På mitt jobbJag har skrivit många inlägg om mitt jobb.. Som jag inte publicerat. Det är nog lika bra. Men jag är glad att det bara är 3 dagar kvar. Hör ni? 3 dagar! Haha!

I mon kväll efter jobbet ska vi ut å käka. Alla mina fina kollegor & jag. Jag kommer sakna dom väldigt mycket. Vi trivs ihop. Eller jag trivs med dom iaf :P Jag önskar att alla flyttade till Sthlm. Ett The Look i huvudstaden hade inte varit fel!

Det va nog egentligen bara de.. Att jag tycker om alla som jag jobbar ihop med!

PAUSJag pausar & appar lite. hihi. Alex profilbilder har fått lite styling.Hokus pokus borta
Det är helt sjukt va lång tid det tar å grundstäda & packa ner all skit i lådor. Jag ser fortfarande inget slut å då vill jag helst va klar ikväll. Jag kommer va glad i hjärtat när ljuset i tunneln visar sig, när jag möter horisontens slut.

Lika bra å fortsätta. Puh!

AppstoreJag har en ny app till mobilen & jag är beroende!


Utgångsläge


Fiina e vi <3

Bra kvällI lördags va det fest.

Jag tog kort på mig själv.


Å så tog jag & Sandy massa oufit bilder på varandra.


Sen drack vi mintuu.


Matilda, Sofie & Madde joinade.


Å så kom Jakob & Robban förbi en sväng.
Vi spelade twister.


Å jag blev puttad! FUSK! Jag tror jag vann egentligen!


Sen drog vi till Harrys/Sliver där vi hängde hela kvällen. Utspridda.


Vi träffade Jimmy!


Å jag hänge lite med min polare D som var nere på ett besök i JKPG.


Min kompis Mattias (i bakgrunden) hänge också med oss.


Jakob hittade en kompis :P hääästens!Bra kväll. Riktigt bra kväll!

PackelipackAtt det aldrig tar slut. Hur mycket grejer kan man få plats med på 49 kvm?
Jag tar en paus nu iaf. Dricker cola & försöker se ett slut på flyttlådor & dammråttor.Snart ett ryck till innan BB. Ska bli intressant å se Annies roast ikväll. Haha. De kan väl inte bara va jag som är fast?
Vad man kan hitta när man rensarMitt nya kall. Gatuförsäljare i Turkiet.
GenerösErica hjälper mig å flyttpackar. Jag bjuder på mat.Hahaha


7 dagar kvarJag jobbar 10-17 idag. Rätt go vecka framför mig om man tänker tidmässigt.. Tills vi kommer till lördag iaf. Men det är pressat schema fram till söndag kväll.

Idag är det toan & köket som ska rensas. Egentligen hatar jag det här med å flytta. Packa upp & ner å tidspressen som blir när jag tror att allt går mycket fortare än det gör. Jag har bott i Jönköping i nästan 4 år & hunnit med 5 lägenheter? Då har det nån gång bara varit för en månad då inflyttning & utflyttning inte klaffade. But still.. Grejerna måste upp & ner. Glad att jag hyr ut i andrahand nu.. Det är mycket som ska va kvar här!


iPhone problemNu e de såhär. Jag har en gammal iPhone, en ny iPhone, massa kontakter & en hel del bilder. Aktiverar jag mitt nya simkort så slutar det gamla å funka. Vad gör jag då med alla mina kontakter? Jag tänker INTE skriva ner alla, jag vill inte bli av med alla & jag har ingen som helst aning om hur man synkar ner kontakterna osv till datorn för att sedan kunna föra över dem till den nya telen. Ja ni förstår att jag fortfarande använder min gamla. Någon vänlig själ som vill hjälpa? Helst nu.. Annars i mon. OK?
Profil

Jag har en ny profilbild på fejjan

DrygJo.. EMD va ju på Harrys/Sliver igår.


