I vänner & familjens närhet



Ja mamma hade fixat frukost åt oss alla på Erikdahlbergsgatan i lördags. Fint när det står framme, fint å äta med familjen & fint å slippa plocka undan :P Som hotell!
Sen tog jag & Alex bilen tillbaka till Lerhagen. Fixade iordning oss för en mini tur på stan. De va sååå mkt folk. Som å gå inne på a6 en lördag. Knas. Å de va såå härligt väder. (kan ju varit orsaken till mkt folk)
När vi gjort stan åkte vi till Idrottshallen. Tina & Hallby lirade sista seriematchen innan kval. Va väl ingen höjdar underhållning. Men vem kan begära skönspel i den sitsen. För hur ofta man än säger att man är taggad till 1000 å inte vill annat än å vinna så sitter det där i bakhuvudet. Att det egentligen inte behövs.
Åkte hem igen. Kollade på FBK-SAIK. Ja för Alex håller ju på de där lila laget. BBUU! Dom vann iaf.. å inte lite heller. 6-0. Sen det vi alla hade väntat på. Hemma hos Tina kollade vi på HV-Frölunda. Skit!! Kul match. Jämn. Sunk dommare!!! Utvisning som inte borde va utvisning, ingen straff som borde va straff om man dömmer utvisning vid friläge & målet. Domaren blåser av när målvakten inte har pucken under kontroll.. å hv borde gjort ett mål! Skit. Men som alla bra lag.. dom kommer igen.
Mamma bjöd på lite vin & jag blev sugen på lagfesten som jag innan dissat. Åkte hem till Ida vid 22 tiden å hade himla trevligt. På Karlssons discodansade vi till de stängde. Gick till evergreen & blev hämtade av Erica. Sjyst! Den somnade jag!


LÖRDAG!




Kommentarer
Postat av: Anonym

bara att bjuda igen med frukost när ni är hemma i Blekinge ;)

2009-03-23 @ 17:03:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0