9 mil på skidorFör den intresserade så kan man följa Alex här! :)Klicka på bilden för å komma till sidan!
VasaloppetJust i detta nu åker min kille Vasaloppet. 9 mil på skidor???! Jag kan inte i min vildaste fantasi förstå! Imponerande!


Sov sött


Nä nu är jag lite sliten. Go natt!


SöndagMyskväll.. Som alltid på söndagarna. Solsidan, Time Out & Big brother.
Ikväll bjöds det på thaimat & fruktsallad. Fiint!

Du vackra
Det va ljust ute när jag slutade jobba idag.
Hallelulja moment! För jag kommer inte ihåg sist!

I´m Sorry
Ett särskilt stort förlåt till Adrian, FÖRLÅT!

Drömmar

LättluradeNahe partypeople. Nu får ni faktiskt tänka ett steg längre & läsa lite bättre mellan raderna. Gravid? Jag drack ju för tusan vin i onsdags (för den flitiga bloggläsaren). Tjock kan man va ändå! Kanske ett tråkigt & mindre lyckat skämt.. Men kan man få till en fet gravidmage utan att behöva anstränga sig speciellt mkt så känner man sig mer eller mindre tvungen å dra till med en bild! !´m sorry! Här blir de inga barn gjorda!

Ja å när jag ändå håller på. Halv åtta hos mig.. Ni är alldeles för lättlurade!Men eftersom ni litar på allt som skrivs här så lovar jag att inte ljuga mer. Okej? :)
MaaaaudLiban Deli är fina grejer. Jag bor precis över! Vilken lyx!Fredagsmys big time.
Å jag är fortfarande mätt!


Utväxten from hell


Dom säger på jobbet att jag kan va med i Guinnes rekordbok! Världens längsta utväxt.
Jag kan inte direkt tjabba emot!


Mit bebeEn bild säger mer än tusen ord!Grattis mormor & morfar, farmor & farfar, mostrar, faster, farbröder osv! :)
Å grattis till mig å Alex förståss! hihi

Header
Jag fixade mig en header häromdagen. Nä jag är inte speciellt nöjd. Men jag har gjort den i paint.. hur bra kan det bli av en okunnig som mig!? Där tog det stopp iaf. Jag lyckades inte få dit den där uppe! Typiskt!


I slutet på mars ser jag iaf en ny header i huvudet. Ny färg, ny frisyr & en grymt snygg kväll!

IkvällJobb 10-17
Träning 17.30-19
Sen tror jag bestämt att jag ska va heelt själv ikväll. Köpa Liban Deli, gosa ner mig i soffan, zappa på tvn & drömma mig bort. Bort till den finare verkligheten som väntar på mig. En tatuerad stockholmare med rött hår! Jag ser det framför mig!

 


En ny tattoo tack!Jag har världens idé till en tatuering. I tanken är den assnygg! Åhh jag önskar mig pengar till en tatuering när jag fyller år. ok? Dags å leta upp Sveriges skickligaste tatuerare.. Jag har en utmaning till dig! Komsi komsi! Jag vill nu nu nu!!!!!!Jag längtarExakt 2 veckor tills mitt tåg går till Skavsta. Exakt 2 veckor tills jag träffar Alex igen. Exakt 2 veckor & en dag tills vi möter upp min familj i.. taaddaa.. ROM! Jag längtar ihjäl mig! Att få komma bort & umgås med familjen utan några måsten & under en förhoppningsvis lite varmare himmel! De ska bli nice!

Ge mig vinNu är jag redo. Kör på hippiestilen idag. Egentligen mest för att jag har den sjukaste utväxten ever & va tvungen å täcka. Jo jag sa ju det för ett tag sen att jag skulle fixa frillan. Det blev inte av. Men på måndag ska jag bli människa igen!Lägg märke till brillorna! I LOVE!

C-bar ikvällIdag har jag gjort massa tråkigt:

Dammsugat
Vattnat blommor
Varit på arbetsförmedlingen
Solat
Bakat kladdkaka
Handlat
Tvättat
Diskat
Lagat matlådor till hela veckan

osv.