Jag & Mattias hade himla trevliga konversationer:

Jag: Hej, får jag ta ett kort på dig & mig?
Han: Nej, det har du ju redan gjort.
Jag: Nej.
Han: Jo, vi satt i soffan.
Jag: Aha.Ett gott skratt förlänger livetNä jag blir förbannad!! De går ju inte bädda in youtube klipp. ÅH!
Adressen som jag länkade till igår funkade visst inte nu heller.. Men här kommer en ny.. För som sagt. Det här är humor!

http://www.youtube.com/watch?v=EtZifLb7g5M
Jag är ingen hundDet va kul igår. Kanske för kul.. för jag steg precis upp. Å så va jag på toa i natt.. inte för att kissa. You get the point! Jag fick iaf kramas med många fina människor. Det är jag glad för!

MEN!!.. Bara för att jag har fluffhår en kväll så betyder inte det att man får klappa mig som om jag vore en hund.. För det gjorde typ alla! Fråga iaf först. Något i stil med: "Åh, Fluff! Får man ta?" Nästa gång.. Okej?

En bild så länge!Rätt tajta jag å Danny!

HumorOkej. Jag löser inte det här med å bädda in just nu. Här har ni länken:

http://www.youtube.com/watch?v=MCpcTnMIT-0

ASKUL!

HihihohohahahöhöheheNu har Matilda, Sofie & Madde oxå kommit. Vi roar oss med fina youtube klipp.

De här är humor!!!


FestDå va vi igång! Än så länge är det bara jag å Sandy Cay här!Vi ska ha kul ikväll!
Go kvällJag har bestämt mig. Det blir fest ikväll. Sandy har inhandlat mintuu. M!

Å så har min telefon kommit. Kanske va det ett blogginlägg som behövdes.

Iaf så kommer bilder på oss sen. Snart!

Å en grej till...

.. eller nää!T.G.I.F


Heeelllooo Partypeople!Jag funderar på en utgång i mon. I söndags tänkte jag: "Aldrig, aldrig, aldrig igen". Men nu är jag där. Jag kan känna hur mintuun smakar fint i gommen. Det är ju ändå sista chansen som Jönköpingsbo!

Ge mig
Jag är på jakt efter ett par assnygga, svarta stuprörsjeans med högmidja & bra kvalitet för en billig peng. Det är väl inte för mycket begärt? Så.. Var hittar jag er mina sköna?

Hjälp?


I´m movinJag trodde att jag skulle lyckas hitta någon jag känner.. eller någon som känner någon som skulle vilja hyra min lägenhet i andrahand. Det gick inte riktigt så smidigt så jag la ut en annons på blocket. I panik skrev jag både mail & telenr. Det borde jag inte gjort för jäävlar va jag har blivit nerringd & mailbombad sen dess. Jag kunde inte välja så jag gjorde det lätt för mig.. Först till kvarn. Hon som ringde till mig allra först fick chansen.. & nu är den uthyrd. Dags å maila till alla som visat intresse. Jag får lite dåligt samvete. Helst av allt vill jag dra ihop till ett litet kollektiv här. Ni kan bo här tillsammas.. allihopa?! Finns det hjärterum så finns det sjärterum right?

Tragiskt att det finns så få lägenheter. Många som skrev till mig har letat i år. Usch.Att jag lyckats hyra ut min lägenhet betyder också att jag flyttar till Stockholm den 3e eller 4e april. Kan ni tänka er? Det är på riktigt nu. Jag är helt säker på att jag kommer trivas. Jag & Emmy i en asfin 2a i Hammarbysjöstad. Kan det bli bättre?
Roma-LazioRoma-Lazio bilder va? Mycket snack & lite verkstad. Nu e de dags å börja mecka.


Utanför stadion


Inte en match på tom mage
Mamma hade bokat biljetterna.. MITT I LAZIO KLACKEN!! De va en upplevelse vill jag lova.
1-0 & straff för Roma


Straffen satt där den skulle. 2-0 & Lazio fansen brände ner stadion.


Jag bjuder på den.
Två trogna fans.
Stadion


Vi avslutade med fin pizza.Fin dag med fin familj i fina Rom.BBJag & Sandy Cay har myskväll. BB and a hole lot of skitsnack. Vi kan!Hon är bra fina fina Sandra!

Telenor up myNär jag ändå gnäller & tycker synd om mig själv så ska Telenor få sig en känga me!

