Som vanligt



Jag jobbar mest hela tiden känns det som. Egentligen inte. Bara 75%. Men jag är ganska tråkig & trött om kvällarna ändå. Å när det kommer till ledighet är det alltid massor som ska fixas. Dagarna försvinner lixom. Det är konstigt hur en dag kan gå så otroligt sakta men veckorna så fort. Tiden springer lixom iväg när den står still. Ni fattar va?

Idag såg jag ut såhär på jobbet.



Med en liiten twist.


Iaf. Snart tre dagars ledigt. Frågan är hur utvilad jag kommer va efter den helgen! Puh!




Jag saknar min kille







Du fina vän



Igår fick jag världens finaste sms av min fina vän Emil. Jag blev glad & varm i hjärtat. Lite ledsen också när jag inser hur mycket jag saknar honom. Vi hade sjukt kul ihop under min Sävsjö tid. Hoppas han me flyttar till Sthlm snart :)









Jag vill va nära alltid



Innan har jag tyckt de varit lite jobbigt när det börjar närma sig min födelsedag. Lite åldersnojja å sådär. Kanske ganska mycket. Inte längre. El jo.. jag ljög. Men jag vill iaf fylla år nu. Efter firandet på min 26års dag vill jag helst fylla år varje dag. Blir det lika fint nästa år så längtar jag. Den bästa födelsedagen någonsin! Jag blir lixom varm i hjärtat, i hela kroppen när jag tänker på det. Hela min familj samlad här hos mig!




Klädval



Jag har valt ut tyå outfits för helgen. Tänkte lyckas få ihop 3 & använda två. Valmöjligheter är aldrig fel. No 1 är hippestyle. Kanske för slappt för bankett.. Men hur uppstyrd brukar den va? Å jag är inte riktigt fin. No 2 är en jumpsuite. Converse & stort hår till. Det blir på fredagen. En kvar.. Puh. Jag är trött!


Update!

Jag dissar nog hippiestilen. Testade en annan klänning nu. Kanske blir jag lite lite fin ändå (men jag ska fortfarande ha converse).







Kändis




Igår hade vi finfrämmat på salongen. Idol Olle! Trevligt måste jag säga.. Även om han bara va inne för att hans sällskap skulle köpa produkter!


..egentligen kanske han inte va riktigt inne heller. Satt mest utanför & väntade.









Jag förbereder




kylväska, glas, servetter & isklampar


Nu ska väskan bara fyllas me.. å sen kan de bli fredag!




För mamma & pappa skulle jag göra allt








Jobbelijobbjobb




Älska det du gör!




Bollar



Måste erkänna att jag saknar det lite.


Straffräddning mot Flottan hemma -11




Ring polia



Dagens goda gärning:

Jag till killen med full famn & öppen bagagelucka: "Behöver du hjälp?"
Killen tillbaka: "Ja tack, vill du bara trycka på den röda knappen där uppe?"


Som kompensation för gången när jag va liten & dum:

Jag till killen med full famn & stängd entrédörr till Norrevångshallen: "Behöver du hjälp?"
Killen tillbaka: "Ja tack!"
Jag: "Ring polia" .. å så gick jag in.


USCH!






På riktigt nu




När jag va allra minst ville jag bli författare. Det utvecklades till kläddesigner, inredningsarkitekt, fotograf.. Å nu är jag frisör. Jag gick hotell & restaurang på gymnasiet. Vad gick snett? Glad att jag hittade hem igen. Så glad att jag starkt funderar på en ny tatuering. Inte riktigt färdig med designen än. Men de blir bra. Någon som vill rekomendera en tatuerare här i stan? Lite lagom bra (jätte bra men med lediga tider).. för jag vill göra nu nu nu!





Våga








Bad news




En dålig nyhet om Eksjö by the way. INGET BADHUS!!!? Buhhuuu!!!











Jobbet



Jobb 10-19 idag. Jag trivs som fisken. Mina kollegor är super trevliga. Jag känner mig lixom som hemma. Redan. Vi har tid på oss på behandlingarna. Det betyder att man alltid känner sig helt klar & nöjd när kunden lämnar. Även om jag ville komma ifrån A6 så gillar jag köpcentrum grejen. Alltid rörelse & underhållning på lunchen. Att tvärbanan går raka vägen ger jobbet ett litet plus också. & kunderna är trevliga. Att göra någon snygg i håret & få det fetaste leendet som tack.. Det är mycket värt. Feedback I love! Det kommer bli en bra sommar!