Så nu förtjänar jag mat & ett fett glas vin på C-bar! Oh yes!
Ses vi där eller?
Nä nu har jag fått nog!WWWWWhhhhhhaaaaaaaaaaa!!! Jag tål henne inte!!!!!

HoppAllt ont bjuder på något gott. Eller? Man kanske formulerar det på ett annat sätt. Den enas olycka är den andras lycka. Nä usch. Det lät hemskt. Men jag har återfått hoppet. En näve tur right at me! & jag intalar mig själv att det är rätt. Varför va ett sånt jävla kontrollfreak hela tiden & luta sig tillbaka på tryggheten? Nä fan! Nu hoppar jag!

Catch me!

BollarDe va kul idag. På träningen. Första hyffsade träningen sen i oktober för min del. De va fan ta mig på tiden. Madde va snäll å sköt på mig några gånger. De va också på tiden :P Tack! Å mitt knä gjorde knappt inte ont alls! Weei!

Men... jag har dåligt samvete för att jag inte tränade i måndags. Inte mot min kropp utan mot mitt lag. Men så vet också alla hur illa jag har betett mig på sista tiden.. å förstår nog att det va lika bra att jag va hemma! Jag är som sagt inte mig själv.
Jag är en tönt. haha!

InnehållslösJag väntade ju besked. Inget bra svar. Kanske ett tecken. För jag blev knappt ledsen. Hade redan hunnit tänka i andra banor. Förmodligen där problemet ligger. Jag har inte en jävla aning om vad jag vill göra. Var jag vill va! Kanske räcker det med ett byte, ett slut & att min kille kommer lite närmre. Jag måste jobba hårdare. Inget löser sig självt. Men lite tur hade inte varit fel. Kan du ge mig det?

Långben

Okej att jag är lång.. men här ser jag fan ut som 2,25 istället för 1,78!!

BloggregnVilka är ni fina som läser min blogg? För ni börjar faktiskt bli några stycken..


Ska jag berätta vilka bloggar jag följer? 

http://berthu.blogg.se/

http://annaviktoria.wordpress.com

http://chiphappens.blogg.se/

http://emmelinenaslund.blogspot.com/

http://emmyberglin.blogg.se

http://ericaronnysdother.blogg.se/

http://functionalindividualtraining.blogspot.com/2010_11_01_archive.html

http://idamaria.devote.se

http://inganilsson.blogg.se

http://panman.blogg.se/

http://lattemammajohanna.blogg.se

http://lifeoftaini.se/

http://miaw.devote.se

http://nykis.blogg.se

http://sandramarine.blogg.se/

http://sabadell.blogg.se


Oj. Det va några. Men med bloglovin.com funkar de fin fint!
Iaf så följer jag nästan bara dom jag känner. Kanske en å annan bekant eller någon som bara råkar vara ifrån Karlshamn. Jag vill ändå kunna relatera till personen.. eller omgivningen. Jo jag gillar nog det bäst. När jag vet vem jag läser om!

Har jag missat någon? Borde jag följa någon mer?På bottenIdag är jag tråkig. Tråkigare än vanligt.

Jag är ledig. Borde göra något. Tänka på annat. Men inte. Det är träning ikväll & efter det bjuder Bella på mat.. Men jag tror jag hoppar båda. Jag är förmodligen mer ivägen än gör nytta på planen när jag är så nere & tjurig som nu & något trevligt sällskap för myskväll är jag absolut inte. Kan någon ge mig biljetten till en finare verklighet?


Som pricken över i:et så har jag varit ledig lör-mån men ändå inte kunnat hälsa på Alex. Det är vid dessa tillfällen jag ser handbollen som ett hinder. Den 9 januari var senast.. Den 10 mars ses vi näst. 2 månader! & även om många i vårt lag åker utomlands å fan allt så skulle jag aldrig tänka tanken. Det gör mig ännu mer förbannad. Att vi inte ser det på samma sätt!


Men jag lär mig...

Hej hoppNär vi va på Georges & Love and other drugs!