Kom ni ihåg att jag beställde en mobil? En iPhone 4. Det va den 5 februari. Gissa om jag fått den än? Jag har varit inne på Telenor A6 en gång, chattat på telnorchatten 2 gånger & ringt kundtjänst 9 gånger men ändå.. Inte en jävel vet något???? Mitt ärende verkar nå ett slut.. för sist lovade dom att skicka en telefon från kundtjänst om det inte löste sig inom en vecka. Tror jag på det? Nej. Innan jag fått min så har väl både 5an & 6an hunnit komma ut. Fuck you Telenor!Det fortsätter
Mardrömmar & jag sover dåligt. Vad hände? Jag har gått från toppen till botten på noll tid utan att det egentligen inte har hänt något. Kanske är allt ett spel. Vill jag? Eller är det bara en lätt utväg. Jag behöver lixom ingen förklaring till att inte spela längre. Flytt är min anledning. Jag kommer närmre närhet. Jag slipper slava för något jag inte vill ge en krona. Jag borde va nöjd. Kanske kommer jag känna det.. när allt är klart. Kanske bor jag i Blekinge innan jag ens hinner blinka. Förmodligen är jag bara kluven. Så jävla kluven.

Om allt bara kunde va lätt & smidigt för en gång. Jag är snart 26 år. Jag känner mig stressad. Hemskt va?

Ge mig en kram
Vem sa att man blir starkare av distansförhållande?? FUCK OFF säger jag!!
Jag är svagare än aldrig förr. Jag hatar det!!!

Å jag vet att jag lyckats få er att tro annat: Att jag tycker det funkar fint.
Jag säger ju att jag är bra.. på att spela. & jag kommer fortsätta.. för jag är väl inte svag?

Med tårar
Jag har en konstig känsla i magen. Ångest? I tre dagar? Jag borde va glad. Jag är ju påväg till Stockholm. Till något nytt. Men här är jag.. Med hjärtklappning & illamående & jag vet inte varför. Kanske för att allt inte är planerat. Att jag inte har kontrollen som jag är van vid. Kanske är jag bara rädd, orolig för vad som komma ska. Jag har många fina människor runt omking mig & ändå känner jag mig som ensamast i världen. Vad händer med mig? Egentligen vill jag bara ligga i sängen hela dagen, flera dagar & vänta på att denna äckliga känslan ska försvinna. Ta bort dig! Låt mig andas!!

Helgen gjorde inget bättre. Jag tänker tillbaka på förr. Kanske personerna, kanske det enkla(?) livet. Ibland ångrar jag att jag inte gjorde det lätt för mig. Att jag inte stannade kvar. Att milen kan förstöra så mycket.

Det kan va åldersnojan som spökar. Att jag planerar för framtiden, för resten av mitt liv. Ska det va såhär?! Ska man nöja sig eller statsa högre? Kommer jag någonsin bli nöjd? Mitt liv.. Hur? Var? Med?


Men jag har låtsat länge nu.. att jag är glad.
& jag blir bara bättre & bättre på det.

KlassfestDet va klassfest i helgen. 10 år sen jag gick ut nian. What?! 10 år??!


Såhär såg jag ut!


Å de där va by the way mina nya brallor & mina nya tischa!


Jag bjuder på fler bilder & en ordentligare beskrivning av en otroligt rolig kväll snart!
:(

USCH!!


http://www.dt.se/nyheter/malung/article933780.ece
Mys med AlexJag har lite å ta igen.
Har jag lovat Roma-Lazio bilder? Think so va?


Men inte idag. Det är för många. Ikväll blir det bilder från min å Alex mysdag på stan i torsdags!

Juice på Espresso House
Jag testade massa fina kläder

ps. Den är min nu. hihi


Jag önskar mig denna när jag fyller år. Okej?

Å så följde påsar med en tischa & ett par jeans med hem också. Mums!

Vi avslutade på Soya!


Ge mig fler mysdagar!!!
Fina vänner
I lördags fick jag vackra ord rakt in i hjärtat. Från flera håll. Jag blir varm när jag tänker på det. Vi borde uppskatta mer, ge fler komplimanger. Jag borde. För vad är finare än vackra ord rakt in i hjärtat?

Dag 3 i RomVi började med en stadig frulle. Precis som alla andra dagar. Hotellfrukost kan va något av det bästa!Sen gick vi på shoppingtur. Smaskens!Det finns en plats för alla.. ?Jag köpte bland annat en mysig kofta på ZARA.En paus för kaffe på mysigt café.Sen drog vi på fotboll. Roma-Lazio. Men det är ett helt eget kapitel! Vågar jag lova bilder till i mon?!


