Låt mig sova


Min dröm i natt:

Vi va på ett stort typ läger. Många. Båten va bokade över till en stor ö. Jag hittade inte min biljett. Letade som fan. 2 minuter innan avgång fanns den i min väska. I samma veva märkte jag att jag glömt packa ner allt smink å alla hårprodukter. Jag va helt förstörd men hann inte hämta det.

Väl framme kom vi till ett sjukt stor typ badhus med grymt många rum , tunnlar osv. Där fanns hajar! (Antagligen för att jag läste om de norska barnen som plankat på en haj) Stoora hajar. Vi simmade runt lite men höll oss mest på ytan för att hålla oss undan elaka fiskar. När det va dags för hemgång samlade vi ihop alla. Thilda va försvunnen. Markus, som va hemligt kär i Thilda, tog på sig snorklen å gick traporna ner till hajarna för att hitta henne. Han försvann snabbt å ingen hann följa efter. Då kommer Thilda. Sen kommer en tjej till (såg ut som en jag gjorde bruduppsättning på för typ 2½ år sen). Vi hade glömt bort henne (förmodligen för att vi ska ut å käka ett gäng snart å vi glömde fråga en). Hon blev helt förstörd när hon hörde att Markus va nere bland hajarna å letade efter henne (som vi sa att han gjorde).

Markus hittades aldrig. Vi lämnade honom. När jag lämnade fram biljetten på båten hade jag bokat fel dag. (Precis det jag gjort när vi ska ta oss Palma-Barcelona) Jag fick betala igen.

Vi kom tillbaka till vårt stora hus. Folk försvann å det kom fram att det fanns en mördare ibland oss. I källren satt massa rakade män med ihopsydda munnar & bakbundna händer. Ibland fick dom mat genom en springa mellan tråden & fick då skicka till varandra mellan munnarna (Såg I love you, man igår. Två killar kysstes då den ena som va bög trodde att den anda också va på samma spår). Vi detektivade i hopp om att hitta mördaren bland våra vänner.

Jag vaknade.

Hur länge jag än sover så va de länge sen jag sov bra. Jag drömmer alltid sjukt mycket å vaknar med ångest i kroppen. Låt mig sova!!!!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0