Vi är bästVi vann YEAH! 2 poäng till Jönköping & det är vi fan värda. Kanske inte efter den här matchen.. eller våra två senaste. Men fan va vi har fått kämpa för alla få poäng vi dragit ihop iår. Å vi har snubblat på målsnöret allt för många gånger! 2 pinnar till oss är inte mer än rätt! Hejja Hallby!

TävlingClaes höll i frågesporten idag. Vårt lag innehöll målvakter & m6or. Som dömt för en fet förlust. Jag kunde svaret på 2 av 19 frågor! Vad heter den jobbiga grannen i Solsidan? & när är USAs nationaldag? ...vi kom sist med 8 poäng.

Vann gjorde kantspelarna. Lakritspipor åt alla!

GottJenny bjuder på någon typ av kladdkaka/cheesecake. Huuur gott som helst.
Kan va något för "halv åtta hos mig". Lite färska bär till så tror jag att jag kammar hem tiopoängare!


GamedayMatch idag. Vi åker till Kalmar om 30 minuter.
Läs deras blogg tycker jag!


På andra sidanHade jag varit ensam nu hade jag lipat mig till sömns. Jag är inte trevlig. Inte på jobbet, inte på handbollen, inte mot mina vänner, inte mot Alex. Aldrig. Det va för fan inte ens mysigt med bio!!!!? Jag är inte mig själv. Inte här. Måste bort! Måste bort!

BioDet blev ingen bio igår. Vi kör idag istället. 19.00 träffas vi på georges för en latte. Ja det är vad jag ska ha iaf. Lite skitsnack & folktittande innan bion skadar ju inte. Film är inte min grej egentligen. Att ligga själv i soffan å dra på en rulle är okej.. Men att kolla på film i syfte att umgås?! Nä jag umgås nog bättre när jag får öppna käften. I vilket fall.. Ikväll blir det båda delarna. Å det är inte varje dag jag går på bio så de ska bli mysigt. Love and other drugs!


Såhär kan man med umgås. Jag gillar de!

Kvinnor kanDe här är mina grejer!& idag hängde jag upp mitt grymt snygga skohorn!

En liten sneak peak på min lägenhet. Jag är nöjd!
AliasI torsdags efter träningen hade vi mys hos Maja.Varma mackor & Te.        Sen spelade vi Alias & åt goda kokoskakor.Med en spurt på 10 poäng den sista rundan så tog jag & Maja hem förstaplatsen. YEAH!

Help meNågon vänlig datakunnig själ som vill hjälpa mig med en header?
snälla snälla snälla!

I en annan värld..Egentligen vill jag skriva ut allt som finns inom mig.. men nej.
Får jag inte ett positivt besked på måndag så.. jag vet inte. FAN!
JAG MÅSTE FLYTTA!


Kärlek

T.G.I.F


Idag:

Jobb 10-17
Träning 17.30-19
Bio 21.30

Sandy-Cay
Sandra för en stund sedan: "Man kanske inte kan tro det, men jag har faktiskt långa ben"
Jag: Asgarv!!!


TV-kändis

Har jag berättat att jag ska va med i "halv åtta hos mig"?
Look a Like

Taaaajt!


Hej


Goooooooood moooooorning wine looovers!

.. som vin-bengan på tv 4 skulle sagt!


Word
Hej då


Skål & gonatt people!


Jag dricker ingen alkohol & jag ska inte sova ännu..
.. men något måste jag ju skriva!

 PerfektionistDet händer saker i mitt liv. Något jag längtat efter länge. Nu framkallar det ångest. Är det på riktigt? Mycket snack lite verkstad.. Det är inga smågrejer jag mekar med i nuläget. Men jag vet inte ännu. Efter helgen & då är det snabba beslut som ska tas. Stora för mig. Men jag får någon form av nu eller aldrig känsla. Å aldrig låter tråkigt?! Inte riktigt nöjd & det finns kvar. Det onöjda.

Men vad är jag utan bollen? Jag peppar mig själv & tänker..

Fotokurs
Pass på gym
Resa
Gudmor
Lära mig spela gitarr
Umgås med vänner på annan ort
Mer jobb, mer pengar
After Work
Hemresor oftare än 2 gånger om året
Bra på mitt yrke
Fina naglar
Inget ont knä

osv...