HelvetesdagNej. Jag orkar inte. Det blir inga bilder idag.


Jag har stressat 10-20. Nu har jag världens huvudvärk & mår illa. Inte konstigt. Jag är så frukstansvärt glad att jag sagt upp mig. Att jag bara jobbar 3 veckor till. Så jävla glad! Egentligen vill jag inte gå dit en dag till. Aldrig någonsin har jag lipat såhär pga ett jobb. Har jag någonsin lipat över ett jobb? Det började med varje dag i 2 veckor. Nu har det lugnat ner sig & ligger på en gång i veckan. Men jag ser ett slut. Förmodligen därför. Å jag har inget nytt jobb ännu.. Men vet ni vad, det skiter jag i. I värsta fall flyttar jag hem till mamma å pappa. Allt är bättre än livet just nu! Allt!
JobbelijobbjobbKlarblå himmel & jobb 10-20. Det klingar fint.

Ikväll ska jag bjuda er på bilder från sista tiden i Rom. Vi va ju bland annat på Roma-Lazio & råkade hamna mitt i Lazios hejjarklack. En upplevelse!


Lördag kväll i RomJag slocknade i mammas & pappas säng så fort vi kom tillbaka från hotellet efter vår upptäcktsfärd igår. En PN va välbehövligt. Jag piggnade till & Erica mådde bättre. Då drog vi ut på äventyr alla fyra!

Mot området Trastevere. Vi hade kollat upp en restaurang som skulle servera den bästa carbonaran & alla som känner mig vet att jag är frälst i utomlands (italiensk, spansk, cypriotisk typ) carbonara. Inget bord ledigt. BUU. Vi tog första bästa stället bredvid & höll tummarna. Jag blev besviken. Typsikt. Än så länge ligger fortfarande den mozarellagratinerade carbonaran i Malaga på topp :P


Födelsedagsbarnet :)När vi käkat klart gick vi för att leta upp en av världens tio bästa barer enligt Corriere della Sera (va nu det är för något). Vi hittade.. & blev besvikna. haha. Drinkarna va sjyssta.. Men lokalen. En ombyggd verkstad (kan bli grymt coolt) som dom inte lyckats så bra med. Kanske mest för att det va skitigt. Det va iaf lång kö & mycket folk.. Så här går den tydligen hem. Kul å varit där.

Sen pinnade vi hemåt. Jag somnade som en stock (igen) i våra sköna sängar!


Fontana di Trevi & Spanska trappanEfter mammas lilla uppvaktning igår på morgonen så gjorde vi oss redo för en tur på stan. Alla utom Erica. Oturen & magsjukan föll på hennes lott. Nerbäddad i sängen medans vi upptäckte Rom. Det är illa när till å med jag tycker lite synd om henne.

Vi är bra på bilder iaf. Å så radar vi upp dem då...
Jag på spanska trappan.


Fontana Di TreviEfter mycket gång & många fina upptäckter drog vi oss hemåt. Tillbak till hotellet det vill säga. Rom är vackert. Gamla, rustika byggnader. Stora med charm. Färger & gränder.. mysiga sådana. & det blir bara bättre å bättre.. ju mer vi lär oss hitta. Charmigt alltså. Mitt betyg!
Mamma fyller årIgår fyllde vår fina mamma 50 år. På morgonen knackade vi på hennes dörr, sjöng vackert för henne samtidigt som vi ringde upp Tina på skype. Hon befinner sig i Thailand just nu. Tina alltså. Mamma fick paket & en tårta levererades av hotellpersonalen. Tina hade mailat & fixat. Ingen frulle på sängen.. men nog en hotellfrukost. Vem tackar nej? Det va en fin morgon!
Hon funderade länge på rebusen vi dratt ihop. Ni ser väl direkt vad som döljer sig där?
Ja visst.. en Cykel. Det fick hon av oss! :)


Martina va me på Skype!

& mamma säger att när man fyllt 30 så rullar det bara på å sen är man 50.
Jag är snart 30. usch.GRATTIS MAMMI!