Hej då



FF i 3 veckor. Känns redan tomt :( Emmy & Jimmy drar till Karibien med någon dags mellanlandning i New York. Om jag är avis? JA! Kommer sakna dom!

Har en ledig säng om nån behöver?! Som sagt.. Tomt!






Kött



Igår va de tisdag & desperate housewifes. Vi grillade hos oss. Jag & de tre E:en :P Mysigt & gott!













Eksjö beach


Snart är det dags för årets helg. Finns nog inte en helg på hela året som jag hellre är ledig än just denna. Sista helgen i maj. Eksjö beachhandboll. Å det kanske inte låter så kul. But it is.

Första året jag va me hade jag inte ens facebook. Bilderna är alltså inte upplagda. Gömda någonstans. Vi skippar dom helt enkelt.

Kan detta va 2008?






















Å om det va 2008 så måste dett va 2009.

































2010!


































Underbara människor.
Så bra. Sååå bra!!









Musik



Så. Med nya hörlurar va de dags å fixa lite musik till phonen. Jag är inte så bra på musik som jag vill va. Hitta guldkorn är inte min grej. Hjälp kanske?

Jag har börjat med album av:

Robyn
Danko Jones
Adele
Sheryl Crow
Metallica
Tracy Chapman
The Offspring
Alanis Morisette
Foo Fighters
Bob Marley
Counting Crows
Daniel Adams-Ray


Som jag beskrev det för Alex: "Jag letar efter hesa röster. Skön rock. Så man ryser"
Jag kan tänka mig grymt gitarrlir eller en gudomligt bra kvinnlig röst också. Eller bara en galet bra partylåt.





SandyCay



Kolla va fin hon är, Sandra! 

Å jag saknar henne med. MYCKET! 

Men snart ses vi. Den 27 åker jag till Jkpg. Party på kvällen. Twins uteservering får finbesök. Champagne frulle på lördagsmorgonen. Osv. Det rullar på lixom..





11 dagar kvar!




Next last day



Torsdagen va min lediga dag. Vi tog sovmorgon, lunchade, mös runt på stan osv.











         


Sen Canada-Ryssland i soffan.




Den där onsdagen



På onsdagen va vi ute å käkade. Jag & A. Medelhavspärlan. Inget jag rekomenderar. Goda vitlöksbröd.



Men annars va det ingen höjdare.

Höjdarn va istället när jag fick paket av Alex. Födelsedagspaket. hihi.


Hörlurar


& skor.


Äcklig mat, mysig kväll, fin kille.







Fin dag



Alex kom till Sthlm i måndags. Nästan en vecka sen nu. Vi möttes upp i Hornstull för  sol & mys i Tantorlunden.









Underbar dag som avslutades med hockey på Olearys. Sveriges sista gruppspelsmatch. Ingen ville vinna. Sverige förlorade. Bra antar jag.. för nu är det snart VM-final å där är Sverige!









Underbar kille!






Som det kan gå



Alex har varit hos mig å jag har inte riktigt prioriterat bloggen. Ikväll pallar jag inte heller så mkt men jag bara måste berätta om en rolig grej som hände under Alex sthlms vistelse.


Jag jobbar & Alex möter upp vänner på stan. När han ska hem är det rusningstrafik & trångt på tunnelbanan. Han pressar sig in men när dörrarna stängs fastnar väskan. Inte hela men två remmar som hänger ner.





Han försöker dra bort väskan. Andra hjälper honom. Ingen lyckas. Nu till det roliga. Vid nästa station & stationen efter där Alex skulle hoppat av öppnas dörrarna på andra sidan så A blir tvungen att åka vidare tills dörrarna öppnas på rätt sida. Fast med väskan i fel dörr. Haha. Jag ser det framför mig å tycker att det är sjukt kul. Ser folk hoppa av en efter en, vagnen blir tom & där står Alex kvar.. med väskan i dörren. haha.






Kärlek



Idag kommer min kille till mig! Som jag längtat!



Mysvecka!





Changeling



Som sagt. Vi såg en film igår. Changeling. Min facebook status efter filmen: "Changeling. Det va länge sen jag va såhär arg, ledsen & berörd. Bra film men jag ska aldrig, aldrig se den igen!" Å precis så är det. Bra film, glad att jag såg den men jag vill aldrig göra det igen. Att storyn är baserad på en sann historia gör allt mycket mer verkligt. Skrämmande. Jag rekomenderar den.










Hej sommar



Vi har legat vid Sickla Strand hela dagen.













Niiice picknick väska på ryggen!




Sen va vi å tränade. Emmy runt sjön & jag på gymmet. När jag kom hem va maten klar. Underbar roomie!








