Mot trippelt jobb


10-19
21-09
10-16


Oskulden

Efter att ha läst på syrrans blogg att blogg.se appen äntligen va ute så slängde jag mig på AppStore. Kanske kan jag bli flitigare nu? :)

Ingen riktig test utan bild va? En på min fina kille bjuder jag på idag!


Att bli med lägenhet


Fan, jag har kärat ner mig i en lägenhet. Jag kollar bilderna om & om igen när jag sitter vid datorn, jag drömmer om bilderna & planerar möbler när jag jobbar, jag pratar med kunder om området, jag önskar innerligt att det va läge nu (eller att det är inflytt om ganska lång tid. typ april?). Fuck va jag vill ha den. Den är typ perfekt! Förrutom att den ligger på 3e våningen utan hiss (jag har typ lovat mamma å pappa att dom ska slippa flytta till eller ifrån en lägenhet utan hiss igen), att balkongen är lite liten &.. nä, de va inget mer. Inte så mkt att klaga på va? Ja å så måste toan göras om & kanske byggas ut (ni förstår att jag tänkt). Men de är ingen kris & inget mina nära inte kan fixa.

1 600 000:-
1900:- /mån
57kvm
3 rum
2,70 i takhöjd
Balkong i söderläge
50 meter till tunnelbanan
Supernära till söder, naturen (Alex krav), till mitt jobb osv.

Å så ska det byggas massor runt vilket i sin tur betyder att värdet på lägenheten förmodligen stiger rätt rejält! ;)


JAG VILL HA!




Pureology


Vi har fått in Pureology på salongen nu.



Det började med en frisör I Kalifornien som jobbade mycket med skådespelare. Deras färg skulle se likadan ut genom en hel långfilm. Det behövdes nya produkter.

Veganska formuleringar & sulfattensidfria schampon. Skonsama, vårdande & unikt färgbevarande produkter.

Hur som helst. Underbara produkter. Jag lovar att man inte blir besviken. Å om man mot förmodan skulle bli besviken så får man faktiskt pengarna tillbaka om man har färgat håret på salong.

Pureology tar också hänsyn till miljön, avstår helt från djurplågeri & har ett sammarbete med Green Cross International.

För torrt färgbehandlat hår, fint färgbehandlat hår & skadat färgbehandlat hår.
Schampo, balsam, inpackning, leave-in & stylingprodukter.

Kom till mig å köp!! :)




Snelugg


Jag kan typ inte ha en rejäl snelugg.. Om jag inte vaknar med en. Ibland har jag tur. Sovfrillan lixom. Då får man passa på.



Jag gillare!




Grannar


Under min bloggtorka har både Erica & Sandra hunnit flytta till Sthlm. Båda va sugna, såg möjligheten, sökte jobb & lägenhet.. Å fick jobb & lägenhet. Nu är dom här! Underbart om ni frågar mig.



Å jag är den som tror att allt går om man bara vill. Satsa, våga, vinna. Jag tänker på mig. Jag har sagt upp mig när jag inte trivts. Gett det en chans men inte för lång. Varit tomhänt men trott på mig själv. Sagt nej till erbjudanden som inte känts 100. Kan tyckas vågat när man står utan inkomst.. Men det har gynnat. Jag har hittat det jag sökt tillslut. Satsa högt & tro på sig själv. Egentligen inget jag är bra på.. Men jag lär mig.

Mitt nya jobb. Som personlig assistent. Jag bestämde mig för ett extra jobb. Kollade på möjligheter. Hittade flera men sökte endast två. När jag sökt det andra insåg jag att det va det jag ville ha. Resten kändes lixom inte rätt. En vecka senare började jag jobba.

Erica har fått jobb som massös på ett grymt ställe, Sandra håller sig inom skobutik men med mer ansvar & en klättring i ordningen.

Det går om man vill. Jag är helt säker.

Fan, Tro på dig själv!
Det finns ju tusen möjligheter.
Å det handlar såklart om mer än bara jobb.


ps. Jag ska skriva mer om det där. Bingos bok, frisör med Victoria Secret som mål osv.






Fredagsmys



Alex har haft praktik i Sthlm i två veckor. Underbart å va nära. Mindre kul att situationen ser ut som den gör. Men det finns ett slut.



I fredags hade vi all in myskväll. Vi hyrde film, åt sjukt mycket & sjukt gott å mös i soffan hela kvällen. Jag älskar det. Bara vi lixom. Nära. Kan framtiden skynda sig lite.


Chevrégratinerad toast med honung, balsamico & ruccola. Underbart gott!











Som sagt. All in!


Nu kör vi


Jag vet, jag vet..