Bilder på dag 1Från Kastrup till Rom i bilder!Vi strosade mest runt igår kväll. Kollade läget.
Nu är det dags för riktigt turistande. See yaa!
Rom dag 1Efter rusningstrafik & en lång taxiresa kom vi fram till hotellet ganska sent idag. Vi bytte kläder & stylade till oss lite innan vi begav oss ut på upptäcksfärd. Gick åt helt fel håll.. märkte vi senare. Som de kan gå när man håller kartan upp & ner. Men vi löste det med. 17.000 steg enligt stegräknaren. & det på inte så många timmar.

I mon ska vi gå mer. Fontana di Trevi & spanska trappan ska iaf besökas. På kvällen pratar vi om Trastevere. Den finaste carbonaran ska tydligen finnas där någonstans. 

I mon är också dagen när mamma fyller 50 år. Anledningen till att vi är här överhuvudtaget. Det ska firas. Vi har såklart smugglat med paket.. å så ska vi ta hand om henne så bra vi kan!
På flygplatsenI högtalarna på Kastrup:
"Vi efterlyser familjen Svensson till gate 15A. Gaten är stängd & planet är redo att lyfta"

Ja det är väl lite typsikt.
Vu är framme iaf. hahaMot Rom
Nu är vi påväg. Snart framme i Köpenhamn där flyget mot Rom väntar. Att ställa klockan på 05.00 hör inte till vanligheterna men det gick det me. En kopp kaffe, en PN på planet & lite smink på ögonen så ska jag nog va fit for fight för shopping i Rom.Jag har den fetaste weekend bagen ever med mig. Äger endast en resväska så what to do?! Ser det som ett bra tillfälle för mycket shopping. Halva väskan skriker ju efter att bli packad.
TååårsdagJag vaknade som sagt upp med min fina pojkvän i Karlshamn. Vi käkade frulle innan mamma plockade upp oss med hem till Elleholm. Jag har hunnit fixa Alex frilla, färga mammas utväxt & ögonbryn, hämta pappa på jobbet & lämna mamma på fotvård, köpa upp Lidels fruktlager & en hel del soffhäng.


Jag har kört på myskläder hela dagen. De e nice!


Nu sitter vi samlade i soffan framför LHC-SAIK. 3-1 till Linköping just nu.. Men jag hejjar på Skellefteå. En halv period kvar! Kom igen nu!

Precis innan hockeyn började bjöds det på mammas goda gulasch & fruktsallad med kelsella.

Å där blev det 4-1 till Linköping. Typiskt!

KalasKvällen innan vi åkte till Mora va vi hemma hos Ida för lite mys. Hon bjöd på mat & vi gav henne paket. Snart blir hon 25 år å de måste ju såklart firas! Eftersom jag kommer fortsätta va 25 resten av livet så känns de gött att några till kommer upp i samma siffror. Välkommen Ida! :P
 

God mat & fin klocka! :)
VÅRDet är inte konstigt att jag trodde på våren där för ett tag!Scones, kaffe, jag & fiina Sandy Cay.


Det måste va den bästa fikan.. Årets första uteservering. mmm!


Sveriges trädgårdEfter mindre lyckad sömn, personalmöte 8-10 & jobb 10-20 så va jag helt slut i kroppen. Sprängande huvudvärk, ont i knä, fötter & rygg, illamånde osv. Fömodligen för att jag inte sovit så mycket eller bra den senaste veckan.

Iaf. Alex blev utskriven igår & hans mormor & morfar va & hämtade honom. Snälla som dom är så väntade dom på mig i Jönköping 1½ timme tills jag jobbat klart så jag me kunde följa med till Blekinge.

& här är jag nu. Nyvaken bredvid min kärlek.. efter en god natts sömn. Som jag längtat! Frukost tillsammans med Alex. hihi. Det pirrar sådär härligt i magen.
Inte okej
Jag ska jobba 08-20 idag. Tur att jag sov hyffsat bra 01-04 iaf. Fy fan!Vill du hyra lägenhet?Så.
Jag har bestämt mig för att hyra ut min lägenhet i andrahand. Guess what?! Jag ska bli en stockholmare. Förstår ni hur de kommer låta? Blekingska+småländska+stockholmska.