Finalerna



Det va SM-finaler igår & Hallbydam hade säsongsavslutning i GBG. Jag hade biljett å allt men med nytt jobb fick jag skippa. Typiskt. Det verkar som resan va lyckad. Damfinalen va spännande, herrarnas mindre men med klockrent målvaktsspel. Dom va ute på kvällen & roliga historier har berättats för mig. Jag längtar mer till Eksjö nu. Beachhandbollen alltså. Hallbydam, handboll & fest. Kan inte misslyckas!

Vi såg iaf finalerna hemma. Jag & Emmy. Efter kollade vi på en film. Vi tar det i nästa inlägg!




Det händer grejer









Jag har kikat efter grönt varje dag. Lite närig & sol så ploppade det upp.
Nu ska det bli fint på balkongen!





How to kill a party



Vad händer? I natt dog vi igen. Eller inte riktigt. Det gjorde vi inte igår heller. Jag hann ju vakna innan jag fick resultatet. Inatt va vi iaf på fest hela familjen utom M. Inte i något hus eller någon lokal.. Det va i en liten by. Hela den full av glada party people. Vi va utspridda, svenssons. Jag hade till å med gått & lagt mig men höll mig fortfarande inom festens gränser. Ja hörde skrik & kollade ut. Alla, verkligen alla, kom springandes i mot mig. Efter kom en stor pansarvagn & massvis soldater med stora pistoler, gevär, what ever. Sköt på allt & alla. Dom va där för att döda festen. Blunda & föreställ dig. Mot dig kommer tusentals rädda, skrikande människor & efter nöjda, elaka typer med dödande leksaker & hånskratt. Snabbt gick det med. För fort för soldaternas bästa för dom missade mig. Jag gömde mig. Letade i desperation efter min familj. Hittade dem levande efter många telefonsamtal. Jag grät i mängder.. kvar med lik runt fötterna & en nerbombad by...

.. tills jag helt plötsligt satt i Göteborg med Cicci, hennes & A & lilla T. Solen sken & vi pratade om vart filmstaden ligger. En liten tjej skrapar upp sitt knä på en stentrappa.

Konstigt?!





Friday baby



Min roomie är ute å svirar. Jag pallade inte. Tänkte våldgästa Sara som bjöd hem på paj men det tar på krafterna å jobba när man varit utan en månad. Jag är trött alltså. Å tråkig på köpet. Ligger redan nerbäddad. Inte för att sova iof. Ska ringa min kära pojkvän å sen se minst två avsnitt av BB. I mon väntas jobb igen. I love it! Längtar nästan lite dit redan. Bra va? :)


jag & sara






There will be blood



Å så satt jag där på tvärbanan på väg hem från jobbet. Nysnödig. Sjukt nysnödig.. med näsblod?! Ha? Bara sådär?! Kul. Jätte kul!





Fuck that dreams



Jag drömde inatt. Först att vi va ute hela familjen. På samma ställe som massa kändisar. Kommer bara ihåg Per Moberg nu. Han dansade fult. Jag menar riktitg fult.

Sen drömde jag att någon idiot ville göra min familj illa. Någon kastade en granat (som såg ut som en pistol) in i vårt hem. Den landade i köket under bänken. Jag försökte få ut min familj ur huset men det gick inte. Som alltid i drömmar. Man försöker & försöker men kommer ingenstans.

Sen vaknade jag. Nu är jag förbannad. Men ler lite när jag tänker på hur Per dansar!





På väg










KEX



Kom med ballerinakex till mig snälla någon!!?
För det är jag värd!











Vi va på Ikea igår









Time



Senast jag kollade på klockan i natt va hon 2. Way to much alltså. Men jag kunde inte sluta tänka. Mycket på jobbet såklart. Men på annat också. Ibland fastnar jag.


Snart är det iaf dags. Jag hoppas på mycket att göra & nöjda kunder & chef. Å så hoppas jag att jag slutar vid 19 så jag hinner yoga ikväll :) Sådär jag. Det va min bön!



Hörs ikväll lovers!





Hard work work



Bra dag. Tills nu. Jag börjar bli nervös. I mon är första dagen på jobbet. Nikita i Liljeholmsgallerian. Men som sagt, nytt jobb. Vem hade inte varit nervös. Förutom det så känns det iaf bra. Jag är helt säker på att jag valt rätt, att jag kommer trivas. Nahe.. dags å lägga fram kläder. hihi!


På tal om kläder. Jag hade precis bestämt mig & skulle beställa klänningen som jag la in på bloggen för någon dag sen. Gissa om den fanns kvar i min storlek? NEJ! Jag har haft den framme varje dag å kollat på den.. Å nu. Borta. BUUHU!!!