Men nytt jobb å jag har ärligt talat inte mycket tid över. Alla som känner mig vet att datorn är min bästa vän. Nu händer det, kväll efter kväll, att jag inte ens sätter på den. Alla som känner mig vet hur jag är med nytagna bilder. Barcelona/Magaluf bilderna är precis inlagda på den externa å jag har inte ens kollat på dom. Ni förstår.

Denna veckan jobbar jag 74 timmar men jag ska försöka hinna med alla våra resdagar i olika inlägg. Vi tog ju typ 1000 bilder så några måste upp. Å så hittade vi en supermysig Vietnamesisk restaurang i Barcelona som jag vill tipsa om. Ja, å alla parker, underbara balkonger, mojitos & vågor i havet. Det kommer.






Ny ring. Nytt nagellack. Flätan. I love.






Hårspray & Bollar



"Idag har mitt gamla lag seriepremiär. Man blir lite sugen såklart. Det skulle ju va mitt bra år iår. Jag kör nån typ av varannat år statistik. Förra va kass."

Jag började ett inlägg precis sådär.. Sen rann det iväg. Vad jag tycker om handboll, hur jag ser på förra säsongen, om jag vill statsa igen, hur jag mår över allt osv. Det blev långt.. Å kanske för personligt eller påträngande. Jag ska nog fila på det innan det blir publicering.

Men sugen.. Det är väl klart!




Passa på!


Månadens erbjudande på Nikita Hair!








Välkomna!




Att tro på sig själv

Jag jobbar på det...

å man måste våga för att vinna va?
Kanske är det nycklen till något stort, ett namn.

Att tänka på sig själv..
Det kan va min chans!


Jag ska iaf ringa tillbaka. Höra mig för!





Jag lever



Jag har varit okontaktbar sen jag kom hem. Typ. Jag svarar inte på sms, inte på fejjan, ringer inte dom jag egentligen vill prata med. Jag har inte ens pratat med mamma å pappa sen vi kom hem.

Men jag har jobbat. Det är min ursäkt. Å va fan är det för ursäkt? Ingen. Men det är den jag har. Två jobb & helt slut. Idag sov jag dirr när jag kom hem. Kommer inte ihåg sist jag powernapade. Det tog typ tio minuter innan jag fattade var jag va, hur mkt klockan va när jag vaknade.

Jag & Alex har som sagt varit i Magaluf & Barcelona. Underbart! Vi firrar med bilderna nu. Tagna med 5 olika kameror. Två har lämnat oss på vägen. Dags att önska sig ny i julklapp. Igen! Det gör jag typ alltid. Men mina kameror brukar gilla party. Det sliter.

Det har hänt mycket när vi va iväg. Syrran har fått jobb & flyttat till Sthlm, en sjukt tragisk flygplansolycka har inträffat i Ryssland, jag har fått erbjudande om både nytt frisörjobb & handbollslir.. i både Sthlm & långt iväg. Mer om allt sen.

Det kommer ta tid innan jag delar med mig av allt.  Ursäkten igen. Mycket jobb. Två jobb. Prioritering.






Beroende




Ps. Kolla in resultatet!



Sådärja!



Hej då!





Heeeeej!!!









Hej då


I mon vid den här tiden sitter vi på E4an lite smått berusade framför fotbollen. Härligt va? Magaluf alltså. Knas de känns. Nu framför tvn i morgonrock med nyfärgat hår, nyrakade ben & melon i händerna, i morgon där. I värmen. Underbart.

Vi har inte bokat in så mkt än. På onsdag ska jag tatuera mig. Tror jag bestämt var & vad nu iaf. På torsdag drar vi till Barcelona. That´s it typ. Det kommer bli en fin resa. I´m sure!






Jag testade något nytt








Free


I torsdags va jag ledig. En välförtjänt ledig dag. En helt slut dag. Jag va helt slut. Inte konstigt. Jag umgicks iaf med min kärlek varje minut. Mest tråkigt fix. Tvätta, packa osv. Va en runda på Sickla köpcentrum. Lagade mat & mös i soffan. Bra ledig dag. Trött ledig dag.



Kärlek!




Sådär härligt



I onsdags va Elin & hennes vän här. Efter jobbet tog vi oss in till söder. Jag, Alex & Hannes.



På Debaser Slussen mötte vi upp Emmy, Elin & Pernilla. Rosé & en mindre god burgare. Fint sådär 4 dagar innan dom stängde uteserveringen. E de höst då?

Efter lång dag med jobb osv blev utekvällen inte lika lång. Vi köpte chips & godis för hemmamyskväll i soffan. Underbart.



Å ve ni vad det bästa är? Snart kommer Elin hit igen. För en hel vecka! YEAH!




Spännande


Jag är dålig på böcker. Läsa å sånt. Kan inte minnas att jag någonsin i hela mitt liv har köpt en bok. Förrens idag. Två pocket till resan är köpta.



Kanske inte blir så mkt smartare men läsa, det ska jag!




RSS 2.0