppar för sällan?


I vilket fall så fortsatte jag idag. Innan jobbet, på lunchen. Varje ledig minut. IRL, över nätet osv. Julklappsshopping är något av det bästa!


What to do?


Jag: "kan du tänka dig å bo i Gröndal?"
Alex: "kan du tänka dig å bo i Karesuando?"Jag älskar Stockholm!


Jag har gått med ett leende på läpparna hela dagen. Eller ja, fram tills det blev alldeles för tungt iaf.


Sådär. Nu är det fritt fram å gissa vem som ska få vad!


Tack iaf


Efter lunch i närheten av medis hoppade jag på tuben där för att dra mig in till stan.

Just där jag hoppade på va det två killar som underhöll med gitarr, dragspel & sång. Fint tyckte jag. Väldigt fint.. Så jag plockade upp plånkan & tömde den på alla kontanter. Då.. Precis när jag släppt på sista myntet så hoppar dom av.. Vid Slussen!!!! De va den underhållningen.. Fint så länge det varade.. I typ 30 sekunder!Det snöar på facebook


Men på mig skiner solen! :)


Det är en lycklig dag


På väg in till söder för en lunch med alex. Han jobbar, jag är ledig. Dålig tajming? Njae, egentligen inte.. För mitt mission idag är att köpa nästan alla klappar! Däribland hans. Jag ska kasta pengarna omkring mig & känna lycka i hjärtat! Älskar att ge (och få ;P).


Hemska osanningar på natten


I natt drömde jag det värsta.. någonsin tror jag.

Jag & min familj kommer hem till farmor på julafton. Där finns ingen gran, inga julsaker, inga stjärnor eller stakar. Sådär tomt & kallt som det är på vintern om man inte myser till det med ljus & julpynt.

Farmor hade bestämt att vi inte skulle ha något julbord i år. Mackor, köttbullar & ägghalvor fick räcka.

Jag va ledsen & lite trött så gick & la mig för att vila innan resten av släkten skulle dyka upp. Ja, i drömmen va vi först på plats (kors i taket).

Sen vaknar jag (i drömmen) när hela släkten hunnit både komma & sticka igen. Jag missade dom.

Så.. Min julafton spenderades utan julpynt & gran, utan julmat & utan släkten.

Jag va ledsen när jag vaknade.. & lättad när jag insåg att det inte va sant!


Jag & fina farmor


Får man bjuda på en makron?


Igår va det andra advent & dags att öppna paket. Weei!
Ett kit med en receptbok & en sprits med olika munstycken för att kunna göra hemmagjorda makroner! Här ska bakas.. & bjudas! :)

Tack m&p! 


Idag är jag gnällig


Ni vet när näsan är fullproppad med gegga, när huvudet känns som en överfull vattenballong påväg att spricka, när slembollar i halsen varken vill upp eller ner & när ögonen svider som om två chilifrukter flyttat in.

Påväg till jobb 10-18 & 19-16.

Men.. allt känns lite bättre med Young The Giant i lurarna!


Så mycket bättre.. & det här!


Jag blir bortskämd när alex är här & ledig (& min blogg blev helt plötsligt en matblogg). När jag kommer hem från timmars slit så är ljusen tända & maten står på bordet.

Ikväll serverades kyckling med en rökig glace, coleslaw & kokt majskolv.

Alex egna betyg: "det här är nog det godaste jag någonsin lagat"

Å ja, de va sjukt gott!


Ett skepp kommer lastat


Mamma har varit i Ullared idag & jag har skickat bud. 5 styck kajalpennor. Haha. De e så jag brukar göra. Shoppa kajalpennor som andra köper fryspåsar på Ge-kås. Men dom är bra! (& billiga)

Så... Nu har jag så det räcker ett tag ;)
Fredag i huvudstaden


Bra dag på jobbet igår. Alltid va? Jag älskar mitt jobb!

The big happening igår utspelade sig på kvällen. Flax är i stan & vi va 10 pers som dejtade henne på den etiopiska restaurangen Abyssinia. Jag va trött & faktiskt lite halvsjuk (när en kvinna är riktigt förkyld) så min & alex dejt slutade där. Vi & några till drog oss hemåt medans dom tappra hade siktet inställt på Strand.

Trevligt häng på mysigt hak med skön personal! Å så va det såklart kul å träffa Flax!


Att börja jobba klockan 12.


Att vakna innan klockan ringer.
Att dricka kaffe till Nyhetsmorgon.
Att hitta en chokladbil i julkalendern.
Att tända ljus.


Om jag fick bestämma..

.. Så skulle Alex önskelista se ut såhär:

1. En årsförbrukning av antisnark piller-spray-plåster-what ever!
2. Äsch, ta en livsförbrukning.
3. Å så några extra flaskor.

kan-inte-sova!HJÄLP!


Det närmar sig gesällen. På tiden! Men jag är nervös. Mest för att jag inte ska få ihop ett gäng bra modeller.

Det är där ni kommer in. Hjälp tack! Vill du, någon du känner!?

Jag behöver:

- någon som vill permanenta sig. hur är inte klart än.
- en kille & en tjej som kan tänka sig å lägga sitt hår i mina händer. Låt mig göra vad jag vill.
- en kille att klippa klassisk herrfrisyr på (se bild nedan).

Håret måste passa in.. Men det tar vi när du anmält ditt intresse.
Du måste kunna ställa upp några pass för att jag ska kunna öva.. Å så måste du självklart kunna när det är dags för prov.

Jag klipper gratis tills det är dags. Behövs det så färgar jag också. Gillar du inte frisyren du får så kan jag klippa om dagen efter. Å så bjuder jag på skumpa!

Snälla snälla ni!

Tack :)


Inte nog med det


Systrarna Ronnysdother har också fått ett paket var för varje advent. Läängtar till söndag. Hihi!1 december


Å jag har fått en chokladkalender av mamma å pappa. Små söta figurer fyllda med choklad tillhör frukosten i 24 dagar. Vilken lycka!

Mitt i allt har jag varit ledig oxå. Min enda lediga dag denna veckan. Vi, jag & alex, har ägnat oss åt så roliga sysslor som tvätt & städ. Men lite mysigt har vi haft me. Frallefrulle, båten över till söder, promenad, lite butiktittande, mat ute osv. Nu te & tända ljus!


RSS 2.0