För jag säger varje år: "När jag säger att jag ska spela handboll nästa år.. Säg till mig då! Påmin mig om hur jag känner nu"

2 säsonger i samma klubb & kanske nöjd efter 2 matcher. För det är sån jag är. Glad när vi vinner, självklart. Men nöjd med min egen insats är jag först när jag släpper in 0 mål. Kvik borta förra säsongen var okej. Men då va det straffräddningar & dubbelräddningar på det. Många sådana. Då är jag okej. Nöjd. Jag borde inte utöva någon sport. Perfektionist. Precis som i mitt yrke. Jag borde trycka på en knapp där inget kan gå fel. Perfektionist!


Men Jönköping? Är jag så liten? Kontrollbehov. Kanske borde jag slänga mig ut. Jag är säker på en stor fallskärm eller en mjuk kudde att landa på. Men ändå.. Vågar jag? Kanske upptäcker jag bortkastade år.

Det är inte ens säkert att chansen dyker upp...
...men jag återkommer.Jag va tvungen!


Hallby damPå torsdag ska vi ha mys med laget. Efter träningen drar vi till Maja där det dukas upp för varma mackor, te & spel. Nice tycker jag.

Så.. efter träningen idag drog vi till Maxi för inhandling!Komsi komsi!Nu är dom beställda! MMM!

MyskvällarI söndags ställde vi till med mys på Barnarpsgatan. Det börjar bli tradition. Solsidan, Time out & den rulle som visas. Det va jag, Sandy, Erica & Jimmy. Vi krängde smörgåstårta & sjuk mycket godis!Igår bjöds det på mat hos Erica. Gott.. Väldigt gott.
Jag, Bella, Erica & Sandra. God mat & lite skitsnack är perfekt på kvällskvisten.Också tradition. För förra veckan va det jag som bjöd på käk. Tacorullar med sallad & chippes!
Samma gäng!


Myskvällar I loooove!

EnvisKreativa jag.

Men ofta är det inte jag som gör jobbet. Jag har en idé, vet hur jag vill att något ska se ut & vad jag vill ha. & när jag vill ha något då ska jag få det. Även om det inte går. Så är det. Blir det inte som jag vill så tjurar jag, blir förbannad & ledsen. Stackars mamma & pappa som fått stå ut med det.

När jag va mindre å skulle på disco fick jag iaf för mig att mammas pjäxor till längdskidor va snygga. Dom skulle jag bara ha & jag tvingade mamma & pappa å slipa bort fästet till skidorna längst fram.

-Kommer du använda dom nu då?
-Jaa!

Jag hade dom på discot & aldrig igen.
Lizen goes brunettI söndags gick Lizen från ett 18 år långt blont liv till ett lite snyggare hon. Mot strömmen när många andra vill ha en ljusare ton nu när våren snart är här.


Före

         


Efter


I rätt ordning då.

Jag började lägga två olika färger i folieslingor.
Loreals Majirel 50/50 8,30+8,04 3% varvat med 9,33+9,04 3%
Bottenfärg: Wellas Color Touch 7,7 1,9%
Förpigmentering på resten: Goldwells skumtoning 8K
På förpigmenteringen la jag Color Touch 90 ml 7,73+ 30 ml 7,47 1,9%

Lite skiftningar & liv i håret utan att slingorna sticker ut för mycket.


Fiin blev hon!
BellismysMin enda lediga dag denna veckan. Underbart å få sova ut till 9. Mmm!
Men jag har å göra. Städa, tvätta, träna. Jag har några hemligheter för mig med & så borde jag sola. Kul ledig dag? Inte speciellt. Men ikväll kommer Bellis hit på mys. Det ser vi fram emot.. jag & min sambo!


BF
Jag är bitter. Lika bra för både mig & er att jag inte bloggar då.
Men jag smider planer ska ni veta. Planer på en annan värld. En Obitter värld.

Till pappa
FAN!Jag är trött på livet. Jag är trött på mitt jobb, trött på handbollen, trött på distansförhållande.. Trött på allt. Å här är jag.. Ett liv & jag gör inget åt det. Jag bara glider med. Mest av allt blir jag så sjukt trött på mig själv.. Dags å ta tag i livet? Leva som jag vill?