AS



Det ASJOBBIGT att gå upp ur sängen idag. Det va ASJOBBIGT å träna idag.
Men nu är det ASJOBBIGA gjort & vi har ätit en ASGOD frulle!


smoothie & havregrynsgröt med äpple & kanel.


Nu till ASSJYSSTA Ikea!




Housewife



Ikväll va det dags för Desperate Housewife kväll. Tacos & fruksallad at our place. Trevligt såklart!

Jag skulle klara av det här hemmafru livet. Om jag tjänat pengar. Man vaknar när man vill, käkar frulle & pysslar lite hemma, tränar å sen har man hela eftermiddagen till att träffa vänner, hänga på stan osv. My day all days.

I mon är iaf Emmy också ledig. Vi ska träna & åka till IKEA. Käka köttbullar & shoppa ram. Det ser jag fram emot! IKEA!





Systrar









Valborg



I lördags hade vi som sagt spel, grill & rosekväll.

Med andra ord & Med vilda gester.

         

         

         

Å så en segarsnaps på de.. till alla!



Å toabilder!



Sen taxi in till Imperiet.







Vi träffade Karlshamns folk..



&.. ja... annat folk.





Å så tog vi fler toabilder.




PUSS!








Converse does this to me





Mysigt va?





Till smyckeslådan



Jag har fått jobb & bestämt mig. Om jag inte sagt det? I veckan börjar jag jobba på Nikita i Liljeholmsgallerian. Känner att det kommer bli hur bra som helst. Jag kommer iaf trivas som fisken med människorna där. Kom & klipp dig vet jag :P

För att fira åkte jag iaf in till söder tidigare idag. Man får väl shoppa om man fått jobb? Jag får iaf! Köpte bland annat två nya armband som jag matchade ihop med en ring från lådan här hemma.



Jag är inte riktigt okej med hjärtat men planerar att gömma det bakom det andra armbandet. Det är kedjan till ringen jag vill åt lixom. ps. det är snyggar IRL :P




Dagen efter min dag



I fredags vaknade jag upp med ett leende på läpparna. Tina låg bredvid mig, Erica på soffan & mamma å pappa på hotell bara några 100 meter bort. Underbart. Som sagt.. när jag blir rik ska jag köpa ett hus till m & p i stockholms skärgård!

Vi började med hotellfrulle på Park Inn. Gott, mysigt å precis som det ska va.

Sen gick vi hem till Skeppsmäklargatan. Kollade bröllop, packade om Ericas väska, pn:ade på soffan & fixade iordning oss.





Sen tog vi båten över till Söder.











Vi promenerade en bit & slog oss sedan ner på Kvarnens uteservering. En fet kall cider, stekande sol & a hole lot of människor. Älskar Sthlm!







Vi satt där ett tag innan vi åkte tillbaka till SeaCity för käk.









Vi bytte kläder.



Å sen åkte vi till Eriksdalshallen för handboll. Hammarby-Stavsten.



21 & 10 verkar ha något ihop.



Efter matchen tog vi oss upp till Och himlen därtill för ett glas.













Sist men inte minst tog vi en kvällsmat på Georges. Familjebild å grejer innan vi sällade med Tina till bussen & Erica till flyget.





Sa jag att det va den bästa födelsedagen någonsin? Den bästa dagen efter födelsedagen också.
Jag älskar min familj!




Sommarnytt



Fin eller?







Frågan är vilken färg? i så fall...



Bakis



Idag när jag vaknade såg jag.. hm.. rätt sliten ut.





Sen har vi tvättat & ätit massor med onyttigt, lite nyttigt & sjukt mkt gott. I soffan!





Vi va värda det tyckte vi. Vi va ju ändå ute igår. Det finns alltid en anledning. Bra tycker jag!





Jag gillar killar



Igår körde vi grill, rose & spelkväll hos oss. Sen utgång på de. Mycket trevligt & jag tänkte dela med mig av lite bilder.. från i fredags också. Men inte förrän i mon. Eller kanske senare ikväll.


Det sjukaste hände iaf igår. En tjej stöter på mig!!! Jag är fortfarande chockad.
Hon kommer fram & berättar hur vacker hon tycker att jag är. Vi pratar lite (på engelska) å jag fattar ingenting förrän hon börjar berätta om sitt ex i female form. Att hon & hennes förra flickvän precis gjort slut. Jag va mållös. Fick inte fram ett ord. Typ. Chock!





RSS 2.0