Lägenheten då. The rules:

* Uthyres 1 april-tillsvidare
* Möblerad
* Hyra ca 5100:-
* 49 kvm
* Barnarpsgatan 29
* Hyresgäst måste va godkänd av hyresvärd

Ni vill ha bilder va?

VARDAGSRUMHALLSOVRUM

KÖK

TOALETT

Jag har inte ens hunnit bli klar här innan jag drar. Men det är typsikt mig. Det gäller lixom att inte komma riktigt till ro förrän det är dags å dra igen. I vilket fall så älskar jag lägenheten & speciellt läget.. Vill helst av allt dra med mig hela byggnaden upp till Sthlm. Men det går inte va?


Hör av dig för mer info :)
I JönköpingVi är hemma. Alex är kvar. Jag trodde att det skulle va skönt å komma hem. Sova ordentligt osv. Men.. Inatt har jag sovit oroligare än någonsin. Att inte va nära. Jag hatar det. Det är stabilt säger dom.. Men jag känner mig mer stabil i Mora.

Annars är det mycket positivt som händer i mitt liv just nu. Jag försöker tänka på det. Rom, ny stad, nytt arbete. Jag berättar mer när jag kan glädjas på riktigt.

Ta hand om era nära <3
Min kärlek
Det går fortfarande åt rätt håll <3Alexander <3För er som undrar vart jag tagit vägen...


I fredags morse åkte jag tillsammans med Alex mamma & pappa upp till Mora intensivvårdsavdelning. Under torsdagsnatten hade något som vi trodde va en rejäl febertopp & ett skavsår gått över till blodförgiftning, dåligt blodtryck, njursvikt, blodbrist & allmän påverkan på många organ.

När vi kom in till Alex var han kopplad till 6-7 slangar med nålar & påsar med olika dropp, antibiotika, EKG, syrgas, kateter osv. Hans fötter & händer var rejält svullna & han hade hög feber.. ja ni förstår!

Hans värden var väldigt dåliga ..

.. Tills idag på morgonen. Allt såg bättre ut. Njurarna fungerar som dom ska, blodsockret är okej, han har bra blodtryck utan medicin. Förutom en flipp från hjärtat & en sekunds svimmande så har dagen bara bjudit på bra svar. Det går framåt!

I eftermiddags flyttades Alex ner från intensiven till vanlig avdelning. Han klarar sig utan många av slangarna han hade innan. Det krävs fortfarande övervakning & han blir förmodligen kvar här några dagar till.. Men som det ser ut nu så går allt åt rätt håll...

Jag är väldigt glad att jag åkte med!

Tack för alla era sms, samtal osv.

& Alex hälsar med :)


<3

Jag är orolig, ledsen & rädd..PussPlans for today:

Jobb 10-17
Träning 17.30-19
Mys hos Ida tills BB är slut

Men nu. Kaffe!

RomanaIgår firade vi min nya hårfärg typ. Man måste ju hitta tillfällen.
Det blev käk på Georges som uppladdning till BB.
Snygg& Josse fixade mitt hår!

Före


En tjej i typ 10 års åldern sitter bakom mig & klipper sig.

Hon vänder sig om & säger: Ska du inte va svarthårig längre?
Josse svarar: Nej, hon ska bli lite ljusare.
Tjejen: Aha, så allt hår blir i samma färg?!

Då är utväxten liiite väl markant va????
Jag dog av skratt!


Med avfärgning i huvvet


Avfärgad


Fäääärdig!


    
Kort tagna på jobbets toalett. Mysigt!


Jag ÄLSKAR min nya hårfärg. TACK JOSSE!!!

JosieJag fixade Josses hår idag!

Före


Efter
Fiin :)
Skor är en kvinnas bästa vänNyheter i familjen!

Boots från Nilsson
Good things happen to good peopleDet händer mycket nu vill jag lova. Å det är bra saker, kors i taket! I´m in happyland. Tror jag. Eller just nu är jag i nervös-samvets-oh my god-är det på riktigt?-what to do-land! För er som inte redan luskat ut vad som är på gång så kommer ni få veta i slutet på veckan.. Eller i början av nästa. När allt är fixat and done & jag har slagits med raka rör! 

Jag blir lite vemodig. Gråtig i halsen..

RSS 2.0