Å hur trött blir man på jobbet när man kommer dit för att börja jobba 10-19 men är inskriven fel i bokningspärmen å blir tvungen å jobba 12-20 istället!!?? I morgon när jag skulle fixat en massa på förmiddagen när jag egentligen ska jobba 12-20 måste jag istället jobba 10-19!!! WHHAAA!!!

Idag är ingen bra dag!
FarmorMin supergulliga farmor har stickat en jätte fin tröja till mig!Tack tack tack!!!


Matchen


23-22

Jag skrev ett inlägg imorse. Om matchen.. men lika bra att inte lägga upp det. Jag skrev onda saker. Å jag är fortfarande sjukt förbannad. Jag är riktigt jävla förbannad faktiskt. Mer blir det inte..
Laddning


GAMEDAY! Grym musik & sjukt bra mental laddning nu! Flottan ska döö!


18-28 idagNu har jag precis intagit frulle. De e gött med hembakat bröd. Mamma bakade alltid bröd när vi va små & vi va överlyckliga när vi kom ner till våra kusiner i Helsingborg.. Kööööpebröd! Får jag välja nu så äter jag mycket hellre mammas bakade bröd!

Iaf. Matchstart 16.00 & jag är i full gång med tagg. Vi saknar tre spelare idag. Tre viktiga spelare. När två linjespelare är borta är det tur att vi har tre & när vår enda vänsterhänta är borta är det tur att vi är grymma med höger! Jag försöker lugna mig. Tippar iaf på ett 18-28 resultat. Rimligt va? :P

TelefonDet är andra gången jag faller i försäljarnas fälla på eko i Fjälkinge. Men den här gången är jag alldeles säker på att jag gjorde en bra affär. Marcus som hjälpte oss verkade pålitlig. Men han är väl anställd därför också. En iPhone 4 kommer iaf hem till mig inom en vecka. Å 5an som kommer är ful. Så.. jag tror inte att jag ångrar mig!

 

 

 


SolglasJag funderar på om jag ska klicka hem dessa..

Visst är dom coola?

MatchI mon lirar vi mot Flottan i Karlskrona. Sjukt länge sen vi spelade känns de som. Men jag är taggad. Max 18 bollar ska sitta i vårt nät. Vi måste vinna. Grymt viktig match. Inte bara för poängen.. Det är ju Flottan borta. Lika sist. Kollade på senaste matchen i fredags natt. Å jag blev förbannad.. som vanligt. Det syns så tydligt på film. Men i mon.. Då jävlar!! 

Hej P.P

Såhär såg jag ut idag.
En mix up från Monki, H&M, Bik Bok, Gina Tricot, B-young & MQ.


Mamma frågade mig innan vart jag gör av alla mina pengar. Nån timme senare frågade hon hur jag får plats med alla mina kläder.. I samma stund svarade hon på sin egen första fråga.

Pall & kycklingbaguetteIdag då.


Jag vaknade upp i Elleholm. Utvilad klockan 9.40. Det är härligt med sovmorgon. Efter frulle & lite smink drog jag & mamma in till stan. Lite reashopping & presentletande innan vi tog oss en välförtjänt fika på Briggen.

    

När Erica joinat drog vi till Eko i Fjälkinge. Jag hade hoppats komma hem med en klädhängare, två superfina ljushållare, en kruka, en matta & lite annat smått. Det hände något på vägen. Jag kom hem med en pall & en iphone 4. Visserligen en kruka & två ljushållare med.. men långt ifrån sånna jag tänkt mig.

    


Träna blåsanBecca + Tåg = Osant


Jag satt med datorn i knät när tåget började rulla igen. Jag kollar upp å ser en stor skylt med Hässleholm. Jaha. Då missade jag å hoppa av. Klockan va nästan natt & att ta sig till Blekinge då är ingen hit. Messade mamma som tog med sig pappa å slängde sig i bilen. Dom tänkte hämta mig vid nästa hållplats. Bara 13 mil.. enkel resa! Lyckligtvis hittade jag ett tåg från Lund till Bromälla. Mammas & pappas bilresa blev inte så lång & jag blev bara 1½ timme sen. Då hade jag bara varit kissenödig i 4½ timme.

Härliga fredagskväll!


BlondOkej. Än så länge har jag fått 18 kommentarer på min lilla håromröstning å nästan alla röstar på rött eller röd-brunt. Det är Matilda som skiljer sig från mängden å tycker att jag ska förbli mörk. Min fråga till er då.. Varför i helvete va det ingen som sa något när jag va blond??? Där gick jag i fleeeera år & tyckte att det klädde mig.. Men inte!Okej (igen). Ni är förlåtna. För när jag kollar på bilder så förstår jag varför ni tycker som ni gör. Blont? Näeee. Fast. När jag blir gammal ska jag nog va ljus. Å page klippt me. Gammal med en ljus page. Åhh. Det finns hopp om framtiden.ps. man kan fortfarande rösta på färg :PNä, jag drar!Pressat schema!


Jobb 10-17

Handbollsträning 17.30-19

Tåg till Blekinge 20.05-natt
I mon ska jag sova lääänge. Å sen ska jag umgås med mammi & pappi heeela dagen. Hoppas på frallefrulle till å börja med. Jag lääängtar!


Kvällsläsning
"Det är kvällsläsning på G"
skriker Sandra.
Den bästa studen på dagen, varje dag, då Sandra läser en liten bit ur Ogge Pogges flickväns blogg. Med inlevelse dessutom. Vi garvar ihjäl oss!!

LampaJag spontanshoppade en ny lampa igår på lunchen. Den blir nog bra. Det tråkiga är att jag inte kan hänga upp den själv. Pappa har å göra när han kommer hit :P

Fiiiin!HjälpNu mina kära läsare ska ni få engagera er lite. På torsdag om en vecka, typ, är det dags för mig å fixa frillan. Det blir bara topparna som åker av.. men färgen. Hur gör jag med färgen?

Vi kör en omröstning på det :P
Mitt liv i era händer. oohh!


NR 1. BLOND!

   
     

NR 2. RÖD!

     
 

NR 3. RÖD-BRUN!

   

NR 4. MÖRK!

       
 


Visst är det underbart. Massvis med bilder på bara mig. ha!
Å de bästa av allt. Alla bilder går å klicka upp större. Vilken lycka!


Hjälp mig nu då!Man kan väl få bestämma själv?Jag & M livade upp kalenderna på jobbet idag. Februari kommer blir en bra månad!Vi kan vänta oss dagar som våffeldagen, fettisdagen, kanelbullens dag & sist men inte minst.. drottningens namnsdag. Vilka fester vi ska på fredagarna hela månaden. Woohoo!

På söndag är det förresten samernas nationaldag. Glöm inte de! Party i norr!


FestligheterBetalningen är klar & SM finalerna bokade. Vi drar hela laget till GBG för mycket bra handboll, lite alkohol, hotellfrukost, discodans & shopping. Sjysst avslutningen på en okej säsong.Hejja Hallbydam!
Ägg

En helt vanlig kvällsmat för två på barnarpsgatan.
Smarrigt ha?Ett år tillJag hatar distansförhållande.
Som alla säkert redan vet så bor Alex i Älvdalen. Senast vi träffades va den 9 januari & nästa planerade träff är den 10 mars. Jag ber till gud att vi får in en dejt innan dess. Denna veckan är dom ute någonstans där det inte finns el för att ladda telen & tydligen ingen täckning heller. Vi har inte pratat i tele sen i söndags kväll.
Sa jag att jag hatar distansförhållande?

Konstigt hur ensam man kan känna sig i ett förhållande..

Bara ett år till!


PannkakaIgår hade vi pannkakasmys efter träningen, jag & Sandy! Världs. Det bästa av allt är att det blev några stackare kvar som blir uppätna till frukost idag. Yeah!


PresentIgår fick jag nya brödkorgar av Erica bara sådär. Eller mest för att hon har fått bo hos mig när hon pluggat i Linköping. En liten tack för hjälpen gest! Fint tycker jag. & korgarna va med fina.. & välbehövliga!

¨


'

RSS